Szemöldök smink

Szemöldök smink

A modern szépségipar a természetes képre összpontosított, és ma a természetes szemöldök divatos - vastag, bozontos és ápolt. Természetes nem jelenti a szempillaspirál, ceruza és alapozás elhelyezését, ez azt jelenti, hogy a dekoratív termékhez a megfelelő textúrát és befejezést választjuk. És persze, ez teljesen érvényes a szemöldökre.

Jellemzők

A szemöldök az arc „arca”, mondta Elena Krygina, Oroszország vezető sminkesje. A divatos szemöldöknek ma a legtermészetesebb alakja és színe van, mindig lefektetik, és nem mindig szépen, attól függően, hogy milyen képeket tudnak lazán fésülni vagy fektetni egy természetes növekedési vonal mentén, a szőrszálakat tintával is színezhetik, vagy nélkülözhetik.

A megfelelő szemöldök smink lehetővé teszi, hogy több problémát oldjon meg a sminkben, és számos funkcióval rendelkezik:

 • Lehetővé teszik, hogy gondoskodjanak ékszerek a sminkben;
 • Egyeztetni kell szemekkel, de nem ragaszkodnak hozzájuk, például, ha az ajkakra helyezik a hangsúlyt, akkor a szemöldök még mindig nagy lehet és terjed. Ezzel szemben, ha a smink a "Smokey Ice" vagy a keleti stílusban van, akkor még mindig sok szemöldöket készítünk;
 • Nekik kell a helyes űrlapot, amelyet a sminkművészek vagy a homlokmesterek választanak ki, teheted magad. 7-14 napig könnyen készíthető henna vagy festék, vagy egy napig dekoratív kozmetikumokkal;
 • Van sok szemöldök átalakításának módja: szemhéjfesték, ceruza, szempillaspirál, rúzs, gél;
 • Megfelelő formájú ápolt szemöldök helyettesítheti smink, vagy állítsa be a hangulatba;
 • Terv nélkül lehetetlen elképzelni nem egyetlen modern nő: fordítson figyelmet a hazai és a nyugati hírességekre, politikusokra, modellekre - mindegyiknek szemöldöke van, és a lehető legtermészetesebbek;
 • Vizuálisan divatos bokros szemöldök tegyék lehetővé a szemek nagyobbak és az orr kisebb.

A szezon divatos alakja és trendjei

A smink szemöldök ma a természetes formájukat hangsúlyozzák, és nem hoznak létre újra (ahogy 5-7 évvel ezelőtt). Saját szemöldök hiányában a make-up lehetővé teszi, hogy újra létrehozzuk őket, és a módszertől függően lehet:

 • Tetoválás, tetoválás;
 • Mikrobleyding;
 • Színezés henna vagy festékkel;
 • Dekoratív kozmetikumok (beleértve az állandó).

A vastag hajú és szemöldökű lányok a legszerencsésebbek: csak meg kell adniuk a megfelelő formát az arc típusának, a hajápolásnak és a sminknek a minimálisra - csak egy rögzítő gél vagy szempillaspirál. A többit csak az egyetlen tanács adhatja meg - további hajápolás és éjszakai ápolás. A természetes szemöldök ígérete, hogy hosszú ideig a divat csúcsán marad!

Ha a szőrszálak tényleges árnyékáról beszélünk - természetes, a lehető legközelebb van a természetes hajszínhez (a gyökereken), vagy 1-2 tónus (világosabb vagy sötétebb). A kékes-fekete szőrszálak már nem divatosak, pontosan olyanok, mint a szemöldök-vékony csíkok. A pódium modellek a szezon divat trendjét képviselik - elszíneződött, de a hangsúly a tökéletes porcelánbőrre és a puffadt ajkakra épül. Nem valószínű, hogy ez a divat gyökerezik a mindennapi életben, de egyértelművé teszi, hogy a szemöldök fényes lehet (különösen ha szőke). A fehér vagy a fény kontraindikált a keleti szépségekben és a sötét szemű, barna szemű hölgyben, melyet szőkeek (természetes és színezett), világos szőkék, egy szóval a nem kontrasztos megjelenésű lányok számára mutatnak.

Divatos forma - az, ami az arcra megy. A sminkművészek régen előhozták a képletet, és felajánlották, hogy megismerjék a számításokat.

Megrajzoljuk a tökéletes szemöldökpontokat, és a kontúrokat sötét ceruzával csatlakoztatjuk - egyfajta rendszer kész.

Rajzoljunk egyenes vonalat az orr szárnyáról a szem belső sarkán a tetejére - a szemöldökét itt kezdjük. Az orr szárnyán keresztül húz egy vonalat a külső sarkon keresztül - ott véget ér. A hajlítás meghatározásához rajzoljon egy egyenes vonalat az orr szárnyáról a tanuló közepére - itt lesz a legmagasabb pont.

Ahhoz, hogy a szemöldök otthon jöjjön létre, próbálkozással és hibával megkeresheti az ideális formáját, de ez a módszer nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerje magát és az arcod jellemzőit. Fontos, hogy ne vegyünk részt csipesszel, és ne távolítsuk el a felesleges szőrszálakat, elég ahhoz, hogy formában járjunk, és néhány szemöldököt raktáron hagyjunk - ma már divatos kissé hanyag szemöldök.

A tendenciában a természetes átlag „leszállás” szemöldökei: alacsonyak lesznek a szemed hűvösnek, túl magasnak - egész idő alatt csodálatosak. Fontos, hogy megfigyeljük az arany átlagot és a természetesen ültetettekre koncentráljunk.

szín

 • Szőkék. Természetes szemöldökét természetes természetű, természetes eredetű, természetes hajú egyének érik. Ezek színezhetők hennával vagy 1-2 tónusokkal sötétebbek - ez a megjelenés kifejezőbbé teszi.

A sminkművészek festett szőkeeket javasolnak, hogy világosbarna és még bézs színű árnyalatokkal könnyítsék szemöldöküket, mivel a smink nem teszi őket könnyebbé, és a sötét hajok nevetségesnek tűnnek. Az idei trendben - fehérített szemöldök, nem kontrasztos szőkeekbe mennek, és jól néznek ki a kifutón, a mindennapi életben a példák sajnos nem mindig sikeresek. Ahhoz, hogy a szemöldök tisztességes legyen, tökéletes bőrszínt kell adnia.

 • piros. A természetes sárgarépa-haj nem mindig szemöldökkel van ellátva: válasszon egy terrakotta vagy réz ceruzahártyát. Ha világosbarna hajú nő vagy, a színei többnyire hideg vagy klasszikus barnaek.
 • Sötét haj. Ha a szemöldök természetesen sötét és vastag, akkor szerencsés vagy. A luxus sötét fürtök természetes formájú, szemcsés, szemcsés, nem festett, enyhén lefektetett és al-alakú szemöldökkel járnak. Előfordul, hogy a természet hajat adott, de nem szemöldök - a vékony szőrszálakat barna ceruzával vagy árnyékkal kell korrigálni. Barna hajú nők és barnák esetében univerzális, csak 1-2 tónusú árnyalatot kell választania, amely sötétebb, mint a hajgyökerek természetes színe. Ha fiatalítani szeretné, élénkíti a természetes sötét szőrszálakat, vagy válasszon egy „dekoratív” 1-es árnyalatot, amely világosabb, mint a haj természetes (vagy nem) árnyéka.

A cappuccino-féle fürtök jól keverednek a szürke, a klasszikus barna gesztenyével.

 • fekete. A kék-fekete fürtök a szemöldök hűvös árnyalataival kombinálódnak. Távolítson el minden vörösbarnát, és válasszon egy dekoratív kozmetikumok szürke árnyalatát.

Tippek a kiválasztáshoz

 • A fő szabály választ meleg kozmetikai árnyalatok meleg megjelenéshez (subton bőr) és hideg - hidegre. A haja színe bármi lehet, és csak a bőr tónusa állandó, és lehetővé teszi a szemöldök harmonikus sminkjének megfelelő választását;
 • Mielőtt vásárolna egy ceruzát vagy árnyékot ne légy lusta helyezze a pigmentet a boltba, és sétáljon kívül - a napfény lehetővé teszi, hogy még a felhős napon is megnézze a „sminket”;
 • Kozmetikai árnyalatok könnyen kombinálható egymás között, és keverjük össze, hogy tökéletes legyen. Természetesen, ha árnyékokról beszélünk.

Milyen make-up művészek?

A szemöldök átalakításának és javításának legegyszerűbb módja egy ceruza használata. Egy jól élesített ceruza lehetővé teszi, hogy befejezze a hiányzó szőrszálakat, vagy szó szerint újból készítsen semmit, de nem tart sokáig - mosás vagy vízzel való érintkezés előtt.

Az árnyékok kiváló módja a természetes vastag szemöldök kialakításának.. Tökéletesen kitölti a szőrszálakat, és térfogatot adnak nekik, de mint egy ceruza, körülbelül egy napig tartanak.A professzionális sminkművészek gyakran szemöldök rúzsot használnak - egy krémes, pigmentált kompozíciót, amelyet vékony, ferde kefével alkalmaznak a szemöldökre, és lehetővé teszi, hogy szemöldöket hajhajtással rajzoljon ki, és kitöltse a szőrszálak közötti réseket. Több dekoratív termék kombinációja is van: ceruzával, a mesterek hajat készítenek és kontúrot, hajlítást és alakot hoznak létre, árnyékokkal töltik.

A sminkművészek szemöldökfestéket használnak - a bőrön és a szőrszálakon 2-3 hétig, vagy henna marad (a tartóssága körülbelül 14 nap).

 • Mi szükséges? Bemutatjuk az otthoni szemöldök díszítésére szolgáló eszközök listáját, amelyeket általában sminkművészek használnak:
 1. Kefe merev sörtékkel. Ez lehet egy profi fésű vagy egy tiszta kefe egy régi szempillaspirálból.
 2. vékony kúpos kefe.
 3. Csipesz.

A sminket minden alkalommal fésülni kell - ez lehetővé teszi, hogy helyesen töltse ki a réseket, vagy kontúrot képezzen. Miután a ceruzával alakították ki az alakzatot, ecsettel húzzák meg őket egy merev sörtéjű kefével - kiegészítik a pigmentet. A ferde kefe hasznos a szemhéjfestékkel vagy a rúzskal való munka során. A szerszám alakja lehetővé teszi, hogy hajat húzzon, vagy egyszerűen csak töltse ki a meglévő réseket a pigmentekkel. Csipeszek - minden hölgy sminkének régi lakója. Eltávolítja a szőrszálakat, de manapság nem szabad részt venni velük, különben elveszítheti az elegáns természetes alakot.

 • Mi az alkalmazás? Ceruzák, sötét árnyékok, rúzs, szempillaspirál, gél - mindezt a sminkművészek használják. A leginkább ellenálló bevonat rúzs vagy félig tartós bélést, kevésbé klasszikus árnyalatot és ceruzát biztosít. A sminkművészek szinte mindig gélt vagy szempillaspirálot használnak - szilárdan rögzítik a szőrszálakat és extra térfogatot, hosszúságot adnak nekik.

Lépésről lépésre útmutató otthon

Hogyan rajzoljunk árnyékokat?

Beszélj arról, hogyan hozhatsz árnyékkal szemöldökét. Ehhez szükség van: árnyékot és árnyalatot a lehető legközelebb a hajszínhez a gyökereknél, vagy 1-2 tónusok sötétebb / könnyebb, ferde kefe, fésű a szőrszálakhoz.

 1. fésű szőrszálak tisztítása a természetes növekedés irányában;
 2. alkalmaz az ecsettel néhány árnyék, enyhe mozdulattal rajzoljon rá a karra (ez eltávolítja a felesleges pigmentet) és a szemöldök vázlatot diszkrét vonallal rajzolja;
 3. Szemöldök vonal lehet jel előre vagy már a készen (vagy szemmel) vezethet. Kezdje a vezetést alja, enyhén visszahúzódva az alapra és a csúcsra, és a szemöldök kb.
 4. Az alapnál csinál egy pár stroke felfelé, mintha szőrszálakat rajzolna;
 5. festék a belső tér a haj technika segítségével - alkalmazzon néhány árnyékot az ecsetre, és kezdje felfelé a vonalak festését;
 6. kérem a szőrszálak természetes növekedésére és a kefével való megismételése, a mozgásoknak éleseknek és meredekeknek kell lenniük a legtermészetesebb hatás érdekében;
 7. Hely a felső pont után festeni a szőrszálak felé egy kicsit lefelé, itt a szőrszálak nem megfelelőek;
 8. Egy idő után fésüljön át szemöldök fésű - egyenletesen és ismét eloszlatja az árnyékok pigmentjét és kissé összekeveri.

Fésülködés merev sörtékkel, hogy ne töltse fel teljesen a pigmentet, és egyenletesen oszlassa el a szőrszálakat és közöttük. A tollszárítás technikája itt nem szokványos, vagyis nem szükséges monoton foltot készíteni a szemöldökből, újra kell létrehozni a szőrszálakat, és enyhén árnyékolni.

Néhány otthoni lecke lehetővé teszi, hogy lépésről lépésre elsajátítsák a technikát, és a szemöldökét példaképessé tegyék, a legfontosabb a képzés és a tükör, a kiváló minőségű kozmetikumok és az alapok alapja a helyes forma.

javítás

Szemöldök smink lehet állandó, akkor a mikrobládolásról és a tetoválásról lesz szó. A tetoválás tetováláshoz hasonlít - a pigmentet a bőr alá alkalmazzák, és több évig tart. A mikrobálás különböző technikák - a szőrszálakat a bőrre alkalmazzák, és az eljárás hatása reálisabbnak tűnik. Azonban a mikrohullámok nem alkalmasak mindenki számára, de különösen a zsíros bőrű lányoknak.Az a tény, hogy a pigment idővel elhomályosodik, és hajat hihetetlen habarcs képződik.

A tetoválás mindenkire alkalmas, és korrekciót igényel (pl. Mikroblázolás és festés festékkel vagy hennával). A tetoválás korrekciója körülbelül 3-5 héttel az eredeti eljárás után történik. Az első kirándulás után a mesterre várni kell, amíg a pigment „leáll”, a kéregek leereszkednek és a bőr teljesen meggyógyul. Ezután a szemöldöket szó szerint értelemszerűen ki kell fejezni, és a festékkel kitölteni az eredményeket, kijavítani az űrlapot, vagy kicsit változtatni.

A tetoválás előtti és utáni fotók megijedhetnek vagy örömmel - attól függően, hogy milyen mester és milyen évre talál tetoválást. A mesterek modern technológiái, anyagai és tapasztalatai lehetővé teszik, hogy kiváló minőségű és hordhatóvá váljon, nem kékre vált, és nem válik bíbor foltra időben, korrekcióval és tapasztalt mesterre hivatkozva.

Mesterkurzusok

Határozza meg a szemöldök alakját arctípus szerint:

 • Félhold vagy vessző alakú megfelelő pufók, kizárják az éles és ívelt vonalakat;
 • szögletes az arc alakját lágy hajlított szemöldökkel korrigálják, mint egy szivárvány;
 • Túl hosszú arc, hogy szinte egyensúlyba kerüljön egyenes vonalak szemöldök hajlítás nélkül;
 • Állítsa be az arc-háromszöget rövid szemöldök görbült hegyével.

A bőrt a clearance előtt kell elkészíteni: tisztítsa meg, alkalmazzon hidratálót és hangot - az utóbbit a szemöldökkel és szemekkel általában dolgozni kezd.

 1. fésű ecsettel hajoljon felfelé, és vegyen fel egy jól élesített pala ceruzát;
 2. Rajz indítása szemöldökét az alapjából, tartsa egy ceruza 90 fokos szögben, és vezesse azt a szemöldök alján. Közelebb a kanyarban, fordítsa el a ceruzát az oldalon, ami lágyabbá és természetesebbé teszi a kontúrot, és továbbra is vezeti a vonalat a csúcshoz. A vonalak nem lehetnek világosak;
 3. Amikor a vázlat kész, ki kell töltenie a helyét simogatja, így a ceruzát jól élesíteni kell;
 4. Jó után fésüljön át szőrszálak felfelé fogása;
 5. Megjavíthatja a tiszta gél vagy szempillaspirál.

Minden smink széles szemöldökre alkalmas. És főleg füstös - "füstös jég", valamint bármilyen szélességű és hosszúságú nyilak, amelyek nem lépnek túl a szemöldökön és a meztelen ajkakon.

Gyakori hibák

 • Szemöldök szőrtelenítés a színezés előtt - a legfontosabb hiba. A szemöldök alakját ceruzával készítsük elő, festékkel vagy hennával festjük, és csak ezután távolítsuk el a felesleges hajat.
 • Alapítvány alkalmazása szemöldökfesték után. A sminkművészeknek elsődlegesen javasoljuk, hogy hozzon létre egy arcszínt.
 • A szemöldök túl sötét. Ha a haj színe meleg, barna szemöldökét ki kell zárni. Ma ki kell zárni őket mindegyikből, helyettesítve a szürke árnyalattal rendelkező hideg árnyékokkal, ha a haja a holló szárnya a természetből (vagy egy stylistból).
 • Túl vékony. Ne kedvelje a szőrszálakat, különösen mielőtt alakítna.
 • Túl görbe. Ez a formanyomtatvány csak négyzet alakú arccal megy.

A sminkes Irina Grinchenko szemöldök sminkje, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok