Kék smink

Kék smink

A tisztességes nemek sokan attól tartanak, hogy kék árnyalatokat használnak, tekintve, hogy ez rossz forma. Néhányan azt is gondolják, hogy ezek a make-upok okozzák és teljesen elhagyják őket. De mindezzel a jól kiválasztott kék és a megfelelően létrehozott smink árnyéka jól fog kinézni. Hogyan nem túlzással színezzük, előnyös a szemek hangsúlyozása és a rúzs megfelelő árnyékának megválasztása, ebben a cikkben elmondjuk, és szakértői tanácsokat és szokatlan ötleteket is megosztunk.

Jellemzők

A smink kék színét különböző módon lehet használni. Ha szabadságot adsz a képzeletednek, csodálatos ünnepi alkotást hozhatsz létre, ami minden fél számára megfelelő lesz. Ne félj a kísérletektől és attól, hogy nevetségesnek tűnik. A szép sminket jól elhelyezett kékes díszítéssel lehet megszerezni.

Ez a szín sok árnyalattal rendelkezik, ami könnyebbé teszi a szemet kifejezőbb és vonzóbbá. Ez egy kék-türkiz hang, búzavirág kék, mennyei, azúrkék, zafír és sok más. Segítségükkel mérsékelt napot készíthet, és egy luxus estét. Természetesen ez a szín nem nevezhető egyetemesnek, de szinte mindenki számára alkalmas, a legfontosabb az, hogy megtaláljuk az Ön számára megfelelő árnyalatot.

A finom kék árnyalatú smink nagyszerű megoldás a tavaszi vagy meleg nyári megjelenés kiegészítésére. A kék szempillák rendkívül különlegesek és gyönyörűek, amelyeket különösen a fiatal lányok szeretnek.

A kék segítségével különböző technikákkal készíthetünk sminket. Ezen kívül otthon fogsz megbirkózni ezzel a feladattal. Természetesen, ha ki kell töltenie a kék tartományba, például a bálba, akkor jobb, ha előnyben részesítjük a profi sminkest. Ez segít kiemelni az arcod minden előnyét, és ügyesen elrejti az összes hibát.

típusok

A mai napig nagyon sokféle smink van. Ezután megnézzük az alapokat, amelyeket kék és árnyalatokkal lehet elvégezni.

Szem smink

 • A szín "füstös szem" kiváló megoldás az esti sminkeléshez. Ahhoz, hogy tökéletes legyen, próbálja meg nagyon jól árnyékolni a kék árnyalatait, amiket használni fog.
 • Sötétkék szem smink és elegáns fekete nyilak. Egy ilyen smink megfelelő lenne egy vacsora vagy egy dátum számára.
 • A kíméletes, enyhe kék akcentussal való kitűnő megoldás a mindennapos megjelenés kiegészítése. Sikeresen lenyűgöző kék ruhával, vagy az árnyék szigorú öltönyével.
 • Egy fekete-kék vagy szürke-kék make-up, sima átmenetekkel és árnyékos fekete ceruzával az alsó szemhéjokon nagyon elegánsnak tűnik az érettségi pártnál. Fényes francia nyilakkal vagy ezüst pigmentekkel díszített ékezetekkel egészíthető ki.
 • Ha valami szokatlan dolgot keres, de ugyanakkor könnyű és természetes, javasoljuk, hogy nézze meg a rózsaszín-kék és fehér-kék szem sminket. Az ilyen make-up egyaránt jól kiegészíti a nap és az esti megjelenést. Ha valamit a napra választ, jobb, ha a smink kevésbé intenzív.
 • A kettős, fehér és kék nyilak nagyszerű megoldást jelentenek a kivételes smink kialakítására.

szempilla

Nem kevésbé érdekes megjelenés és smink kék szempillákkal. Leggyakrabban nem használják a mindennapi képekhez, de a pártba való belépéshez igaza van. A színes szempillaspirálok mindig a szemet kifejező és vonzóvá teszik, így ne félj kísérletezni velük.

 • Kék vagy fekete nyilak a szemen kiegészíthetők kék fényes szempillákkal.
 • Nagyon szokatlannak tűnik, ha a felső szempillák kék színűek, és az alacsonyabbak, például fehér vagy fekete. Ne féljen, hogy különböző kombinációkat készítsen, különösen, ha világos és emlékezetes alkatrészt szeretne létrehozni. Ne felejtsd el, hogy színes szempillaspirál segítségével foltolja meg a szempillák külső oldalát.
 • A kék szempillákat gyakran ragyogó rúzs egészíti ki. Leggyakrabban ez a kép alkalmas a fotózásra.

A professzionális sminkművészek nem javasolják a kék szempillaspirál kombinálását kék szemekkel, gyakran minden egyesülnek, de néha a fényképezésnél ez a szabály még mindig törött.

ajkak

Nagyon merész lépés lenne, ha kék rúzsot használna az ajkán. Az árnyalat rúzsát használva minimalizálja a szem sminket. Jobb, ha egy dologra összpontosítunk: a szemekre vagy az ajkakra. A sötét vagy cserzett bőrű hölgyek a kék színben leginkább megfelelőek, de a könnyed bőrű lányok jobban kedvelik az azúrkék lehetőségeket.

Kozmetikai gyártók

A mai napig nagyon különböző kozmetikai cégek szokatlan dekorációs eszközöket hoznak létre speciális sminkek létrehozásához.

 • Ha kontrasztos kék ajkakat szeretne készíteni, javasoljuk, hogy keressük meg az ilyen színű rúzsokat a NYX vagy a Urban Decay közelében.
 • A Dolce és a Gabbana, a Chanel és a YSL luxusmárkákból, valamint a professzionális NYX-ből vagy a Make Up For Ever-ből kék szempillaspirálokat talál.
 • Az Azure szemceruza az Armani, a YSL és a Maybelline márkáknál várja Önt, és sötétkék ceruzák a Make Up For Ever és Revlon, vízálló ceruzák számára a MAC, D & G, Chanel és Clarins.
 • A különböző textúrák (matt, folyékony és csillogó) kék árnyalatait az Armani, a Dior, a Pupa, a L'Oreal Paris, a Maybelline, a NARS, a Bobbi Brown és sok más márka találja.

Mesterkurzusok

Ahhoz, hogy a tökéletes sminket kék színnel hozza létre, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a következő lépésről-lépésre és néhány árnyalatra egy ilyen smink létrehozásához.

 • Vigye fel az alapot a smink alatt az elkészített és hidratált arckrémhez. A szabálytalanságok, a bőrpír és különösen a zúzódások elrejtése a hangszínszabályzóval. Ez nagyon fontos, mert a kék vagy azúrkék árnyékok nem nyereségesek lehetnek, ha nem javítja a sötét táskákat a szemed alatt.
 • Ezután alkalmazzon egy alapítványt, amely megfelel az arcodnak. Szükség esetén porral rögzítse. Alkalmazza a kiválasztott pirulát. A halvány rózsaszín és krém variánsok leginkább az árnyékok kék árnyalatához igazodnak, de mindez a kép egészétől függ.
 • Alkalmazza a szemhéjfesték alapját. Elosztja a fő (meztelen, krém vagy más fény) árnyékot a szemöldökkel. Kiváló megoldás lenne a fekete, szürke és barna árnyalatok kombinációja, amelyek a szem külső sarkaihoz alkalmazhatók, és a mozgó szemhéj közepére árnyékolják őket. A középpontot ki kell egészíteni egy kiválasztott kék árnyalattal, amely fényes vagy unalmas lehet. Csökkentse a szemhéjat egy fekete ceruzával és keverje össze. A teljes szem sminket kell használni klasszikus francia fekete nyilak.
 • Ne felejtsd el tökéletes szemöldökét.
 • A szempillák tetszés szerint festhetők., de egy ilyen sminkben a hangsúly a hossz és a szétválasztás jobbá tétele.
 • Semleges ajak színepéldául krém vagy halvány rózsaszín. A szín és a rúzs egyszínű kombinációja jól néz ki.

Ahhoz, hogy a szemét kifejezze és tegye szabadra, mozgassa a belső alsó szemhéjat fehér vízálló ceruzával.

Ha úgy dönt, hogy sötétkék sminket hoz létre, vegye figyelembe a következő lépéseket:

 • Ahogy az előző make-up változathoz hasonlóan, alkalmazzunk egy alapot az előkészített arcra, javítsuk ki a hibákat, terjesszük az alapot, és rögzítsük az összes port.
 • Frissítsd arcodat pirossal vagy kiemelj az arccsontjaidat egy bronzerrel.
 • Vigyen fel egy sötétbarna vagy csokoládé árnyalatot a felső szemhéj hajtogatása felett a teljes hosszúság mentén. Keverjük össze egy kefével.
 • A krémes fekete árnyékok, lehetőleg matt vagy árnyékok egy botban, lefedik a teljes mozgatható szemhéjat, elhagyva a közepet.Keverjük össze, enyhén megérintve a barnaet.
 • Az árnyékok sötétkék árnyalatát terjessze a mobil szemhéjra, keveredve, alig érinti a fekete árnyalatot.
 • Barna árnyékok segítségével engedje le a szemhéjat, keverje össze. Szintén teljesen körbe a szemet egy fekete ceruzával, azt is javasoljuk, hogy hozza a belső alsó szemhéjat.
 • A szempillákat fekete szempillaspirálral festjük, különös tekintettel a szétválasztásra.
 • Rúzs, természetes választék közül választhat.

Ha még mindig nem döntött, hogy milyen sminket választott, figyeljen a csillagképekre, mert a sminkművészeik mindig tudják, hogyan kell helyesen kiemelni az érdemeket és elrejteni a hibákat.

Az amerikai színésznő, Diana Agron, a szatén ruhája alatt kék árnyékokkal díszített luxus sminket készített a padlóra.

Eva Longoria gyakran választja a sötétkék meikset, hogy belépjen a vörös szőnyegbe.

Ha az azúrkék "Smokey ice" -t keresed, nézd meg a Megan Fox modellt. A sminkében minden mérsékelt. Ideálisan kiemelt szemek, természetes arcpirosodás az arcokon és a rúzs természetes árnyalata.

Hogyan készítsünk kék "füstös szemet" az alábbi videóból:

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok