Bomber Jacket lányoknak és tizenéves lányoknak

Bomber Jacket lányoknak és tizenéves lányoknak

Jellemzők és előnyök

Minden évben, az első őszi hideg kattanások megkezdésével, eltávolítjuk a meleg felsőruházatot a szekrényekből. De amíg még mindig jó napok vannak az utcán, úgy tűnik, hogy már meleg kabátot vagy kabátot visel, de mégis szükséged van valamilyen univerzális kabátra, amit be lehet dobni, ha lehűl. Ilyen esetekben az ideális változat stílusos és nagyon divatos lesz a tizenévesek "bombázó" között.

A dzsekik a "bombázó kabát" nevet kapták az amerikai katonai pilóták számára varrott ruhákból. Ezután az ilyen kabátok széles körben népszerűvé váltak az egyetemeken, ahol az oktatási intézmény logóját helyezték el. És most a bombázó dzseki egy nagyon divatos dolog, ami sok országban nagy keresletet jelent. A bombázók férfiak és nők, valamint gyermekek és serdülők számára készülnek.

A bombázók között a legfontosabb különbség a kötött elasztikus szalagok jelenléte az ujjak mandzsettáján, a galléron és a termék alsó szélén. Az ilyen rugalmas zenekarok nagyon jól működnek, tökéletesen védik a hideg szél behatolását. Emellett a bombázó kabátok meglehetősen terjedelmesek, a megjelenéshez egy kis gondatlanságot adnak. A dzseki bombázók tökéletesen illeszkednek a divatos alkalmi stílusba. És minden bombázó kabát mélyen kényelmes zsebekkel van ellátva, ingyenes sziluettje és lekerekített nyakával rendelkezik.

Minden évszakban a tervezők módosítják ezt a kabátmodellt, és új dolgokat hoznak nekik. A mai napig a motorháztetővel ellátott bombázók modelljei nagyon kényelmesek és praktikusak hideg és esős időben. A Bomber dzsekik különféle érdekes nyomatokkal készülnek, és különféle anyagokból varrják őket.

A bombázó kabátok színválasztéka is igen széles. A kabátok nyugodtabb és csendesebb árnyalatúak, és a legélénkebb és váratlan színekből bombázó kabátot vásárolhat. A lányok bombázóinak különösen népszerű és kedvenc színe rózsaszín.

Divat trendek

Ma a bombázó kabátok különböző anyagokból készülnek - nylon, pamut, kötöttáru, gyapjú, sőt szatén és selyem.

A "bombázó" stílusát nemcsak kabátok, hanem mindenféle blúzok és pulóverek gyártására használják. Ismét népszerűvé váltak az iskolai bombázók, amelyeken, mint a régi időkben, híres kollégiumok logóit vagy egy oktatási intézmény nevét jelző számot hímeztek. Az ilyen modellek ideálisak a mindennapi megjelenéshez, és gyermeke biztonságosan viszi őket az iskolába.

Lányoknak

A lányok számára biztonságosan kiválaszthatja a kabát-bombázók színes, érdekes modelljeit. Legyen a lányod képe világos és emlékezetes. A tényleges és divatos most már különböző hímzések és csíkok a kabátokon. A többszínű nyomatokkal rendelkező modellek most nagyon népszerűek - állatok, geometriai alakzatok, virágminták.

Tizenévesek számára

A tizenéves lányok számára a bombázók volumetrikus modellje nagyon népszerűvé vált. A dolgok "túlméretes" - a fő trend ebben a szezonban. A terjedelmes bombázó dzseki azt a benyomást kelti, hogy a lány a barátjától kölcsönzi, ami biztosan megadja a tulajdonos bizalmát.

Hogyan válasszuk ki

Fontos, hogy válassza ki a megfelelő modellt és színt a bombázó kabátnak, amely megfelel ennek a lánynak. Végül is, a nem megfelelően kiválasztott szín vagy túlzott mennyiség nem hangsúlyozza az előnyöket, hanem éppen ellenkezőleg, rontja a képet, és túlzott figyelmet fordít a hiányosságokra.

A fényes ujjú bombázó dzseki vizuálisan teszi lehetővé a tulajdonos teljesebbé válását, valamint fényes nyomtatást. Ebben az esetben jobb választani egy olyan modellt, amely pontosan illeszkedik és tökéletesen illeszkedik. Azok számára, akik nem érdekeltek egy ilyen problémával - biztonságosan választhatnak a terjedelmes divatos kabátok.

Mit kell viselni

A stílusos megjelenés érdekében tudnia kell, hogy mit kell egy bombázó kabátjával megfelelően kombinálni.

A tizenéves lányok számára a bombázó kabát és a szűk farmer kombinációja kiváló választás lesz. A rövid nadrággal és akár rövidnadrággal rendelkező bombázó kabát is stílusos lesz. A szoknya szerelmesei számára nyerő kombinációk is vannak - válasszon rövid pamut vagy farmer szoknyát.

Egy romantikusabb kép létrehozásához kombinálhat egy gyönyörű, könnyű ruhával ellátott bombázó kabátot. Ez a kombináció a kép textúráinak kontrasztját is létrehozza, ami nagyon divatos és releváns ebben a szezonban.

Az alkalmi megjelenésű cipőktől a bombázó kabátjával kényelmes és stílusos cipőket vagy cipőket viselhet. És a „kiutat” kombinálja a bombázó kabátot a cipővel és a boka csizmával.

Stílusos képek

A bombázó kabátokkal könnyedén létrehozhat különféle képeket - a szelíd romantikától a gyakorlati sportig.

Íme néhány sikeres stílusos kombináció:

  • Divatos rózsaszín bombázó kabát egy pólóban és klasszikus kék farmer egy tizenéves lány számára.
  • Virágnyomtatású bombázó kabát, világos, elegáns ruhával és sarkú boka csizmával.
  • Áttört bézs bombázó kabát, fehér blúz és szakadt farmer alkalmi stílusban.
  • Divatos iskola bombázó kabát fehér inget.
  • A sportos megjelenés a pulóverek kombinációja.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok