Nap smink

Nap smink

A smink sok nő varázspálca, amely képes átalakítani és diverzifikálni a képet. A smink az eseménytől függően változhat. Megkülönböztetni a nap és az esti smink között, ez az abszolút ellenkezője. A napi alkotóelem természetes megjelenés, különbözik abban, hogy többnyire nyugodt színeket tartalmaz. A kiváló minőségű természetes smink megismeréséhez ismernie kell a sajátosságait, az alkalmazás technikáját és a professzionális sminkművészek néhány titkát.

Jellemzők és előnyök

A napi sminknek a következő jellemzői vannak: úgy tűnik, hogy nagyon egyszerű és sokoldalú, ugyanakkor az ilyen smink nagyon szépnek tűnik. Ezzel kifejezheti hangulatát, de nem néz ki vulgáris. Ez az alkotóelem lehetővé teszi, hogy mindig tökéletesen nézzen ki, különösen drab napokban. A napi smink legfőbb szabálya, hogy nagyon érdekesnek kell lennie, hogy a megjelenés fényes legyen, de ugyanakkor releváns marad.

Az alapvető smink a megjelenés típusától függően változik. Ugyanakkor fontos, hogy a legjobban illeszkedő sminket válasszuk ki, mivel a nappali smink a legelterjedtebb forma. Az ő lányai dolgoznak, ahol sok időt töltenek. Ezenkívül ez a sminknek kiváló minőségűnek és ellenállónak kell lennie. A munkanap során leggyakrabban nincs idő a javításra. A kozmetikumoknak 6-8 óráig kell ellenállniuk.

Különösen fontos a nyáron a kiváló minőségű nappali smink elve, mivel a magas hőmérséklet miatt a rossz minőségű összetételű kozmetikumok egyszerűen megolvadnak az arcán. Így ronthatják a megjelenését. Éppen ezért szükség van egy természetes napi sminkre, hogy csak kiváló minőségű termékeket szerezzen be, és a színeknek meg kell egyezniük a megjelenés típusával.

Barna szemekhez egy szép kilátás nyílik a nappali sminkre, amely természetes bézs tónusú keret kombinációja világos bézs árnyalatokkal, halvány rózsaszín vagy tejszerű. Ugyanakkor a szempillák növekedési vonala mentén egy nyíl nagyon érdekesnek tűnik, míg nagyon vékonynak és nem vulgárisnak kell lennie. Létrehozásához jobb, ha barna árnyalatokat használ. A legjobb az egészben, ha a napi smink nem jelent szigorú vonalakat. Mindegyiknek zökkenőmentesnek kell lennie, és az átmenetek - nem túl észrevehetőek. Ezért jobbak a nyilak.

A zöld szemekért jobb, ha világosabb árnyalatokkal használja a napi sminket. Javasoljuk, hogy a szemhéjakat fehér vagy világos bézs árnyékokkal fedjük le. Nyáron az őszibarack árnyalatai használhatók. Jobb, ha a szem belsejében lévő árnyékok könnyűek, és a külső sarok felé egy kicsit elsötétülnek. Ehhez szürke színárnyalatok is használhatók. Kétségtelen, hogy a szemhéjfesték használatát a nappali szem sminkre kell használni (hosszabbítás, csavarás). A legjobb, ha a szempillákat egyetlen rétegben készítjük el, hogy ne vonzzanak annyira figyelmet.

A kék szemű lányoknak tökéletes világos rózsaszín árnyalat. Nagyon szépen kifejezik a kék szem árnyékát. Szürke szemceruza és fehér árnyékok is használhatók, míg a kontúrnak is árnyékosnak kell lennie. A szürke-kék szemek számára megfelelőbbek a szürke-fehér árnyékok, amelyeknek is zökkenőmentesen kell egymásba kerülniük. Szemek rajzolhatók szép nyilakkal - egy fekete ceruzával.Nem csak a felső, hanem az alsó szemhéjat is hozzák. Nagyon érdekes lesz a vékony és éles rövid vonal.

Ha egy napos sminket szeretne csinálni, fontos tudni a megvalósításának technológiáját, mert nagyon különbözik az esti típusú sminktől. Ha szemüveget visel, felveszi a sminket a keretekhez. A nyilak ugyanolyan színben készültek, mint a perem, nagyon érdekesnek tűnnek, de ez a szabály csak a tompa hangokra vonatkozik. Ez egy nagyon stílusos és érdekes megoldás az irodai munkához.

Napi smink típusai

A mindennapi smink az évszakától függően változhat. A nyári sminket általában melegebb árnyalatokban végezzük, míg gyakran eléggé ellenálló kozmetikumok használhatók. Sok nő nyáron napoz, így a bőrük sötétebbé válik. Éppen ezért próbálják meg nem használni a smink hideg típusát.

A következő árnyalatok alkalmasak a nyári sminkre: bézs, barack, világosbarna, tejszerű, halvány olajbogyó, könnyű korall és egyéb meleg színek.

A divatos téli sminkre a nők hidegebb hangokat használnak. Inkább rózsaszín ajkakkal festik az ajkakat, és hideg őszibarackban is. A nő szeme kék, kék, rózsaszín, lila, fehér, szürke és néhány sötét árnyalattal fest. A sminkművészeknek ajánlatos pasztell színeket használni a nappali sminkhez. A nyári alkotó szelíd és könnyű smink, tematikus fotózásra használható. Ehhez számos lehetőséget választhat.

Meg kell vizsgálni a megjelenés típusát is. A szőkeeknek egy nagyon könnyű smink tökéletes. A legjobb, ha előnyben részesítjük a világos tónus alapokat. A kozmetikusok nem ajánlják a kék szemű szőkeeket, hogy élénk árnyékokat használjanak, mivel ez a kombináció nagyon furcsa lehet.

A szakértők azt javasolják, hogy az árnyékokat szürke vagy világosbarna szemceruzával cseréljék, amellyel ügyes nyíl rajzolhat és árnyékolhatja. Ha szereted az árnyékokat, akkor használhatod a meztelen színtartomány természetes árnyalatait.

Használja szempillaspirál. Nagyon jó, ha nem fekete-fekete, de könnyebb - például szürke vagy barna. Ami az ajkak színét illeti, finoman barack, bézs és bézs-rózsaszín tónusok tökéletesek a szőkeeknek. Ajánlatos matt rúzs használata. A fényes fény is elfogadható. A sminkművészek barna szemeket használnak más kombinációkkal. Világos barna és rózsaszín árnyalatú árnyékok, meleg, halvány korall árnyalatok, rúzs vagy fény.

Barna nap sminknek is kell lennie a funkcióknak. A klasszikus természetes sminknek köszönhetően a megjelenés sokkal kedvesebb és nőiesebb lesz. A sötét hajú és sötét bőrű nőknek ajánlatos olyan felületet használni, amely jobban illeszkedik az arcbőrre, ami jobb, ha laza porral borítja a könnyebb alapot. A barnák, szilva és világos lila szemhéjfesték kiváló választás a szem sminkeléséhez. Egy ilyen fényes smink nagyon szelídnek tűnhet, ez egy nagy ünnepi lehetőség.

A nagy szemek tulajdonosai számára jobb sötétebb, de természetes árnyalatokat használni. Barna szemű barnák jobban kedvelik az arany, rózsaszín és tejszerű árnyékok árnyalatait. A zöld szemek tulajdonosai kékes, bézs és olajbogyó árnyalatú árnyalatúak lesznek. Ha a szeme szokatlan kombinációja a kék szem és a sötét haj, akkor tökéletes barna és szürke árnyék. Ez a fajta napi smink az őszibarack árnyalatokkal változatos. Ami az ajak sminket illeti, a barnák jobban illenek a korall és a rózsaszín árnyalataihoz. A barnák állandó kedvence a bézs matt rúzs. Segítségével nagyon szép napot készíthet.Az arccsontokat őszibarack vagy halvány rózsaszínű pír borítja.

Egy különféle smink az avantgárd. Ez egy nagyon extravagáns és eredeti megjelenés, amely lehetővé teszi, hogy kitűnjön. Jellemzően ez a smink esténként és éjszaka, de napközbeni szabadságra vagy találkozóra is használható. Ehhez illeszkedjen a napi lehetőséghez. Az avantgárd smink legfontosabb szabályai - aszimmetria, hosszú és szokatlan vonalak, dekoratív minták, valamint absztrakt minták. Ezenkívül az ilyen sminkhez fémes színeket és strasszokat használnak.

Az avantgárd létrehozásához tökéletes legyen a csillogás. Ez a fajta nappali smink természetesebb, mint az esti smink. Ennek alapja a nagy nyilak a szemen. Ugyanakkor rendszerint színes ceruzákkal készülnek. Az avantgárd stílus szem sminkjére fényes árnyékokat válasszon csillogással.

Nagyon gyakran rhinestones kerülnek a rácsvonal mentén. Általában a szempillák fényesebben festenek, mert általában fekete, kék vagy lila árnyalatokat használnak. Az ajkak alkotói is kiemelik az avantgárd sminket. Ebből a célból leggyakrabban lédús árnyalatokat és érdekes ajakfényt használnak, ami tágabbá teszi őket. Egy ilyen alkotás lehetőséget nyújt a képzeletének és az egyéniség kifejeződésének. Tökéletes azoknak a nőknek, akik szeretik a kísérleteket.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A nappali sminkhez könnyen kiveheti a kozmetikumokat. Ha nem akarja folyamatosan korrigálni a természetes sminket, akkor tudnia kell, hogy milyen típusú IPB napi smink áll rendelkezésre. Ez állandó smink, amelyet a fokozott stabilitás jellemez. Ez lehet állandó smink szemöldök, szem vagy ajkak. Ezzel elfelejtheted a rúzsot, a szemöldök ceruzát és a szemet. Lehetővé teszi, hogy a pigmenteket hosszabb ideig színezzék, míg az eredmény több mint egy évig tartható. Egyes esetekben több mint két év.

A tetoválás a bőr festése, míg nagyon természetesnek tűnik. Ami a szemöldökét illeti, ebben az esetben minden haj húzódik. Nem is lehet őket összekeverni ezekkel. A szem tetoválás hatással lehet a buja szempillákra. Ilyen természetes sminkkel a szemhéjakon a szőrszálak közötti összes hézagot kis ütésekkel húzzák - így adják hozzá a szempillák vastagságát. Egy tetoválás segítségével hosszú ideig rajzolhatunk nyilakat. Ha állandó napot szeretne csinálni, akkor egy tetoválás nagyon jó döntés, mivel az ajkak színesebbé válnak. Ebben az esetben természetes bézs, rózsaszín és korall árnyalatokat használhat. Így jelentősen megváltoztathatja az ajkak alakját, vizuálisan növelve őket.

Ha bármilyen okból nem akarsz ilyen állandó sminket csinálni, akkor szokásos kozmetikát használhatsz. Ami az ajkak természetes sminkjét illeti, a legjobb, ha nem egy nagyon fényes rúzsot választunk, de nem feltétlenül kell nagyon könnyű. Fontos, hogy nem túl telített árnyalatokat használjanak, mindegyiket el kell némítani. Tökéletes ez a természetes rúzshangokhoz. Jobb, ha matt. De a könnyű szájfény is felhasználható egy napi alkotóelem létrehozására - csak azért fontos, hogy a színek ne legyenek nagyon fényesek.

Használhatunk egy ajakbetétet is, amellyel könnyen létrehozhat egy gyönyörű vázlatot. Fontos, hogy a színe egybeesik a rúzs árnyékával, különben az ajak sminkje vulgárisan néz ki.

Ha nem szeretné kiemelni az ajkakat, akkor áttetsző fényt takarhat meg, ami vizuálisan tompaabbá teszi őket, de jobb, ha a szemekre összpontosít.

Ami a szemek kozmetikáját illeti, ebben az esetben meg kell próbálnia felvenni a világos árnyalatot. Jobb, ha lemondja a szemceruzákat. Ha ezek a kedvencek a kozmetikumok között, próbálja meg a sávokat sima és árnyékolni. A nyilaknak rövidnek kell lenniük.Jobb, ha külön használjuk, nem árnyékokkal kombinálva. Ugyanakkor az élük nem lehet nagyon ívelt és nem túl hosszú.

Fontos figyelembe venni egy bizonyos szabályt: ha az ajkakra összpontosít, semmiképpen ne emelje ki a fényes szemeket, különben a nap sminkje egyszerűen estére fordulhat. Ha nagyon világos tónussal borította az ajkát, előnyben részesítheti az érdekesebb árnyékok árnyalatait. És jobb, ha nem monokromatikus árnyékokat használunk, hanem ugyanolyan színtartományú több hasonló hangot is, amely zökkenőmentesen átalakulhat egymásra. Ami a szempillákat illeti, azokat ki kell alakítani, hogy a megjelenés kifejezőbb legyen, de ne használja a nap folyamán színes szempillaspirált, mivel ez egy esti változat. Jobb, ha a hasított test barna árnyalatait részesíti előnyben, mivel az ilyen smink természetesebb lesz.

A napi arc smink is rendelkezik bizonyos funkciókkal. Próbáljon meg egy világos szerkezetű tónusú keretet használni, nem lehet sűrű és sötét árnyalatú. Ezenkívül az arcszín nem térhet el a nyak és a dekoltázs színétől. Ne hozzon létre maszkhatást. Jobb, ha természetes meleg árnyalatokat használ, amelyek a legjobban megfelelnek az arcodnak.

Próbáld meg használni a BB és CC krémeket, mivel nem nagyon sűrű textúra, hidratáló hatásúak. Nem zárják el a pórusokat, és finoman eloszlanak az arcra. Amikor kiválaszt egy pislogást, próbálja meg előnyben részesíteni a világos árnyalatokat. Tökéletes megoldás lenne a pírgolyók, mert nagyon könnyű rétegek. Alkalmazza őket egy speciális kefével.

Hogyan kell helyesen alkalmazni?

Napi smink nagyon egyszerű otthon. Ehhez sok ötlet van, könnyen lefordítható a valóságba, de fontos tudni, hogy mi van az ilyen sminkben. Szükséges az összes reggeli eljárás elvégzése, minden ilyen sminket általában reggel használnak. Először a bőrt speciális tejjel vagy tonikával kell tisztítani. A zsíros bőrű lányok számára jobb, ha előnyben részesítjük a mosásra szolgáló gélt. Ezt követően könnyű nedvesítőszert kell alkalmazni, és addig hagyjuk, amíg teljesen fel nem szívódik 10 percig. A jó minőségű krém kozmetikumok sokkal jobbak lesznek. Ezután lépésről lépésre kell alkalmazni a kozmetikákat.

Először jó és egyenletes arcszínt kell készítenie. A legjobb, ha az alapítványt fényes napfényben kezdjük használni. Így észreveheted az arc minden hibáját, és azonnal eltávolíthatod őket. Ha bármilyen hibát észlel, elrejtheti őket egy kiigazítóval, majd fedezi őket alapokkal. Próbálja meg kiválasztani a legtermészetesebb árnyalatot, amely a legjobban illik a bőrszínéhez.

Ha sötét körök vannak a szemed alatt reggel, szükséged van egy rózsaszín árnyalatú rejtegetőre. Mindezeket az arcot használó eszközöket fokozatosan kell használni: először a korrektorot, amely elrejtheti a pattanásokat és a bőrpírokat, majd a rejtegetőt, hogy elrejtse a köröket a szem alatt, és végül - a tónusos alapot. A make-up krémet puha masszírozó mozdulatokkal kell alkalmazni. Ez az arc a központtól az oldalig terjed. Semmiképpen nem mozoghat vissza, különben a krém felhalmozódik az orr és az ajkak körüli ráncokba.

A legjobb, ha a nappali sminkhez szivacsot használunk, mivel ez segít a többlet kozmetikumok eltávolításában.

Akkor meg kell alakítania a szemöldökét, mert kifejezettebbé teszik a megjelenést, és az arc jellemzői - finomabbak. Ha nagy arckifejezéssel rendelkezik, próbálja meg szélesíteni a szemöldökét. Az alakzat speciális szemöldök gél segítségével állítható viaszalapon. Ha a szemöldökén halvány szőrszálak vannak, akkor egy speciális szerszámmal enyhén árnyékolhatja őket, de próbáljon pár tónust hozzáadni a szőrszálak természetes színéhez. A következő lépés a szemhéjfesték vagy a szemceruza alkalmazása. Az árnyékok kiválasztásakor használja a színek és a megjelenés típusának kombinálására vonatkozó szabályokat. A legjobb, ha az egyetlen színtartományt választja.

A világosabb természetes smink létrehozásához gyengéd, tejszerű vagy krémes árnyalatokat kell használni. A következő lépés - elpirul. Az ékezetek érdekes elhelyezése érdekében a szemekre is alkalmazhatók. Ezután meg kell osztani az arccsontokat egy tiszta, ferde vonallal, amely a fülektől az ajkakig terjed. Ez azonban nem érheti el ezeket a két szélső pontot. Akkor mehetsz szempillaspirál alkalmazásával. A legjobban egyetlen rétegben alkalmazható. Ezeket a szabályokat szigorúan be kell tartani, az egyetlen módja annak, hogy természetes napot alkosson.

Mindezen eljárások után az arcot könnyű porral fedheti le, jobb, ha egy természetes sminket használunk, hogy könnyed szerkezetet használjon. Az utolsó pont az ajakfestés lesz. Ehhez jobb, ha rúzsot használunk, és a szemceruza után kell alkalmazni, ha úgy dönt, hogy használja. Az is jobb, ha egy rétegben alkalmazzuk, hogy a szín ne legyen túl telített.

Javasoljuk, hogy a felesleges rúzsot szalvétával távolítsa el, hogy az árnyékot kissé megzavarja - különösen a lédúsabb árnyalatok tekintetében.

Ha száraz ajkai vannak, használhat egy könnyű balzsamot egy finom árnyalatú ajkakhoz vagy hidratáló ragyogáshoz. Ezt követően a nap smink vége, biztonságosan mehetsz munkába vagy üzleti találkozóra. Ebben az esetben lenyűgözőnek tűnik, de nagyon visszafogott, és egyáltalán nem vulgáris.

Sminkművészek titkai

Ahhoz, hogy professzionális napot alkosson, meg kell ismernie a kozmetikumok alkalmazásának technikáját. Bármely szakember megmutathat egy mesterkurzust a sminkben, miközben gyorsan, de szépen készít. Minden kozmetikus javasolja a természetes smink bizonyos titkai használatát. Nagyon óvatosnak kell lennie. Minden löketet meg kell húzni, de ugyanakkor sima.

Arra is rámutatnak, hogy a tökéletes természetes smink titka az, hogy amikor létrejön, a fényt egyenletesen kell szétszórni az egész arcra. Nem terjedhet ki csak egy részre.

A stilisták és a sminkművészek olyan színek használatát javasolják, amelyek a legjobban megfelelnek a bőrszínének, a szem- és ajakszínnek. Próbáljon meg illeszteni a kozmetikumok színeit, amelyek pár tónusúak, de nem több. Ez a szabály nem vonatkozik az alapítványra, pontosan meg kell egyeznie a bőrszínével.

Minden sminkművész úgy véli, hogy csak az arc egy részére kell összpontosítania: vagy az ajkakat kiemeli, vagy a szemekre összpontosít. Ugyanakkor meg kell próbálnia kozmetikákat alkalmazni, hogy távolról úgy tűnik, hogy egyáltalán nem. De a szelíd és ügyes vonalak közelében észrevehető.

A nappali sminkhez a sminkművészek csak természetes, nem nagyon gazdag árnyalatokat használnak. Nagyon érdekes füstös szem sminket készíthet, ügyesen árnyékolva. A szürke és fehér árnyalatok kombinációjával hozható létre. Segíteni fog a szemekre összpontosítani és kiemelni őket. A smink művészek azt tanácsolják, hogy matt tónust használjon az ajkak elkészítéséhez. Szerintük nagyon fontos az utóbbi években. A matt rúzs jobb, ha meztelen tónusokat vásárol.

Minden sminkművész a speciális sminket használja a napi smink alkalmazásához: sík kefék az alapozáshoz, széles kefék porhoz, valamint szemhéjfesték applikátor és egy vékony ajakkefe. Ezen eszközök segítségével professzionális sminket készíthet: lehetővé teszi, hogy tollakat vonjanak, és nagyon sima és szépek legyenek. A sminkművészek csak akkor fogadják el a naptónusok kimenetének elfogadható használatát, lehetőleg nem túl világos. Különös figyelmet kell fordítani a rouge-ra: a napi make-upben kell jelen lenniük, és a természetes természetes blush hatását kell kialakítaniuk. Az alábbi tippek követésével nagyon szép lesz, és a sminkje sok lelkes megjelenést vonz.

Vélemények

Majdnem minden lány csinál naponta sminket, miközben követi a sminkművészek tanácsát. A szépségek még egy ünnepi sminket is készítenek, ami ugyanakkor nagyon természetesnek tűnik. Ideális ünnepségek és fontos találkozók számára. A lányok írnak egy áttekintést a klasszikus nappali make-up értékelésről: nem lehet nagyon fogékony, de hatékony.

A lányok azt is írják, hogy napközben megpróbálnak elfelejteni a szemek és az ajkak nyilakat és kontúrjait. Általában csak pasztell színeket használnak, sima vonalak és átmenetek. A lányok azt írják, hogy a napi smink segítségével megváltoztathatja az arc alakját is. A kerek arcú nők tulajdonosainak azt tanácsolják, hogy az arccsontjaikat természetes árnyalat-szabályozóval és az őszibarack-elpirulással festik, hogy vizuálisan szűkítsék arcukat.

A nők azt mutatják, hogy a nappali smink hangját a szem és a haj színétől függően kell kiválasztani. Azt is állítják, hogy nagyon nehéz megtalálni a smink és smink típusok barna hajú nők számára történő alkalmazására vonatkozó tippeket. Ez az oka annak, hogy a szépségek az életmódjuk alapján tanácsot adnak az ilyen típusú lányoknak, hogy barna tónusú sminket csináljanak. Az árnyékok kávét és tejszínt tartalmaznak, bézs hozzáadásával. Az ilyen szem sminket gyengéd olíva tónusok segítségével lehet elvégezni.

A lányok azt mutatják, hogy a matt bézs rúzs nagyon előnyösnek tűnik. Mindannyian azt mondják, hogy a nap sminkje a legfontosabb alkotóelem, mert mindenféle ember látja. Ez a leghosszabb távú, ezért az ilyen sminknek nagyon jó minőségűnek és ellenállónak kell lennie. Minden nő sok időt és erőfeszítést fordít a természetes nap smink létrehozására, hogy ellenállhatatlan legyen a nap folyamán.

Ebben a videóban egy lépésenkénti útmutatót talál egy könnyű napi smink létrehozására.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok