Kötött jelmezek újszülöttek számára

Kötött jelmezek újszülöttek számára

Kötött ruhák gyakran az első ruházati újszülöttek, akik született a tél, tavasszal és ősszel. Azt szeretném, hogy a darabokból csak kellemes érzés volt kényelmes és szép, mert az esztétikai ízlés gyermekek kezd alakulni az élete első napjaiban.

Nyári gyerek kötött elemek is hasznos lehet annak érdekében, hogy elszigetelje az esti vagy a hideg időjárás, ami gyakran az elején vagy a szezon végén.

Jellemzők

Egyes anyukák kötött ruhák maguk által irányított saját preferenciái, intuitív elfogás beruházással a jövőben létrejövő ruha minden szeretet és jókívánságait.

Miután díszített különleges dísztárgyak kötött dolgokat is el tudja látni a meggyőződés, hogy akár egy talizmán, hogy megvédje minden barátságtalan.

Amikor az önkötésnek figyelembe kell vennie a következő jellemzőket:

 1. A terméket kötőtűvel vagy horoggal kötheti. Azok kapcsolódó küllők egy sima vászon és megkezdte horgolás gyakran eltérő mintázatú, áttört viszkózus.
 2. Kötött ruhák az újszülöttek közé 2-5 alanyok. Általában ez nadrágok, pulóverek, zsákmányt és a kalapot formájában kalapok, sapkák, sapka vagy svájcisapka. Nadrág és dzseki helyettesítheti kötött overál. Idetartoznak a blúz helyett bugyi gyakran vállpántos. A fejdíszet jól lehet cserélni egy motorháztetővel. Egy további tartozék általában ujjatlan, boríték vagy kötött kókusz hálózsák, amely segít elkerülni a pelenka cseréjét, különösen, ha a nyugtalan baba nem tolerálja azt.
 3. A legkisebb termékek a baba nemétől függően minimálisan különböznek - csak a cipzárak színe és elhelyezkedése a blúzon vagy overallon (gombok, gombok): a fiú jobbra varrott, míg a lányok épp ellenkezőleg, a bal oldalon.
 4. Kötött ruhák készítése újszülöttek számára általában világos színeket és csendes pasztell árnyalatokat használnak, mert a fényes, gazdag gamma irritálja a babát. Ez is megkönnyíti, hogy mossa, így nincs szükség a külön mossa a világos és sötét dolgokat.

Azok az anyák, akik nem szeretnek kötni vagy nem tudják, hogyan vagy higgyenek abban a jelben, hogy nem jó kötés a gyermek várakozásakor, inkább kész kötött kötött tárgyakat vásárolnak, mivel a választás most gazdag: minden ízlés és költségvetés számára.

Hogyan válasszuk ki

A helyes jelmezek a kicsiknek:

 • öltveAnnak érdekében, hogy ne okozzon bőrhorzsolások és irritációk, hogy ne okozzon kényelmetlenséget a gyerekek;
 • készült alkalmas az érzékeny bőrt az újszülöttek fonalak;
 • a szezonra megfelelő fonalból kell készülnie: télen a természetes gyapjú fonalak jobban megfelelnek, nyáron pedig pamut vagy vászon;
 • nagy számú rögzítővel van ellátvaami megkönnyíti a baba felöltözködését, kevésbé bosszantóvá teszi a babát: a hüvelykujj vagy a blúz elülső részén lévő kötőelemek megszüntetik a dolgot a fej fölé, és azok, akik az alsó részen találhatók a seggfej vagy a félig öltözött lábak között, segítenek elkerülni a baba lábának csúszását a lábakba ;
 • a rögzítőket csak elöl kell elhelyezni: A legtöbb esetben az újszülöttek a háton töltenek, így a kapcsok kényelmetlenséget okoznak.

színek

Korunkban a divat meglehetősen demokratikus, és gyakran elutasítja a hagyományos, női, férfias és semleges színek megosztását. de az újszülötteknek a ruhák színének kiválasztásakor jobb, ha konzervatív.

Tehát a pasztell színekkel rendelkező lányok számára - rózsaszín, korall, narancs, lila virágok - a leginkább megközelítésre fognak kerülni.

A fiúk számára a legjobb a világoskék, zöld, lila színek.

Fehér, sárga, szürke, bézs - univerzális színek.

Kötött jelmezek az újszülöttek számára szinte mindig más színű díszítéssel díszítettek.

anyagok

A gyermektermékek kötéshez való fonal más lehet.

Természetes anyagok

Ezek azok, amelyeket a bébi bőr legjobban érzékel, mert lehetővé teszik, hogy lélegezzen, ami nagyon higroszkópos:

 • gyapjú: felmelegíti a legjobbat. A legjobb a merinó: ez a legvékonyabb mindenféle juh gyapjúból és nagyon meleg. Mínusz: néhány gyerek gyapjú okozhat allergiát, hajlamos a zsugorodásra.
 • pamut: a szezonon kívüli vagy a nyári termékek előállításához jól melegszik, kopásálló, hipoallergén.
 • len: megőrzi a hőt, mint a gyapotot, durvább, mint az, kevésbé rugalmas, gyűrött, de higroszkóposabb. A nyári termékekhez jobban illeszkedik, hiszen úgy gondolják, hogy a hőt hűvös. A len is hipoallergén és ellenáll a zsugorodásnak - meleg vízben is mosható.
 • selyem: lágyabb, mint a len és a pamut, jobban felmelegszik, allergiás. Az ebből származó termékek szinte nem húzódnak le, és nem zúzódnak össze.

Mesterséges anyagok.

 • akril: van egy speciális akril, amely a legkisebb termékek kötésére szolgál. Ez hipoallergén, puha és rugalmas, tökéletesen érzékelhető a gyermek bőrén.
 • mikroszálas: jól fűtött, nagyon higroszkópos, lélegző, de nehezen karbantartható: nem tolerálja a magas hőmérsékletet. Egy idő után a zokni elveszi előnyös tulajdonságait, és allergiákat is okozhat.
 • viszkóz: Természetes eredetű mesterséges szál - fából készült cellulózból. Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a gyapotra, de higroszkóposabb és kevésbé tartós.
 • plüss: poliészter bolyhos, rendkívül puha fonalakkal, amely a legkellemesebb tapintási érzéseket biztosítja. Speciális kötési technikával a „nyírott nyérc” hatását kapjuk. Még a legtágasabb ruhák is nagyon könnyűek. A legkisebbek: csak + 5 ° C és + 17 ° C közötti hőmérsékletre alkalmasak, és nem jutnak levegőbe jól.

Kötött ruhák újszülöttek számára gyermek kötöttáru - kötött anyagból készült, speciális varrógéppel. Tekintettel arra, hogy a kötöttáru szálak különös módon összefonódnak, a termékek tökéletesen el vannak nyújtva, nagyon rugalmasak, nem törik össze, jól megtartják alakjukat.

Most ritkán találhatók a fonalak eladásában, 100% -ban csak egyfajta természetes szálból - gyapjúból vagy pamutból áll. És ez jó, mert szintetikus szálak hozzáadásával a fonal tulajdonságai javulhatnak, és a természetes anyagok hátrányai eltűnhetnek.

Így az akril, gyapjúval kombinálva erősíti hozzá, és a pamuthoz való hozzáadásával lágyabbá, rugalmasabbá és könnyebbé teszi. A poliészter csökkenti a pelyhesedést, és a mikroszálas lágyabbá teszi a fonalat.

Győződjön meg róla, hogy megnézzük a fonalban lévő rostok típusainak százalékos arányát: mi több, az ilyen tulajdonságok és a fonalak a kifejezettek.

Egyes fonalak - a mohair, az angóra gyapjú, a poliamid, a lurex és más hasonló fonalak egyáltalán nem alkalmasak gyermektermékek készítésére..

Divatos stílusok és modellek

Kötött ruhák modelljei és stílusai sok időkben.

Télen a legmelegebb fonalakból készült készletek alkalmasak, a kalapokat, amelyek szorosan lefedik a füleket és a nyakot, hálózsákokat vagy borítékokat.

A szezonon kívüli vagy nyári modellek általában kötött csipke. A szokatlan és nagyon érdekes design termékeket találja: vicces kis állatok, mesés és rajzfilmfigurák formájában. Különösen vicces jelmezek plüssből készültek.

Öltöny és ötletek a fotózásra

Kötött jelmezek nemcsak praktikusak, hanem különleges alkalmakra is létrehozhatók, például egy fotózásra. Leggyakrabban az újszülöttek fényképezés közben alszik.

A ruhák kötött kiegészítők formájában is megjeleníthetők: kalapok, szőnyeg, zsákmány, segítenek egy vicces vagy mesés kép létrehozásában:

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok