Prom smink

Prom smink

A bálomban szép vagyok a hajtól a lábujjakig. A lányok képe, ruhája és tartozékai elkezdnek gondolkodni az ígért nap előtt. Ez nem meglepő, mert az érettségi csaknem olyan fontos, mint a saját esküvője. Annak érdekében, hogy csak napjaink legjobb emlékei legyenek, fontos, hogy komolyan vesszük a smink választását, mert az emberek gyakrabban néznek az arcukra, különösen a szemükre.

Jellemzők

 • A lányoknak még mindig van ideje, hogy játsszák a femme végzetes asszonyait, így nem szokványos, hogy az extrém háborús festményen a diploma megszerzésénél jelentkeznek - bár az eseménynek este van. A szelíd, világos smink élénk színekben nagyon egyszerű lehet a kivitelezésben, de egy fiatal arcra bájosan néz ki.
 • Hagyományosan a színséma pasztell színeket tartalmaz. A neon élénk színek vagy a túl sötét sötét árnyalatok jobbak egy másik alkalomra.
 • Fontos, hogy a bálnál ne csak egy szép smink, hanem egy gyönyörű ruha és egy érdekes frizura is legyen. Ideális esetben egy jól karbantartott stílusnak kell lennie, ahol a kép minden eleme szorosan és elegánsan összefonódik egymással, mint egy régi almafa ágai.
 • A smink kiválasztása nemcsak a ruha színéből, hanem a haj árnyékából is indul. A haj világos vagy sötét árnyéka segít meghatározni a smink meleg és hideg tónusait.
 • Ne felejtsük el a szem színét, mert a szürke szemek sminkje nem lesz ugyanaz, mint a barna.
 • Próbáld meg elkerülni a nevetséges kliséket. Néhány évvel ezelőtt, amikor az internet csak most kezdett lendületet, a kék vagy rózsaszín pontatlanul tollas árnyalattal rendelkező, hajú diplomások valódi hadsereg volt. Most, amikor nemcsak a professzionális sminkművészekkel rendelkező szalonok állnak rendelkezésére, hanem több ezer videós oktatóanyaggal is, csak szégyen, hogy ne kérdezzünk a trendekről, és ne ismerjük a színkompatibilitási táblázatot.

Típusú smink a prom

Ahhoz, hogy elkezdjük, foglalkozzunk az ékezetekkel.

Figyelem az ajkakra

Ha fényes, lédús ajkakat szeretne központi figurává tenni, fontos, hogy ne vigyük túlzásba a többi sminket. Szemek, bőrszín, szemöldök - mindent a lehető legtermészetesebben kell végezni, ugyanakkor világosan és gondosan. Ha kiegészíti a képet vörös rúzsával, az arcodnak egyszerűen hibátlannak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a smink alatt használjon alapot a lehetséges ütések, pigmentek és ráncok eltávolítására. A hangnak csak tökéletesnek kell lennie, különben a rúzs vulgárisan néz ki.

Használja a háromszög alakú szivacsokat, hogy szépen húzza az ajakvonalat, és ne hagyjon esélyt az ívelt vonalakra. Még akkor is, ha egy nagyon ellenálló rúzsot választ, jobb, ha egy kontúrot rajzoljon ceruzával. Nem teszi lehetővé, hogy a fénysugár túlhaladjon, és vizuálisan kicsit szélesebbé tegye az ajkak vonalát.

Fókuszban a szem

Ha a palettákat a kezében tartja, először is jobban meg kell gondolni, hogy mely árnyalatok jól nézzenek ki a különböző szemszínekkel.

Ha kék szeme van, a klasszikus fekete "füstös szemek" különösen lenyűgözőnek tűnhetnek. Mindig a megjelenést kifejezővé teszi, a megjelenés mélységét és különleges varázsát adja. A vöröses és csokoládé árnyalatok szépek lesznek. Mivel a boszorkány sminkje estként írható le, hozzáadhat néhány fényes pigmentet.

A szemeket nem csak agresszív színek segítségével választhatja ki. A természetes nyári árnyalatok (például finom lila vagy puha rózsaszín) nyilakkal kombinálva lehetővé teszik a kívánt hatás elérését.

Ha a szemed zöldek, a nemes bor és a kávé árnyalatai is szépíthetik a szemhéjakat.Ha a kék szemű diplomások jobban használják az ezüstös jegyzeteket, akkor a „boszorkány szemekkel” rendelkező lányoknak előnyben kell részesíteniük az aranyfoltokat.

Barna szemek megengedhetik magukat. A világos árnyalattól a sötétebbé váló színek nagyon szépek lesznek, az alapszín szinte bármi: sárga, piros, kék, zöld, lila, barna vagy fekete.

A kontrasztok kombinációja - például a piros és a kék - teljesen eredetinek tűnik. Ugyanakkor fontos árnyalatokat választani, különben a 90-es évek eladóként válhat.

Ne féljen kísérletezni matt és csillogó árnyékokkal. Glitter lehet ravasz, és lehet, hogy a smink nagyon "ízletes". A legfontosabb dolog az, ha úgy dönt, hogy az arcod legfontosabb pillanata lesz a szemed, ne felejtsd el előkészíteni a bőrt, és használjon alapozót a dekoratív színek alkalmazása előtt. Ez nemcsak a színt növeli, hanem egy gyönyörű alapozót is létrehoz, amely segít az árnyékban, hogy a terved szerint zökkenőmentesen és árnyékban feküdjön le.

Szemöldök akcentus

Most a szép szemöldök rajzolásának képessége valódi trend és művészet. Az a szemöldök, amely az arcunk kifejeződéséért felelős. Ha tétet fogadsz, ne tegye túlzásba a szem sminkel.

Összehasonlíthatja a szemöldök + ajkak lehetőségét - nem kell mindent megtenni. Ebben az esetben a smink „elmerül” az elemekbe, és szinte biztosan elérni fogja azt a hatást, hogy sokkal idősebbnek látszik, mint az életkora. Nagyon vulgárisnak tűnik.

 • Ha az ékezetes smink nem okoz lelkesedést, szereted a természetes napvilágot, a textúrákra fogadhatsz.
 • Ügyeljen arra, hogy igazítsa az arc hangját. Ehhez először alaposan meg kell tisztítani a bőrt micelláris vízzel vagy más módon, amely eltávolítja a szennyeződést és a zsírtartalmat. Ezután ügyeljen arra, hogy alkalmazzon hidratálószert, és pár percig engedje, hogy áztassa.
 • Amikor az előkészítő szakasz befejeződött, vegye alapul. Ha tudja, hogyan kell csinálni a kontúrt, keverje össze a színeket, húzza meg az arccsontokat, és jelölje ki a szem alatti területet. A lényeg az, hogy az arc nem piszkos rongyként néz ki. Ez veszélyes technika, és nem mindenki ismételheti meg otthon.
 • Azoknak a nőknek, akik nem az ilyen smink fanatikusai, elég lesz egy hangot alkalmazni, és egy kicsit elpirulni az arcon - talán még az orr hegyén is. Az utóbbiak játékosabbá teszik a képet, nagyon természetesnek és aranyosnak tűnik.
 • Szemek, meztelen, rózsaszín és más természetes árnyalatok használata - csak az árnyékok helyes elosztására. A szemek alatt jobb, ha sötét árnyalatokat alkalmaz, köszönhetően nekik egy további árnyék a szempillákról. A század közepén gyöngy árnyékot adhatunk. Ez megnyitja és frissíti a nézetet.
 • Egy másik trükk, amit használhatsz, egy fehér vízálló ceruza. Tedd a szem sarkába, és rajzoljon egy vonalat, hogy kinyitja a szemet. Csak ügyeljen arra, hogy a kozmetikumok ne nyúljanak a nyálkahártyára.

Népszerű stílusok

Nem kétséges, hogy minden lány más. Romantikus emberek vannak, vannak olyanok, akik követik a trendeket, vannak olyan lázadók, akik ellenzik a rendszert - beleértve a saját képüket is. Az érettség az ifjúság ünnepe, az a nap, amikor megvan a jogod, hogy magad legyen, és úgy nézel ki, mintha akarod. Nem csak egy tiszta alkatrészt készíthet, ha bizonyos stilizálásra lenne szükség:

 • Smink keleti stílusban. A megkülönböztető tulajdonság természetesen a hosszú nyilak, ami a megjelenésnek valami remek, merész. Most a brazil sorozatok divatosak, és velük az esztétika. A legfontosabb dolog - ne forduljon Lady Gagává, nyújtsa a nyilakat a fülről fülre, mert a keleti kényes kérdés.
 • Diszkó stílus. Az első dolog, ami ezekre a szavakra utal, élénk színek. Sárga, narancs, mész vagy kék - használja az összes kedvenc árnyalatot. A nyilak nem csak feketeek lehetnek. Ha kék vagy szürke szeme van, a szemceruza banán árnyéka egyszerűen fantasztikus lesz.A kép elkészítéséhez segít a hamis szempillák. Használja a szem alsó részén ragasztott gerendákat, hogy hatalmas szeme legyen - mint Twiggy.
 • Retro stílusú. Sokan tudják, milyen okos Dita Von Teese néz ki. Húsz éve hűséges maradt egy nagyon nőies stílusban, ami ideális mind a szőke, mind a barnák számára. Márványbőr, nem nagyon hosszú nyilak a szem és a gazdag ajkak alakjában. Minimalizmus a maximálisra. Ha egy kis színháztartást szeretne hozzáadni a képhez, rajzoljon egy repülést az ajak fölé vagy az arcára.
 • Smink a Nyud stílusában. Nagyon nyár és könnyen használható. Amíg fiatalod, az arcod még mindig élénkíti a természetes színeket, így ahhoz, hogy befejezd a képet, elég lesz, hogy aláhúzzuk a már meglévőet. Enyhén szörnyű szemöldök, különösen, ha vastag, kissé elpirul és fényes az ajkakon - és a kép kész. Ha sötét szempilláid vannak, akkor nem is alkalmazhatod őket a szempillaspirálra, csak csavarja őket hajcsavaró fogóval.
 • Ha az összes korábbi verzió nem inspirálja Önt, próbálja meg make-up görög stílusban. Például - Angelina Jolie az "Alexander" filmben. Egyszerűen lehetetlen elszakadni a tekintetétől, és így magához vonul. Próbáld ki - talán ez az opció is közel lesz hozzád.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Ha befejezi a 11. fokozatot, akkor valószínűleg már valamilyen dekorációs terméket használt, és saját véleményét a kis termékkínálatban kapta. Valószínűleg jól ismeri a népszerű márkákat - Mac, Urban Decay, Pupa, Bell és így tovább. Ha az életben nem használja a kozmetikát, ne hajtsa végre a márkát, hogy egy napig csináljon sminket. A költségvetési sorokban gyakran nagyon jó eszközök találhatók. A lényeg az, hogy olvasson néhány véleményt.

Fontos szabály a kozmetikumok kiválasztásakor - vegye figyelembe az eltarthatósági időt és az allergén tényezőket. Jó, ha a kozmetikumok természetes olajokat, A és E vitaminokat, növényi összetevőket tartalmaznak. A fiatal bőr nem igényel "nehéz tüzérséget" - figyeljen a korhatárokra, néha a csomagoláson szerepel.

A vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy próbálja meg rúzsokat, szemhéjfestékeket, ceruzákat a saját bőrén. Ha próbaverziót készíthet, ne hagyja ki ezt a lehetőséget. A szakember jobban tudja, valamit felkérhet, és a személy típusától függ. Alacsony kulcs, de hatékony smink a kifinomult szőkeeknek, fényes és lédús - a vörös hajú samponokhoz, diszkrét, de nemes - barna hajú nők számára. Ezek csak néhány példa, de minden lány egyedi és egyedi megközelítést igényel.

Ne felejtsük el a termékcsaládot, mert a dekoratív kozmetikumok nem mindig hasznosak. Például a matt rúzs ajkak gondozása után gyakran szükség van rá, mert túlságosan is lehetnek.

Ha úgy döntött, hogy a szempilláit érettségi céljára megkapja, konzultáljon egy mesterrel, hogy gondoskodjon róluk, és sminket alkalmazzon a későbbi eltávolítással.

Természetesen a legértékesebb tanácsot (és ami a legfontosabb - a legpontosabbat) az anyád adhatja. Az alma messze van az almafától, ami azt jelenti, hogy közös tulajdonságai vannak - talán ugyanaz a szemszín, a bőr típusa, az arc kontúr. Anyád sokáig kozmetikát használ, így véleménye is van ebben a kérdésben. Kérdezze meg a kedvenc termékeit és színeit, amelyeknek jónak kell lenniük. Ritkán az anya rossz, még kevésbé gyakran rossz tanácsot ad.

A kép és a termékek meghatározása után figyelni kell a kozmetikumok alkalmazásának technikájára.

Megfelelő alkalmazás

A kabinban dolgozó mesterrel való munkavégzés során ne vegye figyelembe a technológiát. Ő a tudásban van, és tanácsot igényel. De ha otthon csinálsz sminket, hasznos javaslatok nem fognak bántani:

 • Az a tény, hogy bármilyen dekoratív kozmetikai bőr alkalmazása előtt fel kell készülni, már megtanulta. Távolítsa el a zsírt és a felesleges szennyeződést mosóhabbal vagy micelláris vízzel.
 • Hidratálja a bőrt krémmel. Adj neki időt, hagyd, hogy áztassa.
 • Tónusos alapítvány alkalmazása. Annak érdekében, hogy ne vigyük túlzásba, a terméket először a hátoldalán helyezzük el, és onnan dörzsölje meg a bőrt a szaggatott vonallal és a könnyű masszázs mozdulatokkal.
 • Alkalmazzon rejtegetőt a problémás területekre. Leggyakrabban a szem alatti területnek szüksége van rá, egy kicsit a szemöldök fölött és a homlok közepén. Nyugtázza az átmenetet. Jobb, ha a rejtegető szemét nem pontok szerint alkalmazzuk, hanem háromszöget rajzolva a felső oldalra. Nagyon óvatosan kell árnyalnia mindent, hogy ne legyen nevetséges átmenet.
 • Ezután egy még finomabb textúrát és a smink rögzítését használhatja egy kis por. Ha az előző lépéseket az ujjakkal lehet elvégezni, akkor ebben a szakaszban szükség lesz egy ecsetre. Legyen nagy vagy közepes méret. A pornak nincs szüksége sokra - enyhén merítse a kefét a termékbe, és alkalmazza azt az arc közepére.
 • A következő lépés a pirítás alkalmazása. A kerek arclapoknak nagyon óvatosnak kell lenniük velük, hogy ne legyenek olyanok, mint egy orosz baba. Ha ilyen kozmetikumot használ, rázza le a felesleget ecsettel. Ne tegye túlságosan sűrűvé a színt. Ha már hibát követett el, óvatosan keverje össze a rouge-t, vagy próbálja meg „rendezni” a színét pamutpárnával.
 • Ha elkészült a pálya kialakításával, akkor a szemöldök sminket is folytathatja. A ceruzával vagy árnyékkal színeset adhat. Mindkét terméket használhatja. Az árnyékok közelebb vannak az orrhoz. Egy űrlap és egy tiszta hegy rajzolásához használjon ceruzát. Minden eszköznek szüksége lesz egy kis árnyalatra. Ne hagyja, hogy a kenet túl nagy és látható legyen. A homlokhajlítás jobban hangsúlyozza, hogy nem kezdettől fogva, hanem középen. Ez a kis részlet segít természetesebbnek lenni.
 • Díszítsd a szemed. Már olvasott már a stílusokról, így nincs értelme lakni a hangokra és a "chipekre". A legfontosabb dolog - ha komplex és szép sminket alakított ki átmenetekkel (például kék árnyalatokkal), tegyen meg mindent lépésről lépésre. Gondolj át, hogy melyik rétegnek kell követnie a másikat. Ügyeljen arra, hogy azonos lépéseket tegyen a második szem számára. Nagyszerű, ha mindkét szemet azonnal festeni szeretné, hogy ne keverje össze a lépéseket. Ne feledje, hogy elsőként sötét árnyékokat alkalmaznak, és a mazsolát (például egy mozgó században lévő ezüst árnyékokat) az utolsó helyre helyezi.
 • Amikor az árnyékokat alkalmazzák, a szempillákat elfordíthatja és szempillaspirálral díszítheti. Talán hamis szempillákat használ majd, majd vigyázzon a ragasztóval. A külföldi elemekhez lapos, jobb, ha csipeszeket, nem ujjakat használunk.
 • Az utolsó érintés lesz az ajkak. Festés őket, mielőtt kilép. Néha vannak incidensek, és a pontatlan mozgás nyomot hagyhat a rúzsra az anyagra, ezért jobb, ha önmagát megmenti az ilyen balesetekből.

A 100% -os végső tapadás rögzítő spray-t alkalmazhat. Ha ez nem így van, akkor a lányok néha trükköket használnak, és apró lakkot szórnak a tojásrakás után. Ezzel a smink estig tart.

Ne felejtsük el, hogy egy kicsit hangsúlyozzák a szín és a kockázat előnyeit. Több tucat érdekes lehetőség van barna szemű barnák, kék szemű szőke és zöld szemű "tüzes" emberek számára. Fedezze fel a szépségét, keresse meg az egyediséget, mert az érettségi az a legjobb ok, amiért megnyitja és megmutatja, hogy valójában mit jelent.

A professzionális sminkművészek titkai

 • Nem csoda, hogy a fenti lista 10 pont. A sminkművészek mindig színpadon járnak, nem ugrik az ajkakról a szemre és a szemöldökről az arcra. A következetesség nagyon fontos, és nem szabad megszakítani.
 • Ha attól tart, hogy az árnyékok összezúzódnak és tönkreteszik az alapítványt, tegyünk egy papírt, amely szalvétákat kefe (vagy bármely más, a megfelelőnek tartott opciót), hogy elmentse a kész sminket.
 • Ha a közelgő évszázadhoz sminket kell készítenie, soha ne tegye a szemöldökét kerek vagy teljesen egyenesnek. Ne nyúljon árnyékot a szemre, ha nyitva van (még akkor is, ha valamit könnyedén rajzolni szeretne).A bőr hajtogatásai nem teszik lehetővé a zökkenőmentes sminkelést, így csak a zárt szemre húzza, amikor a bőrt kinyújtják.
 • Ha ötletekre van szüksége a sminkre, keresse meg legalább lépésről lépésre képeket, vagy még jobb képeket. Előfordulhat, hogy a kész smink megértése nem olyan egyszerű.
 • Próbáld ki a sminket. Még akkor is, ha nagyon egyszerű sminket csinálsz, próbáld meg előre megvalósítani az ötletet. Elképzelhető, hogy a képen nem látható. Adj magadnak egy kis időt a hibák kijavítására. Az anya és apa számára mindig imádnivaló lesz, de ez szubjektív pillantás. Vegyél egy selfie-t és nézd meg magad. A hibák oldalról nézve láthatóak lehetnek.
 • Semmi sem szépíti az egészséges alvást és a megfelelő táplálkozást. Pihenjen egy fontos esemény előtt, igyon több vizet, és adja fel édes, sós, legalább 24 órán át.
 • Ragyogjon a legjobb órájában, és ne feledje, hogy a fő dekoráció a mosolyod, valamint a sugárzó szemek lesz.

Kell néhány smink ötlet? Stílusos módon inspiráljon - az alábbi videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok