Ifjúsági férfi öltönyök

Ifjúsági férfi öltönyök

Minden évszakban a divattervezők egyre több új jelmezet kínálnak a férfiaknak. Minél bővül a tartomány, annál könnyebb lesz megtalálni a saját stílusát, hogy kitűnjön a tömegből. A jó ízlés, amely a kiváló ruha miatt azonnal látható lesz, a hívókártyájává válik, és messze elmarad a versenytársaktól.

Jellemzők és előnyök

Minden ember szilárdan és komolyan néz ki egy jó öltönyben. A helyesen választott test nagyon szépen díszíti, és egyszerűen lehetetlen lesz elnézni tőled. Üzleti találkozó, érettségi rendezvény, ünnepélyes esemény - egy öltöny minden esetben pótolhatatlan. A helyes vágás és a tökéletesen illeszkedő méret nem okoz kényelmetlenséget és kényelmetlenséget nadrág és kabát viselése közben.

Divat trendek

A divatos megjelenéshez különös figyelmet kell fordítania a ruhák színeire és stílusaira. A jelenlegi trendek a következő szabályokat határozzák meg:

  • a gallér legfeljebb 5-7 cm széles legyen;
  • ing-ujjak 1 cm-re nyúlhatnak a kabát alól;
  • az öltöny hátulján a vágások mindkét oldalon megengedettek;
  • Ideális változat egy két gombos kabát (három).

A modern ruhákat csíkos vagy kockás minták díszítik. Különösen alkalmasak munkára vagy érettségi öltözékre tervezett öltönyökre. Az absztrakt minták népszerűek, gyakran geometriai alakzatokat használnak. Lila vagy szürke-kék színben készülnek. Az eredetiség újságnyomtatása. Annak ellenére, hogy egy férfi öltönyről beszélünk, itt virágos nyomtatott és hímzett rajzokat használunk.

A könyökfoltok akár üzleti öltönyök díszítésére is engedélyezettek. Különböző formájúak lehetnek további betétekkel. A tapaszokhoz bőr, irha és egyéb anyagok. Az egyik divatos csúcspont a minta és a zsebek kombinációja.

Az érettségi öltönyt szigorú vágás, pontos illeszkedés jellemzi. A ma legnépszerűbbek a felszerelt nadrágok. Az egyenes vágás nem megy ki a divatból.

A felszerelt modellek tökéletesen illeszkednek bármilyen stíluskabáthoz, és meg kell állítaniuk a választásukat. Egy karcsúbb alakot adnak elegánsnak.

Felszerelt ruhák jól kombinálhatók kabátokkal, derékhosszúsággal. A klasszikus hosszúság a legjobban illeszkedik. Jobb, ha elkerüljük a durvább formákat. Tökéletesnek és nem modernnek tűnnek.

Az ifjúsági stílus kínál választani egy érettségi ruha hosszúkás hajtók az ing. Különös figyelmet fordítanak a befejező zsebekre.

Tényleges színek

Ma napfényes árnyalatok dominálnak a férfiak ruháira. Mustár, korall, lila. Csak néhány szín illeszkedik az öltönyhöz.

Más élénk színek is népszerűek - kék, zöld és minden színárnyalat. Ezeket a színeket az esküvői és az érettségi öltözékben is kiválaszthatja. A mélykék szín gazdag és fényűző. Geometriai nyomtatással díszítve, kétszeresen lenyűgöző lesz.

Bármilyen szín népszerű eleme a mellény egy ketrecben. Pasztell színekben is elvégezhető, még akkor is, ha a ruha más elemei elég világosak. Divatos viselet a ruha alatt nem hagyományos fehér és farmer ing. Ebben az esetben, ha üzletszerűnek kell lennie, a nyakkendő adja meg a szükséges komoly megjegyzéseket.

Ha inkább fekete színt szeretne, akkor szép, ha szürke színnel kombinálható. Ilyen együttesben egy virágmintás nyakkendőt vagy pezsgő színű pólót nem zavar.Ne feledje, hogy a szürke szín önmagában meglehetősen unalmas, és csak a megfelelően kiválasztott tartozékok teszik „játéknak”. És az egész kép vonzza a figyelmet.

Ha úgy dönt, hogy egy zöld öltöny, akkor illeszkedik egy nyakkendőt mintával gyémánt vagy csík formájában. Az ingnek világosnak, de nem zöldnek kell lennie. A kék tökéletesen barna részletekkel kombinálva, például nyakkendővel és mellényrel.

Hogyan válasszuk ki

A ruha kiválasztásakor több szabályt kell követnie:

  • A legfontosabb dolog a méret. Még a legdrágább ruha is elveszíti az összes szépségét, ha lóg egy zsákban, vagy túlságosan összenyomja az ábrát. Ezért érdemes megfontolni azt a lehetőséget, hogy egy öltönyt rendelésre szabjunk. Az ilyen modellek távolról is meglepődnek az ideális vágással, ami tökéletesen megismétli az ábrát.
  • Válassza ki a szövetet attól függően, hogy milyen gyakran viselnek öltönyt. Ha mindennapi viseletre van szánva, jobb, ha egy tartós gyapjút választ.
  • Ne félj a háromrészes öltönytől. A mellény, amely jól illeszkedik az alakra, nem tűnik feleslegesnek vagy túlzottan nehéznek.
  • A beszorító tartozékok hiba. Elég két típus kiválasztása, például egy nyakkendő + kendő vagy kendő + mandzsettagombok.
  • A nyakkendő klip nem lehet szélesebb, mint maga a nyakkendő.
  • Ha a jelmezed könnyű, díszítsd egy sötét sállal. Az egész ruhát árnyékolja, és a képet látványosabbá teszi.

Mit kell viselni

Ha az öltöny barna, tegyen egy kockás vagy könnyű inget. A cipők speciális kísérletek nem költenek. A legjobb, ha bármilyen barna árnyalatú mokaszint választanak.

A kék dzseki teljesen különböző színeket biztosít a nadrágnak. A bézs nadrágos kék dzseki, valamint kék, fehér és még bordó. És ha a kép unalmas ugyanazokkal a kék nadrágokkal, akkor javasoljuk, hogy viseljen egy fekete mellényt és egy fekete nyakkendőt.

Az irodában leginkább a szürke tónusú szigorú ruha. A kép diverzifikálásához egy másik öltönyből, például fehérből vagy feketeből álló nadrágokkal kombinálhatja. A szürke szín alatt tökéletesen illeszkedik a kék és fehér ing. Ha azt szeretné, hogy diverzifikálja az íjat, tegye meg egy barna sál segítségével, mint a fő tartozékot és ugyanazt a pénztárcát. A kombináció ideális kombinációja egy könnyű kabát. Tökéletesen kombinálható barna vagy fekete nadrággal, fehér vagy bézs színű ingekkel.

Velveteen dzseki - külön történet. Elég sokan úgy vélik, hogy már régóta divatos lett, a többiek félrevezetően kezelik. És hiába. Ha szilárd képet szeretne adni a képnek, válasszon egy köpenyt. Egy pillangó és sötét nadrág tökéletes neki.

Kabát és nadrág egy ketrecben - az egyik legnépszerűbb. Emellett mindig hangsúlyozzák az emberek egyéniségét. A legjobb az egészben, egy fehér klasszikus ing. De a cipőkkel nyugodtan végezzen kísérleteket.

Milyen kiegészítők és cipők illeszkednek?

A megfelelő ékszerek egy jó ízlés jele. Kötelező készlet - jó öltöny és híres márkaórák. Ez a leginkább bemutatható kiegészítő üzletember.

Ha inkább üzleti klasszikus öltönyt szeretne viselni, válassza ki nézni a bőr szíjjal. Azok, akik kedvelik a mandzsettagombokat, emlékezniük kell arra, hogy kötelesek átfedni a nyakkendő klipszel. Forma - visszafogott. Az elegancia szimbóluma. A jó mandzsettagombok segítenek a végső érintés megjelenésében.

pénztárca - tartozék is. Bőráruk a leginkább üdvözlendő. A pénztárcának fel kell vennie a táskát, övt vagy cipőt. Az utóbbi két esetben azonban nehéz lesz ezeket a kombinációkat fenntartani.

Egy nyakkendő. A helyes ember tökéletesen fog kinézni, és rossz lesz, hogy elrontja a jelmez egészét. Van néhány egyszerű szabály a nyakkendő kiválasztására. Ha egy póló mintázattal, ketrecdel vagy szalaggal, akkor válasszon egy szilárd nyakkendőt. És fordítva.

Ha az öltöny és az ing sötét, a nyakkendőnek világosabbnak kell lennie.Egy sötét öltöny és világos színű póló köteles sötét nyakkendőt viselni. A fehér inget és a fekete öltönyt egy mintázattal jelöli. Egy sötét ing és egy könnyű öltöny - választunk egy nyakkendőt, amely megfelel az öltönynek, ami szintén könnyű. Ha minden dolog könnyű, válasszon egy árnyalatot, mint az ing.

Nyakkendő klip nem kell sikolnia. Csillogó hamis arany nem üdvözlendő. Általában a klipnek nem szabad láthatóvá válnia, ha a kabátot bepattintják, de ha díszként szolgál, akkor hagyja azt „szabadság” -ként. A nyakkendő brossjai ma népszerűbbek. Nyugodtan menjen hozzájuk.

Ami a cipőt illeti, akkor minden egyszerű. A fekete és a szürke ugyanolyan fekete szigorú cipő. A kék öltöny alatt divatos sötétbarna vagy fekete cipőt viselni. A barna öltöny ugyanazokat a barna cipőket szereti.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok