Smink Macskák

Smink Macskák

Milyen az?

Az ókori Egyiptom ideje óta a macska a kegyelem és a kegyelem modellje. A macska smink lehetővé teszi, hogy a macska szemeinek hipnotizáló kifejeződését adja a női megjelenésnek. Ennek lényege a szemek szűkítésében és hosszabbításában, szemceruza, ceruza vagy árnyék segítségével. Ez a smink nagyon demokratikus: a helyes kivitelezésben bármilyen korú és szemformájú, és a nyilak színével és szélességével számtalan variáció teszi alkalmasvá egy romantikus estére, egy fényes pártra és egy üzleti találkozóra.

Hogyan válasszuk ki a szemceruza vagy az árnyékok színét?

A felnőtt nők jobban kedvelik a klasszikusot - fekete, barna és szürke. A fiatal lányok színnel kísérletezhetnek. A szemceruza színének vagy a make-up árnyékainak kiválasztása meglehetősen egyedi anyag, figyelembe kell venni az arc teljes hangját, a szemhéjak alakját, a felső szemhéjaktól a szemöldökhöz való távolságot és ... egészséget. De az alapelvek még mindig léteznek.

A kék szemű

A kék szemű lányoknak figyelniük kell a "meleg" színekre. Tökéletes illeszkedés barna, bronz és fekete szemceruza. Az őszibarack és a világosbarna árnyalatok érdekes árnyalatait fogják kinézni. Szilva, szürke vagy lila árnyékok lehetnek összhangban a szemekkel. De itt óvatosnak kell lennie, és figyelembe kell vennie az írisz színének telítettségét: fényes, szürke-kék szemeknél könnyebb árnyalatok alkalmasak, mint a fényes kék szemeknél.

Barna szemű

Barna szemű szépségek, tökéletes illeszkedés kék, őszibarack vagy lila szemceruza. A zöld vagy sárga árnyalatú opció is jó lesz. Néhány árnyalat van az árnyékok kiválasztására: világosbarna szemek alkalmasak csendes barna, kék, korall- vagy őszibarack-tónusokhoz, ugyanakkor meglehetősen sápadtnak tűnik a gazdag barnaen - ezeknek a színeknek a sötétebb árnyalatait kell választania.

A zöld szemű

A valódi macskaszemek tulajdonosai rendkívül alkalmas árnyalatú "hűvös" színek: lila, kék, gyöngyszürke. Az írisz is összhangban van az őszibarack, a barna vagy az arany oldattal. A szemceruza lila, lila vagy barna színű lehet. Gondosabbnak kell lennie a zöld és a sötét szürke árnyalatokkal, és a fáradtságot kifejezhetik.

Hogyan készítsünk smink macskákat?

Ennek a sminknek a teljesítményében a legfontosabb és legnehezebb a sima nyilak. De egy kis előkészítéssel és megfelelő gyakorlattal ez a képesség eléggé gyorsan automatizálható.

A technika árnyékainak alkalmazása

Ezzel a sminkkel bármilyen szabadságra lehet menni. De ne alkalmazzuk ragyogó rúzsát is, úgyhogy az arcod nem néz ki maszknak. Figyelmet kell fordítani a szemekre.

 1. A felső szemhéj felületén egyenletesen alkalmazzon fényes árnyékokat.
 2. Sötétebb (ebben az esetben őszibarack) árnyékban egy nyíl rajzolunk, a szem külső sarkától a templom felé. Vigyen fel sötét árnyékokat a század hajtogatása fölött, és aláhúzza a kezdő nyílot.
 3. Óvatosan keverjük össze a puha kefével az árnyékok közötti határokat, és könnyítsük meg a szemöldök alatt lévő területet.
 4. A felső szemhéj fekete szemceruzával vagy ceruzával összeadva. Rajzoljon egy ceruzával vagy sötét árnyékkal az alsó szemhéjat.
 5. Használjon hamis szempillákat, vagy testre szabja a saját szempillaspirálral.

Ceruza technológia

A ceruza meglehetősen egyszerű eszköz, az a személy, aki nem eléggé tapasztalt a smink alkalmazásában, megbirkózik vele. A legjobb, ha vízálló kozmetikát használunk, hogy a képed ne csöpögjön a legfontosabb pillanatban.

 1. Mielőtt elkezdené, az érintőceruzát kissé lágyítani kell, ami pár tétet okoz a tenyéren.
 2. Először is, a felső szemhéjra nyíl nyílik, kis függőleges vonásokkal. Így elhomályosítjuk az összes "rést" a szempillák között.
 3. Miután elkezdtük a felső szemhéj közepétől húzni a külső sarokba. A nyíl bármilyen szélességű lehet, de a sarok végére hígítani kell.
 4. Ezután a nyíl a külső sarokból a templomba vezetünk, a "farok" felnéz.
 5. Közepétől a belső sarokig egy nagyon vékony löket. Ügyeljen arra, hogy ne érje el a nyálkahártyát.
 6. Eltávolítjuk az összes szabálytalanságot és a nem kívánt sűrítést, amelyet egy vattapálcával megnedvesítettünk.

Szemhéjfesték alkalmazása

A szemceruza macskaszemei ​​sokkal kifejezőbbek lesznek, de rajzuk bizonyos készségeket igényel. Számos módon lehet rajzolni nyilakat béléssel.

 • Nyíl két rétegben
  • Finoman hangsúlyozza a felső szemhéjat, lezárva a rések közötti réseket.
  • Ezután, kissé visszafogva a külső sarokból, elkezdünk egy nyilat rajzolni. A lapos szemhéjhez kissé meghúzhatja a felső szemhéjat.
  • A csúcsról a nyíl a belső sarokba vezet, lassan elvékonyodva.
 • Kezdjük a kontúrral
  • Az első löket a "lélek tükörének" külső sarkából a templomba kerül.
  • A szem közepétől egy finomabb érintést hordozunk, és összekapcsoljuk az elsővel.
  • Festjük át a fennmaradó helyet.
 • Néhány mozdulattal
  • Vezetjük a vonalat a szem belső sarkából a középre.
  • A sima mozgás egy nyílot húz, amely alig megy túl a szemen.
  • Két vonalat kapcsolunk össze.

Tippek a látványos make-up "macska szemek" számára

 • Csak kiváló minőségű kozmetikumok használhatók.
 • Ha domború szeme van, válassza ki a felső szemhéjat.
 • Zárja be a szemet a külső sarkok aláhúzásával.
 • A távoli szemek tulajdonosai kissé meghosszabbítják a nyílást a szem belső sarkából.
 • Az árnyékokat a szemceruza előtt kell alkalmazni.
 • A nyilak rajzolásakor nem kell a szemét lezárni.
 • A nyálkahártya különleges ceruzával - kayalommal.

Hogy egyedül macska szem smink lásd a következő videót

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok