Harley Quinn smink

Harley Quinn smink

Az utóbbi években a szuperhősök iránti kereslet nőtt, sok filmet és TV-műsort készítenek róluk, egyedi jelmezeket és környezetet teremtenek. Mindez jelentős hatást gyakorol a divatra és a modern kultúrára. Az egyik szemléltető példa a Halloween 2016-os ünnepe, amikor több ezer lány öltözött jelmezbe Harley quinn a 2016-os elismert filmből "Az öngyilkossági csapat.

A bájos gazember képe egy kedves szívvel és sajátos szokásokkal kiegészül egy nem triviális ruha - egy piros-kék készlet bomber dzseki és rövidnadrág, high-top cipők, fekete necc harisnya és nyomtatott póló. Általában a ruházat három fő színt tartalmaz - piros, kék, fehér. Megismétlik a hősnő sminkjét is. Hogyan csináljuk ezt a sminket otthon, fokozatosan, ebben a cikkben figyelembe vesszük, és miután megtanultuk, nem lesz nehéz megismételni.

Szükséges eszközök és árnyalatok

Általánosságban elmondható, hogy a mozi stílusú smink a Harley Quinn nem jelenti a konkrét eszközök használatát, így könnyedén megtalálhatja mindent, amire szüksége van a legközelebbi kozmetikai üzletekben, vagy akár saját kozmetikai táskájában:

 • tonális eszköz nagyon világos hang vagy fehér színházi smink (opcióként - arcfestés);
 • sminkkészlet szemöldökre;
 • javítóha el kell rejtenie a bőr hiányosságait;
 • fekete szempillaspirál nagy mennyiségű vagy hamis szempillákkal;
 • fekete / sötétbarna szemceruza vagy szemceruza;
 • piros és kék árnyékok;
 • fényes vörös rúzs és az ajakbélés.

A kép alapja

 • Az első lépés a bőr tisztítása egy speciális szerszámmal. kozmetikai arzenálból. Ezután, ha szükséges, használja a korrektorot a látható bőrproblémák kiküszöbölésére. Ez nagyon fontos, mivel a kép a hősnő tökéletes bőrére utal. A világos tonális keret alkalmas a Harley Quinn képének könnyű változatára, de ha egy színházi gazember hatását szeretné elérni, a fehér smink a legmegfelelőbb. Ez különösen igaz, ha a smink egy tematikus párt számára készült, Halloween vagy más ünnep tiszteletére. Ebben a képességben az arcfestést is használhatja, amely számos előnnyel rendelkezik a színházi sminkkel szemben - először könnyebb megvásárolni, és az ár-minőség arány sokkal előnyösebb. Alkalmazhatja azt a nyakán (ez rendkívül kívánatos) és a kezek, de válasszon egy olyan kiváló minőségű terméket, amely nem vesz ki gyorsan és nem igényel színárnyalatot az ünneplés alatt.
 • Miután az arc megszerzi a szükséges hangot, ki kell emelni a szemöldökét. Szükség esetén korrigálhatja az alakját egy speciális ceruzával, amennyire csak lehet az eredetihez. Ezen a ponton a kép nem különbözik semmi különöstől, de úgy vélik, hogy jól kell festeniük - a hajszálak és a fehér bőrön különösen jól látható kontúrok nélkül.

Szem smink

 • Ezután a kék szemhéjra kék árnyékot alkalmazunk., és jobbra - ciklikus vagy sötét rózsaszín. Használhatja a szivacsot vagy közvetlenül az ujjaival a szem alá, az arccsontok irányába. Ebben az esetben a válások kicsiek lehetnek, és elérhetik az arcát - ez az Ön belátása szerint. A legjobb, ha erre a célra egy sűrű textúra árnyékát választjuk - például ceruza formájában. Tehát nem fognak összeomlani minden arcán, és jobban alkalmazzák őket. Ugyanakkor érdemes árnyalatú, fényes és telített árnyalatokat választani. A világos rózsaszín és kék árnyékok segítségével kísérletezhet, és sötétebb árnyalatokkal kombinálhatja őket.A mindkét szemhéj felső részén egy nagyon világos rózsaszín árnyékot alkalmazhatunk vékony réteggel, a toll felső részén - ahogyan azt Margot Robbie színésznő készítette a filmhez és a promóciós fotózásra.
 • Ezután könnyű kontúrra van szükség. a szemek köré fektetve a külső sarkokra, és a felső és az alsó szemhéjakat alkotó szempillákra. A lap tetejére a közepes hosszúságú szempillákat is használhatja. De ha a piros és a kék árnyékok esetében nincsenek korlátozva, és a lehető legjobban alkalmazhatja őket, akkor minimális hatással kell korlátozódnia, különben elronthatja a teljes kép egészét.

ajkak

Használjon ajak ceruzát a kontúr rajzolásához.. Itt, mint a szemöldök esetében, lehetőség van a forma alakítására a Harley Quinn megjelenésének megfelelően. A ceruza nem csak óvatosan alkalmazza a rúzsot, hanem erősíti a sminket is.

Az eredeti változat a rúzs matt tónusát használja, de a fényerőt extra térfogat biztosítására használhatja. Mindenesetre különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a kontúr mennyire sima. A fehérített bőr hátterében a vörös ajkak különösen fényesek lesznek, és minden hiba látható lesz rajta. A képnek megfelelően kissé kímélheti az állat rúzsát is. Ez darabbá és informálisabbá teszi a képet. Különösen kanonikusan fog kinézni az arc jobb oldalán.

A tartós rúzsról, amely különösen jól illeszkedik a hanghoz, hívható "Nouba Millebaci tartós ajakkrém" 9. sz. Ez a márka egyik legsikeresebb és legkedveltebb modellje, és Harley Quinn képére ez nem hasonlít másra.

Azonban vegye figyelembe, hogy a klasszikus vörös rúzsnak saját árnyalatai vannak. Például, ha hideg alakja van, hangsúlyozhatja a fogak túlzott sárgaságát.

Befejező érintések

A Harley Quinn képének egyik legjelentősebb és legfontosabb része fekete. szív a jobb arccsonton. Kézzel rajzolhat ceruzával vagy fekete szemceruza segítségével, vagy speciális ideiglenes tetoválás matricákat használhat. Egyszeri opcióként a manikűr tartozékaiból megfelelő szívvel vehet részt.

Emellett kék lencséket is használhat, amelyek tökéletesen kombinálhatók a smink színskálájával. Ezenkívül még nagyobb hitelességet ad a megjelenésének.

Egyéb képbeállítások

film "Suicide Squad" - A TV-n csak a legyőzhetetlen barátnő, Joker egyike. szappanok "Arrow "és" Prey "madarak" rajzfilm "Batman" és "Justice League", valamint több képregény sorozat - mindenhol Harley quinn új, bár jól felismerhető árnyalatban jelenik meg. A jelmeznek és a sminknek minden esetben megvan a maga sajátosságai, amelyekre a hősnő képének újjáépítésekor is támaszkodhatunk. Végül, akkor teljes mértékben előnyben részesítheti azt a beállítást, amely különbözik a film képétől "Öngyilkossági csapat".

Például a harlequin híres vörös-fekete képe ugyanazt a vörös rúzsot és egy kis fekete maszkot hordozza a szemen. Lehetőség van a maszk utánzatára a szemceruza vastag vonalaival vagy a sötét szürke és fekete árnyékok segítségével. A halott raklap a smink fontos része marad.

Az egyik képregényben megtalálható egy lehetőség, ha a jobb szemhéjat kék árnyékokkal festik, a bal - rózsaszín. Ugyanakkor nincsenek foltok, a szempillák hosszabbak és bujaabbak, a fejen lévő haj félig vörös, félig fekete, ami Harley-t már nem egy lenyűgöző lány, hanem egy különleges, különleges ízű hölgy.

A képregényben "Suicide Squad" A Harley Quinn szignifikáns fekete szivárgás figyelhető meg az alsó szemhéj alatt. Ugyanakkor a szemöldöke fekete és vékony, és a haját teljesen pirosra és kékre festették. Ez közbenső választás a korai képregények és a kapott kép között Harley quinn után "A DC Comics Univerzum újratöltése".

Hogy a végeredményed végül is rajtad múlik. Csak a filmhez ragaszkodhat "Öngyilkossági csapat", szabadságot adhatsz a fantáziáknak, és valami újat hozhatsz létre. Csak a karakter jellegzetes jellegzetességeinek megőrzése marad a smink - fehér bőr, vörös rúzs, fekete körvonalazott szemek és a férgek kártyaruhájára vonatkozó tipp formájában.

Töltsük fel Harley Quinn az "Öngyilkosság csapatból" a következő videót látja.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok