Smink a barna szemekért

Smink a barna szemekért

Bármely iskolás aggodalmasan várja a pillanatot, amikor befejezi az iskolai tanulmányait, és jön a buli éjszaka. Ez a pillanat különösen izgalmas a lányok számára, mert gondoskodniuk kell a prom ruha, szép cipő, frizura és természetesen egy szép sminkről. A kivétel nem a barna szemű diplomások.

A barna szemeket másképp nevezik: csokoládé, karamell, dió és borostyán., és mandula. Ezzel a színnel többféleképpen is ki lehet dolgozni, és ha minden helyesen történik, akkor egy bájos és teljes kép kiemelkedővé válik.

Sok sminkelrendezés van, de ki kell választania azt, amely nemcsak a szemszínnel, hanem a hajszínnel, a ruhával és a teljes kép egészével is összhangban lesz. A diplomások előtt számos kérdés merül fel, például arról, hogy az árnyékok milyen árnyalatúak lehetnek, és mi lesz a végén - az este vagy még mindig gyengéd

Ha teljes felelősséggel veszi ezeket a kérdéseket, vizsgálja meg a divat trendjeit és társítja őket kívánságaival és megjelenésével, akkor valóban lenyűgöző eredményt érhet el, és felejthetetlen képet hozhat létre, amely egy ilyen fontos eseményt díszít az életben.

A labda királynője minden lány álma, kivétel nélkül, ezért nemcsak egy ruhát és szép stílust, hanem egy megfelelő alkatrészt is szükségünk van. Összhangban kell lennie a lány képével, és díszítenie kell az arcát.

Jellemzők

A nyaralás sminknek íratlan szabályai vannak, amelyeket szigorúan be kell tartani.

Részletesebben:

 1. Ebben az esetben a hangsúly a szemen van. Az árnyékokat nemcsak a szem árnyalata alapján választják ki, hanem a ruhát az iskoláslányon is. Ahhoz, hogy a szemekre összpontosítson, az ajkak nem lehetnek nagyon fényesek.
 2. Óvatosan kell eljárni a bőre és a por használatával egyenletes bőrszínről.
 3. Az alkotóelem elegánsnak bizonyultLegjobb, ha a vonalakat a nyilakra mutatjuk. Ez lesz a smink egyetlen fényes érintése az ünnepi labda számára.
 4. Ha egy lánynak problémás bőre vanJobb, ha a fénytónusok árnyalatait és rúzsát használja, hogy a figyelmet elfordítsa az arc problémás területeitől.
 5. Fiatal lány Jobb, ha a legkifinomultabb árnyalatok elmosódását használja, ami még romantikusabbá teszi az aranyos képet. A legjobb ötletek bézs, rózsaszín vagy őszibarack hangokkal lesznek.
 6. Egy barna szemű iskolás ajkán A meztelen rúzs megfelelő lenne, és az egyszerű fényesség még jobb megoldás lenne.

A sminkművészek ajánlása

Töltsük fel azokat, akiknek szemei ​​zöldek vagy kékek, a színekben jelentős különbségek vannak, mint a barna szemű lányok sminkjében. A fényes megjelenés jól megtörténik a make-up fényes jegyzete nélkül, így számukra az, hogy kiemelik a természetes szépségüket.

A barna szemű lánynál a sötét árnyékok világos fényekkel kombinálhatók. Sőt, a szemöldök alatt világos tónust helyeznek el, és egy sötétet helyezünk a szem külső sarkába.

A barna szemű másik árnyalata a zöld és lila árnyékok alkalmazása a sminkben, amellyel biztosítható a szem mélységének hangsúlyozása. A barna és kék iskoláslányok kivételként kivételként kék és kék smink árnyékot használhatnak.

A mozgó szemhéj mentén húzott fekete kontúrvonal is szép lesz. Ha a szempilláidhoz fekete szempillaspirálot adsz hozzá, egy szúró pillantást kapsz, amely kiemeli a szemed színét.

A szemhéj lányok belső szélei arany árnyalattal boríthatókés nagyszerű lesz. Ezt követően évszázadokon át ismét egy fekete bélést töltött.

A befejező érintéshez fekete és fekete tónusú érintő szempillaspirál használható. Egy másik módja annak, hogy ugyanazt az eredményt kapjuk, egy fekete kozmetikai ceruzát használjunk, miközben a csipkebogyó növekedését követjük.

edzés

Az őrült szépség előmozdítása a felkészüléssel kezdődik. Az arcbőrt megtisztítják és hidratálják. Ehhez használjon tonizáló, tej és hidratálószert. Mindezek alkalmazásához használjon masszázs vonalakat. Ha többlet marad, akkor azokat el kell távolítani, az arcot szalvétával kell készíteni, hogy a töltelék ne lebegjen.

Miután a bázist alkalmaztuk, az arc árnyékát kiegyenlítik, és a problémás területek láthatatlanná válnak. Ha van az pattanások vagy az arc vöröspirosodása, azokat zöld korrektorral kell elfedni.

A természetes alapnak köszönhetően az ilyen tonális eszköz nem fogja eltömíteni a bőr pórusait. Az alapítvány kiválasztása napfényben történik, és illeszkedik a bőr árnyékához. Kézzel vagy kifejezetten erre a célra szolgáló szivacsra kerül alkalmazásra. Az előkészítő szakasz por-alkalmazással végződik. Ez a végső érintés megmenti a bőrt a felesleges fénytől és mattá teszi.

Make-up lépésről lépésre

Töltsük fel az érettségi nem nehéz. Segít ebben a részletes utasításban.

A szükséges make-up lépések:

 • árnyékol nem tekercselt, az alapot szemhéjakra alkalmazzák;
 • a külső sarokba a szemeket alkalmazzák és sötét árnyékokat kevernek össze;
 • felső szemhéj belsejében világos árnyalatokkal van borítva;
 • a sarkon kívül századi szemceruza;
 • árnyék árnyékok világos színű terület a szemöldök alatt, és finoman keverjük össze őket;
 • ezután jön a hasított vonal, és válasszon egy jobb vízálló terméket, akkor biztosítani fogod az elszennyeződéstől és a csepegéstől, amelyek annyira ki vannak téve a nyaralás során;
 • a következő lépés az ajkak. Számukra gyengéd rúzs vagy fényes;
 • végül alkalmazza az arccsontokon egy kis nyálkás, illeszkedik a bőre hangjához. A hideg tónusokhoz válasszuk ki a blush pinket és a meleg - őszibarackot és a bézs színű.

Hogyan készítsünk sminket az érettségi számára a következő videóban.

Diszkrét verzió

A fiatal lányok világosbarna szemei ​​számára könnyedén illeszkedik, és a fényes árnyalatok nem megfelelőek. A homok és a bézs használatával szépen gyengéd kép alakul ki.

Ha az esti fényerőt kívánja megadni, akkor jobb, ha csokoládé- vagy terrakotta-árnyalatokat használ.

A rúzshoz karamell- és korallhangokat ajánlunk. Ha egy barna szemű iskoláslánynak szőke haja van, a legjobb módja annak, hogy szürke vagy barna szemceruza legyen, és a barnák számára a fekete a legjobb választás.

Világos smink

Nem minden barna szemű szépség, mint a gyengédség és a romantika. Sokan úgy vélik, hogy a végzetes szépség egy gyönyörűebb kép. Az iskoláslány, hogy világos képet készítsen a bálnak, egy „smoky szemek” nevű alkotórész lenne, amellyel nagyon szépen hangsúlyozhatja a szemét.

A make-up-nek szürke alaptónusra van szüksége az alapnál, nevezetesen:

 • egy ceruza fekete szemekhez;
 • két árnyék opció sötét színű;
 • fényes nacreous árnyékok.

Végezze el a következő lépéseket:

 • füstös szemekre az első dolog, amire szüksége van, hogy felhívja a felső szemhéj vastag zsír nyilát;
 • akkor kell egy ferde kefe a ceruza vonalnak a század teljes felületén történő befogásához, különben a kontraszt túl éles lesz;
 • a század egész felülete árnyékokkal, speciális kefével (szín - nedves aszfalt) borítva. Így rögzítjük a ceruza vonalat;
 • a szemhéjak belső része és a szemöldök alatt fényes gyöngyszemeket dolgozunk fel, aminek következtében a barna szemek szikrázni kezdnek;
 • egy speciális kefét készít és ezüstszürke színárnyalat. Ezeket a sötét és világos árnyékok minden határára vetik. Ugyanakkor a kefe a szem külső részéből belsejébe mozog;
 • ha az alsó szemhéj nyálkahártya része festeni egy puha fekete ceruzával, majd a megjelenés még kifejezőbb lesz. Egy ilyen áramkör belülről kifelé kerül. Ezután egy kúpos ecsetet készítünk, és az alsó szemhéjban a szén árnyékai kis mennyiségben helyezkednek el. A szem belsejében ezeknek az árnyékoknak a vonalának finomabbnak kell lennie, ami segít a szemnek „jobban megnyitni”;
 • utolsó szakaszban biztosítja a szempillaspirál alkalmazását a csillókon (fekete szempillaspirál).

Egy ilyen smink biztosítja a különböző kefék jelenlétét, mert nagyon kényelmesek az alkalmazáshoz és a tollhoz. Egy ilyen fényes make-up, ami ez a stílus, nem ajánlott túl világos rúzs használata.

Ebben az esetben a természetes tónusú szivacs, például bézs vagy őszibarack, előnyös lesz. A helyszínen halvány rózsaszín lesz.

Egy este-szemlélő ötletének megalkotása egy barna szemű iskolás végzősnek, hamis szempillákkal való kísérletezés, de nem a "füstös szemek" stílusa miatt - benne csak a megjelenést nehezebbé teszi.

Görög nyelven

Sötétbarna szemű diplomások az ünnepnapra, egy kicsit másképp készíthet. A bőr előkészítésében még mindig használhatják a bronzert, és nem csak az alapot és a port. A görög alkotórész vastagabb éleket biztosítamely kívánatos jól megrajzolni. Ceruzaütésekkel készül. Amikor a szemöldök a kívánt alak, a gélt rögzítik.

Ehhez a make-up árnyékhoz megfelelő gyöngy, arany vagy tompa csokoládé.

A világos tónus a felső szemhéj felszínét jelzi, és a szemöldökén sötét matt textúrát alkalmazunk, amelyet minden határ alapos keverése követ. Az alsó szemhéj vonalát egy fekete színű szemhéjfesték segítségével húzzuk meg, a felső pedig egy világos nyíl emelt külső hegyével. A görög sminkelésű szempillákhoz tömör szempillaspirálra van szükség, és az ajkak - elnémított vörös hangok.

Csillogó retro

Meglehetősen gyakran látható egy retro stílusú ruhában. A kompozíció befejezéséhez kívánatos nem csak egy kézitáskával és cipővel kitalálni, hanem stílusos sminkkel is.

Ha a barna szemek nyilakkal díszítik - ez az opció nyer. Szürkebarna árnyalatokra, elefántcsont árnyalatokra és meleg barna árnyalatokra lesz szüksége.

Nem is kötetlen szén festék nélkül, bézs színtelenítés nélkül és rúzs nélkül (a legjobb a bogyó vagy a narancssárga szín). És a vázlat ceruza kötelező.

A műveletek sorrendje:

 • lefedjük felszíni szemhéjak elefántcsont árnyalatai;
 • a mozgó részen századig szürke-barna hangot adtunk;
 • a fentiek egymásra vannak helyezve meleg barna tónusok, kiemelve a szemhéj külső részét;
 • bélés használatával, óvatosan vezesse be a szemceruza, végtelen nyíllal zárva;
 • arccsont enyhén ecsettel bézs színű pirulával;
 • felhívja ajak kontúr, majd rúzsfestékkel festjük.

"Édes őszibarack"

Ebből a változatból a smink fáradtságot, melegséget és frissességet fúj. Alkalmas csendes, láthatatlan árnyalatok és természetes akcentusok szerelmeseinek. Egy ilyen női alkotóelem létrehozásához őszibarackot, fehér és barna árnyalatokat kell használnia. Ebben az esetben nem lehet szemceruza nélkül, de fekete szempillaspirál nélkül. A rouge hangjának természetesnek és melegnek kell lennie. Szivacsok - ugyanaz, mint a káprázatos retroban.

Így készíthet egy ilyen sminket egy iskoláslány szelíd arcán:

 • barna árnyékok szemhéjfesték alsó és mobil szemhéjainak használata;
 • őszibarack árnyékok a szemhéj külső sarkának felső részén;
 • fehér árnyékok a szemöldök alá;
 • az ajkakon - csak könnyű fény;
 • az arccsontokon - egy kis bézs színpiros.

Smink "Kelet szépsége"

Ázsiai kis barna szemében olvassanak néhány rejtélyt, és ragyogó kék sminkkel a diplomás szemei ​​még vonzóbbá válnak. Az ázsiai szemek szépségét ragyogó kék árnyékok, szürke ceruza és fekete bélés jellemezheti. A szempillaspirál hosszabbító hatású faszénre lesz szüksége.A blushnak a lehető legtermészetesebbnek kell lennie, és jobb, ha a rúzsot sugárzó ragyogással helyettesíti.

Lépésről-lépésre vonatkozó technika:

 • a felső szemhéjban puha domb formájában kék árnyékokat helyeztünk el, nem választjuk ki a külső sarkot;
 • szürke ceruza hangsúlyozza az alsó szemhéjat (az orrra a vonal szűkül);
 • szürke szemceruza hozzáadásához néhány kék árnyék;
 • fekete bélés húzzon egy enyhén sűrített vonalat a felső szemhéj szempilláinak gyökerei mentén;
 • rouge viselkedés egyenes szalag formájábanami a templomban kezdődik. Az ajkaknak jól színezettnek kell lenniük, beleértve a sarkokat is.

Nézze meg, hogyan készítsünk keleti sminket, a következő videóban.

"Rózsa és lila"

A vastag, fekete szemceruza, amely annyira fiatal lányok, mint amilyen sokan, valójában néhány évet ad a korukhoz. De lehetséges, hogy korrigálja a helyzetet, ha virágdarabokat tartalmaz a sminkben.

A kifejezetten lila-rózsaszín smink megszerzéséhez nyirkos rózsaszín, szürke-lila és fehér árnyalatú árnyalatokat készítsen.

A szemhéjfesték szilárd fekete ceruzává válik. Nem szabad fekete tinta nélkül, elpirult - rózsaszínű, az ajkak - vastag rózsaszín ragyogás.

Alkalmazási technika:

 • rózsaszín árnyékok a felső szemhéjra (mozgó rész);
 • lila helyezünk magasabb és közelebb van a külsőhez;
 • az alján - lila árnyékok is, de tollakkal;
 • ceruza felhívni a nyilakat a felső és az alsó szempillák növekedése az áramkör bezárása nélkül;
 • Végül a szempillákra térfogati szempillaspirálot alkalmazunk, ajak rúzs, arccsontok hangsúlyozzák, blush.

Színes szemceruza

A színes szemceruza barna szemei ​​kifejezővé válnak, még a lány megjelenése is változik. A ceruza vagy a folyékony sötétkék szemhéjfesték barna szemekkel kiváló kombinációt biztosít. Jól néz ki a nap folyamán, és még jobb este. A lányok kísérletezhetnek, próbálják magukat a szín különböző árnyalataival.

A barna szemceruza a legérdekesebb megoldás, különösen, ha a barna sötét vagy olíva bőr. Sötétebbnek kell lennie, mint a szem színe, legalább két tónus. Ha olyan színt választ, amely megfelel a szem színeinek, minden keveredik és vonzónak tűnik.

A barna szem színe nagyon hasznos, aláhúzva a telített lila árnyalatot. Jobb, ha sötétebb hangot választunk, a padlizsán kísérletezéséhez. Az érettségi félnél a lila fémes vagy világosabb hangok, mint például az orgona, a legjobbak lesznek.

Nem kevésbé szép kombináció - zöld vonal a században, ahol előnyben kell részesíteni a smaragd tónusokat és az olíva zöldét. Ezek az árnyékok a barna szemeket mélyebbé teszik és ragyoghatják őket.

Csecsemőknek

Végtére is, nem csak az iskolában van egy érettségi párt, hanem az óvodában is, és a kicsiek is nagyon keményen próbálják felöltözni - szeretik. És rendben van, ha az anyák segítenek nekik ebben és megengedik, hogy egy igazi hercegnőnek érezzék magukat.

A használat ebben az esetben a legegyszerűbb eszköz, amely nem károsíthatja a gyermek bőrét.

Az ilyen végzősök arca kissé porított lehet, és az arca elpirul. A barna szemek fényesen csillognak, ha a felső szemhéj egy világos tónusú csepp árnyalatú, és a szemhéjfesték hipoallergén szempillaspirál. Rúzs vagy ajakfény.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok