Női farmer

Női farmer

Divat trendek

A farmer ruházat mindig fontos, és a 2016-os szezon nem kivétel. Például a Christopher Kane a J Brand kollekcióhoz divatos nőket kínál, hogy minden színben viseljen farmert. Kiválaszthatja a sötétkék vagy meleg rózsaszín, világos kék farmert. A meleg szezonban a színválaszték még kellemesebbé válik - a divattervezők bézs, narancs, pisztácia és lila árnyalatokat választanak.

Szintén hatalmas választék a bemutatott farmer modellekben. A tervezők észrevették, hogy a tisztességes szex fáradt a kényelmetlen, keskeny, alacsony derékú modellekkel. Az egyik tendencia a 90-es évekre való visszatérés volt. Ismét a kényelmes, laza farmer magas derékú ruhájával.

A 2016-os szezon újdonsága a rövid fáklyák. De mivel a 70-es évek még mindig nincsenek a divatirányzatok sínekénél, akkor a klasszikus égetett farmerok maradhatnak, vagy biztosan bejuthatnak a szekrénybe. Elvégre a híres tervezők körében vannak.

Más modellek - klasszikus egyenes, barát barátok, csövek - szintén népszerűek ebben a szezonban. Az előző év trendje - a felújított farmer - sem hagyta el a talapzatot 2016-ban. Ön mind a saját, mind a "kész" opciókat vásárolhatja a boltokban. A széles és vékony farmereket meg lehet húzni.

Mit kell viselni

A divat minden nője a legkisebb részletre gondolja a szekrényét, és nem engedi meg, hogy bármilyen módon hagyja el a házat. Ezért előtte egy ésszerű kérdés merül fel: „Mit kell választani az új farmerre?”. Itt nem csak a legfrissebb trendek, hanem a figura jellemzői és a személyes ízválasztás is szükséges. Végül is, a szezon egyik divatos dologja - farmer - már van.

Ha el kell rejtenie az ábrán látható tökéletlenségeket, akkor meg kell állnia a megfelelő farmerre és egy kicsit laza tetejére. Hűvös időjárás esetén ez a csúcs bármilyen színű és modellű kabátjával egészíthető ki. Természetesen ne felejtsd el a tartozékok - kézitáskák, ékszerek, amelyek kiegészítik az elegáns megjelenést.

Válassza ki a cipőt attól függően, hogy hová megy. Ha a kép azt jelenti, hogy egy szeretett emberrel rendelkező étterembe megy, és a legjobbat szeretné keresni, akkor természetesen a legjobb, ha a magas sarkú cipőt részesíti előnyben.

Ha hosszú ideig tervezel sétálni, és van egy fárasztó napod a lábadon, akkor állj meg a cipőkön vagy a cipőkön is, amelyek divatosak az elmúlt évszakokban is. Ezekben nemcsak nagyon kényelmesnek érezzük magunkat, de ez az opció is nagyon fontos.

Ön egy jó figura tulajdonosa, így megengedte magát a szűk farmernek? Ezután a könnyű felsőt mindennapos használatra alkalmas, és egy fényes elemekkel ellátott blúz kiegészíti a hétvége képét.

Ebben a szezonban releváns, csillogó, ezüst szövet. De ne feledje, hogy a fényes anyag csak nagyon egyszerű ruhákkal kombinálva jó. Egy ilyen dolog nem tűnik túlságosan lelkesnek, hanem éppen ellenkezőleg, képes lesz arra, hogy hangsúlyozza az ízérzetét és harmonikusan kiegészítse a képet divatos farmerekkel.

Esténként sétálgasson a város környékén, és öltözködhet egy szőrzetben, szorosan illeszkedő pulóverben, bőrdzsekivel. Ha a 90-60-90 modell paraméterei nem érhetők el, de a vékony farmer a szekrényben van, ez nem jelenti azt, hogy rossz ízlése vagy elégtelen önértékelése van.

A legfontosabb dolog, hogy ezeket a farmereket szigorúan választjuk ki, és ne egészítsük ki túlságosan szűk pulóverekkel. Enyhén laza ing nagyon helyénvaló lenne. A sarkú cipő sikeresen kiegészíti a képet és elrejti a hibákat. Ha szeretné vizuálisan meghosszabbítani a lábakat, a legjobb, ha a bőrszínt választja.

A lángolt farmer jól néz ki különböző hosszúságú ingekkel és kabátokkal. Válasszon színt a megjelenés típusához és az ízléshez.

Az aktív időtöltés szerelmeseinek, és nem a hosszú összejöveteleknek, a farmer-barátok a szokásos fehér pólóval és a megfelelő cipőkkel együtt tökéletesek. A lenyűgöző, élénk színekből álló táska tökéletesen illeszkedik a képbe.

A magas derékú farmer jól néz ki a vágott felső és a sarkú szandál. Egy egyszerű fekete bőr öv teljesíti a megjelenést.

Nincsenek szigorú öltözködési kódok a munkahelyen, és értékelik a látványos részleteket a képen? A scuffokkal rendelkező farmernadrágokhoz válasszon egy fekete-fehér színpad tetejét, nem feltűnő. Viseljen sarkú cipőt, és a táskában lévő elemek divatos leopárdnyomatok lehetnek. Ne feledje, hogy az állati színek még mindig relevánsak.

Mint látható, nincs hely a képzeleted megvalósításához. Fontos emlékezni csak arra, hogy olyan sokféle választásban, amellyel megmaradhatsz magadnak, és nem veszítheted el a stílusérzetedet.

A farmer világa telített, lázadó, szabadság-szerető és új eredményeket inspiráló.

Hogyan válasszuk ki

Mint tudják, a farmereket bárhol lehet megvásárolni: valódi vagy virtuális üzletekben, nagykereskedelmi alapokban, otthon vagy külföldön (a farmer nagyon kedvező árú termék). A farmer kiválasztásakor fontos figyelni a minőségre és a modellre: hogy illeszkedik-e a test típusához?

Hogyan állapítható meg a farmer minősége? Az ilyen termékek varratai tisztaek, és kiálló szálak nem lehetnek láthatóak. Ha vannak olyan részletek, mint a foltok, a dekor más elemeit, akkor nem szabad hanyagnak lenniük.

A farmer méretét az öv szélessége határozza meg (az angol W betűvel) hüvelykben (1 hüvelyk 2, 54 cm). Ha a gyártó nem kizárólag farmer termékekre specializálódott, de gyűjteményeiben pár farmert talál, akkor ebben az esetben a méretük európai lesz, mint a hagyományos ruhák esetében - 46, 48 vagy S, XS.

A klasszikus egyenes farmer szinte mindenki számára alkalmas, különösen azoknak a lányoknak, akiknek nincs világos derékvonaluk.

"Fife" alkalmas vékony, vékony lábú lányokra.

A lángolt farmer karcsúbb alakot hozhat létre. Csak a széles csípővel rendelkező hölgyek nem ajánlottak, mivel vizuálisan még nagyobbá teszik a csípőt.

Az alacsony derékú farmer „lerövidíti” a lábát, így a kis termetű lányoknak nem ajánlott őket viselni. Határozza meg az alakzat típusát, a rejtett hibákat és az erényeket, amelyeket ki kell emelni. És előre - a boltba.

Mi a különbség a férfi farmer és a női farmer között?

Ma a farmer sokoldalú ruházat. Mindenki visel: nők, gyerekek, férfiak. Sőt, a klasszikus egyenes vagy „barátok” modellek azt a benyomást keltik, hogy a farmer az uniszex stílushoz tartozik. Mindazonáltal a különbségek még mindig a férfi és női változatokban vannak. Ha megvásárolja ezt a szekrényrészt, emlékeznie kell erre.

A különbségek megkeresésének legegyszerűbb módja, ha megnézzük a gombot, amely a repülésen található. A nőknél jobb oldalon, a férfiaknál, a bal oldalon.

Ezután számolja meg az öv hurkok számát. Ötük van a női farmereken, de nem kevesebb, mint hét férfi. Hajtsa fel a farmer nadrágot fele (láb a lábra), ragaszkodva a hátsó varráshoz. Az a hely, ahol a láb a felső részbe kerül, egy félhold alakult ki. Hosszú, és meghatározza a farmer "padlóját". A női változatoknál ívesebb és hosszabb, mint a férfi változatnál. És még egy árnyalat - a férfiak farmer modelljei a 28-as méretből indulnak ki, a nők pedig 24-től kezdődnek.

És a férfiak számára a farmer színei szűkebbek, mint a nőké. Alapvetően ezek klasszikus farmer színek - sötétkék, fekete. Ott nem találunk varrott strasszokat, gyöngyöket, fényes vagy felháborító díszítőelemeket.

klasszikus

A Fashionistasnak tudnia kell, hogy a klasszikus női farmer különbözik a többi modelltől. Egyenesek a teljes hosszában. A lábuk szélessége a láb szélességének felel meg.Nincsenek zsebek, vagy csak az oldalakon láthatatlanok lesznek, általában nem a felső rész. Nincsenek díszítő elemek - betétek, hímzések, gyöngyök, vágások. A derékvonal szigorúan a derékon fut, vagy kissé túlbecsülte.

Ezek a farmerek nagyon szigorúan néznek. Lehet része egy irodai szekrénynek (ha nincs szigorú öltözködési kód). A jó lányok magasra ülnek. A teljes csípő lányok jobban elhagyják a klasszikus modellt, mivel az ábra aránytalan. Bármelyik cipő közül választhat, amit jelenleg szeretne.

ingyenes

Ebben a szezonban a divattervezőket a 90-es évek ihlette. A laza farmer visszaáll a kifutópályákra és a szokásos életre. Kényelmesek, és a sikeres csúcsokkal együtt érdekes képet készítenek.

Világos kék laza farmer, fekete nyaklánc és fekete hajócipő egyaránt előnyös. Mivel azonban, és egy klasszikus fehér ing, egy vékony öv a derék. A pikniken ezeket a farmereket durva kötött pulóver vagy pulóver viseli. Egy másik lehetőség nem a Motya nagynénévé válni a laza nadrágban - az intelligens blúz vagy egy szép póló kombinálása.

A felemelt lábak frissítik a képet. Annak érdekében, hogy a lábak egyidejűleg ne legyenek vizuálisan lerövidítve, ne válasszon széles farmer lábakat. A klasszikus esőkabátok és kabátok nagyszerű barátok a laza farmerekhez. Végül is megnövelik a sziluettet a függőleges vonalak hozzáadásával. Fontos, hogy figyelmes legyen a szekrényében. Az egyik nem megfelelő részlet a 90-es évek magazinjainak oldalaiból, vagy egyidejűleg egy amerikai háziasszonyból állhat.

A motney

Farmernadrág a váratlan döntések rajongóinak. A divattervezők ebben a szezonban többféle variációt kínálnak a modellben. Különböző színek, szövetszerkezet, behatolási fok. De azok, akik „megmutatták” cipőjüket, nem annyira. Csak magas, karcsú, hosszú lábú lányok engedhetik meg maguknak.

Gondosan gondolja át a képeket az ilyen nadrágokkal, hogy ne okozzon egy kifogástalan nevetést az idegenektől az utcán. A csizmás farmer jól kombinálható különböző pólókkal és felsőrészekkel. Szintén jól néz ki a sportcikkekkel - pulóverekkel, a nyakörvekkel. A legjobb választás a cipőknek a különböző színű cipők. Ne feledje azonban, hogy a legtöbb srácnak ez a fajta farmer negatív visszacsatolást okoz. Nem érdemes őket egy időpontba helyezni a szerettével. De egy bachelorette pártnál ez lesz a legjobban.

Harisnyatartóval

A női szekrény egyik világos kiegészítője természetesen a harisnyatartó. A harisnyatartó kombinálása farmerrel - a leginkább sokoldalú lehetőség. Bármilyen stílust, top-topot, pulóvereket, blúzokat vagy ingeket vehet fel. Ha a harisnyatartó nyomtatott, akkor az egyik színük legyen a tetején, ingen vagy pólón. Ellenkező esetben nem lesz harmónia a képen.

A nadrágtartók jobban megfelelnek a fiatal hölgyeknek. Egy ilyen ruhában biztonságosan jön az egyetemen tanulni - egy világos kék színű ing és vékony farmer, széles harisnyatartóval. A fényes pólóval díszített farmer kiegészítőkkel díszített harisnyatartó - gyöngy hímzés vagy masszív szegecsek. Szerezd meg ezt a hippi opciót.

szerelt

Több évszakban a népszerűség csúcsán felszerelt farmer. És nem csak így. A magas derékú farmer egy homokóra-effektust hoz létre, amely valóban nőies. A csípőikben az étvágygerjesztő, és a mellkas kedvezően aláhúzott. A felszerelt farmer öv a derékvonalon lehet. Ami kedvezően fogja hangsúlyozni a vékony deréktulajdonosok alakjának méltóságát. Nem szabad szoros farmert viselni azoknak, akiknek nincs derékvonaluk. Ellenkező esetben csúnya zsírráncok lesznek az oldalakon. Egyetértek azzal, hogy ez nem nagyon vonzó.

Márkás farmer

Mindenki tudja, hogy a cég sajátossága az ár. Egy valódi márka a priori nem lehet olcsó.A közelmúltban a hamisítványok piaca jelentősen bővült. Milyen más kritériumok alapján azonosíthatja a valódi márkát, kivéve a transzcendentális költségeket?

A dolgok valódi vállalati identitásáról a varratok elsősorban a következők: egyenes, tiszta, varrott overlock, kiálló szálak nélkül. A címkét minden oldalról erősen varrni kell. A szegecseknél vagy gomboknál a cég neve általában kiüt. Hamis modelleken egyszerűek vagy elkényeztetettek (homorúak, gömbökkel). A márka farmer cipzárja mindig fémből készült, műanyag fogak nélkül. Az YKK vagy a gyártó rövidítése.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok