Smink a piros ruha alatt

Smink a piros ruha alatt

Az ünnepségeken mindig a legtöbbet akarod lenni. Egy nő, aki készen áll az ünneplés legvilágosabbá válására, választhat egy vörös vagy vörös ruhát. Ehhez döntőnek kell lennie, hiszen egy ilyen ruhában lévő nő minden bizonnyal vonzza a figyelmet. A hatás fokozásához ki kell választania a megfelelő tartozékokat és sminket. Amikor az ékszerek már ki vannak választva, szüksége lesz az utolsó érintésre - átgondolt sminkre.

Jellemzők

Először is emlékeznie kell arra, hogy mely színek hangsúlyozzák a vörös színt, és ami ellenkezőleg, csökkenti a fényességét. A színek kiválasztása a színtípustól függ, de néhány árnyalat mindenki számára egyaránt jó. Például narancssárga vagy rózsaszín rúzs az ajkakon szexualitást ad. Ugyanez a hatás érhető el a korall rúzsával is. Ezenkívül a bézs, pasztell és vanília színeket is felveheti.

A bátrabb és magabiztosabb lányok fekete színtől a vörösig és a fényes skarlátos ajkakig használnak gradiens rúzsokat, amelyek megismételik a ruha színét. Kívánatos, hogy a rúzs színe egybeesik a ruha színével (bár ez nem minden színtípusra vonatkozik) vagy telítettebb, de nem túl világos.

A Pearl rúzsok és az ajakfény nem felel meg a képnek, jobb, ha matt árnyalatokat választunk.

A smink alkalmazása során nem minden nő inkább a rúzsot részesíti előnyben. A piros ruha alatt választhatnak az ajakfényt. Az árnyék lehet rózsaszín, barna (a rúzsok esetében ez a szín nem elfogadható), piros. Ebben a sminkben, mint máshol nem kell kiválasztani, hogy mi lesz a fókusz: az ajkakon vagy a szemen. Gyakran ez a választás attól függ, hogy melyik színtípust illeti a nő.

Kivételek, amikor egy ékezetes sminket választanak a meztelen színekben, de velük óvatosnak kell lennie, mivel nem illeszkednek minden ruhához piros hangon.

Legendás alkotóelem

Legendás szépség Marilyn Monroe imádta a piros színt. Hála neki, a férfiak leestek a lábára. A modern nők is kihasználhatják a filmsztárok trükkjeit.

A Merlin Monroe alatti sminkhez világos bézs, fehér és ezüst árnyalatú árnyalatok tartoznak. Ez a smink univerzális, minden nőnek alkalmas a hajszíntől és a színtípustól függetlenül. A legjobb az egészben, hogy megfeleljen a szőkeeknek, de barnák és vörös hajúak, Monroe sminke látványos lesz.

 • Lányok, akiknek a színtípusa télifekete árnyékok lesznek, a többi világos rózsaszín és gyöngyház. Annak érdekében, hogy a megfelelő smink egy la Marilyn Monroe, gondosan, de óvatosan porozza meg a szemhéjakat. Világos árnyékokat kell tenniük. A kívánságtól és az ünnepléstől függően az árnyékok fehérek lehetnek. Ebben az esetben nem kevésbé sikeres ezüst árnyalatok.
 • A következő lépést fekete szemceruza kell alkalmazni. Segítségével retro stílusban nyilakat kell rajzolnia a szemek nagyításához. Az ilyen nyílnak vékony alapja és széles vége van.
 • Mascara alkalmazása után szemöldök sminkre kell mennie. A szín nem lehet túl sötét és radikálisan különbözik a természetesektől, különben a smink vulgárisan néz ki.
 • A make-up ajkaknak ceruzát és skarlátos rúzsra van szükségük. Szükséges az ajkak pontos kidolgozása, hogy drámát adjanak nekik. A Marilyn alatt a smink utolsó szakasza az arcokkal fog dolgozni.
 • Az arccsontokon könnyű világításra van szükség. Nélkülük az arc laposnak tűnhet, és ez rontja a fényes ruha benyomását.

Hogyan készítsünk sminket stílusban Marilyn Monroe lásd az alábbi videót.

típusok

A piros ruhák eltérőek a különböző tevékenységek szerint.Ezért a smink alkalmazása során nem lehet figyelembe venni az esemény sajátosságait. Először is különbséget kell tenni az esti és a napi smink között. Az első hangsúlyozza a lány bizalmát, a második pedig a hétköznapok társa.

Leggyakrabban egy piros ruhát választanak az esti eseményekre, bár délután egy piros lány egy csodálatosnak tűnik. A piros ruha alatt álló smink mindenkinek megfelel: szőke, szőke, piros, barna (a vörös-fekete kombináció mindig először vonzza a figyelmet). De jól fog kinézni, ha felelősségteljesen alkalmazzuk, mert a fényes felszerelés minden bizonnyal vonzza mások figyelmét.

Gyakran a lányok piros ruhát választanak a bálon. Az ilyen ruha frizura nem lehet nehéz. Gyakran a nők laza és enyhén csavart hajat vesznek fel egy piros ruhában, anélkül, hogy bonyolult frizurát csinálnának.

este

A piros ruhát választó, világos lányoknak az ajkukra vagy a szemükre kell összpontosítaniuk. Az esti sminkre a "Smokey ice" stílusában a sminkelés legjobb módja. A Tsvetotip Winter-i nők füstös-szürke árnyalatokkal, a többi - klasszikus árnyalatúvá tehetik.

Könnyű bőrű lányok fényesebbnek tűnnek, ha az ajkakra összpontosítanak. A piros ruhában az ilyen sminket gyakran választják. A szexi vörös ajkak porcelán bőrű lányokban tökéletesen kombinálhatók a körmökkel. Ebben az esetben a manikűr speciális megközelítést igényel.

A puffadt ajkakkal rendelkező lányoknak óvatosnak kell lenniük az ilyen sminkekkel, lehet, hogy nem felelnek meg nekik. Ebben az esetben, ha még mindig az ajkakra szeretne összpontosítani, a választást a rúzs telítetlen és tompa árnyalatainak javára kell választani. Ebben az esetben a szemet kiemelni kell a szemceruza. Ha a választás az árnyékra esik, akkor arany vagy ezüst csillogással kell lenniük.

A szempillaspirál nem alkalmazható túl szorosan. Bármilyen bőrtípus esetén az esti sminkelésben a csillogó por látványosnak tűnik.

Különböző sminkeket kell alkalmazni a különböző hajszínű lányoknak. A smink első fázisa mindenki számára azonos: meg kell tisztítani az arcbőrt, elrejteni a bőr duzzanatait és hiányosságait, a port.

Sötét hajért

A legnehezebb dolog a ruházat elkészítéséhez barnákkal rendelkeznek, mivel ez a típus a leginkább gondoskodik a stroke-okról. Ha a sötét nem csak a haj, hanem a bőr is, a rózsaszín árnyalatok ellenjavallt. A piros ruhával kombinálva megerősítik az összes szabálytalanságot, és az arc bőrének kellemetlen rózsaszín színt adnak, amely vulgárisnak tűnik.

 • Kezdjük a szem sminkelMire van szüksége árnyékokra és faszén ceruzára. Az árnyékok színeinek fehérnek, szürkenek és feketenek kell lenniük. Először fehér, a szemhéjat lefedő fehér. Ezután a szemöldök szürke árnyékokkal borítja a bőrt. Ennek eredményeképpen egy vékony szürke csík vagy más szóval félig ovális.
 • Ezután egy faszén ceruzát veszünk. Ezt a teljes szemhéjra kell alkalmazni: az alsó és a felső részt. Így a kép nem tűnik feleslegesen élesnek. A fekete árnyékok lágy megjelenést adnak. A barnák szem sminkje kiterjeszti a terjedelmes fekete szempillaspirál alkalmazását.
 • Új smink stílusA legkedveltebb az, ami ebben az esetben a legkedvezőbb. Ez a stílus ombre. Ahhoz, hogy ezt tegye, újra kell egy fekete ceruzát. Ezt a kontúrra kell alkalmazni, hogy az ajkak szűkek legyenek. Nagyon sötétnek tűnhetnek, de nem sokáig. Ezután szüksége van egy megfelelő színű rúzsra, amelyen egy ceruzát eloltunk. Az eredménynek olyan gradiensnek kell lennie, amely mások számára nagyon érdekesnek tűnik. Ahhoz, hogy az ajkak közepén az ajkak érzékiséget adjanak, egy csepp fehér rúzsot adunk hozzá. Az ombre által használt szín bármilyen lehet, a lényeg az, hogy a ceruza sötétebb legyen, ez egy átmenetet hoz létre az egyik színről a másikra.
 • A smink végén hangsúlyozni kell az arccsontokat. Ehhez vegye egy őszibarackot vagy rózsaszín pírját.

szőkék

A kék szemű szőke, nehezebb lesz felvenni a sminket a piros oldalakkal együtt, de tanácsunk segítségével megbirkózni fog a feladattal.

 • Szőke szemekakik piros ruhát viselnek, gyöngy vagy kék-fehér árnyalatokkal kell festeni. A második árnyékréteget hideg árnyalatokból kell venni. A szem színétől függően zöld és lila lehet. Tudod, hogy kék árnyalatot.
 • A szempillaspirál alkalmazása előtt kell használni bélés. Ezt a szempillák alatt kell alkalmazni. A szigorú fekete nyilak csak egy szőke hajú nő arcát rontják.
 • A make-up nem jön túl világos, az ajkak sminkjét kell elfojtani. Finom hangulatú csillogást alkalmaznak rájuk, például rózsaszínre, bézsre. Gondosan mérlegelje a vörös ruhák kiválasztását. A sminkművészek lazachangokat használnak.

A szőke

Az ilyen fürtökkel rendelkező lányok ideálisan alkalmasak a „Smokey Ice” -re. Fontos megjegyezni, hogy minden sminket hűvös árnyalatokban kell végezni, hogy tökéletesen kiemelje a természeti és természeti szépséget. Szándékosan meztelen smink lenyűgözőnek tűnhet, de a kiválasztott pasztell színek kegyetlen viccet játszhatnak, és egy világosbarna hajú lány láthatatlanul néz ki.

 • Először szokás szerint festjük meg a szemet. Vigyen fel vastag szürke árnyékot a szemöldök hajtogatására. Sötét szürke befejezi a "Smokey" hatását. Fontos, hogy ne legyen túl észrevehető. Az árnyékok több mint két árnyalatának használata nem kívánatos.
 • Grafit színű bélés növeli a szem kifejeződését. A megjelenés sajátossága, hogy a halvány bőr és a fényes szemek túlságosan elhalványulnak és az arcnak kifejezőnek kell lennie.
 • Az ajkak ezzel a sminkkel legyen az egyetlen hangsúly. Pontosan a szőrös lányok számára, hogy a rúzs fényes vörös árnyalatai megfelelnek a legjobban. Halvány rózsaszín segít eltávolítani a túlzottan sápadt. De fontos, hogy ne túlzásba vegyük azt, hogy a nemes sápadt arc nem egészségtelen rózsaszínűvé válik.

A vörös hajú

Tüzes szépség egy piros ruhában - mindenki számára előnyös, hogy felhívja a figyelmet. De ahhoz, hogy a kép valóban szép legyen, gondos sminket igényel. Ez különösen igaz azoknak a lányoknak, akik el akarják rejteni a vörös hajúakra jellemző szeplőket.

 • Az árnyékok árnyékot kell választaniuk úgy, hogy azok összhangban vannak a hajszínével. Ezek lehetnek barnaek, bronzok. Bizonyos esetekben a bézs jól néz ki. Hatékonyan hangsúlyozzák a kávé és a csokoládé árnyalatait. A szürke-szürke-szürke árnyalatok „Smokey ice” hatása nagyon szexi lesz. A gyömbérnek el kell hagynia a szemceruza smink használatát.
 • A fekete szempillaspirál elronthatja a benyomást a szeme színéből, így egy barna és közelebb kell választani a hajszíntartományt. A rúzs színe nem ismételheti meg a ruha színét, bár visszhangozniuk kell. Fontos megjegyezni, hogy az ajkak nem a fő hangsúly. Csak a ruha szépségét hangsúlyozzák.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A lányok, akik gyakran használják a kozmetikát, jól tudják, hogy mi megfelel nekik, de az esti smink különleges megközelítést igényel. Ne használjon sűrű alapot. Ebben az esetben a legsikeresebb lesz a könnyű BB krém kiválasztása. Ezenkívül a korrektor a mentésre kerül.

Fontos, hogy a kozmetikumok jó minőségűek, ne okozzanak allergiát. Ennek elkerülése érdekében ellenőrizni kell, hogyan lép fel előre a bőrrel. Végtére is, néhány ember elégedett lesz egy hirtelen kiütéssel a testen néhány órával a nyaralás előtt! A rendezvény előtt néhány nappal fontos, hogy megszabaduljunk az arc felesleges hajairól, a szőrtelenítésről és a kozmetikai hatások ellenőrzéséről. A gyulladás elkerülése érdekében a szőrtelenítés után nem szabad azonnal ellenőrizni.

A szilveszteri vagy esküvői smink esetében helyénvaló a csillogó kozmetikumok, például az arany és ezüst szem árnyék használata. De fennáll a túlterhelés veszélye, és ez a hatás nem mindig jó a barna hajú nők számára.

A szemhéjfesték kiválasztása a szem színétől függ.Például a kék szemű lányoknak előnyben kell részesíteniük a fehér, szürke, sötét szürke és fekete árnyékokat. A nagyobb hatás érdekében kombinálhatók a század különböző részeinek különböző színekben és különböző kefékben történő munkával. Ugyanez vonatkozik a zöld szemű lányokra is.

Piros, barna szemű nők hatással lesznek, ha könnyű árnyékokat választanak. Ezenkívül sikeresek lesznek a bázisra kiterjesztett nyilakkal.

Hogyan kell jelentkezni?

 • Ragyogni egy piros ruhában és kiemelni a fényességét, lépésről lépésre, és óvatosan készítsen egy szép sminket. Minden színezőanyagnak pontosan meg kell egyeznie az arcszínnel. Ezeket dörzsölés nélkül kell alkalmazni. Ehhez használja a szivacsot vagy az ujjbegyeket. A pornak széles ecsettel kell rendelkeznie.
 • Nem szabad elfelejtenünk a nyakkivágás porozásáról, ha ruhával vágott.
 • Több arisztokratikus megjelenés, kell dolgozni orr smink. Szükséges, hogy az orr szárnyain vékony alapozót és árnyalatot alkalmazzunk. A Tonalniknak könnyűnek kell lennie. Mesterséges megvilágítással az arisztokratikus arcok fognak megjelenni.
 • Sminket kell alkalmazni csak akkor, ha a frizura kész. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a sminkkel figyelembe kell venni az árnyékokat, amelyek a homlokra eső hajat hoznak létre, és megérinti az arcokat.
 • Ehhez a sminkhez bármilyen textúra megfelelő árnyékai: krém, por, sült. Száraz és nedvesen is alkalmazhatók.

Sminkművészek titkai

Ha nyaralni szeretne, nem elegendő, ha egy piros hosszú ruhát visel a padlón. A rendezvény leglátványosabb nőjének képesnek kell lennie arra, hogy kiegyenlítse azt, hogy mind a saját, mind a jelmez bemutatása előnyös legyen.. A szakértők azt tanácsolják, hogy gondosan felkészüljenek a smink alkalmazására. Ez azért szükséges, hogy ne lebegjen és kitűnő formában maradt a nyaralás alatt.

 • Mit kell tenned erre? Először is javasoljuk a make-up művészek figyelmét, hogy alaposan meg kell tisztítani a bőrt. Ezután hidratálja arcát egy napkrémmel, de ne tegye túlzásba az összegével. A következő lépés egy speciális alapozó alkalmazása. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy egyenletesen és óvatosan terjessze a tonális eszközt az arc bőrére.
 • Az alapozónak köszönhetően az alapítvány egész estén marad az arcán. A Primer segít megmenteni a szem sminket. Az árnyékok alatt található speciális alapok nem engedik, hogy fokozatosan eltűnjenek az arcról. Matt és gazdag skarlát rúzs használata esetén az alapozó még szükségesebb.
 • Nyerő opció a természetes tónusok sminkévé válhat. A bőrnek nem szabad túl sápadtnak lennie, de veszélyes is, hogy túlzásba sodorja a bronzokat, mert ezek a szélsőségek elrontják a képet. A piros ruha vonzza a figyelmet, ezért figyelni kell a test, a nyak, a kezek bőrére.
 • Extra testek a testen elronthatja a megjelenést, de a ruha fényességét hangsúlyos, friss és professzionális sminkre kell helyezni. A színek kiválasztásakor nem lehet elfelejteni a színtípust. Gondosan válassza ki a palettát a közelgő ünnepséghez.

Hogyan készítsünk sminket a piros ruha alatt, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok