"Füstös szemek" barna szemekre

Füstös szemek barna szemekre

Smink "füstös szem" divatban több mint egy szezonban. Ezzel a képed titokzatos és csábítóvá válik. A leginkább lenyűgözően a smink barna szemekkel néz ki, így a tulajdonosuk hihetetlenül vonzó és ellenállhatatlan.

Ahhoz azonban, hogy egy ilyen sminket készítsen, egy lépésről lépésre kell megtanulnia, hogyan kell alkalmazni. Például a korábbi sminket csak sötét, majdnem fekete árnyalatokban hajtották végre, de figyelembe véve a népszerűség növekedését, könnyebb, szelídebb, mindennapi változatát kezdték alkalmazni. Először is elegendő időt kell töltenie a bőr tónusának előkészítésére és szintezésére, a szemek alatt elfedve, valamint a ceruza és az árnyékok sima és világosabb árnyalatainak kiváló minőségű tollasodását.

Mivel a fenti smink nagyon népszerű, és nem adja fel több évszakban a pozícióját, a stylistok egy kényelmes utasítást dolgoztak ki, amellyel tökéletesen reprodukálhatja otthon. Például a smink alkalmazása előtt a bőrt fel kell készíteni a smink nedvesítőszerével vagy alapjával, majd - alapozással, melynek egyenletes eloszlása ​​nemcsak az arc bőrén, hanem a szemhéjak bőrén lévő körkörös mozdulatokban is. Ahhoz, hogy a nap folyamán sokkal jobb legyen, szüksége van egy kicsit por a szemhéjat.

Megfelelő figyelmet kell fordítani a szemöldökre - tökéletesnek kell lenniük, mert ez a szem smink határozottan a figyelmet fordítja rájuk.

Töltsön el egy ceruzát, amely megfelel a szemöldök hangjának, és a szemöldök növekedése mentén egy kefét is készítsen, matt hatású árnyékokkal. Távolítsa el a felesleges árnyékokat pamutpárnával.

A szempilla növekedési vonal közelében lévő terület mindig a kiválasztott színek legsötétebb része, és a legkisebb árnyék, közel a bőre színéhez, közelebb kerül a szemöldökhöz. A fény árnyékokat gyöngyhatással lehet felvenni - ez segít fáradt pillantást adni a frissességnek és a fényességnek. Ha nem követi ezt a szabályt, a megjelenés nagyon nehéz lehet, és meglehetősen visszataszító benyomást kelt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy néha az árnyékok képesek kiemelni a szem körüli finom ráncokat vagy a bőr egyéb jellemzői, amelyekre nem szeretné a figyelmet összpontosítani. A folyékony árnyékok vagy a krémes textúra árnyékaihoz jön. Ha nincs ilyen, óvatosan hozzáadhat néhány csepp vizet a meglévő száraz árnyékpalettához, és azonnal alkalmazza az árnyékokat egy rövid kendővel, lehetőleg kerekített formájú kefével, nem pedig az árnyékok szokásos árnyéka.

Alkalmazáskor azonnal árnyékolja az árnyékokat ecsettel.

Sok módszer van a füstös szemek készítésére. Például az egyik változatban a szemhéjak árnyalati krémmel vannak borítva, és a szempillákon egy sima vonal van, amely ceruzával van ellátva, amely szélesebb lesz a szem külső sarkára. Ennek köszönhetően a trükk vonzóbbnak tűnik. A rajzolás után a vonal árnyékolódik, és a mobil szemhéj sötét árnyékokkal borítja. Ezután a fényes árnyékok egymásra kerülnek, és az átmenet jól árnyékolt.

Az alapozás után a make-up első összetételének egy másik megvalósítási módja szerint a szem belső sarkát világos árnyékok festik, és a szemöldök alá is alkalmazzák. A sötét árnyékok a szemhéjvonalon, a szem külső sarkán és a szemhéj hajtogatásán helyezkednek el. A szempillák növekedése folyamán egy folyékony szemceruza segítségével vékony vonalat tart, amely a szem külső sarkáig terjed.

A szép smink egy kis szempillaspirál, rúzs vagy csillogott színek, vagy színtelen szájfény, valamint a bőréhez megfelelő por.

Kombináció a különböző szem árnyalatokkal

A barna szemek különböző színárnyalatokkal rendelkeznek - méz-barna, sárga-barna, zöld-barna vagy sötétbarna, szinte fekete.

A kozmetikumok színeit - szemhéjfesték, ceruza, szemceruza stb. - a szemszíntől függően kell kiválasztani:

 • Ha sötétbarna szeme van, vegye fel a lila, kék, szürke, barna árnyalatokat. A telítettségük csak a hangulatotól és a smink készítésének okától függ.
 • A méz-barna szemek tulajdonosainak figyelmet kell fordítaniuk a meleg színek fényes árnyalatára - sárga, narancssárga, vöröses, réz, bronz és aranyra.
 • A dió árnyalatok barna szemének sminkeléséhez hagyja abba a választékot lila, lila, kék-lila árnyalatokkal, valamint a pezsgő színeivel.

Meg kell jegyezni, hogy az árnyékokat nemcsak a gyönyörű barna szemek árnyékára kell összpontosítania, hanem a megjelenés színtípusára is. Nézd meg, milyen színű a bőre, a szemöldök, a haj, az írisz, és határozza meg, milyen típusú megjelenés van közelebb - nyár, tél, ősz vagy tavasz.

Hogy tökéletes legyen a „füstös szemek” sminkjével, amely jól illeszkedik a megjelenéshez, kísérletezzen egy kicsit árnyalatokkal és make-up lehetőségekkel, majd készítsen néhány képet a képből. Így kritikusan értékelheti magát oldalról, és kijavíthatja a hibákat. A sminkművészek a következő színeket kínálják:

 • Úgy gondoljuk, hogy az árnyékok barna gamma nem mindenki számára alkalmas, de csak sötétbarna, sötétbarna szemekkel. Felfrissíti őket, és világosabbá teszi őket, a többit pedig a nyugalmi, titokzatos kettő helyett fáradt nőkké alakítják, akik nem aludtak és fáradtak voltak a munkában.
 • A világosbarna szemek, cserzett bőr, gyönyörű barna hajú tulajdonosának választania kell a szemöldök zöldes árnyalatait.
 • A barna szemű, sötét, szinte fekete hajú szépségű szépségű sötét árnyalatok tökéletesen kék vagy zöld árnyalatúak.
 • Ha a bőre olyan, mint egy porcelán baba, a haj világos színű, és a szem rézbarna vagy sárga-barna, figyeljen az égkék színekre, a türkizre és a mentára. A fukszia árnyalatai alkalmasak egy merészebb képre.
 • A lágy, rózsaszín, bronz, lila és kakaószín árnyalatú smink tökéletesen barna-barna szemekhez.

Divatos harmonizálni az árnyékok árnyalatait és a rúzsokat, függetlenül attól, hogy milyen furcsa lehet. Természetesen természetes vagy rózsaszín tónusú sminkről beszélünk.

 • Ezen túlmenően, a csúcsán a népszerűség a smink "füstös szem" kék és kék tónusok, attól függően, hogy a telítettség a szemed.
 • Stilisták azt állítják, hogy a lila árnyalat alkalmas mindennapi sminkre, és különleges ünnepi alkalomra. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a nappali sminket leginkább a lila világos árnyalatú árnyalatokkal, az esti sima, gyöngy árnyalatú, telítettebb színekkel lehet elvégezni.
 • A kék és lila árnyalatok érdekes kombinációja. Az ilyen árnyékokkal való átmenet világos rózsaszín vagy korall árnyalatokkal végezhető.

Nap kép

Egy napos füstös szem sminkeléséhez válasszon egy barna ceruzát egy fekete ceruza helyett, vagy cserélje ki egy barna szemceruza. A barna szemedhez tökéletesen illeszkednek és sokkal visszafogottabbak lesznek. Kérjük, vegye figyelembe a napi sminknek megfelelőnek kell lennie a munkahelyen üzleti találkozókon, vásárlásokon vagy barátaival sétálva. Óvatosnak kell lennie, hangsúlyoznia kell a megjelenésének érdemeit, de nem szabad dacolnia. Ne feledje, hogy a napfény feltárja a smink minden hibáját, így még nagyobb figyelmet kell fordítania, mint az esti órák.

Ugyanakkor nem gondolja, hogy a smink alkalmazása során nehézségekbe ütközhet. Ha ismételten megismétli a reggeli sminkjét, akkor naponta legfeljebb tizenöt percet vesz igénybe, míg stílusos és magabiztos lesz.

By the way, meg kell adni néhány szót a korrekció a megjelenés segítségével a smink "füstös szem". Ez az információ minden lány számára hasznos lehet. Például a vonalhajózási vonal vagy ceruza vastagságának megváltoztatásával vizuálisan meghosszabbíthatja vagy nagyíthatja a szemét. Az első esetben a vonalnak a szem belső sarkából kissé sűrűbbé kell válnia, felemelve a szem külső sarkára, és körülbelül fél centiméterrel hosszabbítva. A második esetben a nyílnak szélesebbnek kell lennie a század közepén, megtartva a szemeket, és a nyíl csúcsát kissé felfelé és néhány milliméterre a szempilla növekedési vonalán át vezetve.

A felső és az alsó szemhéjak vastag vonalai segítségével kijavíthatja a túl széles és domború szemeket. Az ázsiai megjelenéssel járó szemek számára a szemceruza vékony vonalat kell alkalmazni a teljes hosszában.

Smink "füstös szem" segít a vizuálisan megbirkózni a közelgő szemhéjakkal. Kijavítani a fényt árnyékkal a szem belsejében, a század közepén és a szemöldök külső sarkaiban, fedjük le a szemhéj túlnyúló részét sötétebb árnyalatokkal, és mentjük a legsötétebb árnyékokat a szem külső sarkához, kissé rögzítve a túlnyúló részét. A szempillák lefedik a tintát, és több réteget alkotnak. Biztosan észre fogod venni, hogy a megjelenésed fiatal és szeretetteljes.

Ha mély szeme van, vizuális beállítást végez a szemceruza vonal segítségével, amely csak a század közepéig tart a szemhéj növekedési vonala mentén a szem külső sarkából. A szem belső sarkán, valamint a mobil szemhéj közepén jobb, ha gyöngyhatású fényes árnyékokat alkalmazunk. Ugyanez a változat a make-up is működik a közeli szem.

A nappali make-up ugyanolyan technikával készül, mint az esti órákban, azonban a visszafogottabb színtartomány miatt teljesen másnak tűnik. A szempillaspirál egy rétegben van felhordva. A fekete helyett barna szempillaspirál használható. A zöld, kék vagy lila színekkel ellátott színes szempillaspirál a napi sminkben nem kívánatos, helyénvaló, kivéve egy nagyon fiatal lányt, aki természetes árnyalatú ajakfényű.

Ha napi sminket végez, figyeljen a színei megjelenésére is. A kakaó árnyalatai csak a sötét hajú, sötét hajú lányok használhatják, mert a világos bőrű szőke nők számára ez a smink valódi katasztrófa lehet - a szem nem rejtélyes és vonzó, de fáradt és gyulladt.

Jobb, ha a tisztességes bőrű lányok a meztelen árnyalatok, homok vagy bézs árnyalatait vesznek fel. Szintén ilyen megjelenéssel nem rossz, ha egy sötét szürke szemceruza vagy szemceruza használatos.

Esti lehetőség

Amint fentebb említettük, a füstös szem technikája a sötétebb árnyékokból a könnyűé vált sima átmenet létrehozása. Az esti sminkre ugyanazok a szabályok érvényesek. Használja az alapot és a port, és korrigálja a bőr minden hibáját és bőrpírját, vegye fel a diszkrét rúzsot vagy a természetes árnyalatok ragyogását, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön számára, és kiváló minőségű tartós árnyékok, ceruza és szempillaspirál. Az árnyékok jobban használják az ezüstöt, mert tökéletesen kombinálódnak a barna szemekkel. Általában minden fém árnyalat barna szemekkel jól néz ki.

A rejtélyes barna szemek a zöld árnyalatok gyöngy árnyékának árnyékát adják. Kiemelik a szemedet, és a kép egyik legjelentősebb ékezetévé válnak. Éppen ezért az ilyen sminkstisták csak egy különleges alkalomra teszik. Napközben egy ilyen smink túlságosan ragyogónak tűnne.

A sötétkék és sötétzöld árnyalatok érdekes és szokatlan kombinációja. A kontraszton is játszhat, például sötétzöld árnyalatokkal és türkizekkel. A sötétkék és lila, türkiz, kék színek kombinációja szokatlan.

Az esti sminkhez választhat egy színes szempillaspirál - barna, kék, zöld, lila.Az ilyen színekkel rendelkező barna szemek lenyűgözőnek tűnnek, és mindenki figyelni fog rájuk. Ezenkívül a szempillaspirál felveheti az ömlesztett anyagot, és több rétegben töltheti fel szempilláit, hogy fokozza az esti smink hatását.

Ha szeretne egy kicsit megrázni a közönséget, válasszon egy bordó vagy barna sminket, egy kávé árnyalatot és sminket látványos nyilakkal, amelyeket folyékony béléssel húzunk. Így a szemek még világosabbak és mélyebbek lesznek.

Az esti smink kiegészítésére enyhe hangsúlyt fektethetünk az arccsontokra, kis mennyiségű rouge-val, ami megfelel a bőr színének.

Hogyan készítsünk egy világos "füstös szemet" a barna szemekre, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok