Smink a lila ruha alatt

Smink a lila ruha alatt

A lila nagyon nőies és szenvedélyes, nagyszerű alternatívája a szokásos vörösnek. A palettán mintegy kétszáz árnyalat van. - a fénytől a világostól a sötétig és a tortáig. A lila lila, rózsaszín, kék, lila, lila, padlizsán játék. Ez egy nagyon szép, sokoldalú és lenyűgöző szín, amely vonzza a figyelmet, és az embereket megállítja, és szemüket lila színben tartja.

Ki alkalmas?

A vörös szőnyegen néhány fontos társadalmi eseményt gyakran látnak a hírességek az ibolya paletta ruháiban. Egy ilyen estélyi ruha, hogy szembenézzen a különböző bőrtónusok tulajdonosával (a széles színpaletta miatt), így a tervezők és a divattervezők gyakran kedvelik a lila színt.

Érettségi párt vagy párt, társadalmi esemény vagy esküvő barátokkal - egy ilyen színű ruha minden esetben megfelelőnek tűnik.

Barna, sötét bőrű és nyüzsgő szépség nagyon gyakran választanak lila ruhákat. De óvatosnak kell lenniük a sötét árnyalatokkal, hogy ne legyenek a ruhájukkal. Egy ilyen esti megjelenéshez a nem túl fényes make-up a legjobb, közelebb a természeteshez, színtelen ékszerek nélkül a rúzsban és az árnyékokban.

A szemeket fekete szemceruza és szempillaspirál is hangsúlyozhatja. Az ajkakhoz pasztell színeket vagy átlátszó balzsamot kell választani. Mint egy pír megfelelő barack árnyalat.

Smink alatt egy lila ruha a vörös hajú szépségek világos vagy aranybőrrel fényesebb lesz, de nem sikoltozik, és nem lesz óvatos. Biztonságosan kihangsúlyozhatja az arccsontokat, és kiemelheti az arcokon a korall színét. Hangsúlyt kell helyezni a szemekre, egyértelműen a szemöldökét barna ceruzával vagy különleges árnyékokkal kell felhívni.

A felső szemhéjnál csak egy fekete szemceruza helyezhető el a szempillákon - szempillaspirál. Korall és természetes rózsaszín árnyalatok alkalmasak az ajkakra.

Méltányos bőrű lányok a make-up-ben alapítványt és rejtegetőt kell használni. Az arcukon minden hibát és szabálytalanság azonnal észrevehetővé válik - pattanások, bőrpír, körök a szem alatt. A lila ruha (különösen ha sötét) csak a bőr tökéletlenségeit hangsúlyozza. Ugyanakkor a smink természetes és fülbemászó is lehet.

Lépésről lépésre végrehajtás

A lila ruhában a sminket kell kiválasztani, nemcsak a bőrre, hanem a szemre, a hajra is összpontosítva. A zöld szemű barnák, mint esti smink, választható színárnyalatok választhatók a leginkább együtt.

Annak érdekében, hogy egy fényes, hatékony sminket otthon készítsen, olvassa el a lépésről lépésre vonatkozó utasításokat, és kövesse az összes ajánlást.

Szemöldökkel kell kezdődnie. Ha a természetes adatok lehetővé teszik, és a szemöldök széles és vastag, akkor egyszerűen besétálhatsz színtelen gélnel, hogy jobban megtartsák alakjukat. Ellenkező esetben barna ceruza és különleges árnyalatú árnyalatok kerülnek mentésre.

A szemöldök után elkezdheti a szemet. Az első lépés a fehér árnyékok alkalmazása a szemhéj alatt a felső szemhéjban. Ezután kezdje el az alsó szemhéjakkal való munkát. Vegyünk egy kék ceruzát, és mozgassuk a szemét a század közepére, a külső saroktól kezdve. Ezután alkalmazzon sötétkék árnyékokat egy ecsettel ugyanazon a helyen, mint a ceruza vázlat.

Alaposan keverjük össze mindent. Ezután felveheti a felső szemhéjat.

A szem külső sarkában fekete ceruza működik és alkalmazzon sötét árnyékokat az alsó szemhéjra, a felsőre, beleértve a mobilokat is. Finoman keverjük össze a sminket egy ecsettel. Most a lila paletta marad, három árnyalatra van szüksége.

Könnyű változata a rózsaszín hangnak - pl. Lila és padlizsán (mint elsődleges színek). Rózsaszín árnyékokat alkalmazunk a mobil század szabad területére. Alkalmazzunk padlizsánot a fekete árnyékok fölött (a szem külső sarkában), és az orgona körül a széleit.

Mindez óvatosan árnyékolva van, így nincsenek hirtelen átmenetek.

Az utolsó pont egy fekete szemceruza lesz. a szempillák növekedésének felső széle mentén. Használhatja a fekete ceruzát is. Vigyen fel több réteg sötét szempillaspirálot a szempilláira. Használhatja a többletet - a nagyobb hatás érdekében.

A makeup lépésről lépésre megnézhető a következő videóban.

Érettségi fél

Minden fiatal lány életében, az iskolát befejezve és a felnőtt életbe lépve jön a nagyon felelősségteljes és izgalmas pillanat, amikor minden tökéletesnek kell lennie - egy ruha, cipő, kézitáska, smink, frizura. Ezért így van fontos a megfelelő smink kiválasztása, ami a ruha és az egész kép harmonikus folytatása lenne. Ha a lila opciót választja a promóciós ruha, akkor a szemekre kell összpontosítania.

Barna szemű lányok illeszkednek az ezüst (vagy bézs) árnyékába. A lila vagy rózsaszín paletta zöld és kék szemekkel jól néz ki. A ruhák színéhez hasonlóan színárnyalatosan felveheti az árnyékokat.

A merész és lenyűgöző döntés lesz egy ragyogó kék paletta kiválasztása. A fémes fényes árnyalatok felhívják a figyelmet és hatékonyan hangsúlyozzák a megjelenést, hangsúlyt fektetve rá. Ez a smink nemcsak a hajú lányok, a kék és a zöld szemek szépségei, hanem a barna szemű barnák számára is alkalmas. De a szőke jobban tartózkodik egy ilyen tengeri palettától.

A sminknek szüksége van egy rejtegetőre a bőr színére, egy rejtegetőre, hogy elrejtse az összes dudorot. Faszén fekete tinta, sötét szemceruza vagy ceruza. Világos kék árnyékok, fémfényes, fehér és matt sötét szürke. Elengedhetetlen, hogy ne felejtsük el a szemöldökét, dolgozzunk ki ceruzával vagy árnyékkal, és rögzítsük egy átlátszó géllel, hogy megtartsák az alakot.

A szemöldöknek világosnak, világosnak, díszítettnek kell lennie.

A kék-kék árnyékok minden mozgó szemhéjra vonatkoznak és egy kicsit a tetején, plusz az alatta, a szempillák alatt. A szempillák kontúrja mentén fekete ceruza kerül alkalmazásra - mind a felső, mind az alsó. A felső szemhéjra sötét sötétszürke árnyalatokat alkalmaznak, további hangsúlyt hoznak. A szem belső sarkában fehér árnyékok jelennek meg. A sminknek megfelelő rúzsnak természetes árnyéknak kell lennie.

Tekintse meg a következő videót, hogy megtudja, hogyan kell csinálni a sminket.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok