Szem smink technikák

Szem smink technikák

A szem smink már régóta igazi művészetgé vált. A dekoratív festékek segítségével eltávolíthatja a fáradtság jeleit, nagy szemeket láthat a kicsiektől, széles szűkeket a keskenyektől, változtathatja őket a messze fekvő, és még sok máshoz. Felismerés nélkül átalakíthat anélkül, hogy plasztikai sebészetet igényelne. A technikát használó szem smink, amit használhat, sok, de érdemes kiemelni a legfontosabbakat. Ezt a sminket otthon, a sminkművészek segítségével könnyedén megteheti.

Nap és este

Nem olyan fontos, hogy milyen rendszereket használjon, amikor a napszakról van szó. A reggeli és délutáni órákban túlságosan világos smink viselésének tekinthető. Hasonló helyzet fordul elő, ha egy természetes eseménynaplóba megy egy természetes napi sminkkel. Csak elveszett az általános háttérre.

A nappali make-up-ben fontos, hogy kissé hangsúlyozzuk a szemek természetes szépségét, és egyenletes hangot adjunk az arcnak, elrejtve a hibákat. Bézs, rózsaszín, arany árnyalatok vagy halványkék árnyalatok is jelen lehetnek a szemében. Ami a rúzsokat illeti, megengedett, hogy fényes, nem túl világos bogyós színeket és matt meztelen rúzsot viseljen.

Este sokkal többet engedhet meg magának. Nyilak, füstös szemek, rúzs sötét színei, sok fényesség és csillogás. A lényeg az, hogy ismerjük az intézkedést, de általában csak az esemény vagy az est stílusának és formájának érzése korlátozza Önt.

Fontos különbséget tenni a smink szezonban. Hazánk számára ez különösen fontos, mert változásuk több mint egyértelmű. Minden egyszerű - hagyja a nyárra fényes és bogyós árnyalatokat. Kényelmes piros és csokoládé, ősszel. Egy visszafogottabb smink télen lesz - ebben az évszakban általában jobb elgondolkodni a távozásról, nem pedig a szépségről. Hát, örömmel töltsön be minden palettán a legkényesebb színeket.

A smink technikák és típusai

 • Nem számít, mennyire hangzik, de az első az, hogy fontolja meg a klasszikus utat. Nincs semmi bonyolult benne - valószínűleg már tulajdonosa van, csak nem tudta, hogy van neve. Csak három színre épül. Ha szeretne árnyékot vásárolni, nem egy darabot, hanem raklapokkal, valószínűleg egy ilyen alapkészlet már kialakult az Ön számára: világos hang, közepes és legsötétebb.

A virágok alkalmazásának sorrendje a következő: a leghalványabb árnyalat az egész felső szemhéj alapjaként van elhelyezve. A homlokodig árnyékolhatja. Ezután a központ közepes hangulatú. Ezzel árnyékolhatja a szemet, és növeli a hangerőt. A sötétebb nézetet legutóbb alkalmazzák, és csak a szem külső sarkát érinti.

Tehát puha színátmenetet kap a központtól a perifériához.

 • Következő technika - függőleges. Megfelel a hölgyeknek, akik túl szűk szemekkel aggódnak. A megfelelő árnyékoló vektor segítségével vizuálisan kinyithatja a szemét.

A technika ellenjavallt a kerek vagy domború szemek tulajdonosai számára.

Az alkalmazási sorrend meghatározásakor a zónákat, amelyekbe a szemet osztották, meg kell számozni:

 1. Első rész - Ez egy telek a sarokban, közelebb az orrhoz.
 2. Második rész - olyan szegmens, amelynek hossza megegyezik a szemöldök kezdetével és a szem íriszének közeli arcával, amikor egyenesen néz.
 3. Harmadik szakasz - az egész rés, amely az írisz méretéhez illeszkedik az éltől a szélig.
 4. Negyedszer kezdődik az írisz és a szem végső sarkából.
 5. Ötödik kezdődik a szem szélétől és a szemöldökkel végződik.

Emlékezzetek ezekre az öt darabra és rendezzük a színeket a megfelelő sorrendben.

A maximális halvány árnyalatot az 1. számú zónára kell alkalmazni.Ehhez nem szükséges árnyékok segítségével, fehér ceruzával, kiemelővel vagy rejtegetővel. Ezután alkalmazza a világos színeket a második zónához. A harmadik szakasz átmeneti lesz - árnyalata sötétebb, mint a második, de könnyebb, mint a negyedik. Az ötödik zóna a legintenzívebb és élénkebb szín.

Hasonlóképpen, árnyékot helyezhetsz az alsó szemhéjra, csak hagyd magadnak, hogy átugorj egy pár zónát, különben lehetséges, hogy a smink nem néz ki nagyon szépen.

 • A következő technika vízszintes. Alkalmas kerek szemek tulajdonosai számára, akik így szeretnék meghosszabbítani. A zónák sorrendje megváltozik.
 1. Csak az első zóna marad a helyén.Kiemelheti vagy kiemelheti a fényes árnyékokat.
 2. Második zóna rögzíti a szempillák növekedési vonalát. Tiszta ceruzával (fekete, barna, lila vagy mocsár) táplálják.
 3. Harmadik zóna a teljes mozgatható szemhéjot foglalja el, és az árnyék ebben a szegmensében átmeneti középső árnyalatnak kell lennie.
 4. A felső szemhéj gyűrődése a negyedik zónát képezi, és azt a legsötétebb színnel kell lefedni, amelyet használni kívánt.
 5. Szabad hely a szemhéj és a szemöldök között, amely az ötödik zónához tartozik, világos árnyalatokat kell alkalmazni. Használhatja ugyanazt a kiemelőt, vagy egy palettán talál egy analógot, de kissé sötétebb árnyalatot.
 • Egy másik szem smink technika átlós. A névből világossá válik, hogy az átló az alapja. Emlékeztetni kell a szemnek a vertikális technológiához használt zónákra való felosztására. Ebben az esetben minden színt jobbra - jobbra, balra - balra kell alkalmazni.

Hagyja újra az első zónát a kiemelő alatt. Alkalmazzon világos árnyékot a másodiknak, a harmadiknak átmeneti, a negyedikét pedig a legsötétebbé, és az ötödiket ismét átlépő színnel festjük.

Ezt a technikát akkor használják, ha vizuálisan fel kell emelni a szem külső sarkait. A legfontosabb dolog az átmenetek simítása, hogy nincsenek egyértelmű határok, csak akkor érjük el a kívánt hatást.

Ez nem minden szem sminkeléstechnika, bár a geometriai nevek már elfogynak.

 • Következő technika - mintha a szemét egy gyűrűbe venné, úgynevezett „banán”. A sminket ceruzával vagy árnyékkal lehet elvégezni. Ha ezt először próbálod megtenni, egy világosabb vonalnál jobb ceruzát venni.

Meg kell kezdeni az alapot a szem körüli teljes területre, beleértve a mozgó szemhéjat. Felülről az „építés” -et matt árnyékokkal kell porítani, amelyek színük közel állnak a természetes bőrszínéhez (vagy kissé könnyebb). Szokásos por is használható.

Ezután az alsó szemhéjat ceruzával hozza. Kezdje a rajzot a szem közepétől. Minél közelebb van a végéhez, annál erősebb a toll. Ezután, amikor mély szemöldöke van a szemhéj mozgó része és a szemöldök fölött lévő tér között, rajzoljon egy ugyanolyan ceruzával a szem alakú stroke-ot. A két ceruza vonalát simán csatlakoztassa és finoman keverje össze a templomok felé.

Ezután rajzoljon egy kis szemcsés hurkot és adjon hozzá színeket a kontúr külső szélén. A színárnyalat az Ön ízlésének megfelelő.

Egy ilyen szép árnyék játék nagyon szokatlan és érdekes.

 • A legújabb technika, melyet a cikkből megtudhatsz, a játékos nevének "Bird" tulajdonosa”. Kiváló, ha enyhén lekerekített és szoros szeme van. A "Madár" úgy működik, hogy vizuálisan növeli a távolságot.

Alkalmazza az első számú zónában a legszebb színt, és festje át a mobilszázad egész részét. Közepén adjunk hozzá egy enyhén észrevehető stroke-ot, melynek színe néhány sötétebb. Ezután egy sötét árnyék segítségével rajzoljon pontosan a szemedbe egy kullancsot, majd óvatosan és óvatosan keverje össze a szemtől a templomokig. Volt róla egy római szám. De ez nem a vége.A szemöldök fölött és a pipa felső széle fölött egy sötét (de nem maximálisan) árnyék árnyalatot kell alkalmazni a szép átmenet eléréséhez.

Végezetül

Sok más típusú smink is olvasható - például füstös szemek, macska szemei, sütés, görög smink, és így tovább. Plusz lehet a szemöldök alakjának megváltozása. Sok lány szeretné vizuálisan felemelni a szemhéjait, nyissa ki a szemüket, vagy a szemöldök beállításával szélesebbé teszi a szemet. A növényzetet csipesszel vagy egy speciális borotvával szelídítheti. Keresse meg mindent, amire szüksége van a boltok helyszínein, a szépség árucikkekben. A Fora, az AliExpress és sok más webhely örömmel kínál különböző lehetőségeket.

Most, hogy az alkalmazás technikája lépésről lépésre és az Ön számára teljesen különböző variációkkal festett, könnyen létrehozhatja a tökéletes sminket. Jöjjön naponta új típusokkal. Kísérletezzen színekkel, formákkal, vonalakkal és árnyékokkal. Meg fog lepődni, hogy sokoldalú és eltérő lehet kis smink trükköket használni.

És ami a legfontosabb - minden réteg jól árnyékolva, különben úgy tűnik, mintha egy gyermek szivárványos rajzának lennének, és nem egy műalkotásnak.

Függőleges make-up technika - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok