Smink a barna szemek és a sötét haj

Smink a barna szemek és a sötét haj

Az egész világ make-up művészei őrültek a barna szemű ügyfelekkel, akiknek szépsége abban rejlik, hogy ragyogó szemükben és szerencséjükben vannak - a barna hajú nők fényes megjelenésében, akik számára a természet már létrehozta a napi sminket. A barna szemek és a sötét haj sminkje egyszerű, és lehetővé teszi, hogy szinte az árnyékok és a szempillaspirál árnyalatait használják, és ez a barnák legfontosabb előnye.

Jellemzők és előnyök

A tengerentúli filmsztárok - Jessica Alba, Monica Bellucci, Natalie Portman és Keira Knightley, Penelope Cruz és Catherine Zeta Jones - képeit is megtudhatja. Ha mindegyikükre néz, nézd meg, hogy a színes kozmetikumok hangsúlyozzák a híresség természetes szépségét, amely viszont különböző hajszínekkel és szemekkel rendelkezik.

Sötét haj és barna szem - egy nő fényes és emlékezetes megjelenésének alapja, aki nem igényel egy kilogramm "vakolat" használatát. A fiatal lányok számára csak szemöldök szempillaspirál és néhány csepp pír lehet hasznos a mindennapi smink megteremtéséhez, érett nők számára - továbbá korrektor és rúzs.

Milyen előnyei vannak a sötét szemű és hajú lánynak a smink szempontjából - beszéljünk most:

 • Egy igazán vonzó és nőies kép jól ápolt szépséget igényel, így a sminkművészek nem ajánlják a fiatal lányoknak, hogy vegyenek részt a dekoratív kozmetikumokban, csak takarítsák fel a szemöldökét, és egyenletes bőrszínt hozzanak létre - a barna szempillák és szemöldök gyakran sötét színű a természetből, és nem igényelnek további festést;
 • A sápadt szépségek esetében a hang létrehozása nem az elsődleges feladat, hanem az utolsó. Kicsit elpirulhatnak és kiemelhetik a csillámokat;
 • A barna szemű keleti stílusú barnák esetében a „téli” karakterrel rendelkező kozmetikumok hagyományosan előírtak - hideg árnyékok, hideg rúzs és „fagyos” rózsaszín blush, de a sminkesek az egész világról meleg palettát használnak - a barna bézs színtől a szinte feketeig;
 • Barna szemek különböznek egymástól, és ez lehetővé teszi egy külön színsémát az olíva szemű lányoknak, barna-sárga, sötétbarna;
 • A smink kialakításában a haj színe másodlagos szerepet játszik, mert olyan könnyű megváltoztatni, ami nem pontosan az, amit a szemével csinál.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A barna szemű hölgyek barna, szürke, fekete, zöld és lila árnyalatúak - ha szem sminkről és szemöldökről beszélünk. Ki kell zárni: kék, kék és piros a szemen.

Az árnyékok kiválasztásakor állítsa le a palettákat. a "tél" színtípushoz hűvös árnyalatokkal vagy barna választékkal - barna szemű barnáknak van csodálatos megjelenése, és szó szerint „all-to-face”. Kerülje a kék és kék árnyalatokat a klasszikus technikában, hogy a teljes szemhéjra kerüljön - a legjobb esetben a 90-es évekig, legrosszabb esetben a mosdóba, a mosdóba.

A sárgarépa-zöld vagy olíva szemek esetében minden zöld árnyalat (beleértve a „piszkos” olívaolajat) és barna, arany. A klasszikus, tiszta barna szemekhez (nem túl sötét) további őszibarack, dió, szilva, lila és rózsaszín színek találhatók, így az árnyékok helyett könnyedén használhatja a megfelelő blushet és alkalmazhatja azokat a szemhéjra.

Fekete szemek Kiválóan kombinálva minden árnyalat, ezüst, fémes, nyugodt lila és lila barna árnyalattal, sárgás árnyalatú mustárral, zöld, sárga árnyalattal, amelyek színe hasonlít a mézre.

Ha bélésről beszélünk, akkor az árnyékok szabályai szerint vegye fel az árnyékát.

A fekete és barna pigmentek maradnak a klasszikusok. A szemöldök magas színvonalú kozmetikáit részesíti előnyben: szempillaspirál, szemhéjfesték, rúzs, ceruza - válasszon egy termék árnyalatot a lehető legközelebb a természetes hajfestékhez (ha legalább a gyökereknél nem színeznek).

Szempillaspirál - fekete, barna, zöld vagy sötétkék. Barna szemű barnák gyöngyszemű árnyékok, így nyugodtan "viselni" őket bármilyen kényelmes (olvasó este) esetben. Ha világosabb „sikoltozó” árnyékok árnyalatairól beszélünk, akkor válasszon sárga, narancssárga, rózsaszín, néha kék és kék színt. Ne helyezzen kék és kék árnyékot a teljes mozgó szemhéjra (ahogy a nagymamáink tették), de füstöljünk a felső szemhéj hajtogatásán, nagylelkűen festve mozgó részét fekete szemceruza segítségével.

Típusú smink: melyik alkalmas?

mindennapi

Bármely barna, sötét szemű szemüveg egyáltalán nem tud sminket tenni - a természet különösen a keleti megjelenésű nőkről gondoskodott, és az orosz barna szemű szépségek nagy része. A hétköznapi smink általában hangszín létrehozása, a szemöldök alakjának kijavítása és a szempillaspirál és kontúr ceruza alkalmazása az ajkakhoz vagy a higiénikus rúzshoz.

A mindennapi smink a legjobb módja a természetes szépség hangsúlyozásának, és nem haladja meg:

 1. Alkalmazzuk az előre megnedvesített arcra egy könnyű alapot (télen) vagy egy folyadékot (ideális nyárra) és jól keverjük össze.
 2. Állítsa be a szemöldök alakját, és ecsettel hajtsa fel a haját. Ha a jyb természetesen vastag és bokros, elegendő, ha átlátszó géllel rögzítjük őket, ha nem, akkor lágy ceruzával vagy árnyékkal festjük őket.
 3. A sminkben elég lesz, hogy a szem szempillákat fekete vagy barna szempillaspirálral látja el. A szem természetes színeitől fogva világosabb, mint 2-3 árnyalatú árnyalat, és jól árnyékolhatja őket.
 4. Pár csepp rózsaszín vagy őszibarack blush - és egy könnyű smink készen áll. A szelíd kép mind a munka, mind a kiadvány számára alkalmas.

mutatós

Gyakran az ünnepi smink nagy mennyiségű kozmetikát és időt igényel, de a barna szem és a sötét haj tulajdonosai határozottan nem érintik. Egy fényes kép létrehozásához elegendő a nyilak vastagabbá tétele és két réteg tinta alkalmazása egy helyett. Tehát hozzon létre egy sminket egy különleges alkalomra:

 1. A szemöldök természetes alakját egy vékony ceruzával emelje ki, kissé meghosszabbíthatja a természetes vonalát - ez vizuálisan kiszélesíti a szemét.
 2. A teljes mozgó alkatrészt és a port enyhén felhordjuk. Festjük át a felső szemhéj nyálkahártyáját egy fekete ceruzával, rajzoljunk egy fejjel lefelé V-et a külső sarkon, és rajzoljunk egy vonalat a felső szemhéj fölé (egy pigmentkefével vagy ceruzával), amely megismétli a kontúrját. A sötét ceruzát keverjük össze, és barna árnyékot alkalmazunk a szemhéj külső sarkára, mozgatva a központba.
 3. A fekete vagy sötétbarna szemceruza fényesebbé teszi a szemedet - rajzoljon egy gazdag nyíl az árnyékok fölé, és rögzítse az eredményt szempillaspirálral - 2-3 réteg lesz elég.
 4. Ahhoz, hogy a kép ünnepélyes legyen, az árnyékok matt felülete helyettesíthető gyöngyházzal, vagy válogathat az árnyékok krémes textúrájával - sűrűbb bevonatot és gazdag árnyalatot biztosít.

Smink keleti szépség - Egy másik nyaralási lehetőség, vagy akár mindennapi. Az ő technikája a "macskaszem" kialakulását jelenti a gazdag fekete színű felső és alsó szemhéjak szemceruza segítségével. A szem alakjától és méretétől függően a technika megváltozik, de hajlamos a mandula alakú kialakulásra.

Lágy smink létrehozásakor A világos vagy sötét bőr esetében válasszon olyan árnyalatokat, amelyek 1-2 természetes tónust különböznek a természetes szemtől - a szemöldök és a haj színe, a szem irisza. A napfényben a telített szemöldök, mint a szemek általában haszontalanok, és estére ne félj, hogy „erősebb” árnyalatokat készítsen - 2-4 tónusok sötétebbek.

Hogyan kell jelentkezni?

A barna szemű barnák különösen a "Füstös jég" - a sötét szemek sötét foltja.A modern "füstös jég" megkülönböztetése az a képesség, hogy bármilyen árnyalatot használjon (kivéve a fekete, mint korábban). Lépésről lépésre tegye meg ezt:

 1. Az alapítvány a tökéletes bőr. Használjon egy könnyű alapot + rejtegetőt + maszkoló ceruzát: fontos, hogy elrejtse az összes helyi bőrhibát és kiegyenlítse a teljes árnyalatot.
 2. A felső és az alsó szemhéj körvonalát sötét ceruzával - fekete, barna, szürke - körbe kell helyezni, attól függően, hogy milyen színű a "Füstös jég". Hozzon létre mandula alakú szemet ceruzával, és a kontúr túlmutat a természetes határon.
 3. A ceruza tetején alkalmazza a palettáról a legsötétebb árnyékokat (tudod, hogy az egyik palettáról az árnyékok több árnyalata hasznos lesz a "Smokey" létrehozásához). A központban alkalmazzuk a fő árnyalatot - barna, arany, bronz vagy más - akcentus lesz.
 4. A bolyhos kefe összekeveri az árnyékokat, és a vonalak a színek sima átmenetévé válnak.
 5. Ismét hangsúlyozzák a szemceruza sötét ceruzával vagy béléssel - vezessenek egy vonalat az alsó szemhéj közepétől a külső sarokhoz, fokozatosan tágítva a vonalat. Ismételje meg ugyanazt a felső mozgathatóval.
 6. Vigyen fel 2-3 réteg szempillaspirál, emelő és csavaró szőrszálakat.
 7. Ha nagy a szemed, rajzolhatsz egy vonalat egy fekete ceruzával.

A Smoky Ice egy univerzális technika, amely szűk vagy széles nyílt szemmel, bármilyen árnyalatra alkalmas - fekete, zöld-barna, világos bőrű és sötét bőrű.

A Nyud-stílusú smink finom és természetes megjelenést jelent a színházi palettán, a lehető legközelebb a húshoz és a rózsaszíneshez. Ilyenkor létrehozhat „sminket smink nélkül”:

 • Nedvesítsük és alkalmazzuk a világos tonális folyadékot;
 • A szemöldökét speciális kefével kefével és átlátszó géllel rögzítse;
 • Vigyen fel egy kis rózsaszín vagy őszibarackot az arcon az arcokon és a felső szemhéjon - frissességet adnak a képnek;
 • Az arc kiálló részén - az orr, az arccsontok, az álla, a felső ajkak fölött nyúlvány - egy kis kiemelőt alkalmaz a frissességre;
 • Fedjük le az ajkakat meztelen rúzssal vagy egyszerű balzsammal.

A legtermészetesebb és ugyanakkor gyönyörű kép kész. Sötét hajú szépségekhez alkalmas, különösen hosszú és fekete szempillákkal rendelkező lányok számára.

Sminkművészek titkai

 • A barna szemű és sötét hajú hölgyek különösen a keleti sminket viselik. A sminkművészek azt javasolják, hogy használjanak fekete pigment-gazdag szemceruzát, és közvetlenül a felső szempillák kontúrja mentén alkalmazzák - ez még jobban megdönti a megjelenést;
 • Bármilyen bemetszéshez és szemformához használja az alábbi szemhéjfesték technikát.: a belső sarkokban - könnyű pigment, a külső - sötétben. Kezdje a fényterületek árnyékolását a század közepére, valamint a sötéteket - a központ felé. Kivételt képeznek a távoli szemek, majd a külső sarkokba világos árnyékok és sötét árnyékok helyezkednek el.
 • Ha a bőr „hideg” porcelán - nagyon szerencsés. Használja a tenger és a fukszia árnyalatait még a szemed előtt, és kombinálja őket a ruhák vagy kiegészítők hangjával.
 • Nem minden make-up művész fogadja a narancssárga és a sárga árnyalatokat a barnák felépítésében, pontosan úgy, mint a kék-kék.. Ha az egyiket választja, használja az árnyékok krémes textúráját, és alkalmazza azt a mobil szemhéjra és azon túl, létrehozva egy informális „báb” képet hamis szempillákkal, és meztelen rúzsot használ.
 • Használja a barna szempillaspirál külön-külön a mindennapi életben. válassza ki a kiadáshoz való ultrakabátot.
 • A barna szem sminket óvatosan kell végezniMert mások figyelmét összpontosítjuk, és ez a kozmetikumok tökéletes alkalmazását és az időben történő kiigazítást igényli.
 • Ha a szem világosbarna, érdemes kipróbálni a méz vagy a karamell színárnyalatokat. - ideálisan kombináltak, és egyaránt alkalmasak egy üzleti arculatra, ünnepi vagy estére.
 • Égő barnák, különösen fém árnyalatok - arany, bronz, ezüst. A sárgás hajú tónusú lányok sajnos nem mindig ez a tendencia.

Napi sminket teremt barna barna szemekkel, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok