Farmer méretek

Farmer méretek

A farmer univerzális dolog, ami minden lány szekrényében legyen. Segítenek stílusos és praktikus képek létrehozásában, amelyekben nagyon kényelmesnek érzi magát. Fontos, hogy a farmer jól illeszkedjen az alakzatba, elrejtse a hibákat a lehető legnagyobb mértékben, és hangsúlyozza az érdemeket. Ehhez pontosan ki kell választania a méretet.

Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogy hogyan tudjuk megmérni a méretét, megosztani a választásokat, és elmondani, hogyan különböznek a dimenziós táblák a világ különböző országaiban. Tehát a kiválasztási folyamat kellemes folyamat lesz neked, ami nem okoz bajt.

Méretrendszerek

orosz

Először is a hazai gyártót tekintjük. Szoktuk az orosz osztályozáshoz, így a legtöbb lánynak nincs nehézsége. De emlékezzünk a főbb különbségekre és jellemzőkre.

Az orosz méret meghatározásához meg kell mérni a csípő átmérőjét, és a kapott számot kétre kell osztani. Például, ha a hangerő 96 centiméter, akkor 46 méretű lesz. Ne feledje azonban, hogy a különböző márkák különböző minták szerint működhetnek, és a méreteknek lehetnek bizonyos különbségei. Ezért a legjobb, ha próbálkozunk, így biztosan nem lehet bajodni a választással.

Ha vásárolni szeretne az interneten, akkor alaposan megvizsgálja a helyszínt és a számukra kínált rácsot.

amerikai

A gyakorlat azt mutatja, hogy az USA-ból származó nadrágok méretét gyakran az L és W betűk jelölik. Néhány amerikai márka az XS, S, M, L, XL méretjelöléseket használja. Az elülső "X" betű "extra" - azaz nagyon. Ezért az XS mérete - a legkisebb és az XL - a legnagyobb méret. Nagyon nagy farmert használnak XXL, 3XL stb. Rendkívül ritka, hogy 0-tól 20-ig terjedő méretet találunk az XS-XL-nek.

Annak érdekében, hogy ne tévesszük el és ne tegyünk helyes döntést, jobb, ha egy speciális táblázatot használunk, amely nagyban leegyszerűsíti a feladatot. Gyakran a lányoknak van egy kérdésük: „Hogyan kell helyesen használni a táblát?”. Ehhez ismernie kell a két jelzőt - a deréktérfogatot (W) és a hosszúságot (L). Ne feledje, hogy a hosszúságot azon a ponton mérik, ahol a termék varratai találkoznak. A táblázat több oszlopot is tartalmaz, amelyek megmagyarázzák, ami egyáltalán nem nehéz.

Sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy az orosz nyelvet amerikaira konvertálják, és fordítva. Annak érdekében, hogy meghatározhassuk az amerikaiakat, el kell távolítani a hazai 16-at. Például, ha „52” -es mérete van, akkor 36-at kapsz, ami fontos tudni, mert számos modern üzlet kínál termékeket az Egyesült Államokban.

európai

Az európai dimenziók különböznek a többiektől, mivel azokat inch-ben mérik. Ha megérted, hogyan kell helyesen konvertálni a centimétert, amit hozzánk szoktunk, akkor a megfelelő méret kiválasztása nem okoz sok nehézséget. Tehát a W és L jelölések melletti ábra a láb és a derék méretének hossza. Vegyünk egy példát: ha a derék 72 cm, akkor az európai méret 29 (73 / 2,5 = 29,2).

A hosszúságot pontos mérések nélkül határozzuk meg: 161-171 cm-es növekedésű lányoknál az L30 megnevezés megfelel, ha a magassága 171-181 cm, akkor L32, a magasság magasabb - L34. Ne feledje azonban, hogy az egyes arányok eltérőek, így ha nem biztos az adatok helyességében, és nincs lehetőség a termék megpróbálására, ajánlott a farmer hosszúsága centiméterben mérni. Ezt követően a kapott számot meg kell osztani 2.5-tel. Ennek eredményeképpen Ön választja ki magának a legoptimálisabb modellt.

Az európai méret meghatározásához csak a következő két szimbólumot kell kezelnie - W (derékméret) és L (a nadrág hossza a belső varratok mentén).Ezekkel az adatokkal a megfelelő opciót megvásárolhatja. Különös figyelmet fordítson a kötetre, mert ez jelzi, hogy a farmer ül-e rajtad, hogy kiemelje az erősségeit. A nadrág lábának hossza nem játszik ilyen fontos szerepet, mivel a terméket lehet vágni.

kínai

Kínában nincs egységes méretjelző rendszer, amely holtponthoz vezethet. De ne kerüljék el ezt a terméket, mert szinte minden cég honlapján saját méretei vannak. Általában a kínai farmereken az S, M és L. betűket jelöljük. Így teljes mértékben megfelelnek az orosz 40-52 és az európai 32-54. Sok szakértő azt mondja, hogy a kínai varrni egy kicsit kevesebbet, ezért ne válasszon farmert asztal nélkül. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az ázsiai népesség átlagos növekedése sokkal alacsonyabb, mint az európaiak. A farmer vásárlásakor különösen óvatosnak kell lennie.

Hogyan lehet megtudni a méretét?

Megérteni, hogy milyen méretben van, ha nincs egy asztal, akkor ezt egyszerű matematikai számításokkal teheti meg.

Lányok, akik 42 hazai méretűek, el kell távolítaniuk a 16-os mutatót, és 26-at kapunk. Ez lesz az Ön mérete, amit érdemes megpróbálni. Ha a magassága kb. 165 centiméter, és a varrat hossza 76 centiméter, akkor a címkén fel kell tüntetni az „L30” jelet.

Manapság sok márka közzéteszi a teljes utasításokat a webhelyeiken annak érdekében, hogy elmagyarázza a vásárlóknak, hogyan kell kiválasztani a megfelelő méretet. Ez nagyon hasznos információ, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni és megkerülni.

Hogyan válasszuk ki a női farmereket?

A főbb tanácsok, amiket minden stylist ad, próbáljon ki a lehető legtöbb különböző modellt, hogy megkönnyítse a végső választást. Ne feledje, hogy a jó farmernek meg kell díszítenie az ábrát.

Sok jó minőségű farmernek van egy kis nyúlványa, ezért jobb, ha egy kicsit kevesebbet veszünk.

A kiválasztás során ügyeljen arra, hogy figyeljen a tartozékokra, sokat mondhat a gyártási folyamatról és a minőségről. A gomboknak erősnek és jól varrottaknak kell lenniük, és a varratoknak egyenletesnek kell lenniük. Jó, ha a cipzár kiváló minőségű fémből készül.

A címkék valódi bőrből készülnek, kiváló minőségű farmerből. Meg kell vizsgálni a varratok minőségét: azoknak a lehető legtisztábbnak és simanak kell lenniük. Nincs megengedett szál vagy más, még kisebb hiba.

Milyen mérések szükségesek a méret meghatározásához

Ha pontosan meg kell határoznia a farmer méretét, akkor először meg kell mérnie a derék és a csípő térfogatát. Jobb, ha ezt otthon csinálod, ahol senki sem fog rohanni vagy elnyomni. Nem mindig elegendő ezeket a számokat ismerni. Néha érdemes megfontolni a lábak teljességét és természetesen a növekedést.

Nagyon fontos figyelmet fordítani arra a anyagra, amelyből a farmer készül.

Ha nem vagy vékony, akkor jobb, ha előnyben részesítjük a minimális számú fonalat tartalmazó modelleket. Pamut termékek - a legjobb megoldás. Ha tiszta pamutról beszélünk, akkor azokat a modelleket kell figyelembe venni, amelyek ideálisan ültek a boltban. Ez az anyag nem deformálódik, és nem nyúlik a viselés folyamatában.

A jól kifeszített farmer csak először hoz létre kifeszített alakzatokat. Rövid idő elteltével azokon a helyeken, ahol a legnagyobb terhelést alkalmazzák, megnyílnak a feszített töredékek. Ez nagyon rontja a termékek megjelenését és elkapja a szemet.

A farmer kiválasztásakor a modell nagyon fontos. A vésett formájú lányok szinte minden opcióhoz illeszkednek. De a csodálatos formák tulajdonosainak egy kicsit kell dolgozniuk. Ebben az esetben jobb, ha megkerüljük a szoros beállításokat. Ellenkező esetben fennáll annak a kockázata, hogy hibáit mutatja. Kerülje a farmereket is, amelyek sok díszítéssel és fényes elemekkel rendelkeznek. Nemcsak a megjelenést lerövidítik, hanem extra centimétereket is hozzáadnak a csípőhöz.

Jobb, ha a teljes nők előnyben részesítik a nagy leszállási lehetőségeket.Így az ábra minden hibája a lehető legrejtettebb lesz. Ezek a modellek ma a legnépszerűbb csúcspontok. A magas derékvonalú farmereket a világ minden vezető tervezője képviseli.

A farmernek nagyon hosszú ideig szolgálnak, csak meleg vízben kell mosni, lehetőleg befelé fordítva. A folyamatot csak kézzel kell elvégezni, el kell dobni a mosógépeket. Ezek összenyomása nem éri meg, hogy ne sértse meg a termék szerkezetét és színét.

Ne feledje, hogy a vasalás csak rossz oldalon szükséges. Így sok éven át szolgálnak majd, és ragyognak a szép megjelenésükkel.

Tippek a kiválasztáshoz

A megfelelő méret kiválasztása fontos és felelősségteljes gyakorlat, amely bizonyos ismereteket igényel.

Szinte minden gyártó hozzáad egy kis elasztánt vagy lycrát a farmerhez, ami hozzájárul a jó illeszkedéshez. Ezek az adalékanyagok lehetővé teszik az anyag nyújtását. A megfelelő modell kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy ezek kissé deformálódhatnak. Éppen ezért minden mérést le kell kerekíteni.

Korábban elmondtuk, hogyan kell megfelelően megtalálni a méretét, de van néhány fontos finomság. A mérési folyamat során próbálja meg a mérőszalagot a lehető legszorosabban alkalmazni a testre. A kapott eredményt szintén hüvelykre kell konvertálni, azaz 2,5-el. A vásárlás során hasznos. Ha nem tud választani a felszerelés folyamatában, akkor próbáljon meg egy kicsit járni velük, és üljön le. Egy idő után biztosan megérti, melyik farmer vagy.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok