Smink a nyilak

Smink a nyilak

Azt mondják, hogy a szemek a lélek ablakai. Talán ez magyarázza, hogy a tisztességes szex nagy figyelmet fordít a szem sminkre. Másrészt a nők gyakran motiválódnak az egyszerű vágy, hogy szépnek tűnjenek, és kiemeljék a szemüket, kifejezettebbé téve őket. Ebből a célból különböző technikákat és eszközöket használnak, és a szem formájának kijavítására az egyik legnépszerűbb lehetőség a smink a nyilakkal.

Mi a smink a nyilakkal?

Ennek a make-upnak sok különböző változata létezik, de az úgynevezett egyiptomi stílus már régóta klasszikus lehetőségnek tekinthető. Ez a smink nagyon népszerű, hosszú történetét igazolja.

Ez a fajta make-up bőséges lehetőségeket kínál a kísérletekhez, mivel nincs egyetlen sablon, amely bemutatja, hogy hogyan néz ki ez a smink. Általában a lányokat a saját képzeletük és ötleteik irányítják, amelyeket a szemükben megtestesítenek - akár minden nap sminkként, vagy este megjelenésként.

Először meg kell értenie, hogy milyen típusú nyilak és hogyan különböznek egymástól. Tehát:

  • Vékony nyilak Ezek egy nagyszerű módja annak, hogy kiemelje a szemét fényes smink nélkül. Kényelmes lesz a mindennapi kép számára, mert az alig észrevehető nyilak létrehozása nem sok időt vesz igénybe. Ez az eljárás nem igényel magas szintű ismereteket.
  • Dupla nyíl alkalmas azoknak a lányoknak, akik meglehetősen fáradtak egy meglehetősen egyszerű és szokatlan sminkből. Éppen ezért először egy nyíl, majd egy aktív fókusz az alsó szemhéjra.
  • Toll nyílValószínűleg az egyik legváltozatosabb trükk. Alkalmas mindennapi megjelenéshez finom hangokkal, súlytalan textúrákkal és sima vonalakkal. Ez lesz a tökéletes megoldás az estére. Elég, ha megváltoztatjuk a színsémát, hozzáadunk egy csillogást - és itt egy fényűző kép kész!

Jellemzők és előnyök

Különböző helyzetekben különböző opciókra van szükség - például néha gyengéd sminkre van szükség, amely természetesnek tűnik, és a képet „fényessé” teszi. Ilyen esetekben a nyilak elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy szép, nőies és finom megjelenést hozzanak létre. Másrészt, ez a smink meglehetősen egyszerű, hogy halálos és csábítóvá váljon a vörös rúzsokkal ellátott nyilak kombinációjával. Ez a make-up akcentussá válik, ami csábítást ad a lány kinézetének.

Ezekben a két példában jól látható, hogy a nyilak nagyon sokoldalúak. Alkalmazható az életben előforduló különböző alkalmakra és eseményekre. Ennek köszönhetően a nyilak soha nem fognak ki a divatból, és mindig népszerűek lesznek.

Sőt, a nyilaknak számos különböző variációja létezik, amelyek már a szezon bizonyos tendenciáinak köszönhetők. A közelmúltban népszerű nyilak tollal, amelyek sokoldalúságuk miatt híresek. Tökéletesen kombinálják a fényes sminket, és tökéletesen illeszkednek a gyengéd képbe. Univerzális és híres smink két nyíllal. A kísérletezés tervezésekor azonban meg kell találni, hogy ez a make-up megfelel az egyes külső jellemzőknek. Ezt figyelembe kell venni a bélés és a ceruza színének kiválasztásakor.

A színes nyilak ebben a szezonban megütnek.Különösen népszerűek nemcsak sokszínűek, hanem ragyogó változatok is - eltérő hatást fejtenek ki a szemre, képesek lesznek kijavítani alakjukat.

Sok lány, a szemceruza színét választva, a kedvenc színük megfontolásai alapján irányul, de ez a helyzet rossz, mert gyakran abszurd kép létrehozásához vezet. A kozmetikai palettát külső adatokkal kell kombinálni.

A make-up klasszikus változata a fekete nyilak, amelyek a múlt század közepén népszerűvé váltak. Ez annak köszönhető, hogy az ilyen Hollywood szépségei népszerűek Marilyn Monroe és Audrey Hepburnakiknek minden véleményük fényűző képet mutatott, ahol a legfőbb akcentus lenyomta a szemet.

A fekete nyilak mindenkinek megfelelőek, mert rendkívül univerzális árnyalatú, amely bármilyen megjelenéssel és bármilyen módon kombinálható. Az egyetlen mínusz, ami ebben a sminkben megtalálható, a szemek lehetséges vizuális csökkentése. Minél kisebb a szem, a vékonyabb nyílnak kell lennie. Emiatt a lányok színes szemceruza felé fordulnak - nemcsak frissítik a sminket, hanem vizuálisan is nagyítják a szemét, ami egy nyitott megjelenés hatását eredményezi.

Ez különösen igaz a szűk szemű nőkre. Ez a lehetőség nagyszerű lehetőség arra, hogy kijavítsa őket.

Fontos azonban tudni, hogy ki kell választania egy ceruza palettát, amely megfelel az írisz színének.

Ami a "csillogást" illeti, érdemes megjegyezni, hogy kifejezést adnak a megjelenésnek. Népszerű arany és ezüst bélés. Érdekes módon játszanak mind a napsütésben, mind az esti fényben. Az ilyen árnyalatok intenzitása miatt nem ajánlott őket fényes árnyékokkal kombinálni, amikor sminket csinál minden nap.

Típusú smink

Amint fentebb már említettük, a lövő technikája nagyon változatos, nem könnyű tanulni. Ahhoz azonban, hogy valóban szép képet hozzunk létre, meg kell értenünk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre.

Mivel a szemek elterjedésének művészete a világ keleti részéről terjedt el, akkor kezdetben érdemes megfontolni az úgynevezett keleti sminket. Ismeretes, hogy a kelet-ázsiai régió fő jellemzője az erkölcs szigorúsága, amely az élet minden területén tükröződik, beleértve egy lány megjelenését is.

Ennek oka, hogy a nők fekete nyilak segítségével egy unalmas mindennapos sminket hoznak létre, amely tökéletesen meghosszabbítja a szemet, így mandula alakúvá válik (mint néhányan azt mondják, „macska”).

Az ún. Klasszikus nyilak formája a múlt század 50-es és 60-as évekfordulóján keletkezett. Ebben a verzióban a nő nem szemhéjak, nem annyira, hogy állítsa be a szem alakját. Ezt azért teszik, hogy empátiát és hangsúlyt kapjanak ezen a területen. Azóta ezeket a képeket gyakran a vörös szőnyegen, a különböző esti rendezvényeken használják. Ma, a stylistok ezt a technikát könnyű, világos árnyékokkal hajtják végre, mivel ez további kontrasztot teremt és a megjelenés dinamizmusát adja.

Néhány lány döbbenetes megjelenést szeretne létrehozni, és ehhez széles, vastag nyilakat rajzolnak - az egyszer népszerű példát követve Amy borház. Fontos azonban megérteni, hogy az előadónak olyan színpadi képe volt, amelyet a mindennapi életben nem használtak. Ez a nők által elkövetett legfőbb hiba: az ilyen döntések nem alkalmasak a napi sminkre, mert túl világosak a mindennapi megjelenéshez.

Sőt, ezek a nyilak kategorikusan nem használhatók sminkként a közelgő században, mert fáradnak az arckifejezésnek, és a megjelenés - unalmas és nehéz. A szemceruza intenzitása miatt maguk a szemek kicsinek tűnnek.

Ezekben az esetekben a világos szem sminkre kell fordulnia, amelyet például a meztelen árnyékok és a legfinomabb fekete, szürke vagy barna nyilak mutatnak be. A természetes paletta árnyékainak kombinációja és egy nem túl fülbemászó szemceruza egy egyszerű megoldás, hogy minden nap egyszerű, finom és finom sminket hozzon létre.

A sokszínű és fémezett kozmetikumok alkalmasak lesznek az esti órákra. Az arany vagy ezüst ragyogással díszített megjelenés csodálkozni fog a körülötte lévő szépséggel. A lányt nagyon bátornak fogják tekinteni, mert még ma sem minden hölgy úgy döntenek, hogy egy ilyen fülbemászó megjelenést hoz létre.

A klasszikustól az avantgárdig terjedő sima átmenetet színes nyilakkal ajánljuk. A narancssárga és a bíborvászon alig érdemes a mindennapi életben használni, mert szakmai megközelítést és a termékspecifikáció megértését igénylik. De a sötétzöld, az indigó vagy a telített bor bőséges lehetőségeket biztosít minden lánynak a kísérletekhez.

A megjelenés fő szabálya a mérséklés. Elfogadom, nevetségesnek tűnik, ha egy üzleti hölgy este sminkkel dolgozik, így nem csak a képzeletedet kell irányítanod. Azokra a társadalmi kontextusokra és tevékenységekre kell korlátozódnia, amelyekre ez vagy a kitöltés történik.

Mit kell felhívni?

Ma a kozmetikai piac tele van különféle kozmetikai termékekkel, ezért a „részvételi” make-up létrehozásához nem csak ceruzát, hanem sok más eszközt is használnak.

Nagyon népszerű folyékony szemceruza ecsettel. Ilyen kozmetikumok ideális választás azoknak a lányoknak, akik már képzettek és magabiztosan húzhatnak még nyilakat. Ennek az eszköznek a használatakor figyelembe kell venni a termék folyékony konzisztenciáját, és nem szabad túlzásba venni az ecseten lévő szemceruza mennyiségével, különben vastag, széles nyilak lesznek, amelyek messze vannak mindenkinek. A felesleges bélés a felső szemhéjra lesz nyomtatva - csak a képet rontja.

Ezek a bélések különböző színekben kaphatók, beleértve a fémezett palettát is.

Szemceruza marker Számos előnye van a hagyományos folyadékkal összehasonlítva. Alakja miatt kényelmesen a kézben fekszik, és a marker pozíciója közvetlenül befolyásolja a nyilak alakját és irányát. A kefe felesleges pénzének problémája itt hiányzik, mivel az ilyen típusú szemceruza alkalmazása során a kozmetikumok mindig egyenletesen és gazdaságosan használatosak. A termékkel kapcsolatos probléma csak az, hogy elég gyorsan kiszárad, így nincs mód a kapott hibák kijavítására. Az eszközt a lehető legpontosabban kell használni.

ceruza az ilyen smink létrehozásának hagyományos módja. Az ilyen nyilak segítenek a szem alakjának láthatatlan kijavításában. Nem lehet félni a hibáktól, mert a ceruza könnyen törölhető. Azok számára, akik most kezdik tanulni a lövőket, a legmegfelelőbb termék egy puha ceruza - vagy egy por alapú eszköz, amely nem túl világos vázlatot eredményez. Meg kell azonban jegyeznünk, hogy minden egyszerű használat mellett a ceruza a tény, hogy egy ilyen bevonat elmosódhat vagy elhalványulhat.

árnyék érdekes, mert lehetővé teszik, hogy lágy sminket hozzon létre - például egy tollas nyíl, amelynek alapja gyakran ugyanaz az árnyék. Ez az opció különösen alkalmas egy napi képre, amelyben nincsenek világos vonalak, de könnyű.

Szemceruzák gél vagy krém textúrákkal főként professzionális sminkművészek használják, mert az ilyen kozmetikumok magas szintű ismereteket és elegendő tapasztalatot igényelnek összetett eszközökkel. Az ily módon rajzolt nyilak tökéletesen illeszkednek - nem száradnak ki azonnal, ha alkalmazzák, így lehetőség van néhány hiányosság és pontatlanság korrigálására.Továbbá gélek és krémek tartósak.

Fontos, hogy a termék alkalmazásához speciális tartozékokkal rendelkezzen - lapos, ferde kefék.

Fontos megérteni, hogy a kozmetikumok kiválasztása attól függ, hogy milyen hatást kíván elérni. Ha a cél egy elegáns estélyi smink megteremtése egy kis szüreti szürkével, használjon folyékony szemceruza - talán csillogó és fémezett részecskéket használva. Másrészt, ha szelíd sminket hoz létre, forduljon az árnyékokhoz, ceruzákhoz vagy különböző pigmentekhez. Az ilyen nyilak ugyanolyan előnyösek lesznek, mint a nappali kép, a smink "szólistái" és este.

A lényeg az, hogy a textúrák egymással kombinálódnak és egy adott eseményhez megfelelőek.

Lépésről lépésre történő alkalmazás és használt technikák

Miután foglalkozott a smink típusával és a szükséges eszközökkel, érdemes beszélni arról, hogyan készítsünk sminket. Az első alkalommal a nyilak messze nincsenek mindenki számára, így nem szabad megzavarni, ha hirtelen hiba lép fel. Ezek elkerülhetetlenek, és csak rendszeres szakemberek rögzíthetik őket. A legtöbb tipikus probléma elkerülése érdekében meg kell értenie a leckét, ahol a szem smink létrehozásának folyamatát szakaszosan írják le.

A szemceruza alkalmazása előtt meg kell tennie az arc hangját. Ehhez elrejteni rejtegető problémákat. Szükséges, hogy az arc hangját egy tónusos eszközzel kiegyenlítse. A szemhéjakat fel kell készíteni. Ehhez zsírtalanítani kell őket, és egy speciális krémre kell helyezni őket, amelyben nincs alkohol, és utána - egy alapozó.

Ha árnyékokat kíván használni, akkor nem kell színekkel játszani. Jobb, ha meztelen árnyalatot használunk - talán fényes ragyogással. Ez természetes képet hoz létre, ami különösen fontos a nyári smink számára. Másrészt, ha szemet gyönyörködtető szem sminket hoz létre, akkor a sűrű konzisztenciát sötét palettával kell megnézni: kék, zöld, barna.

A henna nyilak különösen szépek, de ezt az anyagot nagyon nehéz használni, ezért nem használják nagyon gyakran. Játszhatsz a kontraszton, és sminket hozhat létre fehér vagy fényes nyilakkal, amelyek avantgárd és forradalmian néznek. Fedjük le a szemét, és óvatosan rajzoljunk egy sort. Ha egyenetlen, kijavítható. A hibák elkerülése érdekében speciális sablonokat használhat, amelyek lehetővé teszik a tökéletes nyilak rajzolását. Jobb vonalak rajzolása, mert könnyebb lesz néhány ütést hozzáadni, mint a hibák eltávolításához.

Próbálja meg a nyilakat a lehető legközelebb húzni a rácsvonalhoz. Ehhez húzhat egy kis szemhéjat. Festjük meg a szempillákat szempillaspirálral, de elkerüljük a "pók lábak" hatását. Ez csökkenti a kép költségét. A lövők különösen lenyűgözőek, hosszú (például hamis) szempillákkal. Ne feledje, hogy a megjelenés egyes részleteit egymással kell összekapcsolni, így a rúzsnak megfelelnie kell a nyilak alakjának, színének és típusának. Mindenki számára előnyös, ha poros rózsaszín árnyalatot használunk az ajkak bevonataként.

A tökéletes smink létrehozásához megtudhatja, hogyan léphet fel lépésről lépésre a videó utasítások és gyakoroljon többet.

Ki alkalmas?

A nyilak végrehajtásában rengeteg ötlet van. Tehát ki érdekel, hogy:

  • Mandula szemekhez bármilyen vastagságú, hosszúságú és hajlított nyilak alkalmasak. A legfontosabb dolog - ne vegyen részt kísérletekben, mert ez a szemforma tökéletes. Nem kell valamit kijavítani, de mindent elronthat. Ezért egy ilyen szemű lánynál jobb, ha a nyilak idő-tesztelt lehetőségeit használjuk: dupla, toll és klasszikus.
  • Kerek szemek a nyúlás formájában történő korrekció szükséges, ezért a nők folyékony szemceruzát használnak, hosszú nyíl rajzolásával. Ez a technika magában foglalja a szem fölött lévő nyíl eltávolítását.
  • ázsiai Széles vonalat kell rajzolnia a rácsvonal mentén. Képes vizuálisan körülnézni a szemeket, de fontos, hogy ne tegyük nehézvé a szemet.
  • Lányok, akik mélyen szemmel vannakEmlékeztetni kell arra, hogy a nyíl vonala nem lehet túl kemény és vastag. Használjon puha textúrákat és aláhúzza az alsó szemhéjat fehér ceruzával. Ez megkönnyíti a megjelenést.
  • Domború szemekkel el kell rejteni a felesleges mennyiséget. Ehhez használjon nem túl telített barna vagy szürke (válasszon ceruzákat). Ez elrejti a szem alatti puffadást.
  • Vizuálisan jelölje ki a felső szemhéjat Lehet, vezetve a nyílvonalat a templomba - de nem nagyon, hogy ne érje el a nagyszerű megjelenés hatását.
  • A legnehezebb esete a szemhéjban - lógó szemhéj, nem teszi lehetővé a smink teljes potenciáljának kinyitását és a nyilak használatának megtagadását. Még ha elkészülnek, mindezek átfedik a felső szemhéjat, amely a mozgó rész fölött lóg. Ebben az esetben szükség van az árnyékok és a szempillaspirál korlátozására. Ezekkel a egyszerű eszközökkel is létrehozhat egy luxus sminket.

A szem formája nem az egyetlen kritérium, amellyel a nyilak típusát kell kiválasztani. Fontos szempont a színtípus - például a barnák és a barna nők alkalmasak a szemceruza szinte minden árnyalatára, de a szőkeeknek csak a világos és szürke árnyalatokra lehet választani, amelyek nem fognak ellentétben a megjelenéssel.

Nyilak - az egyik legnépszerűbb sminkfajta, amely képes átalakítani egy lányt, így "nyitott" és kifejező jellegű. A megfelelő hatás eléréséhez sokat kell képeznie. Minden alkalommal, amikor a szem sminkje jobb lesz, és a képek fényűzőek lesznek, de finomak lesznek.

A nyilak segítenek kiemelni a nagy szemek kifejező képességét és vizuálisan nagyítani a kis szemeket. Ebben a videóban 6 különböző lehetőséget gyűjtött a különböző lövők számára.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok