Professzionális smink

Professzionális smink

A modern világban a ruháik szerint találkoznak, de az elmét kísérik, ezért az emberek inkább stílusosak és szépek. Az aktív életmódot vezető nőknek tökéletes megjelenésre van szükségük: elegáns ruhák, divatos haj és kiváló smink. Mindezek elérése érdekében a lányok gyakran segítséget kérnek a stylistokhoz, de biztosan tudjuk biztosítani, hogy ez nem mindig szükséges, mert a professzionális smink létrehozása otthon nem olyan nehéz. A lényeg az, hogy gondosan megvizsgáljuk az arcodat, megértsd az egyén sajátosságait, és egy kis időt töltsön el szalonkészítés létrehozásában.

Mi az?

Sokféle smink létezik, és a legtöbb esetben a nők otthon csinálják magukat, mert minden nő a lehető legjobban a nyilvánosság előtt kíván megjelenni.

Sok lány azonban nem is képzelheti el, hogy milyen esetekben alkalmasabbak a kozmetikumok, ezért sminket készítenek. Természetesen nem mindenki tudja, hogy a professzionális smink különbözik a megszokottól, és nem is gyanakszik a létrehozásában meglévő finomságokra és árnyalatokra.

A szalon smink lényege, hogy kiemelje a legjobb oldalait és elrejtse a hibákat, miközben nem hoz létre vulgáris és olcsó képet.

Ehhez meg kell tudnia választani a megfelelő minőségű kozmetikát, használjon professzionális kiegészítőket, például keféket és applikátorokat. Ez azért fontos, ha jó minőségű, nem amatőr sminket akarunk létrehozni. A legfontosabb szempont azonban a professzionális sminkművészek által készített sminkórákra való odafigyelés szükségessége, és a szépségipar gurusaival foglalkozó oktatóanyagokat is meg kell tanulni.

Előnyök és hátrányok

Ez nem azt jelenti, hogy a professzionális smink olyan csodaszer, amely a lehető legrövidebb időn belül megváltoztatja a megjelenést és esetleg az életet. Ez azonban egy meglehetősen hatékony eszköz, amely segít a nőknek az önbecsülésük és a saját megjelenésük megértésében. Az ilyen típusú smink fő jellemzője a saját megjelenésének beállítása.A professzionális módszerek mellett pontosan megteremtheti azt a képet, amely egyrészt univerzális lesz, másrészt pedig egy elegáns és szórakoztató kép létrehozását teszi lehetővé. töltsük fel Számos hátránya van, amelyeket szintén fontos tudni. Először is, a professzionális kozmetikumok megvásárlásának szükségessége, amely a jól ismert cégek számos termékéből áll, mint például Chanel és Dior.

Ahhoz, hogy megteremtse a tökéletes sminket, amely nem lesz megkülönböztethető a szalontól, bizonyos időt kell töltenie, és - ahogy mondják - részletesen meg kell szereznie a kezét, miután részletesen megvizsgálta az arc strukturális jellemzőit, valamint előnyeit és hátrányait. Az, ami díszíti és kiemeli, a hangsúlyozáshoz és a hibák és hiányosságok elrejtéséhez szükséges. Az első alkalommal azonban nem lesz lehetséges, így bizonyos szintű készségekre és képzésre van szükség, amit nem minden nőnek, de nem szabad félni, mert ebben a folyamatban a legfontosabb a játék és a lehetőségek széles körű kísérlete!

Mikor használják?

A smink kiterjedt alapot biztosít különböző képek készítéséhez és megjelenésének megváltoztatásához. Szükséges azonban tudni, hogy a megjelenést egyszerűen össze kell kapcsolni azzal az okkal, amiért létrehozták, különben nevetségesnek és nem megfelelőnek tűnik, és senki sem veszi ezt a lányt komolyan.

Töltsük fel a különböző variációkban, mert nincs egyetlen helyes döntés a stílus létrehozásában. Feltételesen osztja a sminket négy típusra:

 • Nap smink - Ez a legegyszerűbb és szelídebb és ártatlanabb. Erre akkor van szükség, ha nincsenek különleges esetek élénk képek létrehozásához, különben mindennaposnak hívják. Úgy tűnik, szinte észrevehetetlen az arcán, csak a bőr tökéletlenségeit maszkolja, és a természetes fényeket és árnyalatokat helyezi rá, ami életre kelt és friss.
 • Van koktél smink, ami lényegesen eltér a naptól, és ünnepi szerepet játszik egy olyan nőnek, aki ilyenhez fordult look'u. Nagyon fényes és intenzív, így tökéletes a különböző pártok és ünnepi összejövetelek számára, akár születésnapja egy kávézóban, akár egy éjszakai klubban való kirándulás. Egy ilyen kép kifejező és emlékezetes lesz, mert gyakran egy bizonyos ünnepi eseményhez jön létre, de nem veszíti el az egyéniséget, hangsúlyozva a lány megjelenésének kiemelkedését.
 • Esti látvány egy elegáns és kifinomult alapja look'a. Érdekes, hogy nemcsak vacsorára vagy fontos fogadásra alkalmas, hanem kiváló segítséget nyújt egy fotó készítéséhez. Gyakran előfordul, hogy a nappali és koktélképek nagyon elhalványultak, és nem elégek a fényes és figyelemre méltó fotózásra. Ugyanakkor az esti smink stílus soha nem néz ki dacos és vulgáris, de emlékezetes, elegáns és elegáns képet teremt jó módon. Ebben a make-up-ben a feladat nemcsak az arc friss és egészséges megteremtése, hanem az eredeti kép kiegészítése is, fényes szokatlan akcentussal.
 • A legkifinomultabb smink - ez az úgynevezett "Végső smink"akinek a neve nem a szabadnaptól származik, hanem a lehetőséget, hogy kimegy és megmutassa magát minden dicsőségében. A stilisták egy ilyen kép létrehozását egy különösen fontos eseményben, például egy esküvőn fordítják. Ennek a sminknek az a célja, hogy javítsa az arc természetes hátterét, hozza létre a tökéletes hangot, hangsúlyozza a megjelenés kifejező képességét és hozzon létre egy ellenálló sminket, mert a menyasszony valószínűleg videofelvételt és fotózást tart. Néhány stylist összehasonlítja a sminkkel, de az igazságosság számára érdemes megjegyezni, hogy ez a kép hangsúlyozza a természetes szépséget és hangsúlyozza a lány érzékenységét, lágyságát és törékenységét.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Hozzon létre egy szalon sminket otthon nem annyira nehéz. Ehhez csak megfelelő és komolyan kell megközelítenie a kozmetikumok kiválasztását. Közvetlenül megjegyezzük, hogy a dekoratív kozmetikumok forrása sok kell, hogy különböző képeket hozzon létre, és a megjelenésük széleskörű lehetősége legyen.

Először jó minőségű professzionális kozmetikumokat kell vásárolni, például márkák, mint például MAC vagy NYX. Ez azért fontos, mert ebben a terméktípusban már figyelembe veszik a sminkművészek természetes és biztonságos nyersanyagokra, a termékek minőségére és tartósságára vonatkozó igényeit. Ezek az alapvető kritériumok alapvető lehetőségeket biztosítanak a nők számára a szokatlan look'ovami csodálkozni fog másokkal a szépség és a kifogástalan teljesítmény mellett.

Fontos, hogy a lehető legszélesebb körű eszköztárat biztosítsuk magunknak, így a fő tanácsadás elsősorban a kozmetikumok különálló csomagolásának megvásárlása, de az egész árnyékok, a pirítós és a highlators palettái. Ez célszerűbb, mert több lehetőséget ad a tökéletes kép létrehozásához.

A paletta nem lehet azonos típusú. Természetesen kombinálni kell a megjelenés típusával, mert a "tél" illik néhány színre és textúrára, és az ősszel például teljesen más. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak bizonyos színekre van szükség, elfelejtve mások létezését.A divat és a visage jó, mert olyan játék, ahol nincsenek különleges kemény és gyors szabályok, mindenkinek joga van kísérletezni, és ezt a tényt kell használni. Éppen ezért érdemes a kozmetikai táska alapját maximálisan bővíteni.

A kozmetikumok kiválasztásakor gondolkodni kell arról, hogyan illeszkedik ez a paletta a létrehozott képhez. Nagy figyelmet szenteljenek a textúráknak és azoknak a bőr típusával és külső adataival való összeegyeztethetőségére. Jobb, ha megvásárolnak néhány ilyen eszközt, ami igazán előnyben részesül, és inkább a tényleges előnyöket hangsúlyozza, ahelyett, hogy számtalan termékpalettát vásárolna egy kiterjedt színpalettában és mindenféle konzisztenciában csak abban a reményben, hogy legalább valamit megtesz.

Hogyan kell jelentkezni?

Minőségileg, szépen és professzionálisan készíti el saját kezeit otthon, abszolút bármilyen lány hatáskörében! Annak érdekében, hogy eldönthessük, nem annyira lesz - a megfelelő hangulat, idő, tükör és kozmetikumok.

Nemcsak a kozmetikumok alkalmazására vonatkozó bizonyos szabályokat emelnek ki, hanem egy jó ízlés is, amely egy adott kép létrehozásának irányítására használható. Ez viszont lehetővé teszi, hogy nemcsak kifejezetten kitöltsék, hanem hangsúlyozzák az igazi érdemeiket is. Nem szabad az ideálisra törekednie, amit a hollywoodi vörös számok diktálnak, mert vakon követik a híresség stílusát, könnyen elveszítheted az egyéniségedet. Ez az oka annak, hogy a fő ajánlás az arc természetes tulajdonságainak és a drasztikus és radikális átalakulások elutasításának kiemelése.

A stylistok tanácsa szerint a smink létrehozása hagyományosan több szakaszra oszlik:

 • Először el kell döntenie a stílust. Gondosan átgondolunk egy olyan képet, amelyet létrehozunk. Ez a kulcsfontosságú pont, amely meghatározza a vállalkozás teljes eredményét, valamint az eredményt: hogy a smink nagyon szép lesz, vagy középszerű lesz. Ezt a lépést tiszteletben kell tartani, mert anélkül, hogy profi lenne, lehetetlen létrehozni a semmiből, gondolkodásból néz csak a kozmetikumok alkalmazása során. Ebben a szakaszban meg kell gondolni a különböző díszítőeszközök összeegyeztethetőségét mind a saját, mind a ruházati cikkek és a megjelenés típusa között.
 • Az is fontos, hogy több lehetőséget is figyelembe vegyünk. és soha nem lakik egy páron, mert előfordulhat, hogy az egyetlen feltalált kép nem illeszkedik az általános stílushoz, vagy túl bonyolult lesz ahhoz, hogy az újonnan érkezők önállóan legyenek képesek. Ezért szükséges összehasonlítani a meglévő variációkat, amelyek ideális esetben körülbelül öt darabra vonatkoznak.
 • Mielőtt elkezdené a sminket, elemezze a bőr állapotát, Végül is egy igazán fényűző kép alapja tiszta és egészséges arc és jól ápolt bőr. Ideális esetben a bőrtől mentesnek kell lennie a bőrpírtól, irritációtól és egyéb hiányosságoktól, de ez ritkán fordul elő, és ha a bőrön még mindig vannak kis hibák, nem rossz dolog: mindig sminkkel álcázhatja őket. Ha sok kitörés van az arcán, akkor jobb lenne először gyógyítani a bőrt.
 • A kozmetikumok használata előtt a bőrt meg kell tisztítani. Ez a legjobban mind az állandó arcápolás során, mind közvetlenül a kép létrehozása előtt történik. A hámlás elkerülése érdekében a bőrt dörzsölje, mélyen tisztítja, majd speciális krémek és maszkok segítségével hidratálja.
 • A sminket azonnal alkalmazza, használja az alapot. Ez nemcsak a bőrt előkészíti a későbbi expozícióhoz, hanem tartós, de lélegző bevonatot képez, ami miatt a smink nem lesz elmosódott és nem gördül. A bázis nélkül is megteheti, ha hosszabb ideig nem tervez sminket viselni - vagyis nem több, mint négy óra.
 • Ezután a szem alá kell helyezni és az úgynevezett problémás területeken rejtegetőamely elrejti a sötét köröket a szemek alatt és egyenetlen bőrszínt.Ehhez használja a különböző árnyalatok eszközeit, például a kék rejtegetőt úgy tervezték, hogy átfedje az arc szépségét, a sárga elrejti a ráncokat, a zöld vizuálisan kiküszöböli a kiütéseket és a kis pattanásokat, és a rózsaszín segít eltávolítani a zúzódásokat a szem és a duzzanat alatt. Természetesen ezek az azonnali asszisztensek, akik vészhelyzetben dolgoznak, bár jobb, ha nem a maszkot rejtik, hanem a szépségszalonba, ahol valódi segítséget nyújtanak.
 • Annak érdekében, hogy a lehető legtermészetesebb és hatékonyabb \ t jobb, ha olyan szivacsot használunk, amely elnyeli az eszközök többletét, de ugyanakkor jól fest a bőrt, szorosan csapkodva az anyagot a pórusokba. Ezt nagyon óvatosan kell végezni, hogy elkerülhető legyen a termék rossz minősége és gyenge árnyékolása.
 • Következő - szemöldök. A vastag szemöldök tulajdonosai csak úgy tudják fésülni őket, hogy megfelelő alakot és irányt adjanak, és ha vékonyak és „folyékonyak”, akkor különös figyelmet kell fordítani. Ehhez festjük meg a helyes alakot, majd festjük meg a fényes területeket, így a szemöldök színe egyenletes.
 • A szem smink egy egész művészet, ezért különös figyelmet kell fordítania. A szemöldök alatt a könnyű textúrájú világos árnyékok alkalmazásával kezdődik, ami hangsúlyozza drámai hajlítását vagy avantgárd-egyenességét. Ez a vonal nem lehet nyilvánvaló, ami azt jelenti, hogy árnyékoltnak kell lennie, hogy lágy átmenet legyen az árnyékokra.
 • A következő lépés az árnyékok átfedése.. Abszolút választási szabadságot biztosít, csak a képzelet, a színek gyönyörű kombinációja és egy olyan esemény, amely alapján a kép jön létre. Könnyű csillogással kiválaszthat egy finom színű, természetes színű anyagot - ez egy remek és bájos képet teremt. A matt színek népszerűbbek, és a zsíros szemhéjak tulajdonosai számára ajánlott. Az ilyen árnyékok segítenek megszabadulni a felesleges fénytől. Fontos megjegyezni, hogy az árnyékok alkalmazása mindig a gradiens elvét követi: a legkönnyebbtől a leginkább telített és sötétig.
 • Ezt követően alkalmazni szempillaspirál aktívan osztja el a szempillákat és zigzagmozgásokat készít.
 • Annak ellenére, hogy látványos van egy szabály, hogy "szem vagy ajkak", akkor nem szabad a száj vonalára összpontosítani, ha a szemöldökre és a szemre helyezi. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ajkakat nem kell festeni - csak semleges meztelen színekre van szükség.
 • A kívánságtól függően kontúr- vagy strobosztikai technikák is alkalmazhatók. Különböző benyomást tesznek, és lehetővé teszik az arc beállítását, egyes területek sötétségét és mások megvilágítását. Lassan elpirulhat, vagy világos barnító hatást hozhat létre, a fő elv itt nem túlzás!

Sminkművészek tippei

A professzionális smink létrehozása előtt érdemes megismerkedni a stylistok tippjeivel és titkaival. Segítségükkel könnyebb lesz megtanulni a magas szintű sminket. Először is figyelni kell a kozmetikai táskában lévő termékekre. A szakembereknek ajánlott előnyben részesíteni a márkák minőségét és a termékek tartósságát. Az egyik ilyen márka Bobbi barnaamely széles választékot kínál kezdőknek és szakembereknek.

Egyes kozmetikai termékek tekintetében a stylistok a következő trükköket osztják meg:

 1. Mindig válasszon egy hangos eszközt a tónus könnyebb, mint a természetes bőrszín, különben a maszk az arcán, a természetellenes sminken lesz látható, és a nyak és az arc színe közötti különbség látható lesz. Ez csak a képet rontja.
 2. Nem szabad elfelejtenünk a természetességet, teljesen megváltoztatja az arcod! Csak azokat a legfontosabb funkciókat azonosítsa, amelyek módosíthatók, de nem változtak! Például nagyobb távolságot tehetünk a szemek között, egy kis fényes árnyékot adva a belső sarokba, de nem vesznek részt a természetes tulajdonságok átalakításában.
 3. Kerülje el a fülbemászó és színes kombinációkat.. Ne tegyünk ki mindent egyszerre: ez a kép olcsóbbá válik, és nevetséges és íztelen lesz. Jobb, ha egy akcentust használunk, és az arc többi részét a szoftveres üzemmódban dolgozzuk fel.

A szépségszféra iránt érdeklődve mesterkurzusokat kell néznie, ahol más prof. titkait.

Vélemények

Általánosságban elmondható, hogy a professzionális smink létrehozásával kapcsolatos legjobban pozitív vélemények szerint a lányok azt mondják, hogy csodákat dolgoz fel, néha elismerés nélkül. Véleményük szerint nem nehéz megteremteni egy ilyen sminket; ArtDeco.

A nők különösen dicsérik, hogy mennyi ideig tart - több mint 8 óra, elterjedés jelei nélkül. És ennek eléréséhez szükséges a pénzeszközök fokozatos alkalmazásának figyelemmel kísérése, különben nehéz lesz a kép, és az arc egy maszknak tűnik. Ebben az esetben nem is kell beszélni a minőségi sminkről.

Az alábbi videó - lépésről lépésre útmutató azoknak, akik professzionális sminket akarnak készíteni.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok