Smink "Dandies"

Smink stílusok

Az idősebb generáció népe, akinek az ifjúsága a múlt század ötvenes-60-as éveiben elhaladt, nagyon jól emlékszik arra az időre, amikor az élénken felépített fiatalokat, sőt, még nem szokványosan öltözötteket is, stylistoknak nevezték, és üldöztetésnek, visszaélésnek és felépítésnek vetették alá. Ezeket a dandyákat egyszerűen csak a rendőrséghez lehetne vinni, mert nem úgy tűnt, mint a polgárok többsége. És akkor, mint ma, elvben, csak olyan fiatalok voltak, akik eltérni akartak a tompa szürke tömegtől.

A lány "stílusának" egyedi képe a hívás fényességében és néhány jegyében volt. Lehet, hogy csak egy formájú ruha, amely hangsúlyozza a derékvonalat. Hagyományosan abban az időben öltözködtek és a make-up majdnem ugyanolyan volt, így messziről gondot jelentett, aki előtted volt - egy felnőtt hölgy vagy egy fiatal teremtmény. Függetlenül attól, hogy ez a helyzet, meg kell felelnie az Ön által tetszett stílusnak, a támogatásnak - a modern technológiáknak, az anyagok rendelkezésre állásának, a tudományos eredményeknek és az összes szükséges előkészítésnek és a használatukra vonatkozó információknak a szabad elérhetőségének.

A figurák képére semmi különösre nincs szükség, és gond nélkül tudod csinálni ... de ez ma, a mai képességekkel, de a távoli 60-as évek teljesen ellentétesek. Gyakorlatilag nincsenek kész kozmetikumok eladásra, divatcikkek nélkül - minden divatos nő mindent megtett mindent, ami a kezében volt. Nem beszéltünk semmilyen fajtaról, és ugyanakkor sikerült fényes make-upot készíteniük.

Hogy volt ez?

Az első kérdés az, hogyan kell beállítani a hangot egy személy számára. Eladáskor két alap volt. Egyikük nyilvánvalóan nem tisztességes bőrű, a „Tonak” egy sötét alapítvány, amelyet a néger versenyek lányai nagyon tetszettek. A második tónus alapja a „Balett”, egy csomó bájos hibájával. Valami, mint a por, hígított fogkrém ... Nos, egy másik kozmetikai mestermű az említett években kompakt por, de mit kell használni, hogy az egyszerű kréta - a hatás ugyanaz lesz. A lányok, akik valahogy sikerült megbirkózniuk a bázis alkalmazásával, a következő körökre fordultak. Dandies ezekre összpontosított. A szemeknek kifejezőnek, szélesre nyíltnak és nagyon ártatlannak kellett lenniük. A feladat nem is volt könnyű. Ez fokozatosan történt.

Az első a nyilak rajzolása. A szemceruza még nem volt feltalálva, még a szemceruza sem volt elég puha. Ezért meg kellett álmodni és feltalálni. A fekete vízzel ötvözött ceruzarendszer egy ilyen népszerű találmány. Ha elérjük a komponensek megfelelő arányosságát, a készítményt vékony ecsettel lehet felhordani. Néha a ceruzát szempillaspirálra cserélték. Abban az időben a szempillaspirál egy szilárd, fekete sáv volt, amelyet a csatolt ecsettel kaparnak.

Ahhoz, hogy a szemek még kifejezőbbek legyenek, az árnyékokat a felső szemhéjakra is alkalmazták. De nem mindenki engedhetett meg magának egy kék, zöld vagy szürke árnyalatot, az árnyékok nagy hiányban voltak, ezért nem voltak kötelező smink. Ezután - a szemöldök, van egy figura, ami vékony volt, mint egy szál. Néhány divatos asszony annyira rabja volt, hogy kinyújtotta őket, hogy végül a szemöldöküket egyszerűen lehúzzák.

Most - ajkak. Szemek és az ajkak - ez az, ami fényes és vonzóvá tette az arc arcát. De itt minden nehéz - a Szovjetunióban a rúzs hasonlított valami olyasmire, mint a gyurma, és nemcsak az íze, hanem ugyanúgy nézett ki. Itt a divatos nőknek is meg kell mutatniuk az élességet, és meg kell találniuk a kiutat - elkezdték keverni a festéket vazelinnel.Tehát a szivacsok ragyogóak voltak, és az érzelmeknél ez az önmagában készített eszköz sokkal kellemesebb volt. Ehhez a szépséghez más kiegészítőket adtak hozzá jelmezek, buja frizurák, merész, független megjelenés és természetesen széles mosoly és csengő nevetés.

Make-up "stílus alatt" ma

Az 50-es és 60-as évek figuráinak a mai divatos nők számára nem jelentenek nehézséget. Ha egy haverra akarsz átalakulni, akkor egy millió lehetőséged van erre, és minden ízléshez szilárd kozmetikai arzenál segít ebben.

Mi a trendek alapja?

A stig stílusában a make-up megkülönbözteti a többi stílust a könnyű légkör és a szabályok, a koponya és a közelség hiánya miatt. Létre kell hozni egy ilyen sminket lépésről lépésre: az első az, hogy hozzon létre egy szép árnyalatot az arcán. A sima, tökéletesen egészséges és szép bőr kiemeléséhez használjon bozótot vagy gommage-t. Amikor a halott részecskéket eltávolítjuk, az arcra hidratálót alkalmazunk. A hang összehangolásához használhatja az alapítványt, és a rejtegető eltávolítja a sötét köröket a szem alján. Kiegészítheti a hibátlan arcbőr hatását, amelyre ráadásul por. Nem probléma, most már a saját bőrénél könnyebbé válhat, de tökéletesen harmonizálhat egy természetes árnyalattal. A korrekciós anyagot óvatosan kell alkalmazni, és nagyon óvatosan kell elosztani, hogy szinte észrevehetetlen legyen.

Az arcok konvex része megfelelő rouge tónusú. Bár kevés lány használta őket, általában a rouge-t egyáltalán nem alkalmazták, vagy egy kicsit alkalmazták. Ha egy lánynak szőke haja és kék szeme van, akkor Bridgid Bordeaux make-up lesz ropogós őszibarackkal vagy rózsaszín pislogással.

Következő - szemöldök, a 60-as évek stílusában - ez egy vékony és szép vonal. Nem lehet túl világos, de nem lehet sötétebb vagy világosabb, mint a hajszín. A szőke számára a legjobb megoldás egy hamvas vagy szürke szemöldök ceruza, vörös hajú - barna, barna - sötétbarna. A szőke hajú lánynak nem ajánlott elvben hangsúlyozni a szemöldökvonalat, mivel a hétköznapi kép egyáltalán nem biztosítja a kiválasztást. Általában ez csak a párt sminkjének kiegészítéseként történik.

Amikor elkészült az alap smink, menj a szem sminkre. Használhatja fekete szemceruza vagy folyékony szemceruza. A felső szemhéj szempilláinak teteje mentén egyenes vonalat húzunk, és a határain túl is kiterjed. A szemöldök alján világos árnyalatot alkalmazunk, és a szemhéj mozgó része arany, bézs, sárga vagy barna színű. De ez nem csodaszer - az árnyalatok választhatók: kék, világos kék, világos zöld. Minden kapcsolódik a szemed árnyékához. Ha barnaek, a zöld és az ibolya árnyalatai megfelelnek, ha a kékek szürke vagy barna, és a szürke szemek a legjobb választás a kék szemek számára.

Amikor árnyékokat vetnek be, szükség van a szemek fényesebbé tételére, a nyilak segítenek ebben. A legmegfelelőbb egy ilyen smink a nyilak-fecskék. Mind a tömör ceruzával, mind a folyékony szemceruzával készülnek, rajzolva egy vonalat a szempillák növekedésének tetején, és kiterjesztik a szemhéjra. Végül a szempillákra fekete vastag szempillaspirál kerül alkalmazásra. A kiterjesztett vagy hamis szempillák nagyszerűnek fognak tűnni, különösen akkor, ha a témapartit elvárják.

Melyek a smink árnyalatai egy zöld szemű lánynak? A legjobb választás az arany, sárga és lila árnyalatok árnyéka. Érdekes lesz a megjelenés és a megfelelően kiválasztott zöld árnyalat is. A szempillaspirál barna, és jobb, ha kiterjesztési lehetőség. Ha a szem kék, akkor rózsaszín, ezüst vagy lila árnyékot használjon.

Általában a "stílus" stílusában az alapvető hangsúly a szemek fényereje, és a rúzs és a ragyogás tetszőleges lehet, bár a meleg rózsaszín, vörös és bíbor színek előnyösebbek.Talán más preferenciákkal is rendelkezik, joga van választani, csak győződjön meg róla, hogy a rúzs hangja megegyezik a rouge hangjával.

Fontos szem előtt tartani, hogy a stílus stílusa szempontjából fontos a haja, és ha hosszú, akkor a fókusz nem a szemekre, hanem az ajkakra fókuszál. Haj lehet göndör, fürtökkel, fésült, buja farokba gyűjtött, a "világ ereje". Ha egy lánynak van egy rövid frizurája, akkor a smink bárki számára alkalmas, a frizurájától függetlenül.

tartozékok

Határozottan a haver nem csak smink. Ez is egy nőies frizura, divatos a 60-as évek könnyű fürtjeiben, hullámos fürtökkel. Nagyon divatos volt a chignont viselni, így a hajban olyan széles szalagok voltak, amelyek elrejtik a kötődés helyét. A „babette”, „bob” nevű hajstílusok divatosnak tekinthetők, és ezt a képet általában a lány maga hozta létre.

A stílus stílusa egyenes fekete hajú frizura, fürtökkel, Merlin Monroe alatt. És persze, nem lehet ilyen apróságok nélkül kuplungként, klipként és gyöngyön. A divatos lány is szép, karcsú lábak és vékony derék, egykor divatos volt, divatos, és soha nem fog menni a divatból.

Make-up figurák a MaxFactor-tól - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok