Barna "füstös szem"

Barna füstös szemek

A ködös smink mindig a népszerűség csúcsán marad, mert nagyon sokoldalú. A nap folyamán kedvezően használható, ha nem zavaros, és természetesen luxus esti képeket készít. A füstös smink egyaránt jól szemlélteti a különböző szemformákat és színeket, így tágabbá és vonzóbbá teszi őket. A barna "Smoky Eyes" a klasszikus fekete változat változata. Erről a cikkből megtudhatja, hogyan kell helyesen alkalmazni, és milyen árnyalatokat kell figyelembe venni a látogatás során.

Jellemzők

Szokásunk van azzal, hogy a füstös szemek kizárólag esti megjelenésűek, de a Smoky Eyes-et ma már a standard fekete változat különböző árnyalataiból készítik a zöldre.

Ez a alkotás ma az egyik legnépszerűbb, a sminkművészek azt mondják, hogy minden második ügyfél kéri, hogy ezt a sminket ne csak egy ünnepléshez, hanem egy fontos üzleti találkozóhoz is kérje.

Természetesen a mérsékelt árnyalatú árnyalatokról beszélünk a Smoky - szürke és barna.

Az ilyen make-up segítségével kiemelheti a szemszínt, és beállíthatja a függő szemhéjat. Ha helyesen hajtja végre az árnyékok árnyékolását, akkor könnyedén elérheti a sikert a mélység és a kifejeződés megjelenésében.

Nagy nappali opció

Mivel a ködképződés klasszikus rendje mély fekete színárnyalat, kevés ember használja ezt a napi sminkben, és általában a szőkeeknek napközben el kell kerülniük a szén-fekete színt, és jobb, ha megáll a krém és a csokoládé.

Az ideális választás a napi sminkhez barna "füstös szem" lehet. Egy ilyen make-up nem fog kinézni valami dacos vagy túl világosnak, de tökéletesen hangsúlyozza a szemedet. A füstös barna smink létrehozása nem nehéz, még a rajongók számára is, mivel sok márka készen áll az árnyékok kész palettájára. Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a híres márkák következő palettáit, amelyek lehetővé teszik, hogy másodpercek alatt füstös sminket hajtson végre:

 • kiépítés Maybelline "The Nudes" 12 színárnyalat a puha krémtől, érzéki bézstől a barnaig és a gazdag feketeig.
 • Van egy profi márka Smashbox A barna "füstös szemekre" kiváló palettaszíneket is talál: "Photo Matte Eyes Palette" és "Full Exposure Palette".
 • Azt is javasoljuk, hogy figyeljen a palettára NYX "Végső árnyék". Ez a márka is rendelkezik palettával. "A füstös árnyék".
7 fénykép

Bármelyik árnyékot választja, pigmentáltnak és tartósnak kell lennie, hogy a smink ne engedje le a nap folyamán. Sőt, a minőségi eszközök segítségével könnyebb megtanulni, hogyan kell ezt a sminket csinálni.

Állítsa be a függő szemhéjat

A "füstös szem" egyetemesnek nevezzük, mert segít kiemelni a szemek előnyeit és elrejteni olyan hátrányokat, mint például a lógó szemhéj. Ilyen szemeknél több telített árnyék árnyalatát kell használni, és általában az ilyen sminknek a szokásosnál világosabbnak kell lennie. Szükséges a szem külső sarkaira is összpontosítani. Az árnyékok ugyanazt az alkalmazási területét az oldalak felé kell feszíteni, vagy inkább a templomokat. A nappali "füstös szemek" barna tónusokban kerülnek elhelyezésre, hangsúlyozhatja az árnyékok hozzáadását egy kis csillogással. Az árnyalatokat sötétbézs és csokoládé között kell kiválasztani. A szemöldök alatti terület matt krém árnyékokkal festhető, vagy egy kiemelő segítségével választható ki.

Lépésről-lépésre vonatkozó technika

A fényűző, de ugyanakkor egy kicsit bonyolult make-up elvégzéséhez otthon is először válassza ki a szükséges barna árnyalatok palettáját.Különböző textúrákat, folyékony árnyékokat, krémeket vagy szárazakat használhat. És ezek kombinálására is, de ebben az esetben jobb, ha a szabadidőben, és nem csak a kimentés előtt végezzünk különböző textúrákkal kísérleteket.

Lépjen fel lépésről lépésre:

 • Készítsen egy kis arcot Előtisztítsa és nedvesítse be.
 • további tegye a bázist vagy az alapja az arcnak, amely segít az alapítvány életének meghosszabbításában. Hátrányok elrejtve korrektorral.
 • Alkalmazza az alapítványt. Szükséges a por állapota a bőr állapotától függően, vagy matt vagy sugárzó hatás biztosítása.
 • Hangsúlyozzuk az arccsontokat a kiválasztott színpír használatával (a választásnak a haj, a bőr és a szem színén kell alapulnia). A finom pislákoló és mérsékelten alkalmazott bronzos melegfoltok tökéletesen harmonizálnak a barna "füstös szemekkel".
 • Szem smink Meg tudod csinálni a gél textúrájának árnyékával, ehhez tedd fel őket a teljes mozgó szemhéjra, tisztítsd meg az ecsetet, vagy vegyen egy másik keverést, és simán nyúlik ki és keverje össze a színeket a szélek felé, próbáld ki őket a mozgó szemhéjra. Ily módon könnyedén kijavíthatja a lógó szemhéjak problémáját, és nyitottabbá teheti a szemét. Szintén terjessze az árnyékokat az alsó szemhéjra, mintha a szemet összegezné, majd keverje össze.
 • felülről a szín rögzíthető hideg barna árnyalatú árnyalatokkal. Ehhez kissé szélesebb kefét használjon, miközben laposnak kell lennie.
 • Ugyanaz a hűvös árnyék biztosítsa az árnyékokat az alsó szemhéjakon.
 • A szemöldök alatt lévő területet kiemelővel lehet azonosítani arany vagy árnyékok halvány csillogással.
 • Fekete ceruza, bélés vagy gélbélés használata (a saját belátása szerint) rajzoljon nyilakat a felső szemhéjakra. Az alsó belső szemhéjakat vízálló fekete ceruzával kell ellátni.
 • szempilla a legnagyobb volumenűvé kell tenni, kívánatos több rétegben festeni őket. Ne felejtsük el a szemöldökét, melynek tökéletes alakja legyen, és állítsa be a teljes smink hangját.
 • ajkak A legjobb, ha színtelen fényt hoz létre enyhe ragyogással vagy matt ajkakkal.

Sminkművészek tippei

A "füstös szemek" egy egész művészet, amelyet néhány sminkművész egy évig tanulmányoz, így ha nem dolgozott ki először, ne essen kétségbe, és próbálja újra.

Az ilyen típusú smink esetében, akár nap, akár este, fontosak a jól ápolt és fésült szemöldökek, soha ne ragaszkodjanak különböző irányokba, és óvatosan festeni kell egy ceruzával, amely nem illik a hajszínéhez. A barnák például tökéletes árnyékok és szemöldök ceruzák a fürtökkel, de a szőke és a barna hajú nőknek néhány árnyalatúnak kell lenniük.

Ne felejtsük el, hogy óvatos és zökkenőmentes átmenetet biztosítson az árnyékok között.

További információt a "füstös szem" technikájáról a barna árnyalatban talál a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok