A smink és a rúzs különböző színei

A smink és a rúzs különböző színei

A rúzs árnyalatainak megválasztása olyan széles és változatos, hogy nagyon könnyen megzavarodik az ilyen bőségből. Ezért nagyon fontos, hogy képesek legyünk árnyalatokban navigálni és megérteni, hogy melyik közül a legjobban feltárja a külső természeti szépségét.

Sötét árnyalatok

A rúzs sötét árnyalatai ideálisak egy luxus esti megjelenéshez. De ha ezt használja, emlékezzen ezekre a fontos pontokra:

 • Az arc tónusának tökéletesen egyenletesnek kell lennie;
 • Az arc minden részének gondos rajzolása szükséges;
 • Az ajkakat állandóan jó állapotban kell tartani: hidratálja balzsamokkal és olajokkal, rendszeresen hámozza el a halott sejteket;
 • A sminkben a hangsúly az arc egyik részén van. Esetünkben az ajkak lesznek. Ennek megfelelően a smink szemek egyszerűbbek, könnyebbek, mérsékeltebbek, és nem vonzanak túl nagy figyelmet;
 • Sárga sárkány a fogakon, jobb, ha megtagadja a rúzsot egy narancssárga árnyalattal;
 • A kövér ajkakon bármilyen textúrájú rúzs ugyanolyan jól néz ki (matt, szatén, fényes, fényes). De a vékony ajkú lányoknak el kell hagyniuk a matt eszközöket;
 • A rúzs sötét árnyalatai szintén vizuálisan kissé elrejti az ajkak térfogatát, így ha meglehetősen szűk, akkor ezeket az eszközöket nem kell festeni;
 • A ceruzának szükségszerűen meg kell húznia a kontúrot - tiszta vonalat teremt és megakadályozza a csúnya terjedést;
 • Az életkorban a sötét tónusok nem kívánatosak, mert hangsúlyozzák a ráncokat és további éveket adnak hozzá;
 • Győződjön meg róla, hogy a rúzs nem hagy jeleket a fogakra;
 • A nagyszerű ötlet az lenne, hogy támogassa a fényes ajak sminket a körömlakkkal vagy egy kiegészítővel a rúzshoz.

Sötét bordó rúzssal nem lesz egyenlő az ünnepélyes rendezvényen, de napközben jobb, ha valamit könnyebb választani.

A Bordeaux egy kissé specifikus szín, ami nem mindenkinek szól. Minél sötétebb a bőre, annál intenzívebb az árnyék, amit megengedhet. Az ilyen rúzs könnyedén létrehoz egy femme fatale hagymát.

Ha fényes arca van, hagyja abba a könnyű bordó rúzs kiválasztását, hogy lágyabb legyen.

Cseresznye rúzshagymák nem alkalmasak mindenki számára. A legjobb az egészben, hogy kiemeli a sötét szemű és szép bőrű barna szemű szépségek szépségét. De a kék szemű szőkeek pótolhatják.

A cseresznye színe nem sárgul a fogakon, de ez elvékonyítja az ajkakat és öregszik.

A lila rúzs egy viszonylag nem szabványos megoldás a sminkben. De ne félj a merész kísérletektől. Emellett jó bónusz is van - a fogak vizuálisan fehérebbé válnak.

A lila rúzs általában sötét és világos bőrű lány. A lényeg az, hogy a bőr jól ápolt és sima. Keresse meg a lila vagy ametisztet, ha sötét bőrű, és ha világos bőrű, mint a lila vagy padlizsán.

A barna rúzs szinte a leginkább univerzálisnak tekinthető a különböző árnyalatok és a szinte bármilyen színtípus kiválasztására.

Az olíva bőrű barnákhoz sötétbarna, sötétbarna és arany - vörösbarna.

A meglehetősen halvány bőrű lányoknak óvatosnak kell lenniük a sötétbarna rúzs használatában, mert egészségtelen megjelenést adhat a személynek.

A bor rúzsával nagyon luxus lesz, és garantáltan figyelni fog az ellenkező nemre.

A klasszikus bor jól néz ki a haja és platina hajú lányai között. A bor sötét árnyalatai jól hatnak a fekete és a gesztenyével. A tüzes-vörös szépség jobban elkerülhető az ilyen hangok.

Szilva rúzs megy a szőke és barnák cserzett bőr. De a vörös hajúaknál nem valószínű, hogy előnyösnek tűnik. A cseresznye-szilva árnyék természetesebb, és szinte bármilyen megjelenést fog díszíteni.

A fekete rúzs egy nagyon bátor döntés, lehetőség arra, hogy kijelentse magát, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Korábban csak a szubkultúrák képviselőinek előjogának tekintették, de most az idő megváltozott, és egyre több hétköznapi lány dönt egy hasonló kísérletről.

Természetesen a segítségével létrehozott vamp hölgy képe nem lesz megfelelő. Önnek is fel kell készülnie arra a tényre, hogy a fekete rúzs nagyon szeszélyes használat és kopás.

A Marsala a vörös bársony bor színe, amely eredetileg a napsütötte Szicíliából származik. Ez egy bonyolult árnyék az elegáns megjelenéshez.

A Marsala színének rúzsa, univerzális árnyalatú, harmonikusan hangsúlyozza a színtípust.

Fényes beállítások

A fényes rúzs, valamint a gazdag sötét is kiemeli az ajkakat, bár nem hoz létre ilyen drámai képet. Szerves megjelenésű mind a nappali, mind az esti sminkben. A rúzs mély árnyalatával ellentétben lehetővé teszi, hogy intenzívebben felhívja a szemet.

A rózsaszín paletta talán a legváltozatosabb lehetőség, mivel sok árnyalatban megtalálható.

A barnák telítettek és mély színek rózsaszínűek, a szőkeek pedig könnyebbek, enyhe csillogással. Barna hajú lehet festeni bármilyen árnyalattal, de hideg finom.

Gyöngy rózsaszín rúzs egy igazi jelképe a glamournak. Kiváló kiegészítés "füstös szem" a kiadvány számára.

Fontos megjegyezni, hogy a világos rózsaszín rúzs nem tolerálja a make-up meleg árnyalatait (barna, bézs, bronz), így előnyben részesíti a hideg (szürke, fehér, ezüst, kék).

A fukszia rúzs mindenhez megy: szőke és barnák, sápadt és sötét. Nem túl sötét, így a nappali sminkben is megfelelő lesz. Ezenkívül felfrissíti az egész arcot, és biztosítja a fogak fehérségét.

A korall a rúzs összetett árnyéka, ezért fontos, hogy sikeresen vegye fel.

Sötét hajjal a sötétebb árnyékot vásárolhatja. Világos bőrű szépség, szőke hajjal kell nézni a rózsaszín-korall rúzsra, és a sötétben a vörös korall eszközökre. A barnaság kiemeléséhez válasszon egy narancssárga színnel rendelkező terméket.

A lila árnyalatok szürke szemű vagy kékszemű szőke, rózsaszínes bőrszínnel alkalmasak. Barna szemű és zöld szemű szépségű meleg bőrrel és hajjal kell tartózkodnia tőlük, előnyben részesítve a bíborszínű összetett árnyalatokat.

Crimson rúzs főleg hűvös árnyalatokban található. Ezt figyelembe kell venni a megfelelő hangok, rouge és árnyékok kiválasztásakor.

A narancssárga árnyalatok meglehetősen szeszélyesek, mert nem mindenki megy. Túl világos vagy meleg rúzs teszi természetellenesnek és még vulgárisnak is tűnhet. Ráadásul jobb vele, hogy elhagyja a fényes árnyékokat.

Természetesen délután nem kell kék rúzssal festeni, de alkalmas egy fél számára. A világos bőr tulajdonosai értelme, hogy a királyi kék és azúrkék árnyalatait, valamint a sötét - a zafírra és az ultramarinra nézzen.

Van egy fontos árnyalat: a kék rúzs csak tökéletes fehér fogakkal festhető. Ellenkező esetben a fogak túlságosan sárgaságot adnak.

Az őszibarack-rúzs ideális választás a nyári sminkeléshez bármilyen színtípussal rendelkező lányoknak. Nagyon természetesnek tűnik, hangsúlyozza a barnaságot.

Az arany rúzs vizuálisan fehéríti a fogait. Ez az árnyék a lányokat meleg tónusú bőrrel díszíti. De a világos bőr, egészségtelen megjelenést fog adni. Hasonlóan hangsúlyozható az ajkak a megfelelő nyilakkal.

Természetes alkotóelem

Ez egy win-win lehetőség, időtlen klasszikusok, amelyek soha nem lépnek ki a stílusból, annak ellenére, hogy minden évszakban új trendek alakulnak ki a sminkben.

A természetes színek hibátlan, könnyű, meztelen megjelenést hoznak létre. Ez a smink megfelelőnek tűnik a nap bármely időpontjában és minden esetben.

A természetes árnyalatok frissen sugárzó megjelenést adnak az arcnak, így a ráncok kevésbé észrevehetők. Ez azt jelenti, hogy felesleges félelem nélkül használhatók fel az életkorban. A matt textúrák rendkívül elegáns és luxusak lesznek a kép számára, továbbá rendkívül ellenállóak.

 • A bézs rúzsot úgy kell megválasztani, hogy sötétebb legyen, mint az ajkak természetes hangja. Nem szabad túl világosnak, nem túl sápadtnak lenniük, vagy az arccal egyesülniük.
 • A cserzett bőr esetében válassza a meleg bézs, karamell, krémes árnyalatokat, de ne hidegeket.
 • Amikor fény, figyeljen az áttetsző sárgabarack tónusra. Olajbőrű lányok festhetők a test mindenféle rúzsával és sötét bőrű szépségekkel - kávéval, barna és csokoládé árnyalattal. Halvány rózsaszín rúzs tökéletesen hangsúlyozza a kék szemű és szürke szemű szőke fényes nemességét.
 • Nehezen rózsaszínű színeket ajánl. Próbáld ki ezt a módszert a tökéletes árnyalat kiválasztásához: enyhén harapd be az ajkadat, amíg enyhe vörösség jelenik meg. Most biztosan megtalálja a megfelelő rúzsot a boltban.

Ötletek napja és esti ajak smink

A haj színe fontos szerepet játszik a színek kiválasztásában egy gyönyörű smink számára.

A barna, hogy egy nappali megjelenést hozzon létre, alacsony kulcsú rúzsra van szükség. De vigyázni kell a fényes pasztelltartományra - az arcot személytelennek és unalmassá teszi.

Cseresznye, bíbor, rubin, rózsaszín és barna rúzs - ez az, ami illik az estélyi íjjal. Egy szabály van: minél sötétebb a bőr és a hajszín, annál intenzívebb a rúzs árnyéka.

A szőkék, hogy hangsúlyozzák a természetes érzékenységet a nappali make-upben, a pasztell néma hangok rúzsával kell festeni.

Este az íjban a mélyebb és telítettebb színek megfelelőek lennének.

A „meleg” bőrtónusú szőkeek rózsaszínű árnyalatúak és bézs színűek lehetnek egy napra, és esti világos rózsaszín korallra.

Szőke szépség hideg típus tökéletesen egész sor rózsaszín: bézs-rózsaszín a nap mélyebb színét az esti.

Halvány bőrű, barna hajú lányoknak világos rózsaszín vagy barna din kell, hogy délután, és este könnyed vörösbarna. Ha az arc rózsaszín alsónemű, figyeljen róla, hogy a nap sminkében rózsaszín és világosbarna legyen, este pedig sötét rózsaszín és szilva.

Sötétbarna hajú bőr tökéletesen árnyékos cseresznye, bor, szilva, sötétvörös, bordó.

A tisztességes hajú lányok napközbeni sminkjében gyengéd bézs, rózsaszín és arany-rózsaszín árnyalatok lesznek alkalmasak, este pedig piros és korall.

Most már meglehetősen könnyű lesz találni egy tisztességes opciót mind a nappali, mind az esti megjelenésre, figyelembe véve saját megjelenésének sajátosságait.

Hogyan készítsünk sminket sötét rúzssal, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok