Parlux hajszárító

Parlux hajszárító

Nem valószínű, hogy egy modern nő otthon nem rendelkezik hajszárítóval a haj szárítására és formálására. A kiváló minőségű készülék nem csak időt takarít meg, hanem javítja a haj megjelenését, és a helyes technika javíthatja az izzók szerkezetét és állapotát. Természetesen olyan professzionális modellekről beszélünk, amelyek nem károsítják a hajat, gondoskodnak róla, és már régóta hűséges asszisztensek a szépségiparban.

Kicsit a cégről

A Parlux egy high-tech cég, amely professzionális eszközt gyárt a legmodernebb ügyfelek számára. A márka fejlesztése 40 évvel ezelőtt kezdődött. Az alapító - Paul Parodi, professzionális stylist, hosszú ideig keres megfelelő berendezést. Aztán elkezdett együttműködni a gyártókkal és a technológusokkal, és úgy döntött, hogy a legjobban megteheti magát.

1977-ben megjelent az első példány.Superturbo 1500. Erőteljes, összehasonlítva az analógok motorjával, a levegőellátás hőmérséklet-állításával, a könnyű testtel - ezek a jellemzők, amelyek azonnal a Parlux-t vezetővé tették a professzionális technológia között. A vállalat következő fejlődési fordulója 1985-ben történt. Már a márkájú márkájú márkájú Parlux kiadott egy új példányt egy ergonómikus fogantyúval, amely megkönnyíti a felhasználást.

A minőség és a szokatlan design az eszközt az elit olasz stylistok között sújtotta.

1991-ben a cég újabb áttörést hajt végre, a központ Milánóból Trezzano-sul-Naviglio-ba költözik, közelebb a termeléshez. Ugyanebben az időszakban a márka egyre népszerűbb külföldön - az egész világ olyan eszközöket vásárol, amelyek annyira kedvelik az olaszokat. A gyártó rendszeresen végez kutatásokat és kísérleteket, folyamatosan fejlesztve a berendezéseket. 2000-ig a kötetek annyira növekedtek, hogy elindult egy automatikus laboratórium, amelyben a valódi robotok minden kimeneti egységet megvizsgálnak. Így történik a minőségellenőrzés.

Az üzem valóban forradalmat bocsát ki, amely a legkompaktabb, de erőteljes hajszárítót a speciális berendezések márkaneve alatt bocsátja ki. Most már a professzionális felszerelés mindenki számára elérhető, és akár otthoni használatra is alkalmas. A következő újdonság a levegő ionizációja. A statikus elektromosság már nem jelent problémát a haj számára. A frizura fényes marad, és a haj puha és egészséges még hosszabb szárítás után is.

A 2010-es év volt a vállalat, amikor termékeit a legmodernebb modellek kombinálták. A hajszárító ugyanakkor kompakt, csendes, könnyű, erős és környezetbarát. A következő évben a vállalat elkészítette a hajszárító első hangtompítóját, amely még csendesebbé és finomabbá tette berendezései munkáját. Ezek az elvek még mindig működnek: minden évben a vállalat új és továbbfejlesztett modelleket kínál, amelyek a legjobb és legfontosabb dolgokat gyűjtik össze a szakemberek és ügyfeleik számára.

A gyártó cég gyártja termékeit ügyfélszolgálattal. A berendezés kialakítása ergonómikus és kiváló egyensúlyt biztosít, a hajszárító munka közben nem vibrál a kezében, nem okoz fáradtságot az alacsony súly miatt. A hajszárítók teljes mértékben kifejlesztettek és össze vannak szerelve Olaszországban: a motortól a testig és a tartozékokig. Eladó alkatrészekkel együtt szállítjuk, így garantáltan javításra kerülnek, még akkor is, ha üzemzavarok vannak.

A márka minden kereskedője garanciát és szolgáltatást nyújt a gyártótól, amely lehetővé teszi a hálózatok számára, hogy évtizedekig masszívan vásárolhassanak és használhassák a berendezéseket.

Hogyan különböznek a professzionális modellek a háztartásoktól?

Biztosan észrevetted, hogy a szalonban történő fektetés után a haj teljesen és teljesen más, mint külső és szerkezeti. Nem számít, mennyire nehéz ezt megismételni otthon, semmi sem jön belőle. A pont egy speciális technika, amelyet fodrászok használnak. A fűtés és a levegőhullámok teljesen más szintje.

A szalon technológia jellemzői:

 • A készülék nagyobb teljesítménye. Ne félj túlhevülni vagy megszáradni a hajat: ez a tulajdonság elsősorban a hajszárító tartósságát érinti, és könnyen hozzáigazítható az Ön egyedi jellemzőihez.
 • Nagyobb számú üzemmód és sebesség lehetővé teszi váltakozó szárítási és formázási módok használatát.
 • A kerámia fűtőberendezés egyenletesen levegőt ad, és nem károsítja a haj végét.
 • A vékony koncentrátor megléte pont-levegő ellátásra.
 • Kemény motor, amely biztosítja a folyamatos működést sok üzemóra alatt.
 • A hosszú munkavégzéshez kialakított eszköz kényelmes kialakítása és fogantyúja lehetővé teszi a fektetés befejezését a kezek túlterhelése nélkül.
 • Az ionizáció megőrzi a haj kutikáját, és nem pusztítja el a törzset.
 • A készülék szűrőkkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a haj és a por ellen, ami károsítja a motor teljesítményét.
 • A hosszú kábel kényelmes használat bármely helyiségben.

Tippek egy professzionális eszköz kiválasztásához

Ha Ön egyetért azzal, hogy a szalon-technológia jövedelmezőbb és kényelmesebb még a hazai használatra is, felmerül a kérdés, hogy melyik modellt válasszuk? A fodrászok egyik kedvenc és legkényelmesebb márka a Parlux hajszárító. Ennek az olasz cégnek az egységei bizalmat szereztek, a szakértők több évtizede dolgoztak ezzel az eszközzel. A költségvetési analízis gyorsabban éghet, az olasz modell hűen szolgál majd hosszú ideig. A gyártó minden évben javítja a termékek minőségét, új piacot indít a piacon, modern technológiákat használva a fogyasztók javára és szépségére.

Minden modell önellátó és multifunkcionális: segítségével gyorsan kiszáríthatja a haját, bonyolult formájú, és csavarodik. Ezt a technikát évekig és akár évtizedekig is használhatja - ez nem megy ki a rendből vagy a divatból.

A stylistok használatának okai: Parlux:

 • Mindörökké működik. Még ha minden nap és hosszú ideig kapcsolja be (6-8 órán át működik a fodrászatban), a berendezés legalább 5-8 évig szolgál.
 • Viseljen ellenállást. Megbízható és robusztus anyagok, amelyekből a készülék tökéletesen megvédi a sérüléseket és a külső mechanikai sérüléseket.
 • Comfort. A hangszer alacsony súlya, az alacsony zajszint, a három méteres vezeték és a felhasználóbarát kialakítás szerte és tiszteletben részesült a világ minden tájáról származó stylistoktól.
 • Megjelenés. Ez a munkahorgony is nagyon vonzónak tűnik, a modellválaszték számos színnel rendelkezik.
 • Eredmény. Talán ez a fő oka annak, hogy a világ minden tájáról származó szakemberek szeretik a Parluxot. A hajszárítók hatékonyan és óvatosan szárítják a haj bármely szerkezetét és hosszát, gondoskodnak minden hajról, selymes és puha. Az ionizáció gondoskodik az előnyökről, eltávolítja a sztatikus elektromosságot, ami „húzza” a haját, mert nem rendezett. Az olasz márka eszközeinek használata után a frizura sima és egészséges, és az azonnali hűtés funkciója az eredményt rögzíti, és hosszú ideig megőrzi a haját.

Népszerű modellek

A legnépszerűbb sorozat az összes szükséges tulajdonsággal rendelkezik a kényelmes és kiváló minőségű használatra. Íme egy áttekintés a Parlux hajszárító főbb modelljeiről:

 • 3200 Kompakt - klasszikus gyártó. Hatalmas választék a test színeitől, két vékony fúvókában. Teljesítmény 1900 watt.
 • 3200 kompakt kerámia és ionos - ionizált fegyverrel kiegészítve a rácsot és a szűrőt kerámia borítja. Melegíti a hajat belülről, anélkül, hogy megszakítaná a szerkezetet, kiküszöböli a statikus, szép és puha. Az Ionic funkció simítja a mérlegeket, így a haj fényes.
 • 3500 Supercompact - kis méretben (csak 17 cm), teljesítmény - teljes értékű 2000 watt. A design tartalmaz egy ionizálót és egy „hideg lövés” rendszert a haj rögzítésére.A zajcsökkentő technológia kényelmes használatot tesz lehetővé, és több üzemmód jelenléte lehetővé teszi, hogy a készüléket a funkciókhoz igazítsa. Az elegáns hajszárító kialakítás számos gyönyörű színben kapható, számos funkcionális tartozékkal.
 • 3800 Környezetbarát Kerámia és Ion - az egyik leginkább környezetbarát hajszárító a világon. Nem létezik egyetlen, mérgező elemekből álló alkatrész, még a festék a tok tervezéséhez is tiszta és biztonságos, és a csomagolás újrahasznosított anyagokból készül. A teljesítmény 2100 W, hossza 18,5 cm.
 • 385 Kerámia + ionos - olyan eszköz, amelybe ezüst alkatrészek vannak beépítve, amelyek megakadályozzák a berendezés elhasználódását az ismételt használat során. Teljesítmény 2150 W, minimális élettartama 2200 óra. A műszer súlya, minden vitathatatlan érdeme, mindössze 450 gramm.
 • Előzetes fény - a gyártó zászlóshajója. A futurisztikus formatervezés hangsúlyozza az ebben a stylist asszisztensben rejlő újításokat. A test hőszigetelt, és hosszú időn keresztül kiküszöböli a készülék kritikus túlmelegedését.

Vélemények

Az olasz gyártó hajszárítóit használó fogyasztók tudomásul veszik azok megbízhatóságát és könnyű használatát. A legtöbb felhasználó válaszai szerint ez a technika fej és váll más analógok fölött, zökkenőmentesen fut sok éven át, és könnyen kezelhető.

Látványos képek a Parluxból

Az olasz márkás hajszárítóval olyan könnyű, hogy szép és mindig más legyen! Egyenes, göndör, bolyhos vagy sima haj mindig jól ápolt és egészséges:

 • Közvetlen sima hajszárító. Szükséged lesz a fogmosásra, vagy nem túl nagy fésűre, a levegő átvitelére. Strand a szálon, kissé felemelve a hajat a gyökérről, szárítsa meg a hajat. Különös figyelmet kell fordítani a hegyekre - fújja őket megfelelően egy keskeny fúvókával, közvetlenül a fésűre, majd rögzítse hideg fúvókával.
 • Hollywood fürtök. Alaposan emelje fel a hajat a gyökereken, nagy kefével, enyhén fésülve. Húzza a fő hosszát az ecsettel, forró levegővel kezelve, ahogy a szál mentén mozog. Biztosítson minden göndör hideggel.
 • Tömeges frizura. Nagyon széles és nagy fogmosás felemeli a hajat a gyökérszálról a szál, a fésülés és a rögzítés során. Hajtsa ki a végeket, mint a fektetés első változatában. Rögzítse a hajat, előkezelve hideg levegővel.

A Parlux 3800 kerámia és ionos hajszárító Eco Friendly áttekintése, lásd alább.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok