Hogyan vegye fel a farmert

Hogyan vegye fel a farmert

Sok nő kedveli a farmert minden nap. Szinte nincs olyan nő, aki nem rendelkezik praktikus és sokoldalú farmer nadrággal a szekrényében. A boltok katalógusaiban bemutatott nagyszerű stílusok, színek és modellek közül nagyon nehéz nem elveszíteni, és választani a farmert, amely szépen hangsúlyozhatja az alak méltóságát, nem pedig a hibáit.

Eredetileg a férfiak munkaruhájaként megjelenő farmer már régóta szerepel a jól ismert márka ruházati gyártók gyűjteményében. A modern opciók könnyedén, szexuálisan, az egyéniséget és a stílust hangsúlyozzák. Ezek alkalmasak a fiatalok tevékenységeire, a tanulmányok és a munkahelyi kirándulásokra, a természet kirándulásaira.

Sokan úgy döntenek, hogy a maximális viselési kényelmet kívánják, anélkül, hogy gondolnánk, hogy a farmer vonzerejét növelheti és segíthet egy új eredeti megjelenés kialakításában. Még egy olyan univerzális dolgot is kiválaszthat, amire szüksége van a típus szerint, hogy minden eseményhez szép lehetőséget kapjon.

Tekintsük az alak típusát

Vásárláskor nemcsak meg kell ismerkednie a legújabb divat trendekkel, hanem kívülről is kritikusan meg kell néznie magát. Ha helyesen közelít a meglévő funkciókhoz, akkor lehetséges, hogy magadra hasonlítson, kiválasztva egy párot, amely bármilyen képet frissíteni fog.

A dolgok kiválasztása a számod struktúrájával kezdődik. Számos alaptípus létezik, amelyek mindegyike rendelkezik bizonyos jellemzőkkel. Mindannyian mértani alakzatokra vagy különböző gyümölcsökre hasonlítanak. Ez a feltételes szétválasztás megkönnyíti a ruházat kiválasztását a tulajdonosaiknak.

Például a "kör" vagy "alma" típusú szerkezetű nőknek meg kell osztaniuk a derékot, ami a gyenge pontja. Extra fontok jelenlétében hajlamosak felhalmozódni ezen a területen, egy kicsit megérintve a csípőt és a mellszobor. Itt a széles modellek vagy az egyenes klasszikus, kiegyensúlyozott arányok, amelyek karcsú lábakat adnak és segítenek kiemelni egy elegáns, nőies görbét, megfelelőek.

A tágas vállú és karcsú derékú lányok a "háromszög" típusához tartoznak, gyakran ez a fajta a korábbi sportolók körében található.

Itt a test felső részének enyhe korrekciója szükséges az aljzat bővülése miatt, ezért a változó mértékű divatos fáklya tökéletesen biztosítja a szükséges térfogatot.

Ha a fizikum egy „körte” -hez hasonlít, harmóniája van a kis vállakkal és a mellkasgal, de egy nagy térfogatú alsó, akkor egy modellt kell keresni egyenes vágású farmerből, előnyben részesítve egy sűrű anyagot, amely kissé meghúzza a csípőt.

Jó, klasszikus, mély, sötét színű stílus, tökéletesen elfér, elvonja a nyüzsgő fenéktől, karcsú sziluettet biztosítva. A fő dolog nem az, hogy túlzsúfolja a zsebekkel és a comb hátsó részén lévő díszítéssel, hogy ne fordítson figyelmet a problémákra.

A standard "téglalap" kiemelkedik a derék és a karcsú lábak hiánya miatt. Általában ezek a magas lányok, akik majdnem minden modellt megengedhetnek, és hosszúsággal játszanak. Tökéletesen bőrálló, vékony, széles vagy egyenes nadrágot, lyukakat és stílusos barátokat tartalmaznak. Ideális választás egy derék kiválasztása egy megfogalmazott szettben, fényes, texturált övvel, blúzokkal vagy tunikával.

A legszexisebb és nőiesebb típus - „homokóra”, a derék és a csípő közötti szép átmenet. Számos lehetőség van itt. A szekrény kialakításakor fontos, hogy az alsó részen ne terhelje túl a kötetet, miközben az egyensúly megmarad.

Az egyetlen tabu - az alsó vágásig vágva, ami a szexi lányt "sárgarépává" vagy egy sellővé alakítja.

Nem mindenki tudja azonosítani magát egy adott típusnál. Az épület típusa nem mindig élénken kiemelt, így itt egy kompetens farmer és ing, szép cipő vagy csónak kiválasztása szükséges. Komplexen képesek az egész alak arányainak egyidejű beállítására. Az ilyen lányoknak óvatosaknak kell lenniük a divatos újdonságokkal, mindig a többféle típus megpróbálását és összehasonlítását a vásárláskor.

Egy új farmer nadrág kiválasztása mindig érdekes feladat. A ruházati gyártók számos érdekes vágási stílussal, játékkal, díszítéssel, mandzsettával, mandzsettával diktálják a tényleges hosszúságot.

Leszállás a csípőre

Fontos, hogy válasszon egy stílusos modellt, ne feledkezzünk meg az övre és a csípőre szerelt különböző típusokról. Összesen négy fő típus létezik, amelyek alapján minden modellt varrnak. Például a brazil meglehetősen kísértetiesen megnyitja a pocakját, ezért a karcsú lányok számára alkalmas ezen a területen hiányosságok nélkül. Gyakran ez a illeszkedés a divatos soványságban van, segítve a háziasszonyot, hogy megmutassa a tökéletes sajtót.

Az alacsony emelkedésű farmer sokoldalúbb és praktikusabb, irodai stílusban is alkalmas.

Segítségével kiemelheti a meglévő derékot, tökéletesen kombinálva a klasszikus ingekkel.

Átlagos illeszkedéssel elrejthet egy kis felesleget a gyomorban és az oldalakon, különösen, ha nadrágot visel egy hosszúkás tunikával.

Az ilyen modelleket az érett nők kedvelik, akik magabiztosak és nyugodtak benne.

A nagy derékú farmer nagyon fontos ebben a szezonban, ideális egy gyönyörű hajlítás és karcsú sziluett kialakításához. Érdekes megnézni a modelleket, ahol az öv egy fűző formájában van díszítve, a mell alatt végződik.

Méret szerint

Az elfoglalt lányok egyre inkább új ruhát választanak a szekrényhez az online áruházakban, anélkül, hogy túl sok idő lenne a felszereléshez és a gyalogláshoz. A farmer szép divatmodelljének megszerzéséhez nem csak a saját paramétereinek ismerete, hanem a dimenziós háló jellemzőinek megértése is szükséges. Ez segít pontosan megvásárolni azt az opciót, amely tökéletesen illeszkedik az alakzathoz.

Ha a farmert illeszkedés nélkül kell kiválasztani, helyesen kell meghatároznia a méretét annak érdekében, hogy illeszkedjen az online áruház weboldalán található rácshoz. Mindegyik párnak van egy címkén két meghatározott betűje, amelyekre szükség van vezetni. Ugyanakkor az összes számítás a régi, szovjet ruházati mérési rendszer alapján történik. Az első latin W betű a derék kerületeit jelöli, amelyet úgy számítanak ki, hogy 16 egységet vonnak le az oroszból. Ha egy lány klasszikus 44-es méretben van, akkor a W28 megnevezésű modellek közül kell választania.

A második L betű a belső varrás hosszához kapcsolódik, és egy bizonyos magasságra van tervezve. Az L30 leggyakoribb változatai 170-180 cm-es növekedésre alkalmasak, L32 pedig a 190 cm-es látványos növekedés tulajdonosa számára.

Széles csípőn és teljes lábon

Ha a természet nem rendelkezik ideális formákkal, egy jól illeszkedő farmerpár segíthet az alak beállításában. A leggyakoribb probléma a széles csípő és a teljes lábak, melyeket vizuálisan csökkenthet egy beépített felső rész. A vásárlás fő szabálya - a figyelmet a hiányosságoktól való eltérítésre és a meglévő előnyökre való áttérésre.

Ilyen jellemzőkkel a farmereket szigorúan az ábrán vásárolják, állomány vagy nyúlvány nélkül. A sűrű texturált anyag tökéletes illeszkedést biztosít, elkerülve a csúnya hajtogatást, a szövet harmonikáját. Jó klasszikus modellek, fényes késleltetéssel, a figyelmet a teljességtől elvonva. A leszállás lehet majdnem bármilyen, ha a gyomor hiánya megengedett, és a derékvonal kifejeződik. A legelőnyösebb a magas, ami segít eltávolítani a lógó hasat, és kecses oldalvonalat képez.

A fenék vonzóbbá válnak, ha a zsebek egy kicsit közelebb vannak a középső varrathoz, mintha felemelnék őket.Érdekes, nagy méretű részletek és aszimmetrikus elrendezésük itt fontos. Az oldalsó zsebeknek belsőnek kell lenniük, nem pedig a felső részükre, hogy elkerüljük a csípőn lévő több centimétert.

A szexi körte alakú figura tulajdonosainál gyönyörű nadrágok vannak, amelyek a térd fölött indulnak. Ez kiegyensúlyozza a felső és az alsó rész arányait, így a kép szimmetrikus és vonzóvá válik mások szemében. Nyáron a banán eredeti stílusát, a széles lábakat a teljes hosszon veheti fel. Egy kicsit laza illeszkedés elrejti a problémás területeket, ideális esetben egy forró napon kreatív pólóval.

A farmer vékony

Sok hölgy belekapaszkodik a szekrényébe egy kicsit sovány farmerbe, hisz abban, hogy ez segíthet a karcsúságnak az alakjuknak. Ugyanakkor az egyes lányok sajátosságai és növekedése nem tartósan figyelembe veszik. Az élesített minták a meglévő karcsúságot hangsúlyozzák, de a csípőn kis felesleggel csak azokat hangsúlyozzák.

Ebben az esetben a legmegfelelőbb lehetőség a farmer egyenes vágása. Ugyanakkor a fényes árnyalatok a nagy növekedés tulajdonosai rendelkezésére állnak, és a sötét szilárd farmer karcsúságot ad bármely testméretű nőnek. Velük szinte bármilyen kívánt képet legyőzhet, szigorú ingekkel, pólókkal aszimmetrikus vágott vagy hosszúkás kardigánokkal.

A klasszikus közvetlen vágásmodellnek minden lánynak a szekrényében kell lennie, aki vékony, elegáns készletet kíván létrehozni. Ez segít a megfelelő kombinációban a cipőkkel egy közepes méretű, gyönyörű saroknál, ami segít a sziluett vizuális nyújtásában. A láb hossza eléri a sarok közepét, vizuális harmóniát és magasságot adva a viselőnek.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes farmert

Bevásárlásra és a figura összes jellemzőjének vizsgálatára emlékeznünk kell arra, hogy egy jó minőségű dolog nem lehet olcsó, ezért figyelni kell a márkás termékeket kínáló üzletekre. Ahhoz, hogy tökéletes eredményt érjünk el, meg kell próbálnunk néhány párot, amelyek színe, stílusa és hossza eltérő.

A jó farmernek csak a méretüket kell választania. Ezek a farmerek nem nyúlnak, megtartják alakjukat több mosás után is. A szereléskor enyhén szűkösek lehetnek, de a zokni után az ábrán fognak ülni, és egy kis mennyiségű elasztán természetesebbé teszi.

A vásárlás előtt gondosan meg kell vizsgálnia a szerelvényeket. A kutyák, gombok és szegecsek minden felirata szimmetrikus, világos, tiszta. A farmer cipzárja mindig szoros, hogy megfeleljen a farmer textúrájának. A varratok minősége nem okozhat kétségeket és panaszokat. Egyenetlen szálak és nyers varratok jelenlétében jobb, ha megtagadják az ilyen nadrágot.

A farmer vásárlása és kiválasztása nem könnyű feladat a nem szabványos lányok számára, de az ideális lehetőség megszerzése segít kiemelni az összes előnyét, és minden helyzetben jól néz ki. A praktikus ruhák többféle modellje a szekrényben, néhány perc alatt létrehozhat egy szép, nőies képet, hogy jól nézzen ki a munkahelyen vagy egy romantikus dátummal.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok