Alkalmas egy fiúnak

Alkalmas egy fiúnak

Jellemzők és előnyök

Minőségi ruha egy fiú számára egy sor olyan ruházat, amely számos fontos jellemzővel rendelkezik. Mielőtt vásárolna, ne feledje, hogy a gyerekek életkoruktól függetlenül nagyon aktívak és mozgékonyak, a játékok és a napi tevékenységek során nem mindig gondosan figyelik a ruháikat. Ezért erősnek, kopásállónak és ismételt mosásnak kell lennie.

A kényelem szintén fontos szerepet játszik, előnyben részesülnek azok a jelmezek, amelyek kényelmesen ülnek a testen, ne dörzsöljék a rohamokat, és ne engedjenek aktív mozgást.

A varrás anyagoknak higiénikusnak kell lenniük, és nem okozhatnak allergiás reakciókat. Hideg időben a fiú öltönyének melegnek és vízállónak kell lennie, de lehetővé kell tennie a bőr lélegzését, ami a modern textíliáknak köszönhetően lehetséges.

A gyermek jelmez másik jellemzője az elegáns design, a divatos színek és a szép megjelenés. Mint minden felnőtt ember, a fiú mindig is lenyűgözőnek és barátságosnak, baráti barátok, osztálytársak és családtagjainak néz ki. Ezért a vásárláskor figyelembe kell vennie gyermekének preferenciáit.

A fiúk jelmezeinek előnyei közé tartozik a sokoldalúság - a teljes ruházati cikkek (nadrág, mellény, dzseki), képviseleti megjelenés bármilyen környezetben, a különböző helyeken való használat képessége: iskolában, távol, utazás vagy nyaralás.

Divatos stílusok és modellek

Elosztott néhány népszerű öltöny stílusát fiúk számára. Szabad stílusban, az aktív időtöltéshez és az üzleti teljesítményhez leginkább alkalmasak, nagyon hasonlóak a felnőtt férfiak hasonló ruházatához.

A két öltöny egy szabványos készletből áll: kabátból és nadrágból, néha mellényből egy kabát helyett. Természetes anyagból készült: pamut, gyapjú, viszkóz. Ez a fajta ruházat általában széles korosztályra van tervezve - 6-16 év.

Az előzőtől eltérően a trojka 3 darabot tartalmaz a készletben: nadrág, mellény és kabát. Ez egy univerzális készlet, amely demi-szezon. A felső három alatt válasszon egy megfelelő ing gallérral és csizmával.

A fiúk iskolai öltönyének hangsúlyoznia kell az üzleti stílust, a lehető leggazdagabbnak kell lennie.. Számos iskolában és gimnáziumban a fiatalabb és a középkorú gyerekek számára a szokásos formanyomtatványok vannak. Az iskolától függően a modellek eltérőek lehetnek, de mindegyiknek közös jellemzői vannak:

  • Egyenesen vágott nadrág - sötét vagy szürke.
  • Egy ing gallérral, rövid vagy hosszú ujjú, évszaktól függően.
  • Mellény vagy kabát, amelynek színei monoton vagy kockásak lehetnek.
  • A dzseki vagy mellény helyett a pulóverek telepíthetők standard mintába.
  • Cipőként a cipőt vagy cipőt választják.

Az iskolai ruháknak bizonyos szigorúsággal kell rendelkezniük. De a szovjet egyenruhával ellentétben a gyakorlatilag változatlan megjelenésű diákok számára a modern ruhák szebbek, kényelmesebbek és változatosabbak.

Kötött ruhák a fiúk számára a legmegfelelőbbek 3-9 hónapos korig, de 3 évnél fiatalabb gyermekek számára is megvásárolhatók. Előnyük a kiváló hidegvédelem, a puhaság és a rugalmasság. Gyapjúfonalból készült, környezetbarát, ami nagyon fontos ebben a korban a test számára.

2, 3 éves korban a szigorúság és az üzleti stílus nem vonatkozik a ruházatra. Ezért kényelmes, világos, természetes szövetkészleteket választhat.A gyermekek korcsoportjának méretei: az orosz címkén 24 és 38 között, az XXS-től a L.-ig terjedő nemzetközi szinten.

A legjobb választás egy újszülött számára egy jumpsuit. Megőrzi a hőt, kényelmes, ha öltözködik és eltávolítja, kevésbé gondoskodik a mosás során. Két fajtája van: hosszú ujjú és nadrág, vagy egy rövidített változat. A 0 és 9 hónap közötti gyermek szülési kórházának kivonatán egy csúszkából és blúzból álló készletet vehet fel.

6, 8 éves korában, amikor a gyermek már iskolába jár, a legjobb, ha egy háromdimenziós öltönyt választunk üzleti stílusban. Ez nemcsak a rendezvényre, hanem a látogatáskor is releváns lesz.

Tizenéves öltönyök a lehető legközelebb a felnőttekhez. Az üzleti kabát és nadrág minimális zsebekkel és dekoratív elemek hiányával nagyon hasznos lesz. A 10–16 éves fiúk 147-170 cm-es növekedésűek, a nemzetközi jelölés szerint 152-170 vagy 14-16 XL méretűek lesznek. A 15-17 éves fiatalembereknél érdemes felvenni egy lekerekített vállú kabátot, rövidített hosszúsággal, a derekán kúpos, és a vállaknál kissé szélesíteni.

színek

Klasszikus szín üzleti öltönyökhöz, két-három fekete. De jól nézzen ki, és a szürke, sötétkék, bézs színezés lehetőségei. Az iskolások számára vannak különböző kockás mellények vagy pulóverek különböző színek kombinációi. A lényeg az, hogy nem voltak túl fényes hívó színek.

A fehér színekkel rendelkező jelmezek ünnepekre, ünnepi eseményekre alkalmasak. Az óvodáskorú kisgyermekek számára a szórakoztató rajzokat biztonságosan lehet vásárolni.

anyagok

A fiúk számára a jelmezek gyártására szolgáló anyagok között megtalálható a legnépszerűbb.

  • A gyapjú, mint a gyermek ruházat természetes anyaga a leggyakoribb. Lehetővé teszi a bőr lélegzését, miközben megtartja a melegséget.
  • A pamut ökológiai tisztasága, hipoallergén tulajdonságai miatt népszerű. Az anyag 100% -át tartalmazó termékeket gyermek ruházatként ajánljuk. Amikor a pamut mosás tulajdonságai csökkentek, amit figyelembe kell venni az áruk vásárlásakor.
  • A selyem egy természetes anyag, amelyet a selyemhernyó kókuszából gyűjtöttünk. Az ebből készült ruházat jó higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik. A selyem széles körben használatos a gyermekek ruháinak varrására.
  • A velúr puha, bársonyos az érintőfelülethez. Rugalmas, maximális kényelmet biztosít a rendszeres kopás mellett.
  • A chintz egy vászon, könnyű alsónemű készítésére alkalmas pamutszövet. Ezért széles körben használják a 3 év alatti kisgyermekek ruháinak varrására.

Hogyan válasszuk ki

A bármilyen korú fiúnak megfelelő öltöny kiválasztásakor figyelembe kell venni a gyártási anyagot. Előnyöket kell biztosítani a minimális kémiai adalékanyagokkal rendelkező természetes szöveteknek. Chintz és pamut ajánlott, a szintetika nem érdemes megvenni. A vásárlás előtt - a kötelező felszerelés annak biztosítására, hogy az öltöny kényelmesen illeszkedjen, nem korlátozza a mozgásokat, nem dörzsöli.

Iskolai egyenruhát vásárolva, a trojka ellenőrzése szükséges annak érdekében, hogy a fenék nadrágai jól illeszkedjenek, a nyilak pontosan a térd közepén haladjanak, és némi mozgástér van a növekedésre.

A dzseki jól illeszkedik, könnyedén megnyomja az összes nyomógombot, nem nagy a vállakban, és a derék alá esik. Ilyen körülmények között az öltöny tisztán és tiszteletteljes képet ad a hallgatóról.

Kisgyermekek számára érdemes kiválasztani a legérzékenyebb szövetekből készült termékeket: calico, pamut, gyapjú. Tökéletesen illeszkedniük kell a testhez, könnyen öltözködni és felszállni.

Mit kell viselni

Egy nadrágból és egy dzsekiből (mellényből) álló öltöny viselése világos színű, hosszú ujjú és galléros ing. Hogy reprezentatívabb legyen, kiegészítheti ezt a ruhát nyakkendővel vagy csokornyakkendővel. Hideg időben a ruhák nem lesznek feleslegesek a természetes alapanyagokból készült meleg termikus fehérnemű viseléséhez. Az ilyen ruhák semmilyen esetben nem használhatják a sportcipőket - cipőket vagy cipőket.A jelmezeket csak cipőkkel és cipőkkel kombinálják, szélsőséges esetekben szandálokkal.

Márka hírek

A fiúk számára alkalmas népszerű márkák közül érdemes megjegyezni a következőket.

Reima a gyermekruházat gyártására specializálódott. A finn gyártó kiemelt figyelmet fordít, elsősorban meleg ruhákra, amelyek képesek megvédeni a súlyos északi fagyoktól. Ezért hazánkban ez a márka népszerű. A Reima fiúk jelmezei szép design és tartósság.

Ruhák a kicsiknek Mark formelle érdemes megvenni, mert praktikus, kényelmes és ellenáll a mosásnak. Bemutatott gyönyörű rövidnadrágok és pólók, amelyek nagyszerűen fognak kinézni a baba.

Anessi gyerekek lehetővé teszi a nyári, téli és demi szezon öltönyöket a fiúk számára, amelyek a legkényelmesebbek és praktikusabbak. Különösen jóak a mindennapi viselethez, hosszú utakon mehetnek.

Stílusos képek

Példák a fiúk jelmezeinek stílusos képeire.

Az Angri sportruházat világos és hűvös. A narancssárga színezés a kedvenc játékod vidám képével sok pozitív érzelmet ad.

A nagyon elegáns üzleti modelleket előállító Slavyanka tökéletes a hazai márkákból származó iskolák számára. Nagyon szép vágásuk van, két vagy három változatban. A szigorú fekete szín nagyon lenyűgöző lesz.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok