Pulóverek nyitott vállakkal, hát, hasa

Pulóverek nyitott vállakkal, hát, hasa

Milyen ruhásszekrény-elemeket engednek a lányoknak a nőiesség, a játékosság és a csábítás hangsúlyozására? Pulóverek nyitott vállakkal, hát, hasa. Gyakran pontosan azok a tisztességes nemek választják ki őket, akik testük egy bizonyos részén büszkék és szeretnék dicsekedni.

Érdekes, hogy a lányok nemcsak a meleg évszakban, hanem télen is választanak ilyen pulóverstílust, és úgy tűnik, hogy nem megfelelő a test bizonyos részeinek megnyitása. És mindez azért, mert az ilyen kabátok mind a fényáramú szövetekből, mind a sűrű meleg fonalakból hozhatók létre.

Jellemzők és előnyök

Csak néhány ötven évvel ezelőtt egy pulóver, egy pikánsan szétválasztó váll, egy hasa vagy egy lány háttere sokkot és erőszakos elítélést okozott volna a nyilvánosságnak. Jó, hogy most minden megváltozott, és a lányok tele lehetnek a csábító ruhákban.

Az ilyen pulóverek mindig vonzzák az ellenkező nemű figyelmét, és így növelik a nők önbecsülését. Az ilyen kabátok segítségével szó szerint irányíthatja a megjelenését.

Szeretné hozzáadni a könnyű játékosságot és a szokatlan szexualitást? Jöjjön a szabad vágás kabátjába, amely egy vállat takar. Szereted egy háborús, de csábító amazon képét? Válasszon egy elegáns felsőrészt vagy pulóvert, amelynek csupasz vállai vannak a pántokon. Nos, ha a lehető legromantikusabbnak és védtelenebbé szeretné nézni, válasszon egy kabátot, amely csupasz hát vagy váll.

Népszerű modellek

A modern tervezőknek sokféle modellje van a sós pulóvereknek a lehetetlenségtől. Az abszolút bármelyik modell egyetlen közös jellemzője a szabad vágás, amely rejtélyt ad a képnek. Részletesebben szeretnék beszélni a jelenleg népszerű stílusokról.

Egy nyitott váll

A stílus fő jellemzője az aszimmetria. A kabát modellje mindig nyúlik a nyakrészben, ami miatt az egyik váll, mint véletlenül, esik a helyéről. Az ilyen pulóverek enyhén megpirult ujjúak lehetnek, és kiegészülhetnek a nyakvonal körüli fodrosokkal. Vannak olyan modellek is, amelyek nyakát csipke, gyöngyök, strasszok vagy gyöngyök díszítik. Ezen kívül vannak aszimmetrikus nyakú modellek, amelyek teljes mértékben ki vannak téve a karnak, a vállnak és a karimának.

Csupasz váll

Az ilyen kabátok stílusai nagyon különbözőek lehetnek. Vannak olyan modellek, amelyek enyhén nyitott vállakkal rendelkeznek, vagy akár egy dekoltát is nyitnak. A kabát egyidejűleg pántokkal és ujjakkal is ellátható, az utóbbi pedig keskeny és lángolt is lehet. A kabát pántjait a nyak köré lehet csavarni, mint egy fürdőruhát. A csupasz vállú és rövid ujjú kabát modellje, mint egy sundress vagy egy póló, nagyon érdekesnek tűnik.

Rugalmas szalagon

A rugalmas zenekaron csupasz vállú kabát modellje mostanra igen népszerű. A rugalmasságot a nyakba helyezik, és így a vállra rögzítik. A heveder alsó részén a gumi rövidített modellekbe kerülnek a pulóverek, amelyek hossza nem éri el a csípőt. A rugalmas pulóverek szabadon vághatók és illeszkednek a szekrény bármely eleméhez.

Vissza nyitva

Az ilyen pulóverek kivágása gyakran összekapcsolódik egy elegáns íjjal, hogy felhívja a figyelmet. Az íjjal ellátott modelleket a leginkább visszafogottnak nevezhetjük, mert ha a nyakkivágást nem díszítik, nagyon csábítónak tűnik. Lehet félkör alakú, rombuszos, ovális, háromszög alakú vagy trapéz alakú. Gyakran ezeket a kabátokat a lányok választják, akiknek szép tetoválása van hátul. Az univerzális modellt a hátsó gombok gombjaival nevezhetjük, egy szerény képet hozhatunk létre, és kinyitható - pikáns.

Nyissa ki a hasát

Ezek a klasszikus csúcsok, és nem csak.A csupasz hasú pulóverek úgy nézhetnek ki, mint egy blúz vagy egy póló. Vannak olyan modellek, amelyek rövid és hosszú ujjúak, lángoltak és keskenyek. Egyes stílusok hasonlíthatnak egy sport macskára vagy akár egy könnyű köpenyre. Érdekes a pulóverek kivágása a hason, szív, gyémánt, háromszög formájában.

szövetek

A modern tervezők különféle anyagokból nyitható pulóvereket készíthetnek. Könnyű nyári kabátok, pamutból, sifonból, szaténból, selyemből és csipkéből készülnek. A melegebb minták gyapjúból, angórából vagy más meleg fonalból készülhetnek. A nyári és téli időszakban leggyakrabban két típusú dzsekit választanak.

kötött

Az ilyen pulóvereket univerzálisnak nevezhetjük, de leggyakrabban a szezonon kívül és nyáron viselik. A stílus laza, feszes vagy formázatlan lehet. Ezeknek a kabátoknak a színei gyakran monotonak, de eltérhetnek.

kötött

Meleg sűrű fonalból készült pulóverek a hideg évszakban, könnyű és könnyű - tavasszal és ősszel. Gyakran előfordul, hogy az ilyen varrótűs pulóverek a tervek szerint kötöttek, és a késztermék néha meghaladja az összes elvárást. A Kofta kiegészítheti az eredeti mintákat, vagy klasszikus áttört viszkózus. A termék lágy és kellemes tapintású fonalból, vagy kissé tüskés, de meleg szálból készülhet.

Dekoráció és dekoráció

Nyitott vállú, hátsó és hasi pulóverek gyakran díszítik a különböző díszítő részleteket. A kötöttáru stílusai lehetnek gombok, flitterek vagy láncok. Kötött pulóverek díszíthetik a kötött elemeket, mint például a virágokat vagy a szálgolyókat. A kötött pulóver legjobb díszítése az eredeti minta. Gondoljunk bele, hogy mostanában szokás díszíteni a ragyogó blúzok modelljeit.

csillog

A ragyogó mérlegek és csíkok általában kiemelkednek a legvékonyabb részletekkel. Tehát, ha a kabátnak nyitott vállai vannak, a nyak körül különböző gyöngyök és strasszok vannak varrva, amelyek kiemelik a test legérdekesebb területét. Ugyanez mondható el a hát és a has területeiről is. A flitterek segítségével különböző minták és minták alkalmazhatók a kötött pulóverekre, de ez a fajta ékszer nem nagyon releváns. A leggyakrabban minták nélküli sima modelleket választanak, kis mennyiségű strasszokkal, gyöngyökkel vagy hímzéssel.

Tollasütővel

A nyílt vállú kabátok nyári modelljein és a télen is pompázik. A dekoltázs területén a könnyebb, kötött másolatok tágas fodros és guipure betétekkel vannak díszítve. Ez a kiegészítés még inkább eredeti, romantikus és nőiesebbé teszi a pulóvereket. A kabátok téli modelljeihez a térfogatú shuttlecockot gyakran önállóan kötötték. A stílus megkapja a váll térfogatát, és a dzseki nagyon kifejezőnek tűnik, lehetséges és stílusos.

Tényleges színek

Ebben a szezonban a divattervezők fiatal női pulóvereket kínálnak különböző kivágásokkal. A bátor lányok, akik szeretnék kifejezni a szabadság iránti vágyukat, a kabátot, a csupasz vállú, világos vörös árnyalatot választják. A szelíd és romantikus természet a pasztell árnyalatok pulóvereit választja, mivel a legjobban hangsúlyozzák a lány nőiességét és szépségét.

Világos és stílusos fiatal hölgyek inkább világosabb árnyalatú kabátot viselnek - sárga, narancs, kék, zöld, türkiz, mentol, lila, rózsaszín. A mindenkor releváns árnyékot klasszikusnak nevezhetjük.

fehér

A lányok inkább a gyengédség, az ifjúság, az ünnepély és a szépség színét választják nyáron. Annak ellenére, hogy ennek a színnek és a pálinkának a kabátja van, harmonikusan elindultak a bundában a barnás aranyszínének, és a lány még csinosabb és csábítóbbnak tűnik. Ha szereted a nyitott vállú pulóvereket, akkor ez az árnyék tökéletesen illeszkedik nemcsak alkalmi és esti órákra, hanem egy üzleti képre is, kivéve, ha van egy öltözködési kód.

fekete

Alternatívája az üzleti stílus fehér árnyalatának.A mindennapi divatmodellek némileg leegyszerűsíthetik a lányt, de csak akkor, ha a kabátot nem egészítik ki az eredeti elem, shuttlecock és szatén íj formájában. A kép diverzifikálása segít a szekrény helyes kiválasztásában. Tehát egy fekete felső vagy pulóver alatt nyitott vállakkal és háttámlával magas derékú szoknyát vagy a padlóra húzódó szoknyát viselhet.

Mit kell viselni

A csupasz vállú kabátok, a hátsó és a hasi modellek jól illeszkednek a padlón levő, vagy magas derékú szoknyához. Jó kombinációban vannak a farmerrel és a klasszikus nadrágokkal, a midi szoknyákkal, rövidnadrágokkal és nadrágokkal. Egyszerűen fogalmazva, hogy egy harmonikus kombinációt találjunk velük, egyáltalán nem nehéz.

Hogyan viselni

A csupasz vállú kabátot vásárolva sokan szembesülnek a megfelelő melltartó kiválasztásának problémájával. Jobb, ha szíj nélkül vagy a pulóverhez illeszkedő hevederekkel válasszon egy modellt.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok