Nyári és téli álcázó ruhák

Nyári és téli álcázó ruhák

Nyári és téli álcázó ruhák

Nehéz elképzelni valami bátorabb és brutálisabbat, mint a katonai forma. A valódi férfiak (a vadászat, a horgászat és a túrázás rajongói) nem jelentenek megfelelő pihenést e ruha nélkül. A mindennapi életben és a mindennapi munkában azonban sokan úgy gondolják, hogy az álcázás az életmód szerves részét képezi.

Jellemzők és előnyök

Kezdetben az álcázást szándékozták álcázni a területen. Ma 5 tereptípusnak van álcázási lehetősége. A katonai egyenruhától az álcázáshoz egyenes és kényelmes illeszkedés jött létre, nagyszámú nagy patch zsebgel, a legjobban a nyakra és a karokra.

A természetes, sűrű, impregnált szövetek lehetővé teszik a bőr lélegzését bármilyen időjárás esetén. A szabad sziluett segít a hidegben vagy a hőben, nem korlátozza a mozgásokat. Egy öltöny alatt könnyű felhelyezni a termikus fehérneműt, egy pulóvert, és ez nem befolyásolja a gyorsaságot és ügyességet. Minden, ami megkönnyíti a katona életét a területen, gyorsan átjutott a tapasztalt turisták, halászok és vadászok arzenáljába. Szerette ezt az űrlapot és az aktív taktikai játékok szerelmeseit.

Otthoni mesterek és kertészek is értékelni fogják a kényelmes formát: praktikus és nem jelölő szín, az anyag könnyen mosható és hosszú ideig kopott. Gyakran azt is választják, hogy a szibériai régió építési és bányászati ​​vállalkozásait alkalmazzák. Nehéz megtalálni valamit, ami univerzálisabb és kényelmesebb bármilyen fizikai munkához.

szezonalitás

A téli és nyári lehetőségek közötti különbségek jelentősek. A szezon nemcsak az álcázás színét érinti, hanem az anyagok megválasztását, az impregnálással való kezelést is. Nincsenek univerzális ruhák, így a téli álcázás külön említésre méltó. Ha egy nyári ruhát egy dzseki (gyakran gombokkal, kevésbé cipzárral) és nadrágot tartalmaz, amelyeket alsó és felső pólókkal egészítenek ki, akkor a téli opciók sokféle lehetnek.

A téli forma egy kabátból és félig overallból is áll: a magas leszállás zárja a hát alsó részét és megszünteti a fújást, csökkenti a hőveszteséget, ha a földön kell feküdnie. Az állítható széles pántok óvatosan a vállon fekszenek, és a kívánt magasságba állítják az öltönyt. A dzsekik könnyű anyagokkal vannak szigetelve, továbbá fleece béléssel és membránszövetrel vannak ellátva. A téli kabátok csuklója kettős: az első cipzárral ellátott belső cipzár egy szaggal záródik, amely a gombokhoz vagy a tépőzárhoz van rögzítve.

A kényes kérdés a színezés, mert a hó a hideg és nyirkos szél után jön a régiókba, és nem mindenkinek kell elrejteni. Különböző régiókban a terület természetes "színezése" nehéz, így a gyártók a hagyományos zöldes árnyalatok téli álcázását kínálják, továbbá "fehéríthetik" a fehérjét katonai mintázattal, és elsősorban jelmezeket (fehér, szürke, fekete vagy zöld foltok) készítenek. És jobb maksiyu a fehér hó külön kapható "Blizzard" típusú köpenyek: anorak kabát kapucnival és nadrág, rugalmas zenekarokkal a mandzsettákon. Egy tágas poliészter köpeny ruha viselése meleg téli ruha, könnyen elrejti a vadász vagy egy figyelő a téli táj.

A nyári modellek kiválasztása a célállomástól függ. Ha rövid ideig és szinte kényelmes körülmények között viszi egyenruháját (egy kirándulás, egy felszerelt táborban él), a nyári terepi szolgálatra szánt Flora modell lehet a legegyszerűbb megoldás.Jól ismert, mint a leggyakoribb katona egyenruhája - ingyenes, kényelmes, cipzáras gombokkal, megfizethető, tartós és praktikus. De ha hosszú túrázáson megy, és kívánja, hogy további védelmet nyújtson a szél, a rovarok és az eső ellen, akkor válassza a drágább és speciálisabb lehetőségeket.

A nyári ruhák színezésének problémájának megoldásához köpenyeket és álcázó ruhákat is használhat, amelyek cipzárral és nadrággal ellátott kabátból állnak. A mandzsettákba varrott, rugalmas szalagokkal ellátott modell le van húzva, és a kényelem érdekében egy könnyű motorháztetővel egészül ki.

Divatos stílusok és modellek

katonai

Az egyik legnehezebb álcázás - azok, amelyeket a hadseregben használnak. Mindegyik ország saját tervezési változatait fejleszti, figyelembe véve a tájképet, a növényzetet és az éghajlatot. Egy adott szolgáltatáshoz egyedi nyomatok készíthetők. A modellek a kiegészítő felszerelések (fegyverek) és a szolgáltatás jellemzői figyelembevételével jönnek létre, így nagyon eltérnek a városi szolgáltatások formájától.

esőálló

A vízálló ruhákat nemcsak a katonai, hanem a nyári lakosok, a turisták és a gombafelszedők is használják. A ruhákhoz használjon egy bizonyos szövést, impregnálást és szintetikus anyagot. Ezeket a ruhákat nemcsak készletekben (félig overall vagy nadrág és kabát) készítik, hanem külön kapucnis kabátokkal. Univerzális opció - poncho, könnyen beállítható egy személy magasságára. Egy nagyon könnyű modell, amely könnyen összecsukható és összecsukható, kis helyet foglal el, és könnyű.

Vadászathoz

A vadászathoz szükség van a legjobb jelmezekre. Ezek a legjobbak ahhoz, hogy összekeveredjenek a terepkel, ne engedjék a kártevő rovarokat, és megkönnyítsék a hőmérsékletcseppek, szél és eső elviselését. Ilyen modellek például a „Hypericum”, az „Arsenal”. Funkcionális, tartós, erős könyök és térd, kényelmes kabátok, nem zajos. Az anyag gyakran tartalmaz vasalatokat, amelyeket a gyártó határozottan megemlít.

egyszerű

A legegyszerűbb jelmezeket szabadtéri tevékenységekhez és versenyekhez ajánljuk. Ha a taktikai játékok legalább bizonyos védelmet igényelnek, akkor a könnyített opcióknak légáteresztőnek, higroszkóposnak és kényelmesnek kell lenniük. A forró időben azonban védelmet nyújtanak a felforrósodó hőtől, és lehetővé teszik, hogy kényelmetlenség nélkül sportolhasson. Egyszerű öltönyként gyakran megfizethető és egyszerű Flora modellt választanak.

város

A városi szolgáltatás szempontjából a struktúrák alkalmazottai gyakran nem feladják, hogy elrejtsék, hanem kitűnjön. Mivel a kezeket nem mindig kell védeni, a nyári ruhák gyakran ingből vagy rövid ujjú pólóból állnak. Ilyen formában nem olyan fontos, hogy rovarokból vagy nedvességből és szélvédelemből impregnáljunk. Az erősség, a könnyűség, a kényelem és a praktikusság (könnyen tisztítható, mosó és vas) rendkívül fontosak.

faj

nyírfa

Ez az egyik első opció álcázás, amelyet a szovjet hadseregben kezdtek használni. A „nyír” vagy „ezüst levél” kétszínű mintázatú, ha kis foltok vannak, amelyek kontrasztos színnel rendelkeznek. Nyáron telített zöld (mint a nyír lombozat) ezüst vagy arany „levél” (tehát a név), télen fehér, sötét, majdnem fekete jelekkel.

tölgyfacsemete

„Tölgy” és „Bhután” - így nevezték el a jól ismert háromszínű, szabálytalan, világos, zöld és barna színű foltokat, a zöld túlsúlyban. 1984-ben találták fel a Szovjetunió csapatai számára, de ma az ukrán hadseregben használják.

faipari

Ez egy modern design, amely könnyen alkalmazkodik az erdei sűrűséghez. A kép szinte fotográfiai tisztasága meglepődik azzal, hogy milyen egyszerű ez: létrejött a kéreg színe és a kialakítása, és a háttéranyagok hátterében marad. A nyomtatás sajátossága a különböző lehetőségek (őszi, téli és nyári paletták, valamint a kiválasztott fafajok).

Kryptek

Ezt a képet nemrég az amerikaiak találták ki, az eredeti színezés a magas és homályos definíciójú területekkel, a kígyó bőrének utánzásával.A variáns többfunkciós, és különféle éghajlati övezetekben jól elrejti a harcosokat.

színek

szürke

Szürke színt használnak a cél álcázáshoz: nemcsak tökéletesen „elrejti” a harcosokat egyes területeken (sivatag, sztyepp, hegyek), hanem képes meglehetősen nagy tárgyak elfedésére. Szürke, hogy a repülőgépeket és a hajókat leggyakrabban festik, így kevésbé láthatók az emberi szem számára.

fehér

A téli időszakban és a hótakaróban nehéz elképzelni, hogy jobb álcázás, mint a fehér védőruhák.

fekete

A telített fekete és a grafit szilárdan belépett a biztonsági erők egyenruhájába - összeolvadt a sötétben lévő talajjal, késő ősszel halvány időben. A leggyakrabban a város szervei munkájára választják.

kék

Az egyenruha kék árnyalatait az EMERCOM alkalmazottai használják, gyakran vadászok és halászok választják. A kék álcázású férfi „játék” nem jön ki, de vadászai könnyen megkülönböztethetők a fehér hóban.

rózsaszín

A rózsaszín álcázást kizárólag a női szekrény és a dolgok tervezésére használják.

anyagok

Magas követelményeket támasztanak az álcázással szemben: könnyű és lélegző anyagokat használnak, amelyek alapját a természetes szövetek választják. Az álcázás alapja gyakran sátorszövetré válik (teljesen pamutból készült). Több ruhát varrunk a rip-stop anyagból (fél pamut, fél poliészter), ami fokozza a védő tulajdonságokat. A Demi-szezon és a téli változatok fleece-vel vannak szigetelve, a téli modellek töltése holofiber vagy sintepon, egyes modelleknél a membrán. Bélésként Taffeta-rayont használnak.

Hogyan válasszuk ki

Fontos megérteni, hogy hol, miért és mikor viseli. Az idegenforgalom és számos fizikai alkotás számára multifunkcionális és praktikus „Hill” -et kínál, amely különböző színekből és minden évszakból állhat. A vadászat, a halászat, az erdő és a mocsár esetében az encephalitikus védelemmel ellátott öltöny hasznosabb lesz, ezt Antignusnak is nevezik.

A méretet a mellkas mérete határozza meg. A gyermekek, nők és férfiak modelljei rendelkezésre állnak. Az öltönynek kényelmesnek kell lennie állni, feküdni, sokat mozogni és gyorsan mozogni, mert egy igazi utazás sokkal több fizikai készségre lehet szükség, mint amilyennek látszik. A ruha nem lehet szoros vagy rövid. Ha gyakran saját magának kell „testreszabnia”, figyeljen a szabad szél (modellek és anorak szélvédők) modelljeire, vagy egy övbe vagy mandzsettába varrott rugalmas szalaggal.

Győződjön meg róla, hogy tesztelte a vásárlást: húzza be a motorháztetőt, ellenőrizze, hogy jól zárja-e a füleket. Próbáld meg gyorsan viselni az egyenruhát, hogy megértsd, hogy kényelmes-e ruhát cserélni. Csinálj egy kis edzést (csinálj zömöket és kanyarokat, ugrik), hogy felmérjük, hogyan fogod érezni a manőverek és a gyors mozgások során.

Mennyit

A leginkább megfizethető vásárlás katonai felszerelésekben és álcázási üzletekben álcázó ruhák és esőruhák lesznek (legfeljebb 1000 rubel). A könnyű nyári ruhák és egyenruhák egy kicsit drágábbak lesznek (1200-tól), de a nyári szezonban impregnálással és a kullancsoktól, szúnyogoktól és szúnyogoktól védő védőruházatot nem kevesebb, mint 1300 rubelt kell keresni. Minél eredetiebbek az űrlap modelljei vagy anyagai, annál drágább lesz. Például a nyári „Gorka” ruhák ára 3000 és 3500 rubel között lesz.

Demi-szezon modellek ára 4500-8000 rubelt, télen 3500 rubel van, a legtöbb modell nem haladja meg az 5000 rubelt, de ha keres egy minőségi opciót a legsúlyosabb mínuszra, akkor összpontosítson a körülbelül 10.000 rubel árcédulára.

Márka hírek

Az orosz változatot "ragadozónak" nevezik, jól illeszkedik a nehéz körülmények között maszkoláshoz és hosszú csapásokhoz. A burkolat és a háló védi az arcot a széltől és a rovaroktól, az eredeti vágás a széltől és a hidegtől mentes, és nagyon praktikus.

A Softshell egy nyugati kialakítású, egyszerű kialakítású, tökéletesen illeszkedik a férfi szekrényébe. A "Condor" dzsekik világosak, sötétek és színek.A Multicam (Multicam), a motorháztető el van rejtve egy álló gallérban. A kabát 7 zsebbel, külső cipzárral van ellátva. A varratok szépen készülnek, a szerelvények kiváló minőségűek, cipzárral rögzíthetők. A Demi-szezon opciókat több rétegű szerkezettel és membránszövetrel melegítik.

Az álcázás külön elemei könnyen illeszkednek a férfiak szekrényébe, és a szokásos „polgári” ruházattal kombinálódnak a mindennapi és sport stílusban. Ezért maga a „katonai” nyomtatás a álcázástól a férfiak és nők szekrényéig terjedt, hangsúlyozva aktív életmódjukat és céltudatos jellegüket. Ez a ruha új módon megnyithatja az Ön számára aktív pihenést!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok