Pajama öltönyök

Pajama öltönyök

A Dolce & Gabbana divatháza mindenkit megdöbbent, merész ötleteivel. A 2016-os másik újdonság az újdonság: a harisnyanadrág öltönyök. Miután ez a kép merész bemutatásra került a járdákon, ez a stílus a mindennapi életbe került. Még mindig meglehetősen bizonytalan és meglehetősen botrányos, bár még a pizsama stílusa ellenfelei sem tagadhatják sajátos extravaganciáját.

Hagyja, hogy az alvó ruhák eredeti események legyenek a társadalmi eseményeken és a vörös szőnyegen, de konzervatív társadalmunk számára egy kicsit dacos lesz. Nagyon bátor nőnek kell lenned, hogy a pizsamát nyilvános helyre tegye. Igaz, meg kell jegyeznünk, hogy ebben az öltönyben biztosan nem marad a figyelmen kívül.

Jellemzők és előnyök

A modern hölgyek nyugodtabb mórok, mint a nagymamájuk, időről-időre szeretik a csípős kritikusokat dobni a nyelvükre, megvitatva a nem szabványos megjelenést. Azonban egy pizsama kiválasztása magának érdemes emlékezni arra, hogyan kell ilyen dolgokat viselni:

 • Annak érdekében, hogy ne terhelje túl a képet, a legjobb, ha a felső vagy az alsó oldalt klasszikus ruhákkal váltogatják. Szóval, kiválasztva egy pizsama nadrágot, vedd fel őket egy széles blúzra és fordítva.
 • Ne felejtsd el a szép stílusát és a sminket. A gondatlanság csak akkor releváns, ha lefekszik, és nem sétál.
 • A nadrágruhákhoz válasszon cipőt a sarkú cipővel, és éjszakai ruhákhoz cipők. Kísérletezhet, így próbálja ki az opciókat.

A pizsama-öltöny előnyei:

 • ma divatos a trend;
 • érdekes vágás;
 • kényelem;
 • szövetek természetes, kellemes testhez, anyagokhoz.

Ezeknek a ruháknak a jellemzői a következők:

 1. anyagebből a termékeket gyártják. Leggyakrabban természetes selyem vagy pamut.
 2. Felismerhető nyomtatás. A pizsama jelmezek fő klasszikus színei: borsó, csíkok, virágdíszek, sejtek. Azonban a nyomatok lehetnek bármilyen tárgyak.
 3. Jelmeztervezés. Történelmesen vett nadrág öltöny, szaggal borított ruhák, pólók, rövidnadrágok.

Divat trendek

A "Pajama partyok" az egész világon az olasz, angol, francia és más országokban, a divathéten tartják. Az öltöny és a pizsama egy lett, és szokatlan friss hagyma.

Ha a Givenchy modellekhez fordulunk, azonnal észrevesszük, hogy a tervezők prototípusa a hagyományos férfi "kettőt" kiterjesztett kabátjával tette. Az anyaghoz áramló könnyű anyagot vettek, és a kabáton és a hevederen lévő öv szervesan vezetett a békés női pizsamához.

Egyes tervezők távolodtak a klasszikus nyomatoktól, és fő témaként kis stilizált képeket készítettek állatokról és madarakról, vagy etnikai mintákról. A ruházat alapelvei továbbra is szabad vágássá váltak, ami nem akadályozza a mozgást.

Talán az ilyen felszerelések hangulatosak maradtak, de elegendő eleganciát szereztek, ami nem jellemző a szokásos pizsamára. A lényeg az, hogy felelősségteljes megközelítést alkalmazzunk a saját kép létrehozásában..

Tehát látjuk, hogy a szabvány úgy néz ki, mintha egy szürke-fehér nagy sejt lenne, ami elnyerte. Ezt a jelmezet könnyű az örök klasszikusoknak nevezni. Ugyanakkor a fényes, fantasztikus madarak vonzzák a figyelmet a fekete szövetre, a szürke selyemre pedig nagyszerű bronz-bézs tigris dísz.

Ne feledkezzünk meg arról a nagyon népszerű ruháról, amit egy tudatlan személy egy hálóingért vehet fel. Nos, hamarosan elveszik a tévedésből.2016-ban számos díszítőelemekkel díszített vászonruha sora jött létre.

Legtöbben nyitott válluk, V-nyakuk és a térd alatti hossza. Calvin Clein még egy negligee menyasszonyi gyűjteményt is bemutatott.

Eközben a Louis Vuitton megüt egy íj. Ennek a ruhának a chipje rendkívül érdekes színű, kék és kék színű leopárdnyomtatás volt. Ha a tervezők elvették a leopárd standard színét, akkor egy ilyen jelmez vulgáris és még vulgáris lesz. Eközben a kék paletta nagyon kifinomultnak tűnik.

Hogyan válasszuk ki

Kiválasztunk egy elegáns pizsama jelmezet kritériumok alapján:

 • Jelmez vágás. A kabátnak a tetejévé kell válnia, amely nem terjed ki az alsó részre, és nem néz ki, mint a nagy méretű férfi ruházat. A nadrágok rövidítettek és szűkültek.
 • Kombinálja az ilyen öltöny egyszerűségét az elegáns: arany, ékszerek, szőrme. Minél nagyobb és jobban észrevehető a díszítés, annál jobb. Csak nézz nagyszerű fényes kövekre, hosszú láncokra és terjedelmes fülbevalókra.
 • Emlékezz erre meg kell hígítani a ruhát és a szokásos ruhákatúgy, hogy ne legyen nevetséges.
 • Határozza meg, hogy a nyomtatás és a stílus a legjobban megfelel Önnekés kövesse ezeket a paramétereket.
 • Fontos, hogy kényelmesen érezze magát ezekben a ruhákban és pszichológiailag. Ezért nem szabad őszintén vászonruhát venni, ha félénk a nyitottsága és az öntőformája. Jobb lesz, ha egy nadrágváltozatnál áll meg.

Mit kell viselni

A pizsama öltönyök nagyon különleges követelményeket támasztanak azokkal a kiegészítőkkel és cipőkkel, amelyek a legjobban illenek hozzájuk.

Figyelembe kell vennie ennek a stílusnak az összes jellemzőjét, hogy harmonikus és megfelelő legyen. Ellenkező esetben a ruházat minden varázsa eltűnik, és nem fogja élvezni a vásárlást.

 1. A zárt cipőt vagy szandálokat, amelyek érdekes szövésűek a magas sarkú cipővel, elismerték a nadrágruhák ideális cipőjeként. A telített élénk színek üdvözlésre kerülnek, hangsúlyt fektetve arra, hogy ez kültéri cipő.
 2. A kézitáskák a legkisebb méretűek: más típusú tengelykapcsoló vagy nevetség.
 3. Fejdíszként a tervezők azt tanácsolják, hogy egy szép kalapot vagy turbánt használjanak.
 4. A pizsama stílusban előnyösek a csavart feszes fürtök vagy a laza haj.

Abban az esetben, ha még mindig kétségei vannak, hogy a pizsama-jelmezek mindennapos ruhákké válnak, javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a ruhát. valószínűleg nem azonnal próbálkozzon valami nagyon megdöbbentővel. Először is, egy utazás egy kávézóba vagy egy elegáns, szép díszítéssel rendelkező éjszakai blúzba ​​látogató vendégek számára elegendő ahhoz, hogy mindenki megértse, hogy ezt célszerűen csináltad. Ha Ön és környéke tetszik, később kísérletezhet a színekkel és stílusokkal.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok