Férfi pulóverek 2019

Férfi pulóverek 2019

A modern típusú kötött termékek alapjaként a kabát a ruhák alapja marad és most is. Az idei férfiak pulóverjei a stílusok, a színek és a divatos, modern részletek széles választékával rendelkeznek. Ezeknek a részeknek a kombinációja a pulóveren egyfajta sajátosságot és nevet alkot.

Hogyan hívják

A modern értelmezésben a dzseki kötött termék, elülső zárral. Ő lehet gallérral vagy anélkül. Más népszerű modellek, amelyek idővel megjelentek.

pulóver

A termék nagy nyakörv nélküli cipzár nélkül.

pulóver

V-alakú nyakkivágással kötött nyakörv nélkül kötött kötöttáru.

kardigán

Kötött gallér nélkül a gombokon.

kardigán

A fej fölött viselt kötöttáru. A jumper U-alakú nyakkivágással vagy csattal rendelkező gallérral rendelkezik.

munkaköpeny

Kötöttáru elülső zárással. Különböző modellek széles skálája. Lehet, hogy cipzárral, motorháztetővel, tapasszal, zsebekkel rendelkezik.

Svitshot

Kötöttáru U-alakú nyakkivágással és V-alakú betét alatt. A pulóveren patch zsebek, motorháztető és nyomatok lehetnek.

bombázó

A pulóverek változata állványos gallérral és cipzárral vagy gombzárral.

Crews

A zakó sportos megjelenése egy kis állványos gallérral és mandzsettával, rugalmas szalaggal.

Típusok és stílusok

A pulóverek különböző típusaiban és modelljeiben könnyen összezavarodnak, ezért gyakran osztályozzák a jellemző részleteket vagy attribútumokat. A választás például a motorháztetővel vagy gallérral ellátott opciókon alapul, egy bizonyos cipzárral vagy anélkül. Minden ilyen opció többféle terméket is tartalmazhat.

klasszikus

A kabát klasszikus modelljének jellegzetessége a cipzár a termék elején. A kabát kiegészítheti a magas vagy rövid gallért. De ez nem kötelező rész.

Páraelszívóval

A motorháztetőt elsősorban a pulóveren és a pulóveren használják. De vannak gyapjúból kapucnivalok. Legfeljebb comb és hosszabb lehet. A kiterjesztett modellek gyakran kiegészítik az övet.

Torkával

A pulóverek torkával vagy magas gallérral lehetnek csattal vagy anélkül. A gyapjútermékek közé tartozik a cipzáras cipzár a termék teljes hossza mentén, egy pulóver és egy jumper. A gyapottermékek közül egy magas gallér egy pulóver és egy kenguru lehet. Pólók és ingek az új szezonban préselt nyakláncban. Ez a termék vékony kötöttáruból készült, egy vagy két rétegben magas gallérral ellátott csatok nélkül.

Villám

A sportos típusú pulóverek közül a pulóver, a bombázó kabát és az olimpiai póló a termék teljes hosszát tartalmazza. A cipzárral ellátott gyapjútermékek klasszikus típusú kabátok. Ha a cipzár csak a galléron van, akkor az ilyen típusú kabát helyesebb neve a jumper.

legombolós

A gombokat elsősorban gyapjútermékeken használják. Lehet, hogy egy gallér vagy kapucnis. Ezek az alkatrészek hiányoznak a kardigánon. A sport típus gombjain kötött pulóverek találhatók. A derék derékszíjjal egészül ki.

sport

A sport pulóverek közé tartozik a legtöbb pamut kötött vagy szintetikus pulóver. Ezek közé tartoznak a pulóverek, pulóverek és pulóverek.

kötött

A kötöttáru pamut vagy gyapjúból készült kötöttáru. A pamut pulóverek pulóver, pulóver és bombázó kabát. A kötött gyapjú termékek közé tartozik egy jumper, pulóver, pulóver, kardigán és egy klasszikus típusú kabát.

ujjatlan

A hüvelyek, kapucnis pulóverek és mellények népszerűek az ujjatlan kabátok között. A mellénynek V-alakú vágása van, gombos vagy nem kapható. A pulóvernek számos lehetősége van a vágásra. A legnépszerűbb - kapucnival és cipzárral.Ugyanez a lehetőség villámcsapás nélkül - Hoodie.

Érdemes kiemelni a pulóverek számos érdekes modelljét, amelyeket szintén széles körben használnak. Mindegyikük világos, megkülönböztető részletekkel rendelkezik, amelyek nem teszik lehetővé, hogy összekeverje őket más pulóverekkel.

Biker kabát

A bőrkabátot cipzárral, cipzárral átlósan nevezik. A múlt század ötvenes éveiben jelent meg, és most is releváns. Ez a villám a pulóvereken található. Ezek inkább pulóverek, de cipzár segítségével hasonló népszerű kabátmodelleket hívhat.

kenguru

Kenguru - kötöttáru, amely a termék elülső részén egy nagy tapasz zsebgel rendelkezik, két lyukkal a kéz számára. A kenguru zseb lehet végpont vagy két vízszintes zseb. A termék tetején lehet egy motorháztető, gallér, kapcsok.

palást

A köpeny a szabadon vágott, természetes szövetből készült kapucnival. Többféle köpeny van: királyi, szerzetes, igazságügyi és tudományos. Ez a fajta ruházat a mindennapi életbe került. Most találkozhatsz a kabát-köpenygel, a kabát-köpenygel és a kardigán-köpenygel.

Pulóver-köpeny, cipzárral vagy gombokkal, a sportruházathoz. Hagyományosan kapucnival és szabad vágás van.

Amerikai nő

Egy amerikai nevet bombázó kabátnak neveznek, amelynek színe eltér a kabát színeitől. Az amerikai gombok fém gombokkal vannak rögzítve. Egy másik sajátossága a belső zsebek jelenléte.

póló

A Polo termék egy kis csattal a felső részén, rövid ujjú és állványos gallérral. Ez a kabát vékony kötöttáru. Lehet, hogy a mellkasán kis patchzseb található.

hamvas varjú

A kapucnis pamutköteg csuklópánt nélkül kapható. Ez a fej fölött van, és nem rendelkezik patch zsebekkel és csipesszel.

Divat trendek

A 2017-es trendek számos jelenlegi megoldást szabnak meg a férfi ruházatra, különösen a pulóverekre. Ezek rétegesek, nyakú pulóverek, túlméretezett méret, stílus 40 év. Hagyományosan a tervezők figyelmet fordítanak a hosszra, a színekre, a tervekre és az anyagokra.

hossz

Szabványos hosszúságú kabátok a nadrág alatt a biztonsági öv alatt lesznek. De vannak hosszabb lehetőségek. Ezek többnyire a gyapjúból erednek. A nagy hosszúságú sportkabátok mozgása korlátozott, ezért csak hosszúkás modellek vannak.

hosszúkás

A pulóverek, pulóverek, kardigánok és más típusú pulóverek kiterjesztett változatai lefedik a fenék területét. Ez a hossz jellemző a mindennapi köpenyre.

hosszú

Hosszú modellek elérik a comb közepét. Ezek közé tartoznak azok a pulóverek és kardigánok, amelyek övvel és anélkül vannak. Hosszú pulóverek gyakran kapucnival és patch zseb. A kardigánok köpenyesek, és lehetnek kendők.

Térd hossza

A gyapjúból készült termékek, főként kardigánok és pulóverek hossza eléri a térd közepét. Az ilyen modellek egyre gyakrabban fordulnak elő a divat trendjei és a modell sajátos előnyei miatt.

Színes megoldások

Az új szezonban a cukorka, a fény és a pasztell színe lesz. A gyűjteményekben fekete, barna, fehér, szürke, kék, kávé és rózsaszín színek találhatók. A kabát bármilyen modellje a terepszínű színben található.

fekete

Az új szezonban a fekete dominál a képen. A fekete tetejét kombinálhatjuk fekete alsó, ugyanolyan színű cipőkkel és kiegészítőkkel. A fekete pulóver kombinálható egy inghez. De egy fehér ing üzleti stílusban nem halványul a háttérben. A kontrasztos fehér betétek alkalmi és sportos stílusban engedélyezettek.

fehér

A fehér színt kontrasztos fekete egészíti ki. A geometriai vonalak mellett: csíkok, aszimmetria. Fehér pulóverek díszítik a világos díszeket. A feliratok és a nagy logók a sport kabátokra vonatkoznak.

szürke

A szürke modellek monotonak, vagy szürke, kék, zöld és piros árnyalatúak. Sötét szürke és fekete színek jelenhetnek meg.A tényleges színek nem kivétel: indigó és türkiz. Ők alkotják a sötét szürke árnyalatú tandemet.

piros

A férfiruházat az új szezonban főleg vörös árnyalatokat használnak. Ezeket sötétkék, fekete vagy szürke színek egészítik ki. Gyakran használt apró részeket élénk színekben, például narancssárga színben.

álcázás

Camouflage pulóverek készülnek vastag pamut kötött anyagból. Többnyire ez a pulóver és pulóver kapucnival. Kevésbé gyakori a pulóverek és pulóverek, U és V alakú nyakvonalakkal. Camouflage pulóverek díszíthetők világos feliratokkal, és sima ujjúak semleges színekben.

rózsaszín

Világos rózsaszín színű férfi lépett be. Elsősorban fekete-fehér modelleknél használják a pulóvereket és pulóvereket. A sportmodellekben fehér logók és feliratok egészülnek ki.

Nyomatok és rajzok

Az új szezonban népszerűvé válik a mozaik patchwork, a cell, a szalag. A geometriai, állati, növényi és absztrakt nyomatokat aktívan használják. A csík és a cellák lehetnek kicsiek és nagyok, színesek és fekete-fehérek lehetnek kombinálva semleges és élénk színeket.

Szarvasokkal

A szarvas az egyik legnépszerűbb állatnyom. Téli nyomtatásnak is nevezik. Különböző mintákkal, gyakran hópelyhekkel díszíti a gyapjú pulóvereket. A téli nyomatok nem mennek ki a divatból. Ezek a következő szezonban relevánsak.

csíkos

Az új szezonban a csíkos dolgok szinte minden divattervező gyűjteményében vannak jelen. Világos és semleges, tele vannak különböző típusú kabátokkal. A szalag vízszintes vagy függőleges lehet. Széles sávok hasonlítanak a színes blokkokhoz. Ezek csak a termék kis részén helyezkednek el, függőleges vagy vízszintes vonalat hozva létre.

Szőrme

Az új szezon másik trendje a szőrmével ellátott pulóverek. Az ilyen dzsekik számos lehetősége releváns:

 1. Szőrme díszítő gallérral és mandzsettával;
 2. Szőrme alkalmazással;
 3. Minden belső felületen szőrrel díszített pulóverek;
 4. Pulóverek, amelyekben a szőrzet különböző szövetekkel vagy bőrrel van kombinálva.

A pamut pulóver könnyen cserélhető a gyapjú pulóverekkel. Az ilyen termékek univerzálisak és alkalmasak az utcára, a helyiségekre vagy az autó belsejére.

anyagok

A különböző típusú dzsekik fő anyagai:

 1. pamut,
 2. Juh gyapjú,
 3. kasmír,
 4. alpaka,
 5. moher,
 6. Merino gyapjú,
 7. Polyester.

A legnépszerűbbek a különféle gyapjú termékek. Ezenkívül az új évszakok gyűjteménye a fleece, a farmer és a bársony divatát is meghatározza.

gyapjú

A fleece egy poliészterből készült meleg szintetikus anyag, amelynek több mint három évtizede van. A gyapjú pulóverek számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek:

 1. fény,
 2. rugalmas,
 3. Lélegezz jól
 4. Gyorsan szárad
 5. Nem igényel gondoskodást,
 6. A hőszigetelést nedves állapotban is tartsuk,
 7. hipoallergén,
 8. Átlagos kopásállósága van,

A termékek negatív tulajdonságai:

 1. Könnyű gyúlékonyság
 2. felvillanyozó,
 3. Gyors szennyezés.

farmer

A férfi farmer termékek típusai ingek és kabátok. Minőségükben különböznek, ami a farmer típusától függ. Számos közülük:

farmer

A legmagasabb színvonalú és drága farmer, amely fehér varrással rendelkezik.

gin

Ez az anyag mindkét oldalon egyenletesen festett, és olcsó termékekhez használható.

kitágít

Denim elasztánnal, amelyet szoros illesztésű modellekhez használnak.

chambray

Könnyű farmer nyári ruházathoz, beleértve a férfi ingeket is.

Törött csípés

Sűrű és dombornyomott farmer.

Eikrem

Farmer festés nélkül.

bársony

A bársony - a termék elején rövid napozású anyag. Főleg sportkabátok modelljeire használják. Tartalmazhat természetes selymet és kémiai szálakat is. A selyem anyag nemes, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 1. Kopásálló,
 2. puha,
 3. Nem gyűjt port
 4. Nem villamosították,
 5. Nem deformálódik és nem csökken a mosás során.
 6. Megőrzi a hőt
 7. lélegző,
 8. Ne törje össze
 9. Szép fénye van.

Az új termékek áttekintése

Férfiak sport kabátot viselnek a mindennapi viselethez. A legkeresettebb márkák közé tartozik a Nike, az Adidas és a Reebok.

Nike

A Nike választékában kapucnis pulóver, pulóver és pulóver található. Emellett a márka mindennapos kardigánokat, pulóvereket és pulóvereket készít. A sport modellek hosszú vagy rövid ujjúak lehetnek. Hoodies hüvely nélkül.

A semleges színekben (fekete, szürke és fehér) készült modellek gyűjteményében a kék, sötét, zöld, bordó és új évszakok színei is árnyalatúak. A termékeket a logó és a márkanév díszíti.

A Nike termékek gyártásához pamutból, poliészterből és ezek keverékéből származó anyagokat használnak. Minél melegebb az elem, annál nagyobb a pamut összetétele. A jó szellőzésű könnyű termékek poliészterből készülnek, lézeres perforációval.

A kényelem érdekében különböző típusú pulóverek:

 1. Mandzsetta és szegély a jobb illeszkedés érdekében;
 2. Lyukak a hüvelyek mandzsettáiban, hogy az ujjak ne mozduljanak el;
 3. Kenguru zseb;
 4. Raglan ujjak a könnyű mozgáshoz;
 5. Bélés és húzózsinór a hideg elleni védelem érdekében;

A hűvös időjárási modellek jó állapotban vannak. A gyártásukhoz gyakran használt ruhát egy halom.

Adidas

Az Adidas kollekcióban olimpiai játékok, kapucnis pulóverek, pulóverek, pulóverek, hosszú ujjú és mellények széles választéka található. A felhasznált anyagok: lábléc, polarflis, gyapjú, poliészter, velúr és taft. A színséma fekete, kék és szürke árnyalatai, fehér, sárga, kék, piros, bordó és lila. Az adidas védjegy, három fehér csík, a márka logóján található. Egyes modelleken ezek a csíkok láthatóak az ujjakon és a mandzsettákon.

A termékek leggyakoribb részei:

 1. Hűvös érzés érdekében a hálós betétek;
 2. Kontrasztcsíkok a ruházat minden részén;
 3. Kenguru zseb;
 4. Szélálló lapkák;
 5. Cipzáras zsebek vagy nagy mellkasi zsebek hosszúkás modelleken;
 6. Hangerő burkolat béléssel, húzózsinórral és néha a gombokkal;
 7. Álcázó ujjak vagy betétek;
 8. Kontraszt hüvelyek és motorháztető;
 9. Raglan ujjak;
 10. Hullámos gallér és mandzsetta;
 11. Hüvelykujj mandzsetta rések.

A legtöbb termék a mellkason hímzett logóval díszített. Emellett a márka betűkkel, szüreti és állati eredetű nyomatokkal, széles színű csíkokkal és színes blokkokkal rendelkezik. A legújabb kollekció egyes modelljein a 90-es évek stílusában nyomtatott nyomatok.

Reebok

A Reebok márka olyan pulóvereket és kapucnis pulóvert gyárt, amelyek többnyire nyálkásak. Fekete, kék, szürke, kék és piros szín jellemzi őket. A legtöbb termék 100% pamutból készül. Vannak fleece modellek, poliészter keveréke pamut vagy viszkóz.

A márka által használt általános alkatrészek:

 1. Hosszú villámlás, néha aszimmetrikus;
 2. Nagy kapu;
 3. Rugalmas mandzsetta és alsó szegély;
 4. Ergonomikus illeszkedés;
 5. Kenguru zseb vagy zseb cipzárral.

A termékek a mellkason vagy az ujjakon, a kontrasztos színekkel, a csíkokkal díszítik a márka logót. Néhány modell tervezése retro stílusban készült.

Hogyan válasszuk ki

A dzseki kiválasztásakor a fő szempont a stílus, az anyag és a szín. A termékek stílusa a céltól függ. A munka érdekében választhat egy pulóvert, pulóvert vagy kardigánt. Pulóver kiegészítheti az üzleti nadrágot, inget és nyakkendőt. A sétákhoz eredeti modelleket, sport típusú kabátokat vásárolhat.

A pamut modellek alkalmasak a meleg szezonra, a gyapjú is hideg időben meleg lesz a szezonon kívül, és a téli szezonban alapvető lesz. A kevert szövetek praktikusabbak, mint a természetes szálakból készült dolgok. A természetes gyapjúból készült termékek azonban jobban megtartják a hőt.Előnyösebb az alpaka, a juh vagy a merinó gyapjú. A szintetikus anyagokból a viszkózot tartalmazó szövetek jó tulajdonságokkal rendelkeznek.

A kabát színét a szekrény színpalettájából és a célból kell kiválasztani. A munkához illeszkedő kabátok semleges és sötét árnyalatú kék és zöld, barna vagy bordó. Élénk színek, nyomatok a kabátokon éljenek, miközben sétálnak.

Hogyan viselni

Minden pulóver fontos ahhoz, hogy megfelelően illeszkedjen más szekrényekhez. A sport pulóverek alapvetően nem okoznak nehézséget. Kombináltak egy pólóval, sport nadrággal vagy farmerrel.

Üzleti stílusban pulóver vagy kardigán, diszkrét színekben mély V-nyakú. Ez a kivágás egy ing-kombinációval jár. Ezzel egy gallér nélküli jumperet viselhet. A pulóverek bármelyikének nyakörvének széleit be kell húzni alá.

A kapocs nélküli kabát alatt viselhet pólót vagy pólót, ha nem láthatóak alatta. A gombokkal és bármilyen cipzáras pulóverrel ellátott kardigánok lehetővé teszik, hogy pólót viseljen a nyakkivágás vagy a nyak magassága nélkül.

A pólót kopott formában viselik, de van kivétel. Az utcai stílusban nem viselték, és egy gallér nélküli pulóvert viselnek rajta. A gallér nélküli ingek könnyen kiegészíthetők az új szezonban divatos, széles széles sálat.

Stílusos képek

A dolgok kiválasztásakor minden ember életkorára támaszkodik. Minél idősebb az ember, annál erősebb a fenntartott színek és konzervatív kombinációk. A fiatalok szeretik a kísérleteket, a kiállást a tömegből. Először a divatirányzatok, a stílusos kombinációk és a saját ízük jelenlétét segítik.

ifjúság

Bármely zakó segítségével több stílusos képet készíthet, különösen, ha egy csattal van. A ruházat új szezonjainak újdonsága leginkább fiatal korban használható. Egy ilyen kép létrehozásához fényes kardigán, sima ing és póló készíthető. Egy pólót és egy kardigánt nem lehet rögzíteni, és az ujjakat fel kell húzni. A szettet könnyű nadrágok, cipők és kalapok egészítik ki.

Bármilyen, gombokkal vagy cipzárral ellátott kabátot pólóval lehet viselni. A fényes nyomatok nem zavarják a képet. A pólót vagy pulóvert kell elhelyezniük. A kabátot klasszikus fehér ing és nadrág viseli. Ha a kabátnak van nyoma, akkor érdemes felvenni egy azonos nyakkendőt. Világos farmer, sapka, sál és csizma egy platformon egy monofonikus kabátot és egy klasszikus stílusú inget adhat hozzá.

Pulóver - az egyik legfontosabb dolog a szekrényben. De egy modell nem használható mindenhol. A megfelelő szekrény legalább két másolatot igényel különböző stílusokban. A legkisebb készletet klasszikus stílusú kabátnak kell lennie a munka és az aktív kikapcsolódás sportjához.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok