Kora smink a szemhéjak számára

Kora smink a szemhéjak számára

A smink fő célja - a hibák elrejtése és a méltóság hangsúlyozása. Egy 45 éves nő után már elveszíti a természeti szépségét, és megjelenését megmenti a kozmetikumok csodálatos hatásai vagy a sminkművészek varázslatos kezei. Ebben a korban a bőr rugalmasságával kapcsolatos problémák merülnek fel, a leggyakoribb a szem fölött lógó szemhéj. Ezt a problémát a plasztikai sebészet (blepharoplasty) segítségével lehet megoldani, de sok nő nem dönti el a kétségbeesett lépést, és reméli, hogy a kora sminkje.

diagnosztika

Nem minden nő, még az 50 év feletti nők is szembesülnek a „szemhéj lógó” koncepciójával, de meglehetősen könnyű ezt a problémát diagnosztizálni. Az ilyen szemhéjakat a bőr alacsony rugalmassága és a bőr által a homlokszalag alatt kialakított "motorháztető" jellemzi. Leggyakrabban egy ilyen hiba genetikai hajlammal jár, és különösen gyakori a szemek ázsiai kontextusában. Egyes esetekben a századváltás pszichológiai problémákkal jár. Hosszantartó stressz, stressz, krónikus fáradtság, feszültség keletkezik az orrhíd területén, ami egy extra hajtáshoz vezet a szem felett. Természetesen ma a plasztikai sebészet könnyen megbirkózik egy ilyen hibával, de sok nő még mindig inkább a sminkelhárítással foglalkozik.

Kozmetikumok megfelelő kiválasztása

Az életkori smink egy különálló, komoly tudomány, amit a sminkművészek részletesen tanulnak és sokat gyakorolnak. Egy nő otthon is képes a megfelelő öregedésgátló sminkre, elegendő a kozmetikumok gyakorlása és helyes megválasztása, beleértve:

 • Por és krém alapon elpirul. Ez a textúra sokkal finomabb, morzsolódó, és ráncok és egyéb hiányosságok elfedését biztosítja.
 • Sűrű hangalap. A könnyű folyadékok pórusai mély ráncok érkezésével végződnek. A maszkoláshoz sűrűbb alapokra lesz szükség.
 • A rúzs helyett kontúr ceruzát használhat. A ceruza pigmentje sűrűbben áll, és a színek szilárdságát biztosítja.
 • Ne felejtse el használni hidratálók az ajkak bőréhez. Például higiénikus rúzs lehet mentális illóolajjal a kompozícióban.
 • Szem ceruza, amely hajlamos a felső szemhéjra gördíteni és lenyomni, cserélje ki az árnyékokat. Sokkal finomabbak a bőrön, nem roncsolódnak, és nem tűnnek fel a fenyegető században.

Az alkalmazás alapelvei

Az idő sminknek megvan a maga sajátosságai, amelyeket figyelembe kell venni a kozmetikumok alkalmazásakor.

 • Kerülje a smink szemceruza, mivel a szemhéjak fenyegető bőre nem teszi lehetővé, hogy feküdjön.
 • Soha ne válasszon a ceruza és a szemhéjfesték színe piros pigmenttel, egy ilyen árnyalat még nagyobb fáradtságot ad a szemnek.
 • Adja fel a kék árnyalataitlila és lila, erősítik a zúzódásokat a szem alatt.
 • Éles fekete árnyalatok a hasított testet és a ceruzát helyettesíteni kell például egy csendesebb, sötétbarna színnel.
 • Sminkvonalak felfelé, nem lefelé kell törekednie, máskülönben a hibák elfedése helyett a laza bőrt hangsúlyozzák.

Színes megoldás

Természetesen nem elég tudni a kozmetikumok alkalmazásának alapelveit, képesnek kell lennie arra, hogy textúrával, tartóssággal, és ami a legfontosabb - színnel válasszon.

És ha a márka, mint a MAC vagy a NYX, a tartósság és a kiváló minőségű textúrákra támaszkodik, akkor magának kell választania az árnyalatot.

Fontos megjegyezni, hogy a sötét árnyalatok vizuálisan csökkennek, míg a könnyű színek fokozódnak és közelebb kerülnek. A chiaroscuro-val való játék nagyon fontos az életkori smink művészetében. A szemhéj kívánt területeinek világosítása és sötétedése segítségével szerkesztheti a hajtás méretét és alakját, és néha teljesen elrejtheti. Általában, amikor a szemhéj lóg, az árnyékok világos árnyalatai a szem belső sarkára és a sötétekre kerülnek a hajtás területére, és kissé a külső szél felé.

A "füstös szemek" divatirányzata kegyetlen viccet játszhat egy 45 év feletti nővel.

Éjszakai sminkként az árnyékok világos és mély színe még mindig használható, de még mindig rendkívül óvatos. A közelgő század problémájával azonban még mindig ki kell zárni a palettájából.

Sokkal előnyösebb lehetőség - nyugodt színek, például barna és szürke tónusok használata. Ezenkívül a kiválasztott hangnak összhangban kell lennie az arc és a szemöldök színével.

A szemöldökkel való munkavégzés jellemzői

A szemöldök szemünk kerete. Elég ápolt és fényes, hogy az emberek figyelmét a közelgő századból és magából a szemből irányíthatják, ezért nagyon fontos, hogy szép szemöldök alakja legyen. A tapasztalt mester irányítása alatt a szépségszalonokban választják ki, majd folyamatosan támogatják, felemelve a felesleges hajat. Emellett ne felejtsd el szemöldök árnyalatát. Ehhez használhatja a gélt, egy speciális ceruzát és egy kefét. Mindig óvatosan árnyékoljon, de ne lépje túl a szemöldökét.

A 45 éves nőknek nem szabad körvonalat kialakítaniuk a szem felett, mivel az arcát vizuálisan látja. Figyeljen a szemöldök széleire is: nem szabad a szem sarkai alá esni. A szőnyegeket vékony vonásokkal kell megrajzolni, nyugodt színben, egy tónusnál világosabb, mint a kiválasztott árnyékok.

Ha az összes ajánlást követik, a szemöldök vizuálisan csökkentheti a lógó szemhéjat, és a figyelmet a problémától távolíthatja el.

Lépésről lépésre

A lógó szemhéj fáradtnak és közömbösnek tűnik, ezért fontos, hogy elrejtse ezt a problémát. Ahogy a klasszikus "make up" -nél is, fokozatosan kell eljárnia, és figyelnie kell a árnyalatokra: a színsémára, a szemöldök tervezésére és a kozmetikumok kiválasztására.

 1. Igazítsa az arc és a szemhéjak hangját. Használjon alapozót vagy krémport.
 2. Óvatosan felhívni a szemöldökét és keverjük össze a vonalat.
 3. Az árnyékok középső hangjának kiválasztása és minden mobil szemhéjra vonatkozik (beleértve a függesztést is).
 4. Sötétebb színben hozunk létre "képzeletbeli szemhéj", vagyis egy íves vonalat rajzol a közelgő század közepére. Ugyanez a szín vonzza a sarkot a vonaltól a szem külső sarkáig. Mindkét vonal árnyékolása.
 5. Színpadi szempillák vagy ragasztó fölött.

Szem smink a függő szemhéjjal a következő videó.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok