Gyengéd smink

Gyengéd smink

Minden napszakra és minden alkalomra saját ruhája van, ugyanez vonatkozik a sminkre is. Este világos sminket készítünk, észrevehetetlen délutánot viselünk. A szelíd smink egy különleges smink, amelyet különböző helyzetekben sikeresen lehet viselni.

Mi az?

Finom smink (aranyos töltsük fel) - nem egészen ugyanaz, mint a napfény, bár gyakran használnak hasonló árnyalatokat és technikákat. Ha a napi sminknek észrevehetetlenül kell lennie, akkor gyengéden még mindig bizonyos fényerőt kap. A szelíd smink más:

 • egyenletes és ragyogó bőr;
 • a rózsaszín a. \ tiskolai árnyalatok a blush és a rúzs;
 • nagyon buja és csavart csíkok;
 • kifejező szemét.

A naptól eltérően a szelíd smink lehetővé teszi, hogy megfelelően fényes szemceruza (azaz folyadék) és az ajakfény használatát tegye lehetővé. Az általános elképzelés az, hogy kicsit olyan lesz, mint egy baba, miután a megfelelő tónusokat díszítette. Természetesen rózsaszín árnyalatok, őszibarack, lila, bézs paletták, arany árnyalatok csillogással. A legfontosabb dolog az, hogy illeszkedjen a megjelenés típusának palettájához.

Előnyök és funkciók

A szelíd smink tökéletesen megfelel minden lánynak, ha helyesen és helyesen választja ki a színeket. Különböző variációkban ez a smink alkalmas egy romantikus dátumra, egy bulira, egy napos séta, egy vakáció, egy fotózásra.

Természetesen megfelelő ruházatot igényel a ruházatban.

 • Az ilyen make-up tökéletes társa kétségtelenül egy ruha. A helyzet szerint egy bébi típusú koktél ruha, könnyű nyár, romantikus áramló és hosszú, alapkötésű ruha.
 • Alkalmas egy ilyen sminkre és szoknyára - hosszú vagy közepes hosszúságú, hajlított vagy feszes, opcióként - tüllből. A nadrág-opciókból megfelelő, nem üzleti kétrészes porszerű színek, áramló overall.
 • Hajvágás - fürtök vagy retro stílus alapjáno (csokrok, gyapjú). Tökéletesen simított és fényes haj maradhat, ahogy van.
 • A képet magas sarkú cipő vagy balettlakások egészítik ki.. Más szavakkal - a legromantikusabb, nőiesebb és bájosabb szelíd smink a legjobb.
 • Ügyeljen arra, hogy gondoljon az ízére. A téma a vanília vagy a karamell alapú virág- és édes illatok lesz. A legfontosabb dolog - a szag nem lehet nehéz.

Az ilyen alkotórész célja, hogy egy személy szép legyen, hogy hozzon létre egy képet a gyermekiségről és a könnyedségről, ezért, hogy ne maradjon láthatatlan vele, nem fog működni. Ez pontosan az emberek csodálatos pillantásait szolgálja.

faj

A szelíd baba smink két típusra osztható:

 • Day.
 • Este.

Ezek a színek különböző telítettsége, a ragyogás, az általános hangulat.

 • A napi verzióban így egy sétát a szeretett emberével, egy baráti kirándulást egy kávézóban, napos tevékenységeket, fotókat az utcán vagy egy fényes stúdióban teheti meg. Ez egy jó lehetőség a menyasszonyoknak és a koszorúslányoknak egy esküvőn.
 • Esti lehetőség a klubba érhető el, ha esténként meglátogatják a mozit vagy vacsorát egy étteremben.

Ki alkalmas?

Bármilyen sminket a színtípus alapján kell kiválasztani. Mivel a fő hangsúly ebben a formában a szemekre van helyezve, ez azt jelenti, hogy a színek és árnyalatok teljes választéka pontosan a szem. Ellenkező esetben az összes színtípusú lányoknak ugyanazt az ajánlást kell követniük:

 • Szükséges a bőr tisztítása. Ehhez megfelelő alapítványra van szükség (opcióként - BB vagy SS-krém), rejtegető.
 • Egy teljesen „nem iskola” megjelenésének megakadályozása olajos ragyogás, rögzítőpor szükséges.
 • A fényezés és a szobrászat hatásának elérése érdekében A személyeknek biztosan szükségük lesz bronzerekre és kiemelőkre. Sötét bőrre és sötét hajra - arany árnyalatok, tisztességes bőrű, rózsaszínű és őszibarackos lányok számára. Egy pezsgőtípus univerzális lesz.
 • A rúzs jobb, ha árnyékban van a lehető legközelebb a természetes színhez. A szelíd gyártás nem jelent túl fényes ajkakat. A feladat, hogy kövér és csábítóvá váljon, így általában a make-up művészek kiválasztják a matt rúzs természetes árnyalatát, és az ajkak közepén egy átlátszó fényes cseppvel élnek.

A szemhéjfesték kiválasztásakor először az írisz színével kell irányítani. Az árnyékok árnyékai azonban nemcsak a szemek kiemelését, hanem a ruhák színét is meg kell egyezniük, és meg kell egyezniük a helyzetnek. Ha ezeket a szabályokat követik - ez a tökéletes smink.

 • A barna szemek tulajdonosai gyakran meleg megjelenéssel rendelkeznek - sötét vagy arany bőr, sötét szőke haj, vörös hajú. Ennek megfelelően a legjobb árnyalatok melegek lesznek a természetes természetes gammában. A barna szemű ember szelíd sminkjére az arany, vörös árnyalatok felszínre kerülhetnek. A zöld fit mély türkiz, tűlevelű. A kék árnyalatokból színeket kell választani egy meleg szaggal - szeder, kék-lila, szilva. A vörös és rózsaszín legelőnyösebb a lazac, sárgabarack. Az egyszerű fekete-fehér színeket el kell kerülni. Ha ilyen árnyalatokat szeretne hozzáadni a sminkhez, akkor jobb, ha a mély csokoládét és a sült tej színét kívánja használni.
 • A kék szemű lányok nagyon különbözőek lehetnek - szőke vagy sötét haj. Ennek megfelelően a készlet más lesz. A hajú lányok számára a levendula árnyalatai, a rózsaszín, ezüst színek a legmegfelelőbbek. A kék szem és a sötét haj tulajdonosai drámaiabb árnyalatokat használhatnak: sötétkék, lila, arany. A kék szemű barnák egyértelműen nem nyúlnak rózsaszín színbe (a gyulladt szemek érzését) és minden zöld árnyalatát.
 • Szürke szemek általában kék vagy zöld foltok vannak. Ebből és érdemes visszafogni az árnyékok kiválasztásakor. A szelíd sminkeléshez növelni kell a szürke szemek árnyékát. A szürkéskék szemek fényesebbek lesznek, ha fényes égbolt, ezüst árnyalatúak. Megpróbálhatsz sminket sötétkék vagy szürkés színben, de emlékezned kell arra, hogy a szürke árnyékok nem lehetnek összhangban a szemekkel. Egy kicsit sötétebbnek vagy könnyebbnek kell lenniük - attól függően, hogy milyen hatást szeretne elérni.
 • Szürke-zöld szemek a terrakotta árnyékokkal kifejezőbbek, a fehér és a sárga változatokat kipróbálhatják. Fekete-fehér árnyékok - például fekete, a seroglazkam nem megy. Éppen ezért a sminkművészek úgy gondolják, hogy a szürke szemek nem alkalmasak a smink füstös jégre. Az ilyen szemek önmagukban unalmasak, ezért a színárnyalatok sima színátmenetekkel történő kiemelésével kell kiemelni őket.
 • Zöld szemek a legritkább és nagyon szép. A rájuk vonatkozó gondoskodást nagyon óvatosan kell kiválasztani - általában a zöld szemű lányok megjelenése meglehetősen nehéz. Az árnyékok zöld árnyalatai általában kevés a kereslet, de ebben az esetben ez az, amire szüksége van. Biztonságosan használhatja az összes árnyalatot - a finom mentától a smaragdig.

Nagyon előnyös, ha a zöld szemek melegségét arany és réz árnyékokkal hangsúlyozzuk, finom ragyogással. A rózsaszín ruha nagyon világos, szinte báb. A zöld szemű barack árnyalatokból elég aranyos és könnyű megjelenés jön létre.

Tabu zöld szemekre - kék és ezüst árnyalatok.

Make-up ötletek

A professzionális sminkművészek többféle lehetőséget kínálnak inspirációra.

 • Barna szemek nagyon gyakran díszített lila árnyalatokkal. Nagyon titokzatos és ugyanakkor szelíd kép is kiderül. Ebben a példában elég világosbarna szemek (amelyek make-up nélkül valószínűleg eléggé elhalványultak) díszülnek a lila-lila gamma árnyalatú palettával. A legkönnyebb árnyék a szem belső sarkában van, a sötétben való átmenet a külsőre megy.A század századát szürke-lila szín jellemzi. Az alsó szemhéjban látható arany színárnyalat. A szempillák vonalát csokoládé szemceruza hangsúlyozza.

A fehér árnyékok kombinációját kipróbálhatja. (kiemelik a szemfehérjét) és a tégla-barna árnyalatokat. Ebben a példában a fehér (vagy inkább a sült tej színének árnyalatai) kiemelte a mozgatható szemhéjat, és barna és arany árnyalatait alkalmazzák a hajtogatásban és a fölött. A szempillák vonalát barna szemceruza határozza meg. Ez a smink hasonlít a japán anime hősnőire.

 • Jó példa egy aranyos sminkre a kék szemekre.. A szürke-lila árnyalat ragyogó árnyalatai sötétebb színt érnek el, és az aranysárga színeket hangsúlyozza. A szemöldök alatti terület és a szem belső sarka fehér színű. Az alsó szemhéjat vékony szürke és arany vonalak hangsúlyozzák, és a belső szemhéj vonalát az alján fehér jelöli ki - ez gyengédséget és tisztaságot ad a megjelenésnek.
 • Szürke szemek bézs és világosbarna árnyalatokkal kiemelve, és a külső sarok sötét füstös szürke alá van húzva. A szemhéjfesték helyett az alsó szemhéjra került, így a szemek lágyabbak.
 • Zöld szemek bézs és barna árnyalattal díszített, amely melegebb rozsdás színűvé válik a hajtás közelébe. A szem külső sarka szürke színnel van kiemelve, és az alsó szemhéjat is felhívja.

Hogyan kell jelentkezni?

Szép aranyos töltsük fel a képeket - természetesen a professzionális sminkművészek munkája. De ha állandóan gyakorolsz és tanulsz magadban, akkor egy szép látványt hozhatsz létre otthon. A lényeg az, hogy jó smink legyen, és ahogy mondják, hogy „töltse ki a kezét”.

A jó smink lassan és lépésről lépésre történik:

 • Először tisztítsa meg és készítse elő a bőrt. Mossa meg a megfelelő eszközöket. Ezután napi sminket kell alkalmazni, amely alkalmas a smink alapjául. Alapkövetelmények: könnyűnek, gyorsan felszívódónak kell lennie, ne hagyja a zsíros nyomokat és megtartsa az arc hidratálását a nap folyamán.
 • Alkalmazzon alapozót vagy más alapot sminkel. Általában speciális ecsettel kerül alkalmazásra: először a T-zónán, majd az arcán. A primer segít kiegyensúlyozni az arcszínt és megkönnyíti a tonális eszközök alkalmazását. Ez egy opcionális, de nagyon kívánatos lépés.
 • Szükség esetén helyezzen rejtegetőt a szem alatti területre. Az alsó és a felső szemhéjakon pontokat használnak, majd ujjhegyekkel a bőrbe vezetik.
 • Alapítvány alkalmazása. A sűrűségétől függően szivaccsal, nedves szivaccsal, ecsettel vagy ujjal lehet felhordani. A terméket az arcra tesszük, és árnyékolva úgy, hogy egyenletesen lefedje a bőrt. Ügyeljen a szem alatti területre, az orr szárnyaira, az ajkak sarkaira - néha ráncokba kerül. A hajszálvonal és a nyakvonal határai nem lehetnek láthatóak.
 • Rendes szemöldök - ceruzával vagy árnyékkal árnyékolják őket, viaszos formával.
 • Most elkezdheti a szem sminket. Javasoljuk, hogy a felső szemhéjra helyezzen egy alapozót az árnyékok alatt - ez segít abban, hogy az árnyékok fényesebbek legyenek, és tovább tartanak.
 • Ezután alkalmazzák fő árnyék.

Úgy véljük, hogy az árnyék egyik árnyéka nem alkalmas szelíd szem sminkre - a teljes színárnyalat más árnyalatokkal kombinálva jelenik meg, melynek legalább kétnek kell lennie. A legjobb, ha 3-4 színből álló palettát találunk, ami általában egymással kombinálva van.

A fő árnyalat (általában a hő és a telítettség átlaga) teljesen a szemhéjra kerül.

 • Ezután rajzolhatsz egy szempillát. a leghalványabb árnyalatok vagy a szem szemceruza rajzolása - folyadék vagy egy filctoll.
 • Ezután árnyalatokat alkalmazunk a szem külső sarkában és a szemhéj gyűrűjében.. Leggyakrabban a kiválasztott paletta sötétebb árnyalatai. Minél sötétebb a külső sarok, annál erősebb lesz a hangsúly a szemre, puha "macska" megjelenést kapnak. Fényes irizáló árnyalatok csillogással kissé a hajtás fölött alkalmazhatók, mintha a szemöldökre való átmenetet írnák le. A paletta legkönnyebb árnyalatát a szem belső sarkára és a szemöldök görbéjére kell alkalmazni.Bármi legyen is az ötlet, amit a sminkelés során meglátogatott, ne feledje, hogy a legfontosabb dolog az árnyalatok közötti zökkenőmentes átmenet biztosítása. Ehhez jó ecsettel kell ellátni, természetes sörtékkel.
 • A szemceruza színárnyalata általában úgy van kiválasztva, hogy megfeleljen az árnyékok színének. - a fekete túl radikálisnak tűnik aranyos töltsük fel. Csokoládé, szürke, kék, ezüst - ezek a színek figyelmet igényelnek.

Ez a szemceruza kiemeli a szem színárnyalatát. A szürke-zöld szemek szépségét például egy zöld szemceruza hangsúlyozhatja.

 • További szempillák színesek. Ideális esetben „bábnak” kell lenniük - úgyhogy szétválasztó és csavaró hatással van a tömeges szempillaspirál. Ezenkívül a szempilla hajcsavaró is használható.
 • Ajkak, ahogy már írt fentebb, egy ilyen make-up általában nincs kiemelve. El kell sötétítenie, közel a rúzs természetes színéhez, és hangsúlyozniuk kell a csillogás cseppjének középpontját.
 • Végső szakasz - kiemelőami bőrt ragyog. Használja az ecsetet vagy az ujjakat az arccsontok felső pontján, az orr hátoldalán, nyírjon az állon, a homlok közepén.

Finom smink kész. Mivel még mindig sok munkát foglal magában, a szakértők végül használják a sminkhez használt spray-rögzítőt, amely hosszú ideig megőrzi a szépséget.

A következő videó - a szelíd smink alkalmazásának technikája, amely minden nap vagy dátumhoz tökéletes.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok