Farmer kocogók

Farmer kocogók

A vékony és feszes dolgok divatja után valami szabad és különleges dolgot szeretne. A ruházatnak ízléses és jellegzetesnek kell lennie, bizonyítania kell a tulajdonos ízét és személyiségét, hogy csavarodjon. Mint a farmer kocogók.

Mi a női kocogó farmer?

A joggerek kompromisszum a sport és az alkalmi stílusok között. Eredetileg az egyenes, enyhén laza illeszkedésű sport nadrág neve volt, amely kissé a derék alatt ült. Az öv rugalmas szalaggal van összeszerelve, a nadrágot elasztikus csíkokkal díszített, rugalmas szalaggal díszítik, a nadrágok keskenyebbek, mint a nadrágok, szabadabbak, mint a vékonyak. A tökéletes megoldás a futáshoz és a fitneszhez.

A sport változatban díszítésként - szalag a nadrág varrására. Ma ezek a sport nadrágok találtak egy második szélet és egy új értelmezést. A vágási funkciók mentése után a tervezők az elismeréstől függetlenül megváltoztatják az övet, a mandzsettákat és az oldalsó varratokat. A tapaszzsebek és a szokatlan szövetkombinációk a képeket szokatlannak és szokatlannak teszik.

A tervezők úgy döntöttek, hogy divatbajnokságokat gyűjtenek a kocogókkal, így sokkal változatosabbá váltak és jelentősen eltérnek a kezdeti ötletektől. Az illeszkedés magas vagy alacsony lehet, az öv nem lehet rugalmas szalagon, de szükségszerűen elasztikus, és az övre húzódó nyakkendők vége, áramló anyag, szar, vagy akár egy szag lágy gondatlanságot ad a megjelenésnek.

A mandzsetták szinte láthatatlanok és kontrasztosak, vagy magasak, a borjú közepéig nyúlnak. A félig mentes vágás mentésre kerül, a laza szövetek segítenek létrehozni.

Természetesen különböző a textúra és a szövet színei. Előnyben részesülnek a természetes és kényelmes anyagok (pamut, len, farmer, kerékpár és gyapjú). Esti és hétvégi lehetőségek a nadrágok varrására selyemből és sifonból. Egyszerű nadrág kontrasztos díszítéssel és anélkül, színes vagy díszes mintával. Nincsenek kemény kanonok, próbálkozhatsz és kísérletezhetsz.

Az etnikai (például afrikai) és növényi nyomatok organikusak. Érdekes módon nézd meg az „állatok” utánzását és keleti mintáit. Az ilyen modellek teljesen távol állnak a sportstílustól. Egy dedikált gyalogos öltés emlékeztet rá, de még az ilyen tökéletesen sportos kocogókban is használhatók nyomatok (gyakrabban ez a márkanév) és minták a nadrág alján, amelyek vizuális hatásokat hoznak létre.

fénykép

A divatos képek a kocogókkal könnyen elkaphatók és a magazinok oldalai életre keltek. A trend kiderült, hogy kényelmes és nagyon nőies, könnyen kombinálható más dolgokkal. Ugyanakkor ez egy meglehetősen összetett elem, amely nem megy mindenkinek, mivel a hangsúly az alsó részen jelenik meg, vizuálisan az ilyen nadrág csípője szélesebbé válik.

A „körte” és a „háromszög” típusú lányoknak fel kell adniuk a trendet, mivel a stílus súlya lecsökken és lerövidíti az ábrát. Szükséges, hogy miniatűr hölgy legyen, hiszen csaknem egyenes nadrághoz lehet hozzáférni, ékezet nélkül és díszítés nélkül. Így megtarthatják a kép növekedését és nőiességét.

Óvatosan a kocogók kipróbálhatják a lányokat, mint az "alma" és a "homokóra". Az utolsó dolog, amit látnod kell, milyen erős lesz a csípő hangsúly.

A nadrágszöveten lévő függőleges vonalak és minták segítenek megszabadulni a vizuális „teljességtől” ezen a területen. "Alma" választhat a női variánsok magas derék és egy tiszta öv. A kocogók sűrű textúrájú szövetből kell készülniük, a repülést és a szabad textúrákat és stílusokat el kell hagyni.

A kétségtelenül kedvelt nadrágok a "fordított háromszögek" és a "téglalapok" lesznek. Az ilyen formájú nők a paramétereiket az ideálisnak tudják hozni, egy kecses derékot rajzolhatnak. Magas és jóképű hölgyek és lányok tökéletesen aláhúzzák a szinte minden kocogás stílusának méltóságát.

Minden esetben a következő szabály érvényes: a futó nadrág a teljes képpel működik, így nincsenek véletlenszerű részletek (ékszerek, kiegészítők) ilyen íjban. Gondosan mérlegelni kell az összes elemet.

Mit kell viselni

Annak érdekében, hogy ne álljon a szekrényben, néhány csúcskombinációt is végezhet. A mindennapi íjakhoz a felsőt ingek, blúzok, tunikák vagy kockás ingek formájában lehet kiválasztani. A bemelegítéshez dobja ki a kardigánt, amely lágyítja a képet. De ahhoz, hogy az íj divatosabbá és élesebbé váljon, a bombázó vagy a bőrdzseki formája segít.

Az üzleti kocogók és készletek segítenek szándékosan formális ingek kialakításában egyenes és éles vonalakkal, szigorú kabátokkal, árokbevonattal. A hosszúkás csúcsmodellek kocogókkal jól néznek ki.

Ünnepi megjelenés is lehet ezeken a nadrágokon. Ehhez az együttes felső része ünnepi és nőies. Ezt segíti majd a tényleges stílusok (bustier, top, tunic), szövetek (légy, áttört, áramló) és nem triviális kombinációk (pulóver, csipke díszítéssel, hosszú ujjú bőr vagy velúr). Kiegészíthetõk kabátokkal is.

A cipő kiválasztásakor a sarok általános stílusára és magasságára kell összpontosítania. A hosszú sarkú cipők elegánsabbá teszik a képet, így alkalmasak az üzleti és az esti lehetőségekre, és a mindennapi kijáratokhoz cipővel, talppal vagy kis emelkedéssel, például boka csizmákkal, balettlakásokkal, oxfordokkal.

A szokásos szandálok lágyak és nőiesek lesznek. Ha a kép részletei messze vannak a sportos stílustól, akkor a cipők alacsony sarkúak és nagyon tömörek lehetnek. Ez megakadályozza a kinkelést és a szórást.

Hová menjünk

A farmer kocogók tökéletesen illeszkednek a mindennapi életbe a barátokkal való kiránduláshoz. A szigorúbb és monotonabb nyugodt modellek együtteset hozhatnak létre blúzokkal, ha a ruházati kód megengedi.

A nagy kiegészítők és a gyönyörű blúzok keretén belül a kocogók és a társadalmi események megfelelőek lesznek. Minél magasabb az esemény, annál kifinomultabb és hibátlanabb a stílus. Tehát ne habozzon előnyben részesíteni a kocogókat, ha ezek a nadrágok felfedik a figura érdemeit és szépen ülnek.

Divat íjak a kocogók

Természetesen a sportstílus kombinációja jó lesz. Azonban szükség van a kocogók „szelídítésére”, majd egyetemesekké válnak.

Minden nap jó szett farmer kocogókkal, pamut nadrágokkal vagy puha viszkózzal. Különleges alkalomra, válasszon szatén, selyem, fényes, bőr és velúr betétekkel.

A kocogók felszerelhető ingek, laza blúzok és tunikák viselése kombinálható egy többrétegű felülettel. A legtöbb esetben a blúzok a nadrágba kerülnek, ha ez nem irodai stílus, akkor megfélemlítésre kerülhet: engedje vissza a tunikát a hátsó részből, és lágy és kényelmes gondatlanságot teremt.

Az íj eredetisége világos és lédús színeket ad. Kísérletezhet egy vagy több szín színével. Például egy fényes dzseki, bőrkabát vagy bombázó kabát, a készlet feladatától függően, ékezetes szerepet játszhat.

A cipők és a stílus kombinációja fontos. Joggers jól néz ki a különböző cipő - sarok, csónakok, népszerű ékek, slip-ons, csizma. A cipőknek megfelelőnek és kényelmesnek kell lenniük.

A sarok és az ék hozzá fog járulni a kép kifinomultságához, és a lakonikus cipők kiegyensúlyozzák a tágas és elegáns képet. Az Oxfords és az átlagos sarokú csizmák súlyosságot adnak az alkalmi vagy az üzleti stílusnak, ezért a képen fényes felső vagy akcentus nadrágokkal kell használni őket.

A megfelelő tartozékok segítenek a kép egyensúlyában. Ezek közé tartoznak a nagy nyakláncok és gyöngyök, sálak, medálok, láncok. Függőleges jellemzőket rajzolnak és segítenek a növekedés visszanyerésében, amit a nadrágok mandzsettái fogyasztanak.

Egy kocogó viselése grunge pólóval vagy hosszú ujjú csipkével, az irodában vagy a barátokkal való találkozásnál - választja.Ha tetszik ez a merész elem, akkor használja ezeket a trükköket, hogy megteremtse a harmonikus stílusát, és kényelmesen érzi magát bármilyen helyzetben.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok