A ruha csomag: történelem és modern analógok

A ruha csomag: történelem és modern analógok

A ruhakabát egy luxus esti WC az ember számára. Bizonyos esetekben a ruházat kötelező formája, például a bálterem táncos előadások során. De nem tudja viselni, ha akarja, de csak 19:00 után. Tény, hogy sok érdekesebb dolgot mondhatsz a farokbőrről.

Mi az és hogyan néz ki

A ruhakabát egy olyan esti WC-t jelent, amelyet különösen ünnepélyes alkalmakkor vagy különleges eseményeken helyeznek el. Ez egy szokatlan vágású kabátból áll: rövid, elöl és hosszú háttámlákkal. A nadrágok nem is elég egyszerűek. Szatén csíkokkal díszítettek.

Egy kis történelem

A ruhakabát megjelenését a tiszteknek köszönhetik, akik a nyeregben ülve intelligensek akarnak maradni, és ugyanakkor nem érezték korlátozott mozgásukat. A kabát az egyenruha eleme volt. Egy rövid elülső kabátot nem mozdítottak meg a mozgások, és a hátsó hosszú ujjak a ruha eleganciáját adták.

Egy ilyen egyenruha a 18. század közepén jelent meg. Kizárólag a hadsereg számára készült, és semmi köze sem volt a felvonulás öltönyéhez. De mivel abban az időben csak a felső osztályba tartozó férfiak tartoztak a tisztekhöz, egyenruhájukkal hozzájárultak a ruhakabát elegáns férfiaként való bevezetéséhez. A labdákon és más ünnepélyes fogadásokon megjelenő tisztek bemutatták a divatot a ruhakabátra.

Egy idő után a kabát megpróbálta „javítani” és díszíteni, amelyre egy hatalmas gallérral és ugyanazokkal a lapokkal találkoztak. Az állát lefedő nyakkendő is lenyűgözővé vált. Nos, a gallér elérte az arcát. De ennek a sajátos formának a divatja gyorsan elhaladt, és a hátsó kabátok visszatértek az eredeti megjelenésükhöz.

A 19. században a ruhakabát néhány részletét részben megváltoztatták. Volt egy lehetőség lovaglásra, amelyet széles farok jellemeztek. Néhány modellben teljesen lefedték a gyomrot, és ferde alakjuk volt. A gallér nagyon magas volt, a hajtókák nagyok voltak. Fokozatosan megváltoztak, amíg teljesen szomszédosvá váltak.

Lapels kabát rövid, majd hosszú. A szabók hüvelyekkel kísérleteztek, majd a legnagyobbra szűkítették, majd kibővítették őket.

Megkülönböztető jellemzők és előnyök

Egyébként az események munkatársai is kikészíthetők egy farokba. De ne félj, hogy összezavarod. Az a személy, aki megérti a divatot, tudja, hogy fekete mellényeket használnak a fehérek és a csokornyakkendő helyett a személyzet.

Különböző rendezvények öltözködnek. Tehát a bálterem táncának jelmezének más vágása van. És a lovas versenyeken használt formák alakja mind az ünnepélyes, mind a bálteremben eltérő. Úgy tervezték, hogy a lovas a lehető legkényelmesebb legyen.

Szmoking és szmoking: a különbségek

Mind a farok, mind a szmokingok ünnepi jelmezekhez tartoznak. De a hátsó kabátot kizárólag hivatalos eseményeken viselik. Az a tény, hogy el kell jönnie a farokba, mielőtt egyes találkozók külön figyelmeztetnének. A szmokingot informális ünnepségre lehet helyezni.

A hátsó köpeny hosszú lapjaival egyszerű kitalálni a farokbevonatot. A fekete kreppből varrott, fényes selymet használva a lapelek számára. Ugyanazok a hajtókák lehetnek szmokingokon. Ez utóbbi nem követeli meg az alapvető részletek betartását, amelyek kötelezőek a hátsó kabát számára.

A kabátot nyitva tartják, hogy egy mellényt mutassanak drága gombokkal. De a szmokingot minden gombhoz rögzíteni kell.A szmoking színe eltérő lehet, sőt még a színek fényes gamma is megengedett, míg a hátsó kabát csak fekete lehet.

Divatos stílusok és modellek

Napjainkban a hátsó kabát számos változáson megy keresztül. És nemcsak a férfiak, hanem a nők számára is.

ruha

Nem fogsz meglepni mindenkit, aki ilyen ruhát visel, mint ruhakabát. Megismétli a hátsó hosszú farokkal díszített férfi kabát stílusát, míg az első rövid marad. Az elülső öltözőkabát szintén úgy néz ki, mint egy zakó, amelyen egy blúz viselhető. Vannak olyan modellek, amelyekben a kivágott "dzseki" nem jelent további ruházatot alulról.

A női ruha ruha viselése fehér inget és egy nyakkendőt is hordhat.

Női ruha kabát lehet egy külön ruhadarab. Alatta egy hosszú ruhát helyeznek a padlóra. Különösen fényűzőnek tűnnek a terjedelmes szoknyákkal rendelkező lángolt változatok, amelyeken a hosszú szárak nagyon kifejezőek.

kabát

A szőrzet is távolról hasonlít a férfi klasszikus kabátjához. Ilyen dolgok köre gazdag és változatos: hosszú lapelek vagy trapéz alakú, egymásra hajló hajtókák, gazdag gallérok. Ebben a stílusban a kabát luxusnak tűnik, és tökéletes, mint egy felsőruházat estélyi ruhában.

esküvő

Ha a vőlegény az öltözéket választja az élet legszentélyesebb alkalmára, akkor nem veszít el. A varázslat mértéke szerint a ruhája nem lesz a menyasszony oldalára. Leggyakrabban az esküvői ruha rendre van varrva. A szabónak a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, mert a vőlegénynek sok órát kell töltenie hivatalos ruhában.

A ruha tökéletesnek tűnt, figyelembe kell vennie a WC minden elemét: egy ing, egy állványos gallérral, tökéletesen illeszkedő mellény. A nadrágoknak megfelelő szinten kell lenniük a cipővel érintkezve.

tunika

A ruhakabát formájú tunika ugyanazokban a hosszú szárakban különbözik. Bár ebben a ruházati változatban nemcsak elöl, hanem hátul is lehetnek. A tunikák lehetnek elegáns ruhák és mindennaposak, különböző szövetekből, különböző színekből és mintákból varrva, beleértve a kényelmes otthon viselését is.

A kabát

A mai kabát-kabát az egyik legnépszerűbb modell. A vágás hosszúkás hátát egyenletesen vagy osztva lehet osztani. Hosszú emeletek várják a ruhákat. Bizonyos kiviteli alakoknál a padlók szaggal vannak varrva.

kardigán

A ruhakabát formájában kialakított kardigán egy érdekes dekoráció, amely alulról szokásos pólót és farmert visel. A köpeny-kardigán hosszú padlói és a vékony, szorosan illeszkedő anyag vizuálisan meghosszabbítja az ábrát, és karcsúbbá teszi. A kardigán nyakörvvel lehet a hátoldalán összegyűjtött résszel. Jól néz ki egy kalapot.

mellény

A mellény, amely a hátsó köpeny stílusán alapul, nagyon eredeti kiegészítés a ruhákhoz. A fehér ingen gyönyörűnek tűnik, és igazán ünnepi megjelenést hoz létre, különösen, ha a megfelelő fekete anyagból varrják, és fényes lapokkal egészül ki. A mellény alakja változó lehet, a kalaphenger tökéletes. A nők különösen lenyűgözőek ebben a képen.

Az ujjatlan mellény tovább nyitja az alsó ruhát. Fekete, fehér, a lehető leginkább lenyűgöző. A mellény önálló ruházatként viselhető. A nyitott karok és a vállak csábító és szexi megjelenést adnak a nőnek.

kabát

Napjainkban a kabátkabát különböző szövetekből áll, és minden évszakra tervezték, a bőr vagy a meleg szőrmodellek opcióiig.

blúz

A ruhakabát formájában kialakított kabát kényelmes, meleg ruházat, amely megbízhatóan lefedi a hátat és a hát alsó részét a hidegtől. A dzseki hosszú padlói védenek a széltől. Jó otthon viselni. Tökéletesen helyettesíti a felsőruházatot, míg az időjárás nem túl hideg.

klasszikus

A klasszikus ruhakabátnak szigorúan be kell tartania az etikettet, és teljes mértékben meg kell felelnie a meghatározott ruházati készletnek.A gallérnak tökéletesen a nyakra, a szövetre és a színre kell ülnie - szigorúan kövesse a klasszikus szabályokat. Az ilyen kabát viselése bizonyos módon szükséges, azaz egy gombos mellény, egy kigombolt kabát, egy hordozható kesztyű stb.

modern

A modern kabát már nem olyan szigorú, mint korábban. A fekete színek mellett más színek is megengedettek, valamint a különböző textíliák.

Lovagláshoz

A lovas dzseki lehet férfi és női. Speciális pamutszalagot csatolnak hozzá, amelyek jól illeszkednek az alakzathoz, és nem okoznak kellemetlenséget a versenyek és az egyszerű lovaglás során.

A bálterem tánc modellje

A bálterem táncbőrnek van néhány különbsége a vágásban. Ez a vállra és a hüvelyre vonatkozik, hogy a tánc során a vállövben ne látszódjanak össze. A váll lejtését csökkenteni kell. A hüvely szó szerint áramlik a karba.

A gallér szintén fontos. Meg kell nyitnia a nyakát, hogy ne zavarja és ne dörzsölje a bőrt a tánc során. Ehhez különleges módon varrjuk. A táncruhás kabát kiválasztásakor észreveszed, hogy a ruha teljes vágása kicsit visszaesik. Ez a sajátossága.

Gyermek modellek

A gyermekek számára természetesen nincsenek szigorú követelmények a felnőttek számára. Megengedettek és különböző színek, valamint kabátok és nadrágok. A fiú kabátja lehet fehér, fekete és szürke szín. És még több népszerű árnyalatot is kombinálhat.

A lányok számára választhat egy hosszú ruhát vagy mellényt, ha úgy néz ki, mint egy férfi.

Boríték ruha kabát baba

A bébi ruhakabát formájú boríték egy nagyon eredeti ajándék a kórházból való kibocsátás napjára. Az utcán egy ilyen „öltönyben” járva gyermeke elkerülhetetlenül elkapja a járókelők szeretetét. A keretboríték nem felsőruházat, hanem fekete-fehér vagy kék színű boríték, pillangókkal a boríték tetején és még gombokkal.

A ruhakabát formájában lévő boríték megtalálható a lány számára. És ez lesz a legtöbb szivárvány színe. Népszerű, természetesen, rózsaszín színű és fényes, többszínű opciók.

Teljes szoknya

Ruhák teljes szoknya - egy lehetőség elbűvölő lányoknak, akik ki akarnak állni a tömegből. Ebben a változatban a hagyományos hajtókák helyett egy összegyűjtött szövet található, amely szoknya.

színek

A klasszikus ruhakabát színe természetesen fekete. De ha mindenfajta modern lehetőségről beszélünk, különösen a nők számára tervezett lehetőségekről, itt számos modellt találhatsz. Nem fog meglepni senkit, aki zöld, piros vagy kék. Szürke és fehér színek már régen megengedettek még a hivatalos farok férfiak számára is.

anyagok

A bársonykabát különlegesen luxusnak tűnik a különleges szövettípus miatt. Ebből az anyagból úgy döntöttek, hogy még a régi időkben is ruharuhát kell varrni. Ebben az esetben a bevonatok többszínű változatát engedélyezték - kék, zöld vagy barna.

Hogyan válasszuk ki

Különösen óvatosan kell megközelíteni a ruhakabát kiválasztását. És bár a kabát, annak ellenére, hogy az ünnepélyes megjelenése, egy nagyon kényelmes ruházati formája ellenére, nem mindenre alkalmas. Ennek az a hátránya, hogy ideális kivágása miatt kiemeli a figura minden hibáját. Emiatt a merevség, a gerinchibák jól láthatóak lesznek. Ha nem tudja megjavítani őket, a kabátot el kell hagyni, de helyettesítheti a szmokingot.

A legjobb eredményt akkor érheti el, ha egy jó mestertől megrendelni kívánja a farokköteget. Aztán képes lesz elrejteni az alakzat minden hibáját.

Mit kell viselni

A kabát alatt egy inget helyeznek el. A pólót szorosan keményedni kell, a nyakörv és a sarkai enyhén hajlottak. Egy csokornyakkendő díszíti a nyakot és a diszkrét mandzsettagombokat az ingen. Egy mellény van rajta, mindig három gombbal. Ne feledje, hogy a mellény selyemszövete nem jó választás.

A kabát megrendeléssel, ha van ilyen. Ha nincs ilyen, akkor egy zsebkendő kerül a mellzsebbe.A ruhakabát arra kötelezi az embert, hogy fehér kesztyűt hordjon vele, és a szokásos karóráját egy láncos változatra változtassa.

Különleges követelmények vannak a cipők számára. Ezeknek a fekete bőrbőr cipőknek és ugyanazoknak a zoknoknak kell lenniük. Ha hideg, fekete kabátot kell viselni egy farokköpenyhez, és hozzá kell adni egy fehér sálat és egy kalapot a kabáthoz, ami szintén fekete.

A modern fiatalok farmert is viselnek. Természetesen ez már egy távoli kép a klasszikusoktól. De divatos és modern.

Stílusos képek

A farokba öltözött férfi már stílusos és hihetetlenül luxus. És ha nagyon óvatosan közelíti meg a választást, de létrehozhat egy igazán kényszerítő képet.

Hozzon létre egy elegáns képet egy ruha kabát nem nehéz még egy lány. Sok variáció létezik, és a leghíresebb divatházak gyakran használják őket.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok