Smink 40 év után, ami fiatal

Smink 40 év után, ami fiatal

Milyen szép és ápolt egy nő nem az ő korától függ, hanem a képességétől és a vágyától, hogy magának vigyázzon. Nem mindenki tehetséges a természetből nyert megjelenéssel, de ifjúságában tisztán természetes adatok segítenek - finom, rugalmas bőr, haj és köröm, amelyek még nem szenvedtek kockázatos kísérleteket

A 40 év után eltelt idő olyan idő, amikor a szépség nem attól függ, hogy milyen természet adta neked, hanem arról, hogy mit tehetsz magadnak jobban. A félkövér kísérletek ideje lejárt, a tét arra irányul, hogy a természetes egészséges megjelenés része legyen a mindennapi megjelenésnek. A megtiszteltetés nem a fényesség, hanem az elegáns visszatartás, nem vakon követve a divatot, hanem a kiváló minőségű dekoratív és orvosi kozmetikumok választéka.

A türelem, a tapasztalat és az önbecsülés a felnőttkorban megfelelő sminkművészet elsajátításához fog tartani. Számos eszköz van arra, hogy elkerüljék egyrészt a bőrtelenítés jeleinek korai megjelenését, másrészt elrejtsék azokat a hibákat, amelyek elkerülhetetlenül megjelennek az életkorral. Ebben jelentős szerepet játszik az öregedésgátló smink.

Előnyök és funkciók

A megfelelő smink kiválasztásához 40 éves kor után ismernie kell a smink tulajdonságait. Először is, minden terméknek magas minőségűnek és hipoallergénnek kell lennie, mivel a bőr már nem nő fel olyan gyorsan, mint 20 év alatt. A 40 éves utántöltés, ami fiatal, az alábbi szabályok alapján történik:

 • Egy könnyebb rejtegető segít helyreállítani a bőrt az életkor elvesztett friss és sugárzó megjelenésével. A krémnek világosabbnak kell lennie, mint a szokásos módon, általában 1 tónál. A könnyű textúra segít egyenletesebben elosztani. A krém vízbázisának és magas SPF-tényezőjének kell lennie. Egy másik trükk a fényvisszaverő tonális keret használata, amely kompenzálja a bőr elveszett természetes sugárzását. Alatta kívánatos, hogy egy zöldes árnyalatú korrekciós gyógyszert használjunk, amely segít a rejtett hajók elrejtésében.
 • A Blush-nak finom természetes árnyalatot kell választania: bézs, világos rózsaszín, de nem bronz. Blush jobb választani krémes, hála nekik a bőr kap további hidratálást.
 • A por jobb, ha morzsolt. Maszkolja a finom ráncokat és elfojtja az olajos fényt.
 • Az árnyékok is könnyebbek és kevésbé zsírosak, mint korábban. A túl élénk színek egyrészt magukra vonzzák a figyelmet, másrészről pedig finom vonalak és szemhéjak. Nem rossz frissítő arca világos arany vagy ezüstös árnyalatokkal. A lila vagy kék színek kegyetlen viccet játszanak veled, kiemelve a sötét köröket a szem körül. A csokoládé vagy a vörös színek gyulladást okoznak. A felháborító szemöldök árnyékok és ragyogások gondatlanul fognak kinézni.
 • Szempillaspirál, szemceruza és ceruza, kívánatos, hogy hamut vagy kávét használjon. Ha jól árnyékolják őket, ez segít a megjelenés mélyebbé tételében. Az alsó szempillákat csak kb. Egyharmadra festjük a szem külső sarkán.
 • Ne vegyen részt a szemöldök kopasztásában, egyszerűen állítsa be az alakját. Szemöldök vastagsága az átlag kiválasztásához szükséges. A szemöldök külső széleinek a szem sarkai fölött kell lennie vagy kissé meghaladnia, hogy az arckifejezés ne legyen szomorú.
 • A rúzs alkalmazása előtt óvatosan rajzoljon egy ajak kontúr ceruzával. A ceruza csak kissé sötétebb legyen, mint a rúzs.
 • A sminket növekvő sorokban kell alkalmazni. hogy elkerülje az unalmas kinézetű arcot.

Ennek a sminknek az az előnye, hogy a dekoratív és korrekciós hatás mellett az öregedésgátló kozmetikumok javítják a bőr állapotát, kényelmesebbé teszik az alkalmazást, és lehetővé teszik, hogy elegáns képet hozzon létre hatékony eszközökkel. A nyugodt színmélység az öregedésgátló sminket tökéletesen alkalmas üzleti stílusra. A megfelelő akcentusok eléggé kifejezővé teszik az esti sminket.

A smink típusai

A tökéletes smink létrehozásának technikája nehéznek tűnhet, de az eredmény, mint általában, minden erőfeszítést igazol. A hétköznapi smink megoldja a két fő feladatot: korrigálja vagy maszkolja a korban megjelenő bőrhibákat, és lágy és nyugodt képet teremt.

A helyesen alkalmazott napi smink segíthet abban, hogy a nő friss és fiatalabb legyen minden nap, hozzon létre természetes ragyogást a bőre, helyesen helyezze el az ékezeteket a képen, amit egy nő maga hoz létre.

A nappali make-up különböző korlátok és látszólagos egyszerűségek, a megjelenés gondos munkáját elrejtve. A nyugodt matt tónusok nem hangsúlyozzák az egyéni részleteket, hanem egy egészséges, sugárzó arc érzését hozzák létre, melyet a fény és az árnyék játékai megvilágítanak. A napi smink alkalmazása nagyon jó fényben legyen, hogy beállítsa fényerejét és színkompatibilitását.

A visszafogottság más és esti smink. Nem szabad elárasztani a fényes árnyalatokat és a részleteket. Az expresszivitást a fő színjáték kiválasztásával hozza létre - meleg, finom hangok. Ennek ellenére este egy nő megengedheti magát, hogy világosabbnak és ünnepélyesebbnek tűnik, mint napközben.

A smink teljes hangja a haj és a szem színének megfelelően kerül kiválasztásra. A szőkeek vonzónak és titokzatosnak tűnnek, ha lila, mélykék vagy ezüst tónusokat választanak. A meleg barna tónusok jól illeszkednek barnákhoz sötét bőrrel. A barna hajú, frissítő olaj- és kávéfesték.

A gamma esti smink nem lehet túl világos. Ugyanakkor a monoton halvány színek nem díszítik a nőt. A helyes választás valahol a közepén van.

Ahhoz, hogy a hatás teljessé váljon, az emelő hatású termékek, például az érett bőr speciális maszkjának alkalmazása után esti sminket kell alkalmazni.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A 45 éves nők kozmetikájának megválasztásakor az aranyat kell tartani, és előnyben kell részesíteni egyrészt a hidratáló és szigorító hatású minőségi termékeket, másrészt matt pasztell színekkel. Az életkorral bővül a termékek köre, amelynek fő funkciója a bőrhibák korrekciója (korrektorok, rejtegetők, speciális tónusok). Nemcsak fiatalabbnak tűnnek, hanem pozitív hatással vannak a bőr állapotára, lassítva az öregedést.

A felnőttkori kozmetikumok kiválasztását gondosan át kell gondolni. Nem mindig egy divatmárka lesz a legjobb eszköz az Ön számára. Fontos, hogy alkalmas legyen a bőrtípusra, nem okoz irritációt és tetszik.

Az anti-aging smink trükkök a kozmetikumok megfelelő árnyalatának és textúrájának kiválasztása. Természetes gamma, a túlzott ragyogás hiánya, krémes textúrája és hidratáló összetevői - ezek az életkori kozmetikumok fő jellemzői.

Ha 40 év elteltével az alapítvány és a rejtegető segítségével még a külvilág apró tökéletlenségeinek elrejtése is lehetséges, 48 ​​év alatt ezt a feladatot nem könnyű megoldani. Szűkítő hatású maszkokat, speciális öregedésgátló szereket kell használni, hogy az étrendet, a zsíros és édes ételek kivételével, több tiszta vizet inni.

Otthon, tapasztalattal és türelemmel, néhány hiányosság kiegyenlíthető a radikális eszközök igénybevétele nélkül. Például, ha a szemhéjakat leengedik, az árnyékok világos árnyékát használva, mint a fő hátteret, és egy sötétebb árnyalatot, hogy kiemelje a hajtogatási területet és a szem külső sarkát segítse.Mint minden korban, az árnyékok nem lehetnek túlságosan vastagok: leereszkednek, ráncokba ráncolódnak és hanyagságot adnak.

Szintén nem ajánlott, hogy szempillaspirálot alkalmazzon vastag réteggel, amely szempillákat ragaszt. Ha egy sötét szürke vagy csokoládé ceruzát rajzol a felső szemhéjba a vonal külső sarkába emelkedő ceruzával, akkor vizuálisan felemelheti a felső szemhéjat.

A szem belső sarkai átlátszó talppal könnyíthetők. A szemöldök alatt alkalmazott fényes pasztell árnyalat matt árnyalatai segítségével ez az arcfelület helyreállítható az expresszivitás és a frissesség érdekében. Sötétbarna vagy lila árnyalatokat nem kell alkalmazni a felső szemhéjakra - a megjelenés nehéz lesz, és az általános benyomás fájdalmas.

Hogyan kell jelentkezni?

Az ideális kép kialakítása érdekében a 40 év feletti nők lépésről lépésre alkalmazzák az öregedésgátló sminket, az alábbi szabályokat betartva:

 • a make-up csak a 40+ speciális anyagokkal való tisztítás és hidratálás után szükséges, előnyösen tonizáló, öregedésgátló krém vagy szorítómaszk használatával;
 • az előkészítő szakaszban felhasznált összes forrást teljes mértékben fel kell használni;
 • az áttetsző alapnak egyenletesen és finoman el kell oszlatnia az arc bőrén;
 • az életkori foltokat és véredényeket korrektorral kell elfedni;
 • alapot kell alkalmazni egyenletesen rövid ütések;
 • ha a kéz és az arc bőre meleg, a krém simább lesz;
 • finom ráncok és a szemkörök alatt rejtőzködhet;
 • az eredményt laza por segítségével rögzítik;
 • az arccsontok kiemelkedő részét finom krémfelhők teszik ki;
 • a felső szemhéjokon fényes árnyalatú pasztell árnyalatokat kell alkalmazni; sötétebb hangon válassza ki a területet a szemhéj hajtogatása fölött, ami segít a megjelenés kifejezőbbé tételében;
 • a felső szemhéjat hamu-szürke nyilakkal kell kiemelni, emelve a vonalat a külső sarokban;
 • sötét szürke vagy barna szempillaspirál árnyalatú szempillák, hajsütő kefével;
 • festjük az ajkakat kontúr ceruzával a természetes határukra;
 • matt rúzs alkalmazása 2 rétegben; ha mindennapos smink, akkor ragyoghat.

A skála kiválasztását nemcsak az íz, hanem a szem és a haj színe is határozza meg. Ha árnyékokról beszélünk, a szem kifejeződése az iris színe és az árnyékok színe közötti különbségek miatt érhető el. Például a világos türkiz és az arany árnyalatok megmutathatják a barna szemek szépségét. A kék és lila árnyékok természetesen és frissen néznek a világos szemek és a bőr tulajdonosai számára. Barna elég kifejező megjelenés és nincs árnyék.

A sötét szemű szőkeeknek megfelelő színe bronz vagy bézs.

Sminkművészek titkai

A sminkművészek sok titkot tudnak ismerni arról, hogyan lehet vizuálisan fiatalítani egy arcot, még akkor is, ha az életkor jelei igen észrevehetőek. A sminket fokozatosan alkalmazzák, az öregedésgátló és dekoratív eszközök pedig kiegészítik egymást.

Ezeknek a titkoknak egyike a tonális keretrendszer alkalmazása:

 • A tisztított és hidratált bőrre egy rejtegetőt alkalmazunk, hogy elfedjék a pigment foltokat, tágított edényeket és zúzódásokat;
 • egy vékony ecsetvonás tetején világos tónusú alapot kell kialakítani; ahol ráncok vannak, az alapot óvatosan be kell hajtani az ujjak hegyével, a bőr nyújtása nélkül;
 • az eljárás végén az arc kissé porított lehet.

A kitöltött alkotás egy gyönyörű képet készített egy olyan ízléssel választott ruhával, amely ugyanolyan tartományban van, mint a smink, valamint egy finom könnyű parfüm.

A 40 éves kor gyakran arra ösztönzi a nőket, hogy vegyenek részt egy emelési osztályban. Valóban, a kép vizuális korrekciója nagyszerű művészet, de az idő még nem vesztett el, és speciális eljárások segítségével javíthatja a bőr állapotát. Az öregedésgátló krémek és az emelő hatású maszkok segítik a bőrt meghúzni és az arc ovális megjelenését világosabbá teszik, megszüntetik a bőr szárazságát és feszességét.

A 40 éves életkor után a bőr táplálkozásra és hidratálásra szorul, de kerülnie kell az olajos termékeket.A hialuronsav és a Q10 koenzim széles választékát kínálja a kozmetikumoknak, amelyek jól bizonyítottak, mint egy hatékony öregedésgátló termék.

Az öregedésgátló smink egy másik trükkje a kék szem eltávolítása. A korrektor segít megbirkózni ezzel a problémával, és színének megválasztása a zúzódások árnyékától függ. Ha vörösesek, halványsárga korrektorot kell választani, de ha meglehetősen kékek, akkor egy rózsaszín-őszibarack-hang korrektorja elrejtheti őket.

Ha az arca halvány földes színű, akkor a lila színárnyalatot használó korrektorot használhatja, amely egyenlő rétegben van eloszlva az arc bőrén, mielőtt a tónus alapot alkalmazza. A legjobb megoldás minden esetben egy húzószelep. Otthon használj egy darab jeget vagy hűtött teáskanálot, amelyet a problémás területekre alkalmazunk, és húzó hatással vannak.

A stílusos smink nem olyan rendszer, amelyet bármely nő használhat a helyzetétől függetlenül. Minőségét meghatározza, hogy mennyire veszi figyelembe a külső tulajdonságokat, beleértve az életkorot is. Minél érettebb lesz a bőr, annál nagyobb figyelmet és gondot igényel az ellátás során. Az életkori smink trendjei tükrözik az egyszerűség és a természetes természet iránti vágyat. Nem számít, mennyire paradox módon van, a 40 éves kor után az az idő, amikor önmagad lehet, miközben megtartja a tapasztalat és a stílus, az életkor és az időtlen varázsa harmóniáját.

Hogyan készítsünk sminket 40 év után, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok