Szürke farmer

Szürke farmer

A farmer ma talán bármely személy szekrényében van. Kényelmes viselet és nagyon praktikus. Különböző stílusokban kombinálhatók. Ugyanazokkal a farmerekkel teljesen új érdekes képeket kaphat.

A legnépszerűbb természetesen a kék farmer.

Ha valami újdonságot akarsz tenni a szekrényben, akkor figyelj a szürke farmerre. Elég eredetinek tűnnek, ugyanakkor könnyen kombinálhatók az összes színnel.

Mit kell viselni

Kardigánnal

A szürke farmer tökéletesen illeszkedik a kardigánhoz. Alkalmas azok számára, akik szeretik a női stílusot: kényelmes és ingyenes képek. Viseljen a kardigán alatt megfelelő tetejét, a nyak körüli sálat, vagy például egy gyönyörű, hatalmas ékszert.

A kardigán élénk színei (például fukszia) szerint jobb, ha a tetejét fehér színben választja. Szürke farmer jól néz ki, mint egy klasszikus kardigán és egy eredeti aszimmetrikus élekkel. Az elegáns öv hatékonyan teljesíti a képet.

Az eredeti fényes nyomtatású kardigán a szürke farmerrel is megfelelő lesz. A nadrág nyugodt színe miatt a kép nem kerül túlterhelésre.

Egy szürke, vékony, zsebkendő, nagy zsebekkel nagyszerű kombinációja a hűvösebb évszakok alkalmi viseletének.

Blúz

Ezeknek a farmernadrágoknak a blúzja jobb választani az "iskola elve szerint": világos, sötét alsó. A blúz színei, mint a citrom sárga, lila, kék. A sötét szürke farmer tökéletesen kiegészíti a lila vagy bordó mélyebb árnyalatait.

A blúz lánccal, gyöngyökkel, hímzéssel vagy brossal egészíthető ki. Válassza ki a hangulatot és a képet illető tartozékokat. A hímzett blúzok, a szürke farmer, a sarkú cipő nagyon nőies.

A kabát

A kabátot a klasszikus szekrény egyik elemének tekintik. Ezért elsősorban a szigorú nadrág és szoknya alapján kerül kiválasztásra. Ma divatos viselni farmerrel.

A farmernadrágot kiválasztva néhány pontot érdemes megvizsgálnia. Ne vásároljon szaténból, bársonyból és más "esti" anyagból készült dzsekit. Szintén fontolja meg az évszakot, minden szezonban - saját anyagát. Pamut nyári modellekhez, tweed, téli kabát.

Ha egy dzsekit vett fel a farmerre, akkor nem szabad szigorú ingekkel vagy blúzokkal kombinálnia.

A kabát kiválasztásakor vegye figyelembe a figura jellemzőit is. Ha tökéletes, akkor egy felszerelt kabátban maradhat, amely fel van szerelve. A nagyobb fizikummal rendelkező lányok jobb választani egy hosszú ujjú modellt.

A dzseki alatt csúcsot viselhet, strasszokkal, hímzéssel vagy más fényes elemekkel. A szürke farmer egyetemes az ilyen dolgokra. Ellentétben a szakadt farmerekkel, nem figyelték meg a figyelmet. Ha merész kabátot visel, akkor kap egy képet, amely vonzza a figyelmet. Ezután győződjön meg róla, hogy kiválaszt egy felső semleges színt.

Hogy megfeleljen

Magas derék

A magas derékú szürke farmer jobban ülni fog azokon, akiknek hasa nem gyenge pont. Ez a farmer stílus vizuálisan meghosszabbítja a lábakat. Szűkebb csípővel jól néz ki a figura tulajdonosai.

Ha széles csípője van, meg kell találnia a megfelelő felső hangerőt, amely vizuálisan csökkenti őket.

Ezek a farmerek arányosabbá teszik az alakot, és közelebb hozzák az ideálishoz. A derék keskenynek tűnik, a csípő nagyméretű lesz, és a mellkas hangsúlyos lesz. Kiváló pólót, pólót vagy blúzot választhatnak. Hatékonyan kiemeli a deréktámaszt, amely farmerbe van behelyezve.A bőrpántok nagyszerűen kiegészítik ezt a ruhát.

Ha nem magas, akkor a sarok cipő vagy a platform kötelező lesz. Hosszú lábú magas szépségű, magas derékú farmert viselhet balettcipővel. Ne feledje, hogy a modell alatt a "lángolt" cipőnek gyakorlatilag láthatatlannak kell lennie. A rövid felső és a harisnyatartó képe fiatal lányoknak fog megfelelni a nyaralás alatt.

A tökéletes figurával rendelkező lányoknál a magas derékvonalú szűk farmer látványosnak látszik egy felszerelt, nyakú és magas sarkú cipővel.

Barát farmer

Ez a modell a farmer nagyon kényelmes, nem csak a kopás. Lehetővé teszi, hogy számos teljesen különböző képet hozzon létre. A szabad grunge stílusban nagyon nőies.

Szürke fiúk farmer kombinálható egy szürke laza pulóverrel és fekete csizmával. És ha befogja őket, akkor kombinálja azokat cipőkkel, amelyek sarokkal vagy ékekkel vannak ellátva - a stílusos kontrasztokon alapuló női kép kész.

Farmer "barát" jól néz ki a cipők, szűk kardigánok vagy pulóverek. És ha felveszi egy fehér pólót, amelynek középpontjában egy minta, egy fényes zsák és egy szokatlan nyomtatású mokaszin, akkor kap egy nagyszerű ruhát.

sovány

Hagyományosan úgy vélik, hogy a sovány csak vékony lányokhoz illeszkedik. De ha a megfelelőt választja, elrejtheti a különböző alakzatokat.

A vékony farmer pólókkal, könnyű felsőkkel kombinálva. A kép felszerelhető burkolattal készíthető. Ha van egy kicsit széles csípőd, akkor egy hosszúkás laza tunika jön a segítségedre. A kép eleganciája világos, finom mintákat ad a tunikára. A hideg szezonban az ingyenes pulóverek közelednek hozzájuk, melyet gyönyörű szíjjal lehet kiegészíteni.

A karcsú szürke farmer farmer szigorú megjelenésre alkalmas, mivel gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek a nadrágoktól. Jól néz ki egy kis laza blúz. Szürke vékony egy tandemben egy felső és egy kabátkal, amely alkalmas az irodában. Az ilyen nadrágok egy laza pulóverrel elengedhetetlenek az éjszakai sétákhoz a városban.

Hogyan válasszunk egy árnyékot

Világos szürke

Világos szürke farmereket viselhetnek a lányok, szinte bármilyen típusú figurával. A legfontosabb dolog a megfelelő modell kiválasztása és más dolgokkal való összeállítása. A világos szürke farmerek illeszkednek a fény tetejéhez, hideg színekhez: világos lila, kék, halvány rózsaszín. Ezért fontolja meg, hogy ezek a színek az Ön számára.

Ha nyáron van, és világoskék vagy fehér ruhákban az arcod összeolvad a tetejével, akkor jobb, ha egy másik sötétebb árnyalatú szürke farmert. Ha télen színe van, és a citrom sárga az egyik szekrény kedvenc színe, akkor nyugodtan válasszon világos szürke farmert.

Sötét szürke

Ezek a farmerek nagyszerűen fognak megjelenni a gazdag hangok tetejével. Például, ha a szekrényében egy bordó pulóver van, akkor tökéletesen kombinálódik a sötét szürke nadrággal. A lila, gazdag rózsaszín is harmonikus párt hozhat létre a farmer ezen színéhez.

Fekete és szürke

Ez a szín nagyon közel van a fekete színhez, így nehezebb fenntartani. Különböző csíkok és szőrszálak láthatóak rajtuk. Nagyon fontos, hogy csak mosott állapotban és finom mosás módban mossuk ki őket. A fekete és szürke farmer szinte minden ruházathoz tökéletes. Ez a szín nagyon sokoldalú, így a hideg és meleg árnyalatok csúcsát is kiválaszthatja.

Milyen cipő illik

tornacipő

A cipők nagyon népszerű cipők a fiatalok körében, mivel stílusosak és egyben nagyon praktikusak. A cipők jól fognak működni mind a szürke farmer, mind a barátok és a vékony. Szürke farmerhez alkalmas színező cipő szinte bármilyen lehet. A legfontosabb dolog - a jogot, hogy kombinálja őket a ruházat felső részével.

tornacipő

Öltözködés a fehér cipők és a sötét szürke farmer a glam és a divatos getup. Most ez a cipő a népszerűség csúcsán van. Minden nap viselhetők, és teljesen különböző stílusokban kombinálhatók.

szandál

Bármely modell szandálai a farmer szürke színéhez illeszkednek. A szandálokat mind a sík pályán, mind a sarokon lehet a kiválasztott képtől függően. Az ilyen cipőkkel és női felsőrészekkel felépített barátja farmerjei gyengéd megjelenést hoznak létre, amely a kontrasztot vonzza.

cipő

A cipők alkalmasak az őszi képekre. A fekete cipő tökéletes a hűvös időjáráshoz.

Ne feledje, hogy a farmer termékek nem járnak jól a bőrrel.

Ha ki akarsz állni egy pártnál, próbáld meg felvenni a fényes cipőket, például piros cipőt, sötét szürke vékony farmerre. A megfelelő kiegészítők, fényes rúzs - és te vagy az esti csillag.

Íjak és képek

A szürke farmer segítségével sok divatos képet hozhat létre, mert szinte egyetemesek. A szürke farmer mindenkihez megy, csak válassza ki a számodra megfelelő vágást. Most már fontosak az íjak, amelyek önmagukban megszorító és szabadságot egyesítenek. Azaz a kontraszton alapulóak. A divattervezők egyre több új íjat kínálnak, amelyek már régóta ismert farmerrel rendelkeznek.

A szürke farmer segít frissíteni a megjelenését. Egyenes farmer, kockás ing, klasszikus fekete-fehér cipők, szürke kalap - és egy divatos íj egy sétára.

A Tabernákulum vékony farmerje, egy vékony teknős, platform cipő és egy szőrme mellény, a tetején a divatos, hűvös időjárás. És ha szürke farmert visel, strasszos, vagy divatos fényes nyomtatással, ez a tökéletes választás egy divatos párt számára.

Ősszel meleg és kényelmes képeket akarok. Viseljen szürke farmert, egy könnyű blúzot, egy kardigánt, a nyak körüli sálat, a hosszú gyöngyöket - a rétegződés az őszi hangulatot eredményezi. Ennek a képnek a cipőjét cipőkből, boka csizmákból vagy térdhosszú csizmákból lehet felvenni.

Egy fekete pulóver tónusú csizmával, szürke farmerrel - alkalmi viselet alkalmi íjakkal. De egy fekete tetejű, színes, fényes ékszerek már egy választás egy pártra vagy egy baráti találkozásra egy kávézóban.

Kombináljon egy szürke kabátot tónusos zsákmányokkal és világos szürke farmerrel, hogy egy nagyon elegáns ruhát kapjon a hideg évszakban. Hosszú cölöpökkel, kötött fekete bundával és sarokkal ellátott csizmákkal is viselhetők.

Az ilyen farmer meleg szezonjához aszimmetrikus, hosszú fényt és kardigánt tudsz felvenni. By the way, egy ilyen kép ideális lenne a nők számára, de akik nem akarnak távol maradni a divat trendjétől.

Egy csomózott fehér inget vagy pólót a derékon, szürke farmer, a térd alatt lévő lyukakkal, díszes csipkeelemekkel ellátott sarkú szandálok szabad és trendi megjelenés a fiatal lányoknak.

Divat trendek

A divat trendek csúcsán, lángolt farmer és barátja. A szakadt vagy kopott szürke farmer az egyik divat trend. A laza, magas derékú farmer több évszakban is népszerű.

A sovány farmer kevésbé releváns ebben a szezonban, de néhány tervező még több modellt mutatott be nyári kollekcióiban. Ez a modell inkább egyfajta farmer klasszikus lett. A szürke farmer segítségével teljesen más friss, női, alkalmi vagy ifjúsági megjelenést hozhat létre, a megfelelő ruházati kombinációval.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok