Női pólók

Női pólók

A modern divat folyamatosan fejlődik, új felfedezésekkel és a régi trendek visszatérésével a pódiumok számára meglepő. Még egy ilyen egyszerű szekrényelem sem marad észrevétlenül a tervezők. A klasszikus modell alapján újdonságok jönnek létre, amelyek könnyen illeszkednek az összes divatos íjba, és valódi „árboc ”vá válnak az elegáns ruhák szerelmeseinek. Cikkünk segít abban, hogy ne veszítsen el a T-shirt sokféle stílusában, és válasszon többet, ami a legmegfelelőbb az Ön számára.

A női pólók típusai

hagyományosan pamutból készültek, eredetileg csak egy fürdőruhát jelentettek. Később a felső része elkülönült és külön ruhadarabként került felhasználásra. Néhány évtizeddel ezelőtt az inget egyedül a fehérnemű tárgyaként tartották, és az idegeneknek való bizonyítása volt az állhatatlanság magassága. Most a könnyű, stílusos pólók a legtöbb lány szekrényének alapelemei.

Ez a lakonikus dolog bármilyen képbe illeszkedik, a fő dolog az, hogy a divatos íj többi összetevőjével összhangban válassza ki a pólók megfelelő stílusát és stílusát.

sport

Egyszerű sportos pólók, amelyeket a sportolók használtak a haj melletti hajának fedezésére és az izzadság elnyelésére. Ennek a sportos eredetnek köszönhetően a pólók nagyszerűek a sport számára. Ez a stílus általában különbözik a minimális díszítőelemektől és a minőségi anyagok használatától. Ez utóbbi különösen fontos, mert ha azt tervezi, hogy inget visel az edzőterembe, akkor szüksége lesz a bőrére, hogy lélegezzen.

A kényelmes, sportos mez, rövidnadrág és egybeeső cipő kombinációja alkalmas reggelizésre, sportképzésre vagy gyaloglásra a gyermekével. Azaz olyan osztályokhoz, ahol a lehető legkényelmesebbnek kell lennie.

derék

És ha egy pólóban bizonytalanul érzed magad, kiemelve az alakod hibáit, figyelj a fogyókúrás modellre. A sűrű anyag és a megfelelő vágás miatt ez az ing segít elrejteni a derékban vagy a hasban felhalmozódott extra fontokat. Jobb, ha kardigán, blúz vagy blézer alatt hordja.

birkózás

A fő különbség az ilyen típusú pólók között - két hátoldalon lévő heveder egy, szélesre nyíló, a válllapok és a vállak között nyílik meg. A karcsú lányok nagyon lenyűgözőnek tűnnek, míg a gyengébb nemek széles vállai jobban megkerülik ezt a modelloldalt. Ez az ing csak szélesíti a vállát, és nem próbálsz semmit elérni, ugye?

nyár

A meleg nyári napok számára a laza és a napra nyitva álló pólók a legjobbak. A vékony pántok megnyitják a vállakat és a nyakot, és a könnyű szövet lehetővé teszi a test lélegzését. A pólók aranyosak, csipke, aranyos fodros vagy íjakkal kiegészítve.

strand

A strandon pólók is viselhetők. Az ilyen modellek sokkal inkább alsóneműek, de ugyanakkor többet rejtenek, mint a fürdőruhát. Fürdőruhaként viselni, vagy hosszú, fokozatos szoknyákkal, könnyű pólókkal és rövid nadrágokkal kombinálni.

A szabadtéri tevékenységekhez

A szabadtéri kikapcsolódáshoz vagy az aktív játékhoz azonban még zártabb modellek is alkalmasak, amelyek kényelmessé és magabiztosabbá teszik minden helyzetben. Az ilyen típusú ingek általában világosak.

Stylist tippek: hogyan válasszuk ki a megfelelő színes pólókat?

Különböző nyomatok, feliratok, minták - ami nem meglepő a női tervezők, új és új modellek létrehozása a pólók számára. De a népszerűség csúcsán ez a szezon klasszikus monokróm pólók. Egyszerű modellek, nincsenek díszítő elemek - ez a nyár trendje.

fehér

A virágok között vitatott vezető természetesen fehér marad. A klasszikus könnyű pólók forró időben viselhetők, kiegészítve a ragyogó és észrevehető kiegészítőkkel.

fekete

A sötét pólók azok a lányok választása, akik vizuálisan szeretnék csökkenteni a „top” -t. A helyesen választott stílus lehetővé teszi, hogy elrejtse a hibákat. Igen, és a fekete-t minden más árnyalattal kombinálják.

kék

De a trend ebben a szezonban egy monokróm kék póló, nyomatok nélkül. A friss mennyei árnyalat jól néz ki mind a fiatal lányok, mind az érett nők körében. A nagyon harmonikusan kék pólót fehér farmerrel vagy szoknyával kombinálják.

átlátszó

Azok, akik nem félnek kísérletezni, és nem szégyenlősek a figurájukkal kapcsolatban, átlátszó mezet vásárolnak. Egy póló, amelyet finom hálóból vagy könnyű szövetből varrtak meg, megmenti a meleg időben. Csak ne felejtsük el, hogy egy ilyen modell szerint ki kell választani a megfelelő melltartót. Ez a szabály az átlátszó betétekkel rendelkező egyszerű pólókra vonatkozik.

csíkos

Néhány szót kell mondania a nyomatokról. A legnépszerűbb egy szalag. A fekete-fehér vagy kék és fehér csíkos pólók már klasszikusnak számítanak a monofonokkal együtt. A függőleges és vízszintes csíkok egyaránt népszerűek, azonban az első lehetőség alkalmas a teljes lányok számára, mivel a színek elrendezése vizuálisan lecsökkenti őket.

álcázás

És végül nem lehet megemlíteni álcázást. Meglepő módon az ilyen pólók nagyon nőiesnek tűnnek egy karcsú, szelíd alakban. Próbáld össze ezt a modellt egy könnyű "alsó" és szokatlan kiegészítőkkel, és kapsz egy nagyon informális, de még mindig világos és elegáns képet!

Szép és stílusos modellek

A meglehetősen szerény történelem ellenére a pólók néha látványosabbak és szexibbek, mint az elegáns blúzok és a drága csúcsok. Milyen modelleknek kell választaniuk az unalmas hétköznapi ruhát?

hosszúkás

A comb egy részét borító hosszúkás pólók sikeresen versenyezhetnek a mini ruhákkal. A nadrágot vagy nadrágot hordozhatják. Azok a lányok, akik nem büszkélkedhetnek a tökéletes alakkal, az ilyen pólók jobban viselnek farmer, rövidnadrág vagy akár közepes hosszúságú szoknya alatt.

hosszú

Bármely lány, még messze a modell figurájának normáitól, egy hosszú pólóban jól néz ki. Ezt a rejtett ruhát leggings vagy denim farmer viseli.

rövid

A rövid pólók és felsőrészek azonban a karcsú lányok számára alkalmasak, mivel a zónákat nyitják meg, amelyek problémásak lehetnek. Az ábrától függetlenül egy rövid póló és egy magas emeletes farmer stílusosnak tűnik.

Páraelszívóval

A különböző stílusok mellett a tervezők további elemekkel is játszhatnak. A motorháztető pólóit többnyire dekoratív elemként használják, mint a rendeltetésének, de ez nem csökkenti az ilyen típusú pólók népszerűségét.

Mély nyakvonal

A csodálatos mellű lányok számára előnyös lehetőség egy alacsony nyakú póló. Ha maximális figyelmet szeretne kapni, és rengeteg bókot kap, válassza ki!

Vágásokkal az oldalon

Az ingek vágása az oldalakon is az embereket érdeklődnek. Ezeket a modelleket most sok gyűjteményben tekintik meg, így könnyedén választhat egy érdekes színsémát magának.

Képek és íjak

A divatos pólók nemcsak kényelmes ruhát jelentenek a reggeli futáshoz, hanem egy elegáns íjhoz is. A hivatalos ruhával rendelkező póló viselése nem fogadható el, és ez valószínűleg az egyetlen korlátozás. Ellenkező esetben kísérletezhet a dolgok kombinációjával.

Könnyű sportos megjelenés létrehozásához kombinálhat egy rövidnadrágot, puha pulóveret vagy nadrágot.

Nyári sétaképet készíthetünk az ing és egy hosszú szoknya, vagy rövidnadrág gyengéden lángolt tetejéről.Szintén jól fog kinézni a farmerrel, különösen a bőrszűk bőrrel.

Hogy megfeleljen

Női ingek készülnek bármilyen formában. Még akkor is, ha Ön különböző nem szabványos arányok, hogy talál egy modellt magadnak, nem nehéz. Egy gyönyörű mellkasra szeretne összpontosítani - válasszon egy alacsony vágású pólót. Ha szeretné bemutatni a pontos alakját - vásároljon szűk vagy átlátható modellt. És elrejti a figura hibáit szabadon vágott hosszúkával vagy szélesítő ingekkel.

Felejtsd el a sztereotípiákat, és látni fogod, hogy ha akarod, és a jó ízlés jelenléte, egy divatos pólóban minden lány és nő utánozhatatlan!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok