Kötött pulóverek - a 2019-es fő trend

Kötött pulóverek - a 2019-es fő trend

divat

Az ősz érkezésével minden divatos nő úgy gondolja, hogy új, meleg ruhával ruházza fel a szekrényét. Ebben a szezonban nem kell sokat szenvednie a ruhák kiválasztásában, mivel a kötött pulóverek a 2016-os fő trend. Jelenleg olyan nagy számú kötött pulóver modell van, amely minden lánynak tökéletes választás.

legombolós

A gombos pulóverek kényelmesek, mert az időjárási viszonyok szerint lehúzhatók és felcsavarozhatók. Egy könnyű kabát helyett egy kötött blúz, amely gombokkal van ellátva.

csipkekötés

Az áttört kötésből készült dolgokban lyukak vannak. Az ilyen kötéshez használjon vékony gyapjúfonal és papírfonal. Áttört pulóvert viselni lehet a meleg szezonban. Az ilyen modellek nőiesek, vonzóak és csábítóak.

Egy vállon

Kötött pulóver egyik vállán piszkos, gyengéd és csábító. Ezenkívül nem lesz olyan meleg. Leggyakrabban az egyik vállú pulóverek tágasak és terjedelmesek, ami sok hiányosság elrejtésére szolgál.

kardigán

A klasszikus kardigán egy gombnyomó pulóver, mély V-nyakú. A kardigánok sokféle variációja van: különböző kivágásokkal, gombokkal, derékban. A kardigán meleg és hideg időben is viselhető. Ez lehet a kép teljes jogú tárgya, és az őszi kabát helyett használható.

Szíjjal

Kötött pulóver, övvel, nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnék hangsúlyozni a derék vékonyságát. Kiválaszthatja a keskeny és széles öveket is. A zakók sokféle stílusa nem korlátozott.

A kastélyban

Kötött pulóverek a záron leggyakrabban sportstílushoz kapcsolódnak. A hűvös évszakban kabát helyett viselhetők. A kényelmes modell sétákra és sportolásra alkalmas.

kombinált

Kötött anyag és szövet kombinációja - az eredeti változat. Érdekes megnézni ingeket, amelyek felülete kötött, áttört anyagból készült. Ez a blúz biztosan felhívja mások figyelmét, és vegye ki a tömegből.

térfogat-

A több évszakos térfogatú kötött pulóverek divatos trendek. Az ilyen modellek nagyon magasak a magas magas lányoknál. A nem ideális figurával rendelkező lányok számára a kötet pulóverek akkor is alkalmasak, ha extra kilogrammokat kell elrejteni a hasban.

Téglalapból

Ezek a pulóverek egy egyszerű, kötött téglalapból készülnek, amelyek lyukakkal vannak ellátva. Vannak olyan modellek, amelyek megkönnyebbülés mintázattal, áttört és egyszerű párosítással rendelkeznek. Az ujjak hosszúak és rövidek lehetnek. Nagyon kényelmes és kényelmes modell.

transzformerek

A kötött transzformátor kabát egy eredeti és multifunkcionális dolog. Leggyakrabban két vagy három színben. A transzformátorok néhány modellje bolero, sál és mellény lehet.

Nincs varrás

Sok varázslónő zökkenőmentes minta pulóvereket készít. A kötés előnye, hogy a kötés folyamatában a blúz testre szabható, és az útvonali hibákat kijavíthatja. Egy ilyen dolgot viselve a test örömmel fog élni, hiszen nem mindenki szereti az öltések érzését a kötött modellekben.

Bőrhüvelyekkel

Kötött dzseki bőrhüvelyekkel - látványos és stílusos modell. Ez az opció belefér egy alkalmi íjba, irodai öltözködési kódba, amely alkalmas kilépésre. A kabát és az ujjak hossza eltérő lehet.

Szaggal

A kötött nyakú pulóverek kiemelik a nyakvonalat és a derékot.

kabátok

A kötött kardigánok nem különböznek a klasszikus kabátoktól. Felszereltek és egyenesek, rövidek és hosszúak.

Harisnyakötő öltés

Sál - az egyik legegyszerűbb minta. A pulóverekben nem csak önmagában használják, hanem háttereként a áttört vagy harisnya kötéshez is. Az ilyen termékek előnyei: megőrzik formájukat, ne nyúljanak és ne alakuljanak át.

Visszatérve áttört

A hátsó nyílászárók nagyon elegánsak és nőiesek, hangsúlyozzák a test szépségét. Ezek a pulóverek tökéletesek az esti kilépéshez és a romantikus dátumokhoz.

Pulóverek köpenyek

Kötött köpenyek elengedhetetlen dolog az ősszel és tavasszal. A kabátok lehetnek bolero vagy poncho formában. Ezek ideálisak a gyalogláshoz, a kényelem érzéséhez.

A hátsó gombokkal

A hátsó gombokkal ellátott kötött kabát eredeti és nőies. A hátoldalon levő kivágás V-alakú vagy „hajó” lehet. Ez a modell tökéletes a fiatal lányoknak.

A rácsban

Kötött pulóverek a hálóban tél és nyár. A rács nagy vagy kicsi lehet. A nyári opciót mellényre vagy felsőre lehet helyezni. Tökéletes fehér mez. Egy pólót is felvehet, hogy megfeleljen a kabátnak. Nyári dzseki a rácsban viselni és nyaralni, a fürdőruhát felhelyezve. A hálós kabátok téli modelljeit keskeny köpenyes ruhákon és teknősökön viselik.

A hajó nyakával

A hajónyakú pulóverek gyengéd nőies választás. Ez a nyakkivágás csak a vállak felső részét nyitja meg. Gyönyörűen hangsúlyozza a lejtős női vállakat, a nyak finomságát és hajlítását, egyenes testtartást. Ez az opció bármilyen típusú arcra illeszkedik. De a széles vállú lányok nem ajánlják ezt a stílust, mert vizuálisan növeli a vállakat.

Boho stílus

A boho stílusban számos eredeti irányt egyesít: punk, hippi, etno, öko, népi és évjárat. A leghíresebb boho kötött kardigánok terjedelmesek, nagyon tágas zsebekkel, aszimmetrikus hosszúságúak. Bármi eredetiség és aszimmetria üdvözlendő Bohóban.

Sleeve típus

Rövid ujjú

Rövid ujjú hosszúságú lehet, hossza könyök, hossz. Az ilyen ujjú kötött pulóvereket mind hideg évszakban, mind meleg évszakban lehet viselni. Télen emelje fel, ing, vagy egy rövid ujjú kabát alatt viselt nadrágot.

Széles ujjú

A széles ujjak egy denevér szárnyhoz hasonlítanak, ahonnan a nevük származik. Leggyakrabban egy denevérhüvelyzel kibővített modellek készülnek.

Raglannal

Raglan - ez a vtachnoy hüvely. A hónaljtól a kabát nyakáig ferde varrást képez. A raglán ujjaknak köszönhetően a vállát vékonyabbá teheti.

anyagok

Mohairból

A mohair nagyon vékony fonal. A mohair termékei könnyűek és gyengédek, de ugyanakkor nagyon melegek. A mohair hipoallergén, tartós és kopásálló. Lassan gyullad és lassan nedves lesz.

Vastag fonalból

A vastag fonal nagyon népszerű. Ha úgy dönt, hogy megkezdi a kötést, akkor kezdje meg a vastag fonalat. A kötési folyamat egyszerűnek és gyorsnak tűnik.

Az angórából

Az angóra dolog szelíd, kellemes tapintású és nagyon meleg. Az angorának vízlepergető hatása van. Foltálló és praktikus viselet. A hátránya az, hogy az angórából származó termékek nem tolerálják a mosást.

A melange fonalból

A Melange fonal különböző minőségű lehet. Gyapotból, gyapjúból és akár szintetikus anyagokból készül. A Melange fonal különböző árnyalatokban színezett szálakból áll. Ennek köszönhetően a melange fonal nagyon szép és eredeti mintákat hoz létre.

A pamutból

Kötött pulóverek, organikus pamutból - nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretik a sportot és az aktív időtöltést. A pamut jól tartja a hőt, és átengedi a levegőt. Az ilyen ruhák teste lélegzik. A súlyos fagyok esetében vegye fel a kabátot egy másik anyagból.

Akrilból

Az akril szintetikus szál. Jó a mohair és a gyapjú keverékében. Az akrilszál tökéletesen utánozza a gyapotot. Ugyanakkor hipoallergén, kopásálló, nagy szilárdságú.Az akrilfonalból származó dolgok hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. Ezen kívül az akril kellemes a test számára, kényelmes viselet és melegen tart. Mínusz akril - a statikus elektromosság felhalmozódása.

A lenből

A lenfonal előnye a környezetbarát, természetes és hipoallergén hatású. A vászon fonalból hosszú ideig tartják a prezentációt, és tökéletesen elviselik a sok mosást.

Selyemből

A selyemfonalnak sok pozitív tulajdonsága van. A selyem fonalak nedvességet szívnak fel, lehetővé teszik a levegő áthaladását, nem okoznak irritációt a bőrön és nagy szilárdságúak. A selyemfonal sima és puha tapintású. De a selyemfonalból készült termékek nem szeretik a nap sugarait és a hőt. Az ilyen dolgoknak különleges kényelemre van szükségük. A selyemfonal hátránya a magas költség.

kötöttáru

A kötött pulóverek legnépszerűbb anyaga a viszkóz kötöttáru. Tökéletesen megtartja a dolgok alakját, és nem habozik. Ez a mez rugalmas, feszes és puha. A viszkóz kötöttáru nem lesz meleg.

gyapjú

A gyapjú kötött pulóverek különösen jól használhatók a hidegben. Válassza ki a gyapjú kasmír, selyem vagy akril. Ezután a pulóvered hosszú ideig nem veszíti el az alakját. Ezenkívül a további szennyeződések nélküli gyapjú allergiát okozhat.

kasmír

Stílusos anyag, amely az ízlését hangsúlyozza. A leggyakrabban egyszerű pulóverek, amelyek nem tartalmaznak további elemeket, kasmírból készülnek. A kasmíroknak különös gondosságra van szükségük.

hossz

rövid

Az elmúlt években a kötött pulóverek rövidebb modelljei különleges helyet kaptak az utcai stílusban és az ifjúsági divatban. A rövid pulóverek ingek, pólók és pólók kombinálhatók.

hosszúkás

Hosszúságú kötött pulóverek hideg időben tökéletesen melegek. Sok lány számára az az előnye, hogy melegítik a csípőt. Hosszú formában kardigánokat, kabátokat, tunikákat állítanak elő. A hossz különböző lehet - a comb közepétől a térd közepéig.

aszimmetrikus

Az aszimmetria divatja megérintette és kötött pulóvereket. Most már divatos pulóverek találhatók, amelyek rövidített elülső és hosszú háttámlával rendelkeznek.

Tényleges színek

bicolor

Kötött kétszínű pulóverek meglehetősen gyakori. Vannak olyan modellek, ahol a kabát teteje ugyanolyan színű, és az alsó a másik. Lehetséges, hogy az egyik színről a másikra zökkenőmentes átmenetet és egy termék kontrasztos színeit. A legtöbb ilyen modell alkalmas egy alkalmi képhez.

szürke

A szürke a színhűség a hideg évszakban. Klasszikusnak tekintik. Szürke szín alkalmas irodai és mindennapi életre. Szinte minden színnel kombinálva.

gesztenyebarna

Maroon kötött pulóver ideális az őszi és télen. Burgundia - elegáns és elegáns szín. A fényessége miatt felhívja mások figyelmét. Alkalmas mind üzleti, mind különleges alkalmakra.

barna

A barna szín tökéletesen illeszkedik az őszi pórusok színébe. Válassza ezt a színt a gyalogláshoz és a mindennapi élethez.

zöld

A zöld gyönyörű színe. Sötét zöld dolgok alkalmasak az őszre és a télre. Világos zöld, világos zöld, smaragd árnyalatok ideálisak egy meleg szezonban. Sötét zöld árnyalatok alkalmasak az üzleti stílusra és az esti kilépésre.

rózsaszín

A hideg rózsaszín színe télen és nyáron is szép lesz a kötött termékekben. Rózsaszín kötött blúz teszi a tulajdonosát még pályázatosabbá és nőiesebbé.

kék

Kék kötött pulóverek, valamint rózsaszín, relevánsak lesznek az év bármely szakában. Néhány kék színárnyalat nemcsak alkalmi megjelenéshez, hanem egy irodai öltözködéshez is illeszkedik.

Nyomatok és befejezések

csíkok

A csíkos kötött pulóverek nagyon gyakori nyomtatás. Mindig releváns lesz. A csíkok lehetnek keskenyek és szélesek is. A kontrasztos csíkok tökéletesek a vékony lányok számára.

Szőrme

Kötött kabát szőrmével - stílusos lehetőség a hideg évszakra. A leggyakoribb szőrme nyakörv és ujjak.

Macska mintával

Kötött pulóver egy macska képével - aranyos női lehetőség. Tökéletesen alkalmi stílusban illik. Gyalogláshoz és baráti összejövetelekhez alkalmas.

Zsinórral

A zsinór pulóver klasszikus változat. A köpenyen lévő zsinór különböző szélességű és hosszúságú lehet.

A flitterekkel

A flitterrel díszített kötött blúz tökéletes kihagyásra. Egy ilyen fényes modellben egy klubba, kávézóba vagy látogatásra mehetsz.

A pillangók

Kötött pulóverek "pillangó" tökéletes, nem csak a hideg, hanem a meleg szezonban is. Különösen tetszik ezek a modellek a fiatal lányoknak. Pillangók a lepkékkel a lány nőiességét, gyengédségét és romantikáját adják.

Gyöngyökkel

Leggyakrabban gyöngyök díszített vállak és ujjak kötött pulóverek. De az egész felületen modellek vannak díszítve. Kötött pulóverek gyöngyökkel nemcsak alkalmi képbe illeszthetők, hanem esti kijáratokra is alkalmasak.

Szarvasokkal

Kötött pulóverek szarvasokkal - nagyszerű lehetőség télen. Hangulatos, fényes pulóverek szarvas - időtlen klasszikusokkal.

stílusok

Most kötött pulóverek különböző stílusokban készülnek. A legtöbb kötöttáru az alkalmi stílushoz tartozik. Lakkozott pulóverek és kardigánok, amelyeket klasszikusan vágnak, egy üzleti stílusban. A kötet és a rövidített termékek könnyen illeszkednek a sport stílusához. Az aszimmetrikus háromdimenziós kötött pulóverek ideálisak a boho stílusának megtestesítésére.

Hogyan válasszuk ki

Válassza ki az anyagot, amelyből kötött pulóvert szeretne. Természetes vagy szintetikus anyagokkal keveredik? Ismerje meg, hogyan kell gondoskodnia a dologról a kiválasztott anyagból.

Válassza ki a megfelelő stílust és színt.

Döntse el, hogy milyen időjárási viszonyok vannak ebben a tételben. Ettől függ attól, hogy mi illeszkedik a termék hosszához és az ujjak hosszához.

És ne felejtsük el, hogy hová fog menni a kiválasztott modellben. Szüksége van egy kabátra a város felfedezésére, barátaival vagy irodával való találkozásra?

A teljes lányoknak különösen óvatosnak kell lenniük a kötött tárgyak felvételére, mivel egyes stílusok a test számára extra mennyiséget adhatnak. Ne válasszon zsinórokat, gyémántokat - vizuálisan nagyítják a sziluettet. Állj meg a szokásos sima kötésen.

Válasszon klasszikus, egyenes vágású és hosszúkás kötött tárgyakat.

A kötött termékek bizonyos volumetrikus modelljei segítenek elrejteni a derék és a has hiányosságait.

A nagyméretű és denevér ujjak elfedik a teljes karokat.

A V-nyakkivágás lesz a sziluettje.

Mit kell viselni

Kötött kardigánok - sokoldalú lehetőség, amely jól illeszkedik a legtöbb dologhoz. A farmer, a nadrág, a különböző vágott szoknyák és a ruhák viselése lehetséges.

A hosszúkás pulóverek divatosak harisnya és csizma viselésére. Fit és csak magas csizma. Ha a harisnyanadrágú kötött pulóver túl kockázatosnak tűnik, akkor szűk farmerrel, nadrággal vagy nadrágjával viselje.

A rétegezés most trendben van. Viseljen kötött pulóvereket ingek, blúzok, pólók, pólók felett. A megfelelő hatás megteremtéséhez válasszon egy rövid ujjú pulóvert, egy V-nyakot vagy egy hajó nyakát.

A ceruza szoknya tökéletesen vágott horgolt pulóver. Vágott pulóverek divatosak viselésre bármilyen szoknyával. Népszerű kombinációk bolyhos szoknya, könnyű sifon szoknya vagy lángolt szoknya. Töltse ki a boka csizmáját.

Egy alkalmi ifjúsági megjelenés létrehozásához viseljen hosszú farmert tartalmazó pulóvert. A cipők vagy cipők tökéletesen illeszkednek a képbe.

Hol kell viselni

Kardigánok és sima kötött pulóverek, amelyek egyenes vagy szorosan illeszkedő vágással rendelkeznek, az irodába visznek. Az üzleti öltözködés fő szabálya - tömörség és korlátozás. Ezért a dísztárgyak díszítéssel, változatos befejezésekkel és mély vágásokkal rendelkeznek. Válasszon klasszikus irodai színeket.

Az esti kirándulásokhoz, egy látogatásra, egy kávézóban és egy pártban, blúzokkal és gyöngyökkel díszített, áttört elemekkel ellátott blúzokat viselhet. Tökéletes dzseki, az egyik vállán leeresztve.

Az ilyen ünnepséghez, mint esküvő, egy monokróm áttört pulóver tökéletes. Ilyen egy ceruza szoknyával és magas sarkú cipővel rendelkező együttes fog kinézni.

Szép pulóverek terhes nők számára

Hangulatos hosszúkás kardigán, zsinórral, amely segít enyhén elrejteni a hasat. A kardigán szíve a mellkas alatt helyezkedik el, amely vizuálisan elrejti a hasat.

Szorosan illeszkedő fehér pulóver terhes lányoknak. A köpés és a dísz figyelmen kívül hagyja a figyelmet a hasról. Egy ilyen pulóver tökéletesen felmelegíti a jövő anyját a magas torok és a comb közepéig tartó hossza miatt.

A rövid ujjú kék blúz jól néz ki a farmerrel. Ezt a modellt a kabát alsó széle, a nyak és a hüvelyek szélei díszítik.

Tágas modell gombokkal, denevérhüvelygel. A sötétkék szín és a függőleges gombsorok figyelmen kívül hagyják a növekvő hasat.

Egy egyszerű, hangulatos kardigán színű, minden színű. A kardigán a mellkas alatt keskeny, barna szíjjal van kötve.

Elegáns képek a nők számára

A friss tavaszi megjelenés egy menta színű kardigán, színes kendővel. Kardigán és sál - fényes folt a fehér nadrág és egy fehér póló.

Tökéletes a rövid ujjú, pulóver és V-nyakú szürke pulóverek számára. A fehér dísz hígítja a pulóverek és farmerek szürke színét. A kötött sárgabarack sapka fényességet ad a képnek.

Ifjúsági alkalmi megjelenés - egy egyszerű fehér póló, tágas farmer és terjedelmes sötétlila dzseki szegecsekkel.

Ragyogó alkalmi - terjedelmes sötétzöld pulóver, nagy zsinórral, egy kézitáska lánccal, feszes fekete nadrág. A pulóver színe sikeres kombinációja a farmer ingével. Hangsúly a világos tigris szandál.

Tömör bézs pulóver különösen bátor lányoknak. A tartozékokból - csak csizma és egy kis kézitáska hosszú hevederen.

Az üzleti életért - egy fehér pulóver, magas nyakú és eredeti, világos barna szoknya.

Bőséges bézs pulóver, hosszú, fehér tartály és fényes vörös sál bohém stílussal bővül. Az íj fényességét egy tégla árnyalatú nadrág és egy világos barna táska egészíti ki.

A csillagok kiválasztása

Az Ashley Green egy világos, fekete blúzot választott, amelyen a hüvelyen levágtak a válltól a könyökig. A hétköznapi alkalmi megjelenéshez fekete napszemüveg és fekete színű, bézs színű táska tartozik.

Vanessa Hudgens egy csipke bézs tágas blúzra tette a türkiz sundresset. Teljesíti a sötétbarna táska képét.

Vanessa Hudgens szeret kötött nyilvánosan megjelenni a kötött dolgokban. Az itt bemutatott színésznő egy másik képe szelíd és romantikus. Könnyű bézs nyári kötött pulóver és könnyű világos lila maxi szoknya. Egy arany nyaklánc, fekete szemüveg és egy lánccal ellátott fekete táska is megjelenik.

Miley Cyrus énekes sétál át a nyári utcákon egy kötött ujjatlan pulóverben és farmer rövidnadrágban.

A Penelope Cruz képe minden szürkében nem tűnik unalmasnak vagy elhalványultnak. Ez az íj tökéletesen egyesíti a különböző szürke árnyalatokat.

Kötött dolgok nagyszerűek a sport stílusában. Anna Kournikova teniszező megmutatja ezt, kombinálva a képen egy fehér kötött nadrágot, hosszú ujjú fehér nadrággal és fehér cipőkkel.

Diane Kruger a köpenyes pulóver, rövidnadrág, szandál és szafari stílusú táska merész kombinációját választotta.

A Cameron Diaz hétköznapi egy szelíd, tejes színű kötött pulóver, fehér póló felett. A kötött kabát színe - egy tágas táska.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok