Esküvői smink szőke

Esküvői smink szőke

A menyasszony ideális képének egy része egy jól megválasztott alkotórész, amely sikeresen hangsúlyozza az előnyöket és elrejti a hibákat. Az esküvői ruha és a hajvágás általában kombinálva van. Esküvő smink a szőke szépségek egy egész művészet, amely szakmai smink művészek mindig fizetnek sok figyelmet, ami egy kis romantika hozzá.

Jellemzők

Az esküvői szertartás mindig izgalmas esemény, és mindenekelőtt az alkalom hősének. Ezen a napon a gyönyörű menyasszonyok nem engedhetik meg az érzelmeiket, boldogsággal és nevetni tudnak, ugyanakkor a smink mindig helyben marad.

Számos fotózásra a lányoknak kifogástalannak kell lenniük. A kiegyenlítés nem volt fontos pillanatban, előnyben kell részesíteni a professzionális kozmetikát használó sminkművészeket. - Ellenálló alapja a hang- és tónus krémeknek, vízálló szempillaspirálnak és még sok másnak, ami lehetővé teszi a tökéletes sminket. Egy ilyen tartós sminkkel minden menyasszony biztos lesz abban, hogy a nap egy bummmal fog elmenni.

A szőke lányoknak sokféle árnyalatot kell figyelembe venniük az esküvői smink végrehajtásakor.. Ez magában foglalja a hajszínt és a szem- és bőrszínt is. Természetesen a make-up művész ismeri az összes "buktatót", de meg kell ismernie néhány részletet a nagyobb bizalom érdekében.

A szőke nagyon lenyűgöző nők. Az angyali megjelenéshez kapcsolódnak, és ez nem véletlen, mert gyakran törékeny, szép lények. És ez a szűkösség, amikor sminket csinál, előnyös, ha kiemeljük és hangsúlyozzuk, és nem drasztikusan megváltoztatjuk.

Hozza létre a tökéletes hangot

A könnyű hajszín árnyékában, legyen az egy platina-szőke, egy arany vagy természetes szőke arc mindig kiemelkedik, ezért a sminkművészek egyszerűen kötelesek az arcodnak tökéletes hangot adni egy ilyen fontos ünnepséghez egyetlen hiba nélkül.

Ne félj, hogy egyszerre használja a bázist a smink alatt (alapozó vagy alap), rejtegető és alapozás. Ha az összes alapot helyesen osztja szét, és nem lesz rétegző hatás, és tökéletes hangot fog elérni, az arcod nyugodt és friss lesz. Egy jól megválasztott pír könnyen aláhúzhatja az arcokat, mintha csak egy tavaszi séta után tért volna vissza.

Az alapítvány a legjobb, ha professzionális kozmetikai vonalak közül választhat. Ügyeljen arra, hogy figyeljen a lehetőségekre Smashbox, Make Up For Ever, Bobbi Brown, Nars és NYX.

Az arisztokratikusan sápadt bőrű, szép hajú hölgyek a rózsaszín árnyalatú árnyalatúak. Nagyszerű megoldás lenne például pislogás por alkalmazása, "Prisme Libre " -tól Givenchy vagy meteorit opciók Guerlain "Meteorites Perles", "Meteorites Compact", "Meteorites Voyage".

A cserzett és sötét bőrű szőke arcok tökéletesen kiegészítik a krém, őszibarack és bézs árnyalatok tónusát. Nagyszerű megoldás lenne, ha aranyat ragyogó por alakulna ki Dior. Szobrászati ​​por-csillogásuk könnyedén hangsúlyozza a cserzett arc minden előnyét. Több költségvetési lehetőség van olasz márkával báb, ahol ragyogó porszerű megvilágítók találhatók.

Dekoratív eszközök

A szőke menyasszony sminkje nem lehet túl fényes, leggyakrabban mérsékelt árnyalatokban - meztelenül vagy krémet használva. De senki sem törölte a make-up ékezeteit, ami biztosan nem rontja meg.Nem lehetnek kettőnél több.

Szőkék nagyon szelíd lányok, ezért, amikor elpirul, akkor arra kell támaszkodnia, hogy ezek a kozmetikumok ne tegyenek világos és tiszta vonalakat az arcra; Alkalmazható halvány rózsaszínű pirulával, puha koralldal és őszibarackkal. Szintén tökéletes harmóniában kell lenniük a szem sminkel.

A rúzsok, az ajakfények, a színárnyalatok és más termékek esetében a legjobban hideg tartományban választhat. Ne feledkezzünk meg az ajkak tökéletes kontúrjáról, amit ceruzával lehet tenni.

A tetemeket a vízálló, de a térfogat, a hosszabbítás vagy az összes együtt választása érdekében ajánljuk. Ami a szemceruza, a bélés vagy a ceruzát illeti, jobb, ha inkább egy sötétbarna változatot részesítünk előnyben, mint a szén-fekete.

Sminkművészek tippei

Amikor létrehoz egy esküvői smink kell figyelembe venni a következő árnyalatokat, amelyek a szakértők szerint nem lehet figyelmen kívül hagyni.

 1. Legyen nagyon óvatos a csillogással. A ragyogó blush és a pornak ki kell egészítenie egymást, de nem a menyasszonyt tündérvé tenni. És ha egy kiemelőt is használ, akkor minden esetben fel kell adnia valamit. A csillogás mérsékelt és természetes legyen.
 2. Ha a menyasszonynak nem túl nagy szeme van, majd a belső fedélen lévő fehér ceruza segítségével „kinyithatók”. Csak vízálló opciót kell választani.
 3. A fenyegető életkor problémája megoldható egy nyereséges "Smoky Eyes" smink létrehozásával. Természetesen nem a klasszikus fekete teljesítményében. Esküvő esetén a sminkművészek gyakran használnak barna vagy szürke változatokat, valamint más színválasztékokat. Rendkívül nemkívánatos, hogy fekete színárnyalatokat használjunk szőkeeknek, de tökéletesen kiegészítik a szőke és sötét szőke hölgyek képeit.
 4. Ne feledkezzünk meg a szemöldök tervezéséről is. Világos vonalakkal kell rendelkezniük - nincsenek kiálló hajok és nem megfelelő árnyalatok a haj alatt.

Válassza ki a szemet

 • Szőkék kék szemekkel a bűn nem hangsúlyozza szépségüket. Kedvezően szürke, ezüst és halványkék árnyékok lesznek. A sima kombináció különösen tökéletesnek tűnik. A bíbor és zöld színeket a hátsó égőre kell tenni.
 • Szürke szemű, szép hajú hölgyek, nem feltétlenül rontja el a kék, szürke és krém árnyékokat. Egy szürke-kék egyidejűleg több árnyalattal vagy szürke „füstös szemekkel” is aláhúzható.
 • Zöld szemű szőke - ezek nagyon szép lányok, szokatlanságukat tökéletesen kiegészítik a meleg árnyalatok árnyalatai, például barna, bézs vagy szürke-barna. A hangsúly a kiválasztott sminktől függően arany pigment segítségével történhet. Előnyben részesítjük a barna hasított testet.
 • Szőkék barna szemekkel - nagyon kontrasztos személyek, szemük az őszibarack, a bézs, a homok és a aktok más árnyalatai segítségével kiemelhetők. Az ajkak finom, rózsaszín vagy krém színben, finom ragyogással rendezhetők.

Ne felejtsd el általánosan gondosan átgondolni a menyasszony képét. Mindennek harmonikusnak kell lennie - frizura, smink, manikűr és ruha. Ha a karja és nyaka nyitva van, akkor egy jó lehetőség lenne, ha egy kis fényt adnánk a test kitett részeihez, de ne tegyük túlzásba, ellenkező esetben a fényképnek sok fénye lesz.

Lépjen fel lépésről lépésre

Annak érdekében, hogy a smink még otthon is tökéletes legyen, először el kell dönteni, hogy milyen típusú legyen, amit létrehozni szeretne, majd tartós szakmai eszközöket kap, és természetesen pár próba-választási lehetőséget.

Ez az utasítás segít abban, hogy a professzionális sminkes sminkjét pontosan megismételje otthon.

 • Néhány héttel korábban fontos ajánljuk, hogy látogasson el a kozmetikusba, csináljon egy arctisztítást és esetleg gyógykezeléseket és masszázsokat. Kiváló lehetőség lenne az étrend beállítására és vitaminok bevételére, ez nagyon jó hatással van az arc bőrére.Ezekre a kérdésekre forduljon szakemberhez.
 • Első lépés Egy esküvői smink létrehozásakor a szokásos eljárás lesz - egy előre tisztított arcra tápláló és hidratáló krém alkalmazása.
 • Ezután alkalmazza az arcát az arcra (célszerű kefét használni), elrejtjük a kisebb tökéletlenségeket, a pigment foltokat, a pattanást stb. Ha több vörösedése van, akkor érdemes megvásárolni egy rejtegető palettáját a professzionális megközelítés érdekében a tökéletes hang létrehozásához.
 • A következő lépés az alapítvány alkalmazása. Ha az esküvő nyáron van, akkor a legjobb a könnyű folyadék textúrák kiválasztása, és ha télen - sűrű és szőnyeg. Ne feledkezzünk meg a bőr szükségleteiről.
 • A következő lépésben az arccsontokat vagy az arcok almát választjuk ki. pirítással vagy bronzorral. Használjuk a kiemelőt is, de ne felejtsük el, hogy mindennek mérsékelten kell lennie.
 • Szemöldöket készítünk szempillaspirál, szemhéjfesték vagy szemöldök ceruzával. Ne felejtse el őket szükségtelenül, ha állandó sminket vagy mikrotermesztést használ.
 • Ezután tegyen árnyékot a szemérea kiválasztott terv alapján. Otthon a legjobb, ha nem több mint három árnyalatot keverünk össze. A hangsúlyt a fényes árnyékok vagy a pigment jellemzi.
 • A francia nyilak segítségével árnyékokat adhat hozzá barna vagy fekete. Ha "Smoky Eyes" -t készít, a belső alsó szemhéjat fekete vízálló ceruzával választhatja ki. És ha a szemet vizuálisan szeretné kinagyítani - fehér.
 • A rúzsot a szem smink fényereje alapján kell kiválasztani. Próbálj meg ne csinálj egy csomó ékezetet a sminkben, vagy inkább ne legyen kettőnél több.

Csillag példák

A filmekből és a fényes magazinokról készült menyasszonyi képekben, valamint a saját esküvőjükben kínálunk figyelmet a híres szőke hírességekre.

 • Híres hollywoodi színésznő Blake Lively a "Century Adalin" című filmben nagyon nyereséges esküvői sminket készített, ahol minden figyelmet a fényes ajkakra összpontosítottak, de a szemét mérsékelt hangon hajtották végre. Ő is ragyogott egy esküvői ruha meztelen make-up a híres TV-sorozat "Gossip lány"ahol ő játszotta a fő szerepet.
 • Az igazi esküvői szőke Reese Witherspoon Szinte semleges sminket választottam halvány rózsaszín ajkakkal, így a ruha, a fátyol és a haj főbb hangsúlyai ​​voltak.
 • Színésznő és modell Hayden Penettiere Több mint egyszer ragyogott az esküvői ruhák fényes kiadványainak borítóján. Sminkművészek nyereségesen hangsúlyozzák bájos szemeit egy csillogó árnyalatokkal, és az ajkak halvány rózsaszín rúzsával.
 • Amanda Seyfried látható egy esküvői ruha a filmben "Anya Mia!". Amanda arcának frissessége ragyog, szeme kissé leereszkedik, és az ajka természetes rózsaszín árnyalatú.

Amint láthatjuk, a csillag sminkesek az esküvői smink megalkotásánál a maximális természetességre utalnak, és legalább egy világos és sötét árnyalatot használnak egy szőke képében.

Hogyan kell nNézze meg az alábbi videót a rendszeres esküvői sminkért.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok