A legszebb pulóverek

A legszebb pulóverek
Tetszik, hogy a világ első pulóvere a 13. században jelent meg Egyiptomban, és kizárólag a meztelen testen viselt, mint a szél elleni kiegészítő szigetelőanyagot. A világ legszebb pulóverei! Mik azok most és hogyan különböznek egymástól?

Az első pulóver első évszázadai óta az első pulóver stílusa számos átalakulást szenvedett el, egy könnyű kabátból felsőruházatba fordítva. Többszörös módosított stílusok örökre elfelejtettek, de néhány népszerű még most is, korszerűsítve és nagyon szépnek tekintik.

típusok

A kézzel készített dzsekik nagyra értékelik. Miért? Igen, mert nagyon szépek, és a legfontosabb dolog az, hogy lehetővé teszik a divatos nők számára az egész világon, hogy megmutassák az egyéniségüket és szépségüket, hogy kiválasszák azt a stílust és színt, amely csak tetszik és túlzás nélkül díszíti a képet.

kötött

Az ilyen pulóverek valószínűleg soha nem lépnek ki a divatból, és csak a stílusok lesznek népszerűek. Ebben a szezonban a legnépszerűbb, hosszú ujjú kötött pulóverek. A stílus, amelyet az egész világ hölgyei értékeltek, egy Lalo kardigán, amelyet egy nagy viszkózus kötött.

Szabadon vágott pulóverek eredeti állati nyomtatással szarvas és hópelyhek formájában a népszerűség csúcsán. A háromdimenziós rajzokkal rendelkező pulóverek nagyon szokatlanok, különösen, ha ez a rajz kézzel készült.

meleg

Ezek a mega népszerű pulóverek gyapjúval. A laza stílusok, amelyek hosszú napsütéssel néznek ki, úgy néznek ki, mintha megvették volna őket a növekedésért, de ez a fő hangsúly. Érdekes, hogy az ilyen kabátok hüvelyei elérhetik az ujjak csontjait, vagy akár hosszabbak is lehetnek, de ez a megnyúlás csábító megjelenést ad a lányoknak. A könnyű gondatlanság most már divatban van, így ha a kabát feszültnek tűnik, akkor trendben van.

csipkekötés

A legjobb választás tavasszal és ősszel ebben a szezonban. Ezek a pulóverek könnyű fonalból készültek és különböző mintákkal vannak díszítve. Geometriai és virágos nyomatok divatban vannak. Ezek a pulóverek általában ugyanolyan színű turtleneckeken vannak viselve. Ha egy csipke dzseki alatt kontrasztosabb szőrzetet visel, nagyon érdekes hatással lesz.

legombolós

Ilyen blúzokat általában könnyű szélvédőként használnak, és a szekrény más elemeit viselik. Kötött vagy kötött lehet. Vannak modellek mind a motorháztetővel, mind a nélkül. A nyakkivágás különböző lehet - félkör alakú és V alakú. Korábban az ilyen dzseki modellek divatosak voltak, de most monokromatikus és csíkos minták trendinak tekinthetők.

A kerek udvaron

Ezeket a pulóvereket egy igen szokatlan nyak jellemzi, amely teljesen elrejti a nyakvonalat. Most a flörtöket mintákkal lehet csomózni levelek és geometriai alakzatok formájában. Ezek lehetnek sűrűek és könnyűek, és ideálisan kiegészíthetik a stílust.

hossz

Öt évvel ezelőtt hihetetlenül szépnek tartották a rövid blúzokat, amelyeknek egy kis csupasz hasa volt. Ma már elhaladt a koruk, és a pulóverek hosszúkás, formázatlan stílusai, amelyeket gyakran túlméretnek neveznek, divatosnak tekinthetők.

hosszú

Az ilyen pulóverek a comb közepére vagy több ruhához illeszkednek. Az aszimmetrikus modell most is igen népszerű, amelynek elülső része rövid és a hátsó része hosszú.

Divatos színek

A gradiens mintázatú pulóverek a legszebbek ebben a szezonban. Ez az, amikor az egyik árnyék zökkenőmentesen egy másikvá válik, ami egy sajátos hullámhatást eredményez.Pasztell árnyalatú pulóverek nem kevésbé népszerűek, valamint a klasszikus fehér, fekete, szürke színek. A fényes árnyalatok nem kevésbé népszerűek.

zöld

A pulóverek fényes mész, mocsár, mész, smaragd és jade árnyalatok a legnagyobb trend.

piros

A divatban a bordó, a bíbor, a skarlát, az uborka, a görögdinnye, a korall és a cseresznye árnyalatai is megtalálhatók.

sárga

Mustár szín a népszerűség csúcsán. A világos narancssárga és világos sárga árnyalatok nem kevésbé népszerűek.

Mit kell viselni

Általában kötött pulóvereket viselt farmer és vékony nadrág alatt, de ebben a szezonban a divattervezők azt javasolják, hogy egyesítsék azokat más szekrényekkel.

A szoknya

Kötött pulóver tökéletesen a szoknyával, de csak akkor, ha sűrű anyagból készül, és elég hosszú, vagyis nem mini. Ha a pulóvert bepattintják, akkor ugyanazt a midi szoknyát vagy közvetlenül a térd fölé emelhetjük. Érdekesnek tűnik a selyem szoknya, kardigánnal vagy gombos kabátkal. Ha szeretne egy jumpert viselni, illessze a szoknyáját a padlóhoz. Egy meglehetősen merész opció egy aszimmetrikus szoknya egy túlméretezett kabátdal.

Nyitott vállú pulóverek is nagyszerűen kiegészítik a padlón lévő szoknyát, még akkor is, ha a nyakkivágással kiegészül. A vékony szoknyák szépen illeszkednek a csipke pulóverekhez. A stílusos kép kötelező feltöltése kiterjedt formázatlan táskák és csizmák. Több nyári változat - szoknya, kötött pulóver, szandál sarokkal, táska - egy doboz.

Leggingskel

A tökéletes kiegészítés egy stílusos, formázatlan pulóverhez, különösen, ha a bőr nadrágját. Ez a kombináció az elegáns cipővel ellátott cipőt és egy kötött sálat is tartalmaz. Ebben az esetben a csizma rövid és hosszúkás lehet. Melegebb időszakban a szokásos cipők alkalmasak.

Hogyan válasszuk ki

A kabát nemcsak a szekrény stílusos eleme lehet, hanem az ábrán is figyelemreméltó. Tehát, ha a téglalap alakú sziluett tulajdonosa szorosan illeszkedő kabátot választ, csak a derék hiányát hangsúlyozza, de a félkör alakú nyakú formázatlan aszimmetrikus modellek nagyszerűek lesznek.

A háromszög alakú ujjak tulajdonosai számára - a denevér. Vizuálisan bővítik a vállakat, és a sziluett arányosak. Ez a szám kedvezően aláhúzott, és a nyakon és a frillen foltokkal díszített modellek.

Széles vállú, keskeny csípővel rendelkező hölgyek jobban viselnek hosszúkás kabátot, és a figura tulajdonosai egy alma-pulóver formájában, magas derékú A-alakú sziluettjével. Azok a lányok, akiknek szerencsés a vékony derék, valamint a szélesség és a csípő ugyanolyan szélességűek, tetszőleges stílusú pulóverek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok