Divatos női pulóverek és blúzok 2019-ben

Divatos női pulóverek és blúzok 2019-ben

Gyakorlati kabát - nélkülözhetetlen dolog a női szekrényben. A modern modelleknek sokféle stílusa, színei és anyagai vannak, így bármilyen alkalomra választhat. Az új gyűjtemények fényes és klasszikus tárgyakat viselnek, rajzokkal és nyomatokkal játszanak. A legnépszerűbbek:

 • Meleg: kézzel kötött és kötött, újra visszakerülnek a dobogóra. Most ez nem egy nagymama stílusa, hanem eredeti, kötetlen, finom szövésű és áttört modellek. Tökéletesen felmelegednek egy hűvös napon, és beleolvadnak a legtöbb dolgba. Az ilyen elemeket a Vera Wang és az A Detacher gyűjtemények tartalmazzák.
 • Gombokon: egy ilyen rögzítőelem, mint mindig, releváns. Fémből, fémből, Swarovski strasszos vagy természetes bőrrel bevont, gyakran monokromatikus női pulóver igazi díszítése. Valójában nagy gombok vannak egy nagy méretű kötött kardigánon, sok kicsi a vékony kötöttáru.
 • Zip-up: A praktikus pulóverek vagy hosszú cipzáras kabátok sokoldalú választás a mindennapi viselethez. Ilyen lehet egy klasszikus vagy sportos vágás, kombinálva farmerrel, szoknyával, eredeti cipővel. A szabadság érzését adják, és nem korlátozzák a mozgásokat.
 • Fény: a vékony pulóverek a kötöttáruból, áttetsző pamutfonalból készülnek, melyet a divatos nők kiegészítenek a nyári szundresszusokkal, ruhákkal. A romantikus romokkal és puha sziluettvel rendelkező női modellek díszítik a Zac Posen és Emilio Pucci gyűjteményeket.
 • Szőrmével: ez a szezon divatos elemei a stílusos részletességgel jellemezhetők - a cél a sarkvidéki róka, a nyérc vagy a róka természetes szőrme. Ezek a remekművek bemutatták Balmain és Sally LaPointe. A látványos pillanatok zsebek, mandzsetták, vagy a vállakat magában foglaló ike formájában nemes és elegánsak. A monokromatikus pulóver alja, amelyet drága szőrmével díszítettek, az idén igazi trend.
 • Polo: női kötött póló, hosszú ujjú, tökéletesen illeszkedik az alakzathoz, egy elegáns képet alkot egy városi lánynak. Egyszerű mintákkal, meztelen vagy pasztell színekkel ez a fajta blúz kiegészíti az irodai íjat, a tanulásra vagy a barátaival való sétát. A Polo Ralph Lauren szürke és fekete pulóverek a modern divat igazi klasszikusai.
 • Fad: az elegáns ujjú pulóverek és ingek gallérja ismét trendben van. A csalásokat a fiatalok szerették, ideálisan illeszkednek egy üzleti stílusba, a hétköznapi, elegáns, kiegészítve a platformon egy ceruza szoknyával, barátokkal és papuccsal. A sötét kötöttáru és a fehér blúz kontrasztos kombinációja egyszerű, praktikus és könnyű sportos akcentussal rendelkezik.
 • Baba alsóruhája: ideális hűvös nyári napokhoz - vékony pulóver csat nélkül. Egyágú ujjakból készült, a nyújtás hatására a könnyű kabátokhoz hasonlít. A világos színek és az egyszerű vonalak elegáns képet alkotnak a romantikus jegyzetekkel, amelyek alkalmasak bármilyen női alakra. A Tracy Reese új modelljei maximális hosszúságú, szőrzsebek, az őszi kabátok helyett. A nyakon lévő egyetlen gomb formájában egy elegáns akcentus hangsúlyozza a mell gyönyörű formáit, flirtatikusan megnyitva a dekoltázs területét.
 • Klasszikus: egyszerű silhouette pulóverek újra relevánsak. A fő hangsúly a pasztell színekre, a felszerelt vonalakra és a minőségi kötöttárukra összpontosít. Érdekes klasszikusok az angol stílusban minden helyzetben, a kabátok és a kardigánok helyett.Az ilyen kabátokkal ellátott képek elegánsak, tiszteletreméltóak és figyelemfelkeltőek, így helyet biztosítanak egy irodai kép kísérletezéséhez. A klasszikus modellek jobb választás a finom gyapjú, a kasmír vagy a pamut között, ami tökéletes illeszkedést biztosít.
 • Kétdimenziós pulóverek: két különböző színű vágott pulóver kombinált modelljei már nem hagyják el az utat több évszakban. A divatos nők a klasszikus stílusban nemcsak monofonikus lehetőségeket választanak, hanem szekrényüket is szép újdonságokkal, csipke vágással, gyöngyszemekkel vagy terjedelmes virágokkal kiegészítik. Úgy néz ki, mint egy sötét kasmír golf és egy fényes, túlméretezett pulóver, amely a kényelem és a nőiesség benyomását kelti.
 • Egy ferde villámlással: a ferde villámlással járó fizetés, amely gondatlanságot és könnyedséget ad, az ifjúsági divat valódi trendévé válik. A sportos akcentussal ellátott pulóverek nagy nyaklánccal rendelkezhetnek, amely érdekes módon a vállra esik, és a nyakvonalat képezi. A fényes lányok eredeti termékei meleg melanzsából, kasmírból készülnek, enyhe aszimmetriájuk van az első polcokon.
 • Kapucnis pulóverek: a funkcionális melegített pulóverek nem mennek ki a divatból, kiegészítve a modern divatos nők sportos stílusát. Érdekes, hogy a pulóver kontrasztja a kapucnival és a lakonikus leggings, egyszerű vékony farmer. Ő lett nőiesebb, meglepő, rózsaszín, bíbor vagy türkiz színek árnyalatai. Stílusos, nagy nyomtatású, gyermek rajzfilmfigurákkal díszített kapucnis pulóverek lettek a szezonban. A meleg pulóvereket sok dolog kombinálja, amelyeket aktívan használnak a tervezők merész ötleteinek megvalósításához.
 • Kapucnis: A tavalyi szezon lágy trendje nem veszít el, mégis sok lány számára kedvelt pulóver marad a csodálatos kényelemért és melegségért. A nagyméretű, nagy kapucnivalú kapucnis pulóverek egy alkalmi megjelenés divatos részévé váltak. A lédús színek, a kenguru és a vicces nyomatok nagy zsebei megkülönböztetik a modell ifjúsági sorait. Elengedhetetlen részlet volt a mesterséges szőrme hozzáadása, ami nagyszerű ötletet teremtett a kapucnivalnak egy piknikre, egy hűvös őszi este egy kutyával sétálva.
 • Parka: a szezon újdonsága, puha kötött anyagból készült, ideális az önálló magabiztos lányok számára. A szeretett dzseki könnyű változata sokan szép női dzsekik lettek. A praktikus hosszúság és a kényelmes cipzár a parkot alkalmi helyettesítővé tette a szokásos kardigánhoz. Az új verziók stílusos felismerhető kialakításúak, világos nyomatok és világos árnyalatok. Az absztrakt vagy gyermek rajzokkal ellátott ilyen pöttyös dzsekik gyűjteményei népszerűek minden korosztályban.
 • A szőrzeten: kiválóan helyettesíti az őszi kabátot - parkot vagy kapucnivalot a szőrzeten. Ez a gyapjúszövet segít egy hangulatos kép létrehozásában. A norvég motívumok a zsinórra kötött kötött kötöttáru eredeti tetejét hihetetlenül kényelmesebbé teszik. Könnyű, könnyű szőrme folytatódik a motorháztetőben, hideg napon melegítve. Egyedi megjelenésű, valódi bőrből készült kapocs, fém vagy fa elemekkel.
 • Pulóverek: az elegáns pulóverek új kollekcióban magabiztosan préselték az egyszerű pulóvereket és pulóvereket. A modell a legegyszerűbb vágás, szabad sziluett, praktikus és nem rendelkezik rögzítőelemekkel. A pulóver stílusát portrék, hatalmas feliratok, gazdag rajzok formájában szokatlan nyomatok határozzák meg. A kerek nyak és a széles elasztikus szalag egyfajta kiegészítője és díszítése a sportstílusú pulóvereknek. Az iSwag, az Emporio Armani és az EligoCod gyűjteményei meglepődnek, és az űrben lévő hangjegyekkel meleg hangokat vonzanak.

Divat trendek

A legújabb kollekciókból készült pulóverek a stílusok elképesztő keveréke.

A mindennapi dolgokból az esti vagy a hétköznapi íj központi elemévé válnak, és a dekorációval és a gyönyörű textúrakal vonzza a figyelmet.

Nyomatok és rajzok

A predatory nyomatok ismét a népszerűség csúcsán találhatók.A hosszúkás kardigán, rövid mellény mindenféle tartományában nagyszerű a leopárd luxus hangja. A geometriai formák, a törött vonalak és az avantgárd minták lédús kombinációi a hagyományos etnikai motívumokat és a skandináv mintákat pótolják. Minden olyan árnyalat kísérlet, amely egyedülállóvá és eredetinek tartja a ruhát unalmas téli dolgok között, üdvözlendő.

Az ifjúsági trendek 3D-s rajzokkal rendelkező, elegáns pulóvereket és pulóvereket használnak. A kötetnyomatok bátorsággal, szépséggel és eredetiséggel csodálkoznak, színekkel és érdekes telkekkel játszanak. Az alkalmazás új technológiájának köszönhetően minden dolog egyedivé és fényessé vált, ami megfelel az általános vágyakozásnak.

A klasszikus virág- és virágdíszek mellett rajzfilmrajzokkal ellátott pulóvereket és pulóvereket új jegyzetekkel játszanak:

 • Jégkrémmel: egy képregény kép azonnal tetszett a nyári hangulat megteremtéséért, és szépnek látszik a gyengéd mentán, a főfelület rózsaszín alapon. Egy „ízletes” pulóver, egy nagy vagy több „újság” -nyomattal, a megfelelő kombinációval bármilyen korosztály számára alkalmas.
 • Mickey egérrel: egy aranyos amerikai egér eltörte a divat ékszerek népszerűségét. A bombázóknak és a vidám hősökkel ellátott könnyű blúzoknak egy nagy képe, fényes hangja és kontrasztos ujjai lehetnek.
 • Egy mosómedve: őrült aranyos kisállat, amely a divatos női dolgokban tükröződik. A 3D grafikában mosómedve csípővel rendelkező gyönyörű pulóverek nagyon fontosak és eredetiek. Kötött vagy kötöttáru csodálatosnak tűnik a klasszikus világos szürke színben.
 • Csíkos: az idei trend - pulóverek vagy pulóverek csíkokkal. Széles, keskeny, kontrasztos árnyék - csíkos pulóverek retro stílusban jóak minden aljjal. A szokásos tengeri motívumok mellett fontos a szürke, fehér színek kombinációja, és egy nagy betűnyomtatás hozzáadásával egyéniséget kapunk.

A szezon visszafogott színsémát, a természetes színek szépségét kínálja, melyet a női pulóverek újabb módon mutatnak be. A legnépszerűbb a tervezők között:

 • Bézs: a legegyszerűbb bézs lehet hússzerű, hasonlít a kávéhoz. Az ilyen pulóverek egyszerűsége lehetővé teszi, hogy üzleti stílusban kombinálják azokat, és hatékonyan kiegészítik a fényes alját.
 • Rózsaszín: ismét érzékenység és nőiesség. A rózsa szokásos árnyalatán kívül a divatos női ruhák vékony kasmírból vagy gyapjúból készült pulóverekből állnak, amelyek színes színűek, vagy korall jegyekkel. A könnyű csipke részletek ideálisak egy esti vagy romantikus megjelenéshez.
 • Szürke: a klasszikus szürke minden hangja releváns és részt vesz a friss halmazok létrehozásában. Az érdeklődés hullámában a retro visszaadja a fülbemászó dallamot. Grafit vagy ashy mint fővászon, a tervezők ügyesen hozzáadják termékeikhez lédús nyomatokat és geometriai mintákat.
 • Piros: egy ilyen merész színû kabát lehet egy alkalmi megjelenés alapja. A vékony kötött golf hígítja az irodai öltönyt, és a bíbor pulóver kiemelheti a világos bőrt. A legtöbb gyűjteményben a piros részleteket és ékezeteket ábrázolja, a természetes árnyalatok monokrómát hígítva.
 • Álcázás: a katonai stílus magabiztosan belépett a mindennapi életbe. A minimalizmus szerelmeseinek merész mintázatú, ujjakat rajzolhat ki, kiemelve az elején. A valódi hölgyek katonai nyomtatási, játék- és keverési irányokat élveznek.

anyagok

A divatos hírek nemcsak a különböző stílusokat és színeket érik el. A kézi vagy gépi kötés újdonságai hihetetlenül nőiesek, szexiek, vékony sziluettje van. Ez olyan modern mesterséges és természetes anyagok használatával érhető el, amelyek a termék alakját is jól használják, még gyakori használat esetén is:

 • Kasmír: a női blúz vagy a golf ilyen alapja az igazi királynő választása. A puha anyagból készült termékek kellemes tapintásúak, nem okoznak irritációt és tekintélyesek.A kasmír pulóver bármilyen stílusban kitűnő választás a hideg évszak számára, amelyet egy irodában vagy alkalmi ruhában meg lehet verni.
 • A fűből: az ifjúsági stílus és a könnyű meggondolatlanság bolyhos "füvet" ad a modelleknek. A Fantasy tervezők a pulóvereket és a bolerókat eredeti, kényelmes és romantikus dolgokba fordították.
 • Gyapjú: a kézművesség ismét trendben van, és a praktikus gyapjú pulóverek állandó része a tavaszi szezonnak. A gyönyörű, tartós szál ideálisan komplex mintákhoz, terjedelmes zsinórokhoz és aránokhoz illik, kellemes árnyalatú.
 • Farmer: új és stílusos pulóverek vastag farmernadrágból, gyapjúval. Ilyen dolog bármilyen korú nők számára viselhető, akik szeretnék hangsúlyozni a jó ízlésüket és klasszikus jegyzeteket hozni a szekrénybe.
 • A mohairból: egy vékony, bolyhos szál ideális a kiváló minőségű, kézzel készített mesterművek készítéséhez. Az ilyen pulóverek magas árat és egyedülálló dizájnot tartalmaznak. A szelíd mohair és a sűrű bőr vagy szőrme részleteinek kontrasztja naprakész.

hossz

A szezon számos lehetőséget kínál a divatbemutatók blúzjának viselésére, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza a legmegfelelőbb alakot és ízlést:

 • Hosszú: egyszerű kardigánok váltak egyfajta kötött kabátként vagy kabátként. A rengeteg térfogatú dekoratív részletekkel díszített dolgok jobban megfelelnek a karcsú lányoknak.
 • Klasszikus: tényleges és igényelt szabványos hossz a derék alatt. Egyszerű méretű pulóverek és fényes pulóverek lehetnek bármilyen testméretű lányok számára. Az új túlméretezett stílus észrevétlenül elrejti a hibákat és könnyedséget kölcsönöz.
 • Tunikák: meleg kötött kötött tunikák kiszorítják a ruhákat. Az etnikai motívumokkal díszítettek tökéletesen kiegészítik a nadrágot vagy a vékony. Ezek durva bőrű hevederrel viselhetők, nagy tárgyakkal hígítva.

Hogyan válasszunk egy számot

Meglehetősen könnyű választani egy stílusos és helyes modellt, amely egyedülállóvá teszi az ábrát. A karcsú lányok szinte bármilyen stílust és hosszúságot választhatnak, merészen ötvözve a szorosan illeszkedő térdmagasságokat és a szerelt pulóvereket bármilyen aljjal. A vékony, elegáns csuklópántok ¾-es ujjúakkal és egy lenyűgöző mellkasgal, pulóverrel, illatú vagy V-nyakúakkal.

A teljes lányok nagyszerű stílusos újdonságok a tengerentúlon, amelyek különböző, szabadon vágott és drága kötöttáruból készültek. A hosszúkás, egyenes vágású kardigánok, amelyeken zsebek vannak, és a könnyű mintázatú kötött minták segítenek elrejteni a térfogatot. A buja fiatal hölgyek nem tölthetik fel a szekrényt nagy, viszkózus és zsinórra szabott kabátokkal, előnyben részesítve a könnyű kasmírot, az angórát vagy a mohárt.

Mit kell viselni

Sok kötött pulóvernek van egy kis retro színe, amely lehetővé teszi, hogy azokat szoknya és egyenes vágású nadrággal kombinálják. Az új modellek különleges helyet foglalnak el a képekben, az átfogó stílus és szín diktálásával. A nagy kötés, a nyújtás és a tömör árnyalatok elképesztően aktualizálják a széles tetőt és a keskeny alátétet. A Ralph Lauren szorosan illeszkedő golfja könnyedén megverhető egy irodával vagy vékony szoknyával, nadrágos nadrággal.

Divatos pulóver vagy kardigán tökéletesen kiegészíti a farmer íjakat. A Detacher hosszúkás pulóverei jóak, fekete vagy kék klasszikus illeszkedéssel. Az eredeti pulóverek nem szabványos kivitelűek, vagy Christopher Raeburn-tól kifeszített pulóverek a comb közepéig tökéletesen kombinálva vannak egy csinos barátjával. A karcsú lányok szorosan illeszkedő vagy laza tunikát viselnek szakadt soványsággal.

Márka hírek

Számos jól ismert tervező új, divatos blúzok és pulóverek gyűjteményét készíti, figyelembe véve a divat trendjeit és kívánságait. Az Adidas német sportmárka a mindennapi pulóverek modelljeiben igyekszik a kényelmet, a magas színvonalat kombinálni. A legnépszerűbb pulóverek nagy zsebkengével vagy cipzárral, az Adidas fényes márkájával. A motorháztetővel kiegészítve a fleece és a kötöttáru egyaránt jó a reggeli kocogásra vagy piknikre.

A Reebok cég aktív életstílus-rajongókra összpontosít, és a sportkesztyűk egyszerű kombinációját kínálja, amelyek könnyen kombinálhatók a mindennapi dolgokkal.

A szürkék egyszerűsége mellett, amelyet a Reebok a modelljeinek szabásában aktívan használ, a kollekciók türkiz, lila vagy rózsaszín virágokkal örülnek. Az ilyen kapucnis pulóverek tökéletesen védik a hideget, és segítenek a baráti társaságok számára sétálni.

Az olasz márkájú Stone Island nem változtatja meg a koncepcióját, és a rajongóknak egyszerű kabátváltozatokat kínál. Kényesen kiegyensúlyozza a kiváló minőségű kötöttáru hihetetlen kényelmét és az egyes termékek átgondolt tervezését.

Az első pillantásra egyszerű, alkalmi stílusban kapucnis pulóverek és pulóverek tökéletesek egy alkalmi megjelenéshez. Egyedi textíliák, különleges szabásuk lehetővé teszi, hogy ezek a Stone Island pulóverek felismerhetőek legyenek, lehetővé téve, hogy bármilyen farmert, pamut nadrágot és cipőt viseljen.

A Next újdonságai, amelyek új kötöttáru-sokat mutattak, segítenek a kép fényében és szelídségében. A gyönyörű sziluettek, az egyszerű vonalak és a minimális díszítés segít a nőiesség fokozott hangsúlyozásában.

A Nekst cég tervezői kék, fehér és szürke árnyalatokat kombináltak, amelyek a legtöbb modellben dominálnak. A nyugodt pulóverek és pulóverek könnyedséget biztosítanak, és a hosszúkás kardigánok tökéletesen illeszkednek az alkalmi ruhákhoz, nadrágokhoz vagy nadrágjátékokhoz.

Az év stílusos képei

Az őszi-téli szezonban a divatos nők kellemes hangulatot árasztanak, hatalmas applikációkkal, gazdag nyomatokkal, amelyek lenyűgöző kontrasztot adnak a tömeges kötéshez és a színekhez. A stilisták hosszú kardigánt kínálnak az öv alatt, szoknyákkal a padlóra, könnyű pöttyös ruhákra vagy kockás ingekre.

A nyári képek a tágas zsinórok és a klasszikus minták miatt rövid és elegáns blúzok lehetnek. Érdekesnek tűnik az elegáns rövidnadrágokkal, szemben a bőr és a selyem szoknyákkal. A stilisták azt ajánlják, hogy vegyenek figyelmet az aszimmetrikus kardigánokra, amelyek nem szabványos minták, divatos pulóverek, nyitott vállakkal és nem félnek az egyéniségüktől.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok